Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (351. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yasaluyari

quote:

Orjinalden alıntı: polat20

Arkadaşlar dün bir haber duydum ve çok üzüldüm. barış için yola çıkan italyan barış gelini gebzede katledilmiş. bu olayın benim ülkemde olmasından bir Türk olarak utanç duyuyorum.
    Bunu yapan hayvanların elime verilmesini çok isterdim.

bu nasıl bir avrupa ezikliğidir anlamıyorum ya.
    türkiye cumhuriyeti sınırlarında tecavüze uğrayıp öldülülen ilk insan bi italyanmış yada
    italyada kadınlar hiç tecavüze uğrayıp öldürülmüyormuş gibi bir şey varmı zannediyorsunuz.
    napalım yani şimdi allah rahmet eylesin
    bi insan olarak üzücü ki bunu bi hayvana bile yapsaydılar hayvan için üzücüydü.
    ama nedir bu günki gazete manşetleri
    hrant dink cinayetinden sonraki gazeteler geldi gözümün önüne.
    bu memleket :
    Namık Tarancı/Gerçek 1992
    Hafız Akdemir/Özgür Gündem 1992
    Uğur Mumcu/Cumhuriyet 1993
    Muzaffer Akkuş/Milliyet 1993
    Erol Akgün/Devrimci Çözüm 1994
    Ahmet Taner Kışlalı/Cumhuriyet 1999
    bu insanların hiç birisi dink ten daha değersin değildi,
    dink bu insanlardan daha fazla bu memleket için çalışmadı.
    ama hiç birinin cenazesine 100.000 lerce insan katılmadı
    çok popüler olan bir kaçı hariç.
    ezilmeyin arkadaşım bu kadar.
    Giuseppina Pasqualino di Marineo bu memlekette tecavüz edilip öldürülen herhangi bir kadından daha farklı bi varlık değildi.

+sonsuz

ab. ülekerinde ayrıca eklemek isterim işkence görmüş tecavüze uğramış sadece türk ve müslüman olduğu için öldürülmüş insanlarmız var

bana göre biraz koplo teorisi olacak ama

neden tr. de kayboldu ve öldürüldü tr. ye girene kadar daha teylikeli ülkeler var gurbetci yakını olanlar bilir tr. ye girene kadar ne kadar zorluklarla karşılaştıklarını vs.vs

bu işte başka bir iş var şimdi tüm ab.(terör ve ayrımcılık destekciler birliği) türkiyeyi yazılı ve görsel basında barbar yobaz insanlıktan cıkarmış durumda...

bana göre de türkiyede tecavüze uğramış ve öldürülmüş bir insandan farkı yok

ülkemin vatandaşı daima daha önemli tabi...

tıpki abd ab. ülkelerinin vatandaşlarını koruması kollaması gibi..

• selamlar
    bende logancıyım
    1.6 laurette kullanıyorum(alslında babamdan arta kalan zamanlarda)
    arabaya sağlam demeyenler için şunu demek istiyorum. acaba loganın yan aynasını kaç dakikada sökebilirsiniz?

loganı kullandıktan sonra başka arabalarada bindim ve vites geçişi düzgün pedalları bu kadar hafif olan başka bir araba göremedim(sınıfına göre) direksiyonuda baya hafif. keşke yükseklik ayarıda olsaydı
    bagaja 3 tane benden rahat alır. arka diz mesafesi güzel. yayla gibi araba tabiri cuk diye oturuyo. yanlız arabayı parkederken geri görüşünüz o kadar iyi değil. şuana kadar tek kazası sol aynanın kırılmasıydı(araba park halindeydi) o halde bile ayna kopup düşmemişti. gerçi ayna elektrik motorlu ve rezistanslı olduğu için 150 liraydı. hızı sevmeyen, ikinci el arabaya güvenmeyen, düşük yakıt tüketimi isteyen orta halli aileler için tam uygun bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyboy34 -- 13 Nisan 2008; 19:30:38 >

• bugün arabanın katologunu okudum arkadaşlar (rakamlar 1.5 dci için bizim araç mcv)

aracın 1500(binbeşyüz)km ye kadar 2500 deviri geçmemesi gerektiğini ve 1500 km den sonra istenildigi gibi kullanılacagı ancak aracın asıl performansını 6000(altıbin) kmden sonra gösterecegi yazıyo...

saygılarımla
  • arkadaşlar dacia loganlarımız sosyetede boy göstermeye başladı.uygun fiyatı ile hepimizin yakından tanıdığı loganlarımız sosyete mekanlarında boy götererek satış grafiğini artırmaya çalışıyor ve sosyete diye tabir edilen elit kesim tarafından da kullanılmaya başladı heralde. resimde de gözüktüğü üzere arka planda kendini göstermeye çalışıyor...

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

• quote:

Orjinalden alıntı: necoocen

arkadaşlar dacia loganlarımız sosyetede boy göstermeye başladı.uygun fiyatı ile hepimizin yakından tanıdığı loganlarımız sosyete mekanlarında boy götererek satış grafiğini artırmaya çalışıyor ve sosyete diye tabir edilen elit kesim tarafından da kullanılmaya başladı heralde. resimde de gözüktüğü üzere arka planda kendini göstermeye çalışıyor...

