Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (353. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet aslında 5 kişilik düşünüyordum ancak 7 kişilik olmak zorunda,ancak ne yazıkki su an arac yok
  • yaw arkadaşlar ben anlamadım albea mı logan mı?iki aracın sahipleride memnun ama albeacılar sanki daha bi memnunlar arabalrından...benim gözüme logan hitap etsede gözümü değil hem gözümü hem gönlümü hemde cebimi mutlu edecek i araba lazım...bizde al sat işide olmaz binicisi olucaz arabanın...lütfen objektif yaklaşın ve albea mı logan mı sorusuna cvp verin rica ediorum...orasından burasından tıkırtı gelmesi felan çok can sıkıcı bişi olurdu 3 yaş veya 2 yaş arabada...Logancılarda genelde bu görülüo...bu kullanıcıya göre elbette değişir ama 1 senede sağından solundan tıkırtı gelecekse arabanın uygun fiyatta olması pekte bi artı değil...ucuz yüksek model araba lıp bi sene sonra masraf yapmak acaip bi durum olur....objektif yaklaşıcanıza eminim Logancılar...bende Logancı olmak istiorum ama başım ağrımasında istiorum...beni anladığınıza eminim...teşekkürler
  • Anadoluda hala 72 model reno tse,tsw ler geziyo,keçi gibide gidiyor dağ bayır banamısın demiyor.
    Dikkat ederseniz logan demiyorum,renault diyorum.Reno sağlam araba sadece parçası tofaş-fiata göre biraz pahalı
    Tofaşa ve reno ya peşpeşe binip kullandınmı?zaten çekişini,kullanımının farkı göreceksin renonun içi daha dar ama loganda bu aşılmış.İş yeri havuz araçlarımızın tamamı benzinli sembol dü.(zaten kiralık araçlar)albea çıkınca hepsini albea dizele çevirdiler(firmamız italyan kökenli)Her iki aracıda uzun süre kullandım ve albeaları halen kullanan birisi olarak(albeaları kullanmaya başladığım gün hepsi sıfır geldi-ki logan daha doğmamıştı-kesinlikle beğenmedim şahsi ve gerçek fikrim.
    Tofaşada kötü demiyorum zevk meselesi,kıyaslamamda tamamen ekonomik araçlarına yönelik yoksa tofaş-fiattada ne arabalar var.Arkadaşlarımın bildirdiği tıkırtılarda atla deve değil,

quote:

Orjinalden alıntı: nazmi37

yaw arkadaşlar ben anlamadım albea mı logan mı?iki aracın sahipleride memnun ama albeacılar sanki daha bi memnunlar arabalrından...benim gözüme logan hitap etsede gözümü değil hem gözümü hem gönlümü hemde cebimi mutlu edecek i araba lazım...bizde al sat işide olmaz binicisi olucaz arabanın...lütfen objektif yaklaşın ve albea mı logan mı sorusuna cvp verin rica ediorum...orasından burasından tıkırtı gelmesi felan çok can sıkıcı bişi olurdu 3 yaş veya 2 yaş arabada...Logancılarda genelde bu görülüo...bu kullanıcıya göre elbette değişir ama 1 senede sağından solundan tıkırtı gelecekse arabanın uygun fiyatta olması pekte bi artı değil...ucuz yüksek model araba lıp bi sene sonra masraf yapmak acaip bi durum olur....objektif yaklaşıcanıza eminim Logancılar...bende Logancı olmak istiorum ama başım ağrımasında istiorum...beni anladığınıza eminim...teşekkürler

• kardes bende firma olarak derimki kesinlikle renault

ama albeanin ic aksam plastik kalitesi bizim loganlardan iyi benzinli alacaksan logan derim fakat dizel dersen multijet odullu hemde 1.3 vergi avantajida var o zaman albea derim

