Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (355. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hakan_gs06

quote:

Orjinalden alıntı: fanuba10

slm ben gebzeden kocaei denkatılan varsa buluşabiliriz

hocam görünmüyodun uzun zamandan beri hoşgeldin sefa geldin yaw

forumu izlemeye devam,biraz ara vermiş olsamda,Kocaeli'den özellikle Gebzeden logan mcv sahipleri varsa aramızda tanışmak isterim
  • Acaba dün araba almaya giden,hangi aracı almıştır..
  • gönlü nasıl rahat edecekse onu alır inş. ama bi logandaş daha kazanmak kötü olmaz
  • arkadaşlar 1.5 dizel laurate aldım şu an 1200 km de ama ses olayı çok kötü bazı asfalt lar var ses çok geliyor içeri sanki pişman oldum gibiyim
  • dostum en güzel seçeneği almışsın, kazasız belasız

seside pek kafana takma, çok lüks olmadığı sürece hangi arabada ses yokki
  • kardeş sen aracı test etmeden mi aldın
    yada mcv nin eşdeğeri olan kangoda connecte dobloda partnerde vs gibi araçlarda ses dahamı az

mcv1976
    ---------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar 1.5 dizel laurate aldım şu an 1200 km de ama ses olayı çok kötü bazı asfalt lar var ses çok geliyor içeri sanki pişman oldum gibiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepis -- 20 Nisan 2008; 22:09:25 >
  • arkadaşlar ses olayına çare bulanlar varmı
  • dostum bu kadar sorun yapma, arabanın keyfini çıkar. o tip araçlarda ses mutlaka oluyo, doblolarda da çok ses var kangolarda da.
  • arkadaşlar bütün baya bi yer gezdim sanırım herkez logandan memnun 2. elde 2 tane gördüm daha yok genelde lüx arabaları elden çıkartıo herkes...ama şimdide chavrolette kaloslar var...internette araştırdım dawoo nun diolar ama çok özellik var arabada ve güzele benzio...seçim yapmak çok zor olacak gibi...sanırım Loganın sıfırını alıcaz...ama çok kafa karıştırıcı bi olay bu iş...chavrolette iii albea yada Loganda...ama şimdi samand lar gelio onlarda donanım olarak ii görünüo nedir ne değildir tam bilmiorum ama araba sonuçta hız yapmak değil amaç konfor ve ekonomi...napıcamızı şaşırdık açıkcası...gördüğüm tek şey Logan alan çok satan pek yok :D getzleri satıo herkes paliolarda çıkıo elden ama albea satan pek yok...chavrolette kafama yattı ama binen süren münasebeti olan anlayan arkadaşlar aydınlatırsa daha ii olur...1.4 16v 14.000 4hava yastığı 4 cam otomatik yol bilgisayarı falan...hoşuma gitti ama bilemicem kafam karışık...Loganın arkaya bindik hiç bi arabada yok o genişlik bagaj falan...bakalım hayırlısı ilerki günler ne gösterecek bize...

• Eski daıwo şimdinin kore marka chavrolet lerinin eksisi kaporta zayıflığı bir süre sonra dalgalanma gösteriyormuş, diğeri ise garanti bitiminden sonraki yedek parça sorunu (genelde bazı özel parçalar için çok beklemek gerekiyor dediler) Ben albea veya logan derim. İRANDAN gelen araçlar güzel gibi duruyor, donanımı çok gibi dursada, yarın birgün puhş yani abd irana bir saldırsa veya iki füze atsa (bu risk gündemini koruyor) alsana yedek parça sorunu, ne satabilirsin nede tamir yaptırabilirsin. İyi düşünmekte yarar var.
  • Alın size 2 resim,biri iyi biri kötü .Nazmi bende araba bakıyorum,samandlara ancak daha aracın Ankara'da satış yapan yeri yok.Aracın içi ve donanımları çok iyi olmasına rağmen ,dış görünümü güzel değil ve araç gelecekte ne olur bilemiyorum.Samandların fiyatı da cok iyi ancak ben hala dacia almayı düşünüyorum.

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

• quote:

Orjinalden alıntı: sluck

Alın size 2 resim,biri iyi biri kötü .Nazmi bende araba bakıyorum,samandlara ancak daha aracın Ankara'da satış yapan yeri yok.Aracın içi ve donanımları çok iyi olmasına rağmen ,dış görünümü güzel değil ve araç gelecekte ne olur bilemiyorum.Samandların fiyatı da cok iyi ancak ben hala dacia almayı düşünüyorum.