• arkadaşlar bende mcv dizel lourate var araç daha 800 km de çok memunum bu araçlar mazot bitince ışık yanıyormu yol bilgisayarı var ama ne kadar güven olur bilmiorum
  • benim için tek sorun ses problemi bu ses problemide olmasa benim için süper bi araç
  • evet lamba yanıyor ve takriben 40km daha gidebiliyorsun.en yakındaki benzin istasyonuna uğraman gerekiyor ..ses alması doğal çünkü izalasyon konusu maalesef zayıf..ama gidilen yol araç üzerindeki lastikler ve yapılan hıza başlı olarak ses oranı değişiyor.takma kafana okadar sorun kadı kızında da olur.

quote:

Orjinalden alıntı: mcv1976

arkadaşlar bende mcv dizel lourate var araç daha 800 km de çok memunum bu araçlar mazot bitince ışık yanıyormu yol bilgisayarı var ama ne kadar güven olur bilmiorum

• İyi günler logancılar.Biz kısa zamanda bir logan mcv almayı düşünüyoruz,tabi almamızı gerektiren aracın bayilerde olmaması Size bazı sorularım olacak eğer yardımcı olursanız memnun olurum;
    1-Arac fiyatlarında metalik dediği boyanın normal boyadan farkı ne?
    2-Araçla beraber elektrik paketi almasam,sadece arka camları otomatiğe çevirme sansım var mı?,bu olay garanti hakkımın sona ermesıne yol acar mı?
    3-Elektrik pakedinde cd-çalar ve arka cam otomatiği ekleniyor,ben bunların içinden sadece arka cam otomatiğini seçemezmiyim Çünkü fm transmitter bana çok daha ucuz ve güzel gibi geliyo.
    Yardımcı olursanız sevinirim.Hepinize iyi sürüşler..

• Yanlış yazmışım,almamızı GECİKTİREN bayilerde olmaması kusura bakmayın
  • Bir tarafta Pippa Bacca cinayeti gibi sosyal bir mesaj, bir kaç post altında da magazinde boy gösteren Logan'larımız!!! Ne tezat Ya Rabbim...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar dün bir haber duydum ve çok üzüldüm. barış için yola çıkan italyan barış gelini gebzede katledilmiş. bu olayın benim ülkemde olmasından bir Türk olarak utanç duyuyorum.

türkiye cumhuriyeti sınırlarında tecavüze uğrayıp öldülülen ilk insan bi italyanmış yada
    italyada kadınlar hiç tecavüze uğrayıp öldürülmüyormuş gibi bir şey varmı zannediyorsunuz.
    bu memleket :
    Giuseppina Pasqualino di Marineo bu memlekette tecavüz edilip öldürülen herhangi bir kadından daha farklı bi varlık değildi.

Mutlaka okumuşsunuzdur, buna eminim; ama Hrant Dink'in öldürülmesine sebep olan yazısını anlamış olmanızı da dilerdim...

Pippa Bacca da herhangi bir kadın, annelerimiz, ablalarımız, kızlarımız, bayan arkadaşlarımız da herhangi bir kadın...Siz de bir insansınız, her ne kadar reddetsem de, ben de bir insanım; Pippa'yı katleden kişi de...Peki aradaki fark ne? Yaptıklarımız...Kadınları geçtim, erkeklerin bile yapmaya cesaret edemeyeceği birşeyi yapmaya kalkıştı Pippa: bu dünyayı güzellik kurtaracaktı ve hala iyilik denen birşey vardı; Pippa bunu ispatlayacaktı...Peki aynı anda bizim kadınlarımız ne yapıyorlardı: bir elinde cımbız, bir elinde ayna...
    Aradaki fark yaptığımız işler...
    Pippa'nın katledilmesine duyduğumuz hisler üzüntü ve katile olan nefretten başka birşey değildir; siz bu olayı "eziklik" olarak algılıyorsanız, bu sizin bakış açınızı dolayısıyla karakterinizi yansıtır...
    Bence bu olaydan çıkarılması gereken en büyük dersi Pippa'nın ailesi vermiştir...
    Üzerinde düşünülmesi gereken bir konu...

Kolaylıklar dilerim...

• quote:

Orjinalden alıntı: seksanddirt
    Mutlaka okumuşsunuzdur, buna eminim; ama Hrant Dink'in öldürülmesine sebep olan yazısını anlamış olmanızı da dilerdim...