fakat duydugum kadari ile albealara albela diyorlar bir arastir derim
  • 2. nesil albea ya binmiştim o kadar beğenmedim açıkcası içi dar geldi bana camın kenarlarından gelen direkler insanın üstüne üstüne geliyor sanki görüşde de biraz sıkıntı yaratıyo genişlik bakımından logan daha iyi ama iç mekan kalitesinde albea daha iyidir gerek tasarım gerekde plastik kalitesi olarak ben loganı tercih ederim en azından yürüyen aksamı sağlam renault dan dolayı, tıkırtı meselesine gelince o senin alacağın aracaın nasıl kullanıldığına bağlı,mesela wolkwagen'i hepimiz güzel araba iyi araba diye biliriz arkadaşım 2007 model caddy aldı arabayla çukurlara girince araba zangur zungur ses geliyor,ses her arabada gelir sen özen gösterirsen sesde gelmez tıkırtıda şimdiden hayırlı olsun derim
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar...benzinli almayı düşünüorum..sanırım Logan alıcam daha çok ilgimi çekio...ama ikinci el alıcam için çok dikkatli seçmem gerekecek sanırım...kartaldaki araba pazarı artık ümraniyeye mi kuruluo bilginiz var mı?yada aynı yerde mi hala?hangi günlerde açık...cumartesi günü istanbulda olucam ve hafta sonu tercihimi yapıp paşalar gibi Loganıma binmek istiorum :D
  • dün albea mı logan mı die sorduğum soruya albecı bi arkadaş

"nazmi arkadaşım loganın bana sorarsan hiçbir albenisi yok albea karşısında hatta logan alıp başına dert alacağına albea al kral olderim.fiyat mukayasesi yap malzeme kalitesine bak yol tutuş crash test vs.herşeyiyle albea önde.parçası ucuz servisi bol.önemli olanlarda bunlar değilmi.logana göre arıza çıkarma olayıda daha az.hatta yok denecek kadar.nereden biliyorum bende logan kullanıp pişman olanlardanımda oradan biliyorum.şimdi 2005 model albea multijetim var 3 senedir banamısın demedi hala taş gibi.mutluyum."

die cvp atmış...insanın kafası çok bulanıo böle olunca...tam tamam arabam Logan olucak derken kafam karışıo acaba diorum hep kafamdan...durumum belli en fazla 13.000 ytl çıkar cepten bu parayada öle ahım şahım bi araba alamam ama paramlada rezil olmak istemiorum...şimdi siz diceksinz ki kimsenin lafına bakma kendi beğendiğini al ama kullanan insanlarında görüşü önemli bile bilede lades olmaz :( bakalım hafta sonu ne olacak :S

• nazmi kardesim 2 araçta hemen hemen birbirinin aynısı.sıfır fiyatlarına bakarsan zaten birbirlerine rakipler ve birbirlerine göre farkları tercih meselesi büyüklük,ferahlıksa aradığın logan biraz detaycıysan albea al.birde taksilere bakarsan albea ve logan ağırlığını görürsün ki buda yedek parçalarının ucuz olduğunun göstergesi bence.Taksiciler bu araçla en az 250000 yapıyorlar bu garantidir 2 si içinde:)
    Bende de broadway vardı 3 ay evvel reno günerlerden 2005 29000 de logan aldım gayet memnunum.bence reno 2 ye bak çünkü 10000 liraya 18 ay sıfır faiz uyguluyorlar paramı peşin bağlamadım.kasko alım satım ocak bandrol dahil 3500 peşin verdim 10000 kredi kullandım 556x18 ödüyorum.Kendimi zorlamadım.

http://www.sahibinden.com/dacia_logan_1_5_dci_klimaliWQQaXQQ6759515WQQpXQQdisplayitem
    nette bu ilanı gördüm bu dizel ama ellerinde benzinliler oluyor bence güzel fırsatlar.

• fsarpken çok teşekkürler
  • quote:

dün albea mı logan mı die sorduğum soruya albecı bi arkadaş

"nazmi arkadaşım loganın bana sorarsan hiçbir albenisi yok albea karşısında hatta logan alıp başına dert alacağına albea al kral olderim.fiyat mukayasesi yap malzeme kalitesine bak yol tutuş crash test vs.herşeyiyle albea önde.parçası ucuz servisi bol.önemli olanlarda bunlar değilmi.logana göre arıza çıkarma olayıda daha az.hatta yok denecek kadar.nereden biliyorum bende logan kullanıp pişman olanlardanımda oradan biliyorum.şimdi 2005 model albea multijetim var 3 senedir banamısın demedi hala taş gibi.mutluyum."

die cvp atmış...insanın kafası çok bulanıo böle olunca...tam tamam arabam Logan olucak derken kafam karışıo acaba diorum hep kafamdan...durumum belli en fazla 13.000 ytl çıkar cepten bu parayada öle ahım şahım bi araba alamam ama paramlada rezil olmak istemiorum...şimdi siz diceksinz ki kimsenin lafına bakma kendi beğendiğini al ama kullanan insanlarında görüşü önemli bile bilede lades olmaz :( bakalım hafta sonu ne olacak :S

bu arkadaş 3 yıldır albea kullanıyormuşta
    2005 ten önce loganı nerden bulupta binmiş.
    prototipi bu arkadaşamı denetmiş dacia firması ??

