Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (352. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • carrefour'larda speedy nin yıkama bölümü var 18 ytl ye özel bir sıvı kullanarak yıkıyorlar ve yıkamadan önce de kapatılması gereken yerleri kapatıyorlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: volkitolkixxl

selam ve saygilar

Benim 2006 da aralik ayinda logan lauretta dizel aldim ama aracin motor kismini nasıl temizleyecez servis alirken motor kismina su degdirme demişti bilgisi olan varsa solesin cevaplariniz icin simdiden tesekkurlerrr
  • Arkadaslar yardımcı olurmusunuz?
    İyi günler logancılar.Biz kısa zamanda bir logan mcv almayı düşünüyoruz,tabi almamızı geciktiren aracın bayilerde olmaması.Ankara'da nerede vardır bilen var mı acaba?
    Size bazı sorularım olacak eğer yardımcı olursanız memnun olurum;
    1-Arac fiyatlarında metalik dediği boyanın normal boyadan farkı ne?
    2-Araçla beraber elektrik paketi almasam,sadece arka camları otomatiğe çevirme sansım var mı?,bu olay garanti hakkımın sona ermesıne yol acar mı?
    3-Elektrik pakedinde cd-çalar ve arka cam otomatiği ekleniyor,ben bunların içinden sadece arka cam otomatiğini seçemezmiyim Çünkü fm transmitter bana çok daha ucuz ve güzel gibi geliyo.
    Yardımcı olursanız sevinirim.Hepinize iyi sürüşler..

• tessekkurler surkan bu hafta sonu adanaya gidecektimm ordaki carrefoura bi gideyim bakimm ne olacak ben gormedim oleee bi yer amaa bakmakta fayda varrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: loganci_onur

arkadaşlar bu arada aracımız 1.6 mpi laureate.rodajı bitti arabanın, şu anda 19700 lerde km si. aracı satın alırken rodajının 10000 civarında biteceğini söylediler. rodajın bitişinde ise sözde yakıt problemi dengelenecekti. araç rodaj süresi boyunca km başına 350000 lira yaktı. şimdi ise inatla 248000 lira yakıyor. sizce de daha az olması gerekmiyor muydu?.. dayımlar 2 hafta önce vw passat 1.4 tsi (122 hp) aldılar. yol bilgisyarından okudum araba o halde ( rodajı bitmediği halde ) 100 km de 7.8 lt yakıyor.bizim logan ise 8.9 lt yakıyor. sizce de bir problem yok mu? ................ bu arada boya garantisi 2 yıl. ancak aracın garantisinin dolmasına yaklaşık 6 ay varken, tavan boyasının matlaştığından şüphe ediyorum..sizce neler yapabilirim?
    .....cevaplarınız için şimdiden teşekkürler......
    LOGAN FOREVER

NORMAL ÇÜNKÜ FABRİKA TEKNİK VERİLERİ1,6 LAR İÇİN SEHİR İÇİ 10LT YAZIYOR SEN 8,9LT DİYORSUN GAYET İYİ

• merhaba arkadaşlar bende Loganı beğeniorum...yazıların hepsini okudum ancak 2 gün sürdü :D...görüşleriniz benim için önemli...ben istanbul anadolu yakasında oturuorum...elimde 91 model brodway var...ve 2 hafta içinde satmayı düşünüorum...aslında araba benim üstüme değil babamın :D ama ben kovalıorum bu işleri...ünv öğrencisiyim balıkesirde ve burda hep Logan arabalar var hey yerde gözüme çarpıo :D çokta ilgimi çekio...şimdi bana yardımınız gerekli...2 hafta içinde arabamızı satıp Logan almayı düşünüoruz...aslında benim kafamda cilio ve albea vardı ama bu forumu görünce fikrimi Logana yoğunlaştırdım...bazı arkadaşlar Logandan çok memnun ama orasından burasından ses gelio demeleri beni şüpheye düşürdü...biz biniciyiz al sat yapma durmumuz yok...Sıfır alma şansımzda yok temiz 2. el bi dizel logan almayı düşünüoruz...hafta sonu istanbula gidip pazar araştırması yapıcam...ve bi an önce Logan alınıp Balıkesire gelcek babam emekli olduğu için yaz tatilinde az da olsa gezmeyi düşünüoruz ayvalık edremit akçay izmir felan...önce bu sağından solundan camlarınadn gelen seslerle ilgili beni aydınlatırsanız çok memnun olurum....ve elinde 2. el temiz disel loganı olan varsa kavacık yakınları tercihimiz olur...yardımcı olursanız çok çok sevinirim...yazıları okudum ve bi an önce üye olmak istedim aranızda olmaktan çok memnunum :D

• çok afedersinz arkadaşlar elimizde ki parayı yazmayı unutmuşum çok pardon...fazla fazla 13-13,5 milyar var...bu araçta cebimize uygun olduğu için ilk ilgimi çekti ama kullananların yazdıkları beni dahada etkiledi....cvplarınız benim için önemli...teşekkürler
  • şimdi istanbulda gelen telefonla fikir değişti arkadaşlar araba disel değil benzinli 1.4-1.6 klimalı olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazmi37

şimdi istanbulda gelen telefonla fikir değişti arkadaşlar araba disel değil benzinli 1.4-1.6 klimalı olacak

http://www.araba.com/1076213.html

bu linkteki araç güzel duruyor ama
    ikinci el alırken tanıdığın bildiğin bir ustaya göstermeden babandan bile araba alma derim.
    bir de 1.6 bulursan daha iyi olur.
  • ambiance mı iyi yoksa diğeri mi?