Pippa Bacca da herhangi bir kadın, annelerimiz, ablalarımız, kızlarımız, bayan arkadaşlarımız da herhangi bir kadın...Siz de bir insansınız, her ne kadar reddetsem de, ben de bir insanım; Pippa'yı katleden kişi de...Peki aradaki fark ne? Yaptıklarımız...Kadınları geçtim, erkeklerin bile yapmaya cesaret edemeyeceği birşeyi yapmaya kalkıştı Pippa: bu dünyayı güzellik kurtaracaktı ve hala iyilik denen birşey vardı; Pippa bunu ispatlayacaktı...Peki aynı anda bizim kadınlarımız ne yapıyorlardı: bir elinde cımbız, bir elinde ayna...
    Pippa'nın katledilmesine duyduğumuz hisler üzüntü ve katile olan nefretten başka birşey değildir; siz bu olayı "eziklik" olarak algılıyorsanız, bu sizin bakış açınızı dolayısıyla karakterinizi yansıtır...
    Bence bu olaydan çıkarılması gereken en büyük dersi Pippa'nın ailesi vermiştir...

Kolaylıklar dilerim...

pippa nın tecavüze uğrayıp öldürülmesine gazetelerin 3. sayfasında gördüğüm ve tanımadığım her hangi bir kadına üzüldüğüm kadar üzüldüm zaten.
    ben basının ve sözde modern,ilerici,demokrat,insan haklarından yana,eşitlikçi olduğunu zanneden batı özentisi içimizdeki irlandalıların
    tavırlarını eziklik olarak niteledim.
    bu memlekete daha faydalı olmuş yada olabilecek iken tecavüze uğrayıp öldürülmüş her hangi bir türk kadının olay sonrasında
    bu kadar gündemde kaldığını ben 32 yaşındayım görmedim.
    basındaki bu zihniyetlede görmem herhalde.
    üstelik kadınlarımızın hepsini bir elinde cımbız bir elinde ayna şeklide bir kalıba sokamazsınız.
    italyan kadınlarında hepsi dünya barışı için memleket memleket gezmiyor.
    pippa nın annesine ve sevgilisine bende hak veriyorum ve takdir ediyorum.
    kötü insan her yerde var.
    iyi bir gün geçirmeniz dileği ile

• Arkadaşlar,

Araçlarımız her yönü ile fazlası ile tatminkar fakat izolasyon konusuna gelince yeterince zayıf, Motor sesini bile önemsemiyorum ama sağından solundan gelen sesler olsun adamı yıldırıyor. özelliklede titiz bir insan isen aynen sorun oluyor.

Benim en büyük sorunum, bagaj tarafı ufacık çukurdan bile geçince ses yapıyor servise 3'cü gidişim her seferinde fren limitör'lerini yağlıyorlar geçiyor. 1-2 gün içinde su olan bir yerden geçince daha doğrusu fren limitörleri ıslanınca aynı sesi yapmaya devam ediyor şu an yine bu ses var. (servis'teki eleman olayı kabullendi yapar abi diyor. )

Tamam haklısınız bu kadar hassas olmamak gerek. arabanın yürürüne bakmak lazım, yakıtına bakmak lazım ama .....

Şimdi benim merak ettiğim izolasyon konsunda çalışma yapan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşabilirlermi.

9000KM Dacia Laureate Kiraz Kırmızı.

• muhakkak tezatlık olacaktır.ama bu forum içeriği dacia kullanıcılarının araçları için sorunlarının paylaşıldığı bir ortam tecavüz olayları ve siyasi olaylar burada tartışılmıyor.bu tür konular için daha farklı ortamlar var.lütfen bu tür konuları burada tartışmayalım..tamam konuya duyarsız değiliz ama yeri burası değil. saygılar.

quote:

quote:

quote:

bu memleket :

Kolaylıklar dilerim...

• quote:

bu sizin bakış açınızı dolayısıyla karakterinizi yansıtır...

karakter tahlili yapma becerinizide ayrıyetten takdir ediyorum.
  • yol sesinin, asfalt yapısıyla da alakalı bir durum olduğunu belirtmek istiyorum. bir akşam gece saat 12 yi geçiyordu ve gündüze göre sesiz denebilecek bir yolculuk yaptım. çamlıcadan avcılara kadar süren bu yolda, içerisi gürültüden geçilmeyecek gibide oluyordu, tamamen sessizleşmiş gibide oluyordu.yol sesine etki eden sebeplerden biride asfalt yapısından kaynaklanabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutluozel

www.daciakulubu.com mantıklı bir seçim fakat, açılan pencereler sıklıkla hataya düşüyor. bazen açılan hatalı pencerede bir önceki pencereye gelip yeniden girmek gerekiyor. eğerki daciakulubu kullanılacaksa sitenin kusursuz olarak çalışması lazım. sanırım site php olarak hazırlanmış. .net olarak hazırlanmış olsaydı yardımcı olabilirdim sizlere.

Mozilla Firefox ta sorunsuz görüntülenebiliyor.
    üstelik Mozilla Firefox her türlü site kullanımı için daha güvenli.

• quote:

quote:

bu sizin bakış açınızı dolayısıyla karakterinizi yansıtır...

karakter tahlili yapma becerinizide ayrıyetten takdir ediyorum.

Teşekkür ederim...
  • selam ve saygilar

Benim 2006 da aralik ayinda logan lauretta dizel aldim ama aracin motor kismini nasıl temizleyecez servis alirken motor kismina su degdirme demişti bilgisi olan varsa solesin cevaplariniz icin simdiden tesekkurlerrr
  • 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.