• yasaluyari kardeşime aynen katılıyorum logan ın benzinlisi 2005 te dizeli 2006 da doğdu yani 3 yıl yeni oluyo nerden binmişte başına bela olmuş kardeş iki aracıda kıyasla sonuçta ikinci el alıcan hangisi içine sinerse onu al.

quote:

Orjinalden alıntı: yasaluyari

quote:

bu arkadaş 3 yıldır albea kullanıyormuşta
    2005 ten önce loganı nerden bulupta binmiş.
    prototipi bu arkadaşamı denetmiş dacia firması ??

• gerçeken abarttığı ve salladığı o kadar belli ki
  • nazmi kardeşim birde ben cevap yazayım dedim..2006 model logan loureta 1.6 ya biniyorum ve sıfır aldım hala borcunu ödüyorum.araba almadan evvel bnde senin gibi çok araştırdım ve her kafadan cevap verdiler.
    ben tamamen duygusal yaklaşım ile (yani parasal olarak) elimde çok az nakit ile pazarlık yapmaya başladım ve kapılarını aşındırdım açık konuşmak gerekirse 1.500,00ytl peşin verdim 48 X 500,00 ytl taksitle aldım ve 2 yıllık borcu bitti. allah ömür verirse 2 sene daha borcu var.(sende bayağı nakitte varmış artık karar sana kalmış kardeş )ama sadece paramı hayır. diğer arabaların özellikle fiat ve hyundai'nin logan tarzı aynı sınıf araçlardan bahsediyorum.şikayet var com adlı internet sitesindeki şikayetleri özellikle servislerle ilgili şikayetleri okuyunca peşinen vazgeçim.memur insanlara baktığında senelerdir renault12,broadway,clio symbol kullanmışlardır ve halen devam ediliyor.bagaj ve iç hacim genişliği avantajları ile parasal konuda bana yardımcı olan servis nedenile tercihim DACİA LOGAN 1.6MPİ LOURETA oldu.artık burdan sana illa şu marka iyidir bu marka kötüdür demem.çünkü ben tamamen kulaklarımı kapamıştım her kafadan ses çıkmaya başlayınca.

quote:

Orjinalden alıntı: fsarpken

nazmi kardesim 2 araçta hemen hemen birbirinin aynısı.sıfır fiyatlarına bakarsan zaten birbirlerine rakipler ve birbirlerine göre farkları tercih meselesi büyüklük,ferahlıksa aradığın logan biraz detaycıysan albea al.birde taksilere bakarsan albea ve logan ağırlığını görürsün ki buda yedek parçalarının ucuz olduğunun göstergesi bence.Taksiciler bu araçla en az 250000 yapıyorlar bu garantidir 2 si içinde:)
    Bende de broadway vardı 3 ay evvel reno günerlerden 2005 29000 de logan aldım gayet memnunum.bence reno 2 ye bak çünkü 10000 liraya 18 ay sıfır faiz uyguluyorlar paramı peşin bağlamadım.kasko alım satım ocak bandrol dahil 3500 peşin verdim 10000 kredi kullandım 556x18 ödüyorum.Kendimi zorlamadım.

http://www.sahibinden.com/dacia_logan_1_5_dci_klimaliWQQaXQQ6759515WQQpXQQdisplayitem
    nette bu ilanı gördüm bu dizel ama ellerinde benzinliler oluyor bence güzel fırsatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necoocen -- 18 Nisan 2008; 0:05:29 >

• mcv1976 nın bıraktığı yerden nazmi37 devam ediyor.

nazmi kardeş herkezin parası kıymetli,
    bizde sokaktan toplamıyoruz beş beş.
    yaş tahtaya basmayalım diye çok kurcaladık.
    al loganını kapat kulaklarını çevreye.
    bana babam bile dacia da neyin nesi oğlum
    alıyorsan düzgün bişi al dedi.
    1.6 lauereta al geç diyorum başkada bişi demiyorum.
  • eyvallah necoocen kardeş saolasın allah kaza bela vermesin...bilemiorum bende öle kararsız kaldım ki...şuandada etrafımdakilerde albea dio sanırım pazara çıkana kadar baya bi kararsız olucam :( bu çok kötü bi durum...
  • yasal uyarı kardeş inan ki çok zor bi durumda kaldım şimdi....ne alıcamı ne yapıcamı bilemiorum...hafta sonu istanbulda pazara çıktığımda bi logana binicem bide albea ya bakalım hangisi kendini bana sattıracak :D
  • quote:

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerek...