• eğer bu araçta bi problem yoksa hiç kaçırma http://www.araba.com/1175565.html
  • arkadaşlar bir hafta sonra lınacak araba...benzinli olmasında karar kıldık ama ambiance mı yoksa diğer modelimi olcak onu tam bilemiorum...ikis arasında ne fark var...hangisi daha idir...bi fikrim yok...teşekkürler
  • öncelikle şimdiden hayırlı olsun..benim tercihim full olanı almak olurdu.ben 2006 model louretta 1.6 mpi kullanıyorum

quote:

arkadaşlar bir hafta sonra lınacak araba...benzinli olmasında karar kıldık ama ambiance mı yoksa diğer modelimi olcak onu tam bilemiorum...ikis arasında ne fark var...hangisi daha idir...bi fikrim yok...teşekkürler

• valla çok güsel duruo araban allah kaza bela göstermesin benimde renk tercihim bu yada koyu bi renk olucak...peki louretta mi iii yoksa ambiance mı? yani farkları ne ve ben 1.4 benzinli arıorum....bu iki modelin arasındaki farkı sölersinz çok sewinirim...
  • http://www.youtube.com/watch?v=xxCPng11dLQ&feature=related

buna kesinlikle bakmalısınz???güvenlik sistemi bukadar olamz dimi? :S
  • İyi Haberler var arkadaşlar.
    Dacia LOgan 4x4 SUV modeli iskandinav ülkelerinde test edilmeye başlandı.
    İşte size casus görüntüleri. Yanlız şazıman üzerine oturtulan kasa ile üretilen kasa aynı olmayacak tahminimce şimdilik logan kasasını oturttuklarını düşünüyorum siz nedersiniz.

• quote:

http://www.youtube.com/watch?v=xxCPng11dLQ&feature=related

buna kesinlikle bakmalısınz???güvenlik sistemi bukadar olamz dimi? :S

bütün araçlar için geçerli bu yöntem
  • Merhaba logancılar.Şu an itibariyle Mcv dizel Laureate aramaktayım ama ne yazıkki Ankara'da hiçbir yerde yok Mayısta geleceğini söylüyolar ancak sizce fiyat artısı ne kadar olur?Birde ben arabayı özürlü raporu ile alacağım,o yuzden daha önce bu yolla almış arkadaslardan yardım bekliyorum.Aracı alırken veya notere giderken özürlü kişinin yanınızda olması gerekiyor mu?Eğer gerekmiyorsa baska sehirlerden bakmaya başlayacağım,ancak gerekiyorsa babaannemi uzun yola çıkaramayacağımdan mecbur beklicem galiba.

Cok konustum pardon.Yardımlarınızı bekliyorum,artık benide aranıza alabilirsiniz

• pm attım
    quote:

Orjinalden alıntı: sluck

Merhaba logancılar.Şu an itibariyle Mcv dizel Laureate aramaktayım ama ne yazıkki Ankara'da hiçbir yerde yok Mayısta geleceğini söylüyolar ancak sizce fiyat artısı ne kadar olur?Birde ben arabayı özürlü raporu ile alacağım,o yuzden daha önce bu yolla almış arkadaslardan yardım bekliyorum.Aracı alırken veya notere giderken özürlü kişinin yanınızda olması gerekiyor mu?Eğer gerekmiyorsa baska sehirlerden bakmaya başlayacağım,ancak gerekiyorsa babaannemi uzun yola çıkaramayacağımdan mecbur beklicem galiba.

Cok konustum pardon.Yardımlarınızı bekliyorum,artık benide aranıza alabilirsiniz

• 7 kişilik mcv mi alacaksın,
    5 kişilikler kamyonet olarak geçiyor ve özürlü raporu ile alınamıyor diye biliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: crepis

pm attım
    quote:

Orjinalden alıntı: sluck

Merhaba logancılar.Şu an itibariyle Mcv dizel Laureate aramaktayım ama ne yazıkki Ankara'da hiçbir yerde yok Mayısta geleceğini söylüyolar ancak sizce fiyat artısı ne kadar olur?Birde ben arabayı özürlü raporu ile alacağım,o yuzden daha önce bu yolla almış arkadaslardan yardım bekliyorum.Aracı alırken veya notere giderken özürlü kişinin yanınızda olması gerekiyor mu?Eğer gerekmiyorsa baska sehirlerden bakmaya başlayacağım,ancak gerekiyorsa babaannemi uzun yola çıkaramayacağımdan mecbur beklicem galiba.

• 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.