Bu kaza yapan araçta muhtemelen kimsenin burnu kanamamıştır. Araç ön soldan sert vurmuş ve yandan sürterek darbede almış. Olay plakasına göre avrupada olmuş gibi görünüyor. Böyle kazalar o kadar çok oluyorki logan olunca niye ilginç olur onu anlamam bir türlü. Şu internette bir arasanız gözlerinize inanamazsınız.

• Ben logan olunca ilginc oluyor manasına gelen ne tek söz soyledim,ne de bu resmi logan dayanıksız,kötü gibi seyler söylemek için gönderdim.Ben sadece görmenizi istedim,sonuçta bende logan bekliyorum,bende logan alacağım.Sadece görün die gönderdim
  • ne bileyim arkadaşlar okadar para veriyorsun sıfır araç alıyorsun insan biraz düzgün bişey istiyor her şeyin iyi olmasını isityor ama bu aracın tek eksisi bu ses olayı giderilmez mi ne dersiniz bu araçların üstündeki lastik yük lastiği ymiş 185/65/15 üzerindeki lastiğin yerine michelin 195/60/15 takılırsa hem yumuşak lastik bunlar bide yol tutuş daha güzel olur diyolar
  • sayın abilerim.yani benim gibi logan almak isteyen abiler.Haziranı bekleyin.neden diyeceksiniz.dacia haziran ayında logan hatch back modelini çıkarıcakmış.hem görüntü bakımdan değişiklik yaparlar(görüntüsü kötü demiyorum),hemde bakarsınız ses problemine bir çare bulurlar.
    bende hemen almak istedim ama malesef askerliğim çıktı onun için araba hayalimi erteledim ama 15 ay sonra döndüğümde kısmetse logan almayı istiyorum.allah herkesin gönlüne göre,hayırlısı nasip etsin.
    bu arada halen kafamda bir soru işareti kaldı kullananlar yardımcı olursa sevinirim.dacia logan sedan modelleri kamyonetmiş doğrumu.kullanan bilir ruhsatında nasıl geçiyor?sedan mı iyi yoksa 5 kişilik mcv mi?birisi bana yardımcı olursa sevinirim.
  • Bu resimde aracın önünde renault logosu var!Photoshop heralde çünkü bildiğim kadarıyla Türkiye'de renault logan yok..

• selam arkadaşlar.dacia logan ın 5ve 7 kişilik mcv modelleri kamyonet olarak tescil edildiği için ileride K2 belgesi konusunda başımız ağrıya bilir.bende şuan anadol kamyonet var sırf K2 belgesi için(şehir içi 750 ytl.şehir dışı 5000 ytl harc parası) arabamı çok sevmeme rağmen satılığa çıkardım.loganlar çok güzel olabilir mcv modelleri geniş olabilir ama unutulmamalıdır ki bu araclar kamyonet sınıfındadır.yük taşısanda taşımasanda(ben anadol'u hususi kullanmama rağmen isteniyor) K2 belgesini 31 aralık 2008 tarihine kadar almak zorundayız.(ayrıntılı bilgi için arama motoruna k belgesi yazarak bilgi alabilirsiniz)
    sen nerden biliyorsun diyen olabilir araştırdığım için biliyorum.malum araba alcaz,ıspanak yaprağıyla alınmıyor para bağlıcaz geleceğimizi düşünmemiz lazım.değilmi ya?

http://img90.imageshack.us/my.php?image=dacialoganmcv1se1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerada -- 21 Nisan 2008; 2:38:01 >

• quote:

Bu resimde aracın önünde renault logosu var!Photoshop heralde çünkü bildiğim kadarıyla Türkiye'de renault logan yok..

o renault logosu sonradan ilave ben bursa'da ikamet ediyorum.burdaki dolmuşlardan taksi'lerden göz aşinalığım var dacia logoları sonradan renault logosu olarak değiştiriliyor.galiba modifyecilerde değiştiriyorlar.

• quote:

Bu resimde aracın önünde renault logosu var!Photoshop heralde çünkü bildiğim kadarıyla Türkiye'de renault logan yok..

resimde adı geçen galeride zaten bursada(yeni oto merkezi) acaba sizdemi bursa dasınız?
  • Temiz asfaltta aşırı hız yapmazsan ses rahatsız etmiyor,kötü yollarda hemen hemen tüm araçlarda ses rahatsız ediyor
    quote:

Orjinalden alıntı: mcv1976

arkadaşlar 1.5 dizel laurate aldım şu an 1200 km de ama ses olayı çok kötü bazı asfalt lar var ses çok geliyor içeri sanki pişman oldum gibiyim
  • 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.