Dacia Logan ilk olarak 2004 de piyasaya çıktı. Hatta dünya lansmanı ülkemizde, Kapadokya'da yapıldı. Yani o Albeacı arkadaş doğru söylüyor olabilir...
    Ama Albea'nın Logan'dan daha sorunsuz bir araç olması konusunda hafiften sallamış olması muhtemel; zira İzmir'deki taksicilerle konuştuğumda hepsi de Logan'ın çok sorunsuz bir araç olduğunu, duraklarındaki Albeaların daha sorunlu olduğunu söylüyorlar. Keza Renault servisleriyle de konuşursanız büyük bir çoğunluğu Logan'ın Megane'dan çok çok daha sorunsuz bir araç olduğunu teyit edeceklerdir.
    Sonuçta Logan üretim felsefesi olarak daha az sayıda ve daha az karmaşık parçalardan üretilmiştir; gerektiğinde kullanıcının aracını kendi başına tamir edebilmesi, dolayısıyla daha düşük kullanım maliyeti sağlanması hedeflenmiştir...

Şahsi fikrim; eğer Logan ya da Albea'nın benzinli modelleri tercih edilecekse; konfor, iç tasarım ve kalite, ses izolasyonu gibi şeyler araç seçiminde kıstas değilse, tercihim Logan'dan yana olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seksanddirt -- 18 Nisan 2008; 1:13:23 >

• dostlara slm;
    boş mesaja nasıl başlayacağımı bilmediğimden hızlı cevap seçeneğini kullanıyorum, idare edin artık:)

sorunum şu dostlar;
    logan 2008 1.4 klima sahibiyim.8500 km deyim ve baskı balatayı yemişim. arabam su an servisde .430 ytl civarı masraf dediler. garanti kapsamında da değil.
    sorum şu dostlarıma:
    1-8500 de baskı balatayı yemek normal mi.
    2-kullanıcı hatası diyerek garanti dışında bırakılan bi parça sanayideki serviste değişince aracın garanti süresi bozulur dediler.kullanıcı hatasıo ise neden başkası yapınca garanti bozulur?
    3- başka illerdeki servislerdede fiyat aynı mı acaba?
    selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskorpiti

dostlara slm;
    boş mesaja nasıl başlayacağımı bilmediğimden hızlı cevap seçeneğini kullanıyorum, idare edin artık:)

sorunum şu dostlar;
    logan 2008 1.4 klima sahibiyim.8500 km deyim ve baskı balatayı yemişim. arabam su an servisde .430 ytl civarı masraf dediler. garanti kapsamında da değil.
    sorum şu dostlarıma:
    1-8500 de baskı balatayı yemek normal mi.
    2-kullanıcı hatası diyerek garanti dışında bırakılan bi parça sanayideki serviste değişince aracın garanti süresi bozulur dediler.kullanıcı hatasıo ise neden başkası yapınca garanti bozulur?
    3- başka illerdeki servislerdede fiyat aynı mı acaba?
    selamlar.

8500KM BASKI BALATA YEMEK NORMAL Bİ DURUM DEĞİL.BASKI BALATANIN ÖMRÜ KULLANIMA GÖRE 80-90 BİN KM DİR DAHA FAZLASIDA OLABİLİR.ARAC GARANTİDE İKEN SERVİS HARİCİ MÜDAHALE ARACI GARANTİ DIŞ BIRAKIR.HATA KULLNICIDA DAHİ OLSA.

• Loganlarda konfor, iç tasarım ve kalite, ses izolasyonu gibi özellikler çok mu vasat seksanddirt kardeş...ve neden benzinlilerde...dizellerde bu özellikler değişio mu?gece yola çıkıcam bugün sizden alıcam b,lg,ler çok çok çok önemli
  • 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.