Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (350. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Milliyetin bir kaç gündür ve bugünde verdiği haberdir.

quote:

Orjinalden alıntı: KARA ELMAS

İstanbul, akaryakıta 1 kuruş zamla kültür başkenti olacak

Ağır vergi yükü bulunan akaryakıta bir zam da İstanbul Avrupa Kültür Başkenti projesi için geliyor. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nun kabul ettiği Amme Alacakları Kanunu’nda değişik getiren tasarıya eklenen önergeye göre, organizasyona kaynak yaratmak için litre başına benzinde 1.5 YKr, motorinde 1 YKr pay alınacak. Buna paralel olarak solvent türlerinin vergisi de 1.5 YKr artırıldı.
    Düzenleme vergi üzerinde zam olduğu için tüketiciye aynı oranlarda yansıyacak. Böylece üç yılda 720 milyon YTL toplanacak.

Yeni zamlar geliyor depolarınızı fulleyin arkadaşlar ben eminim ki o 1 krş ile kalmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerada

quote:

Orjinalden alıntı: bloody24

quote:

Orjinalden alıntı: mcv1976

23 DACIA MCV DAHA ARAÇ 200 KM DE DİYORSUN VE 160 KM hız yapıyorsun bu sence doğru bişeymi.ben en son 140 km e hız a çıkabildim çünkü 2500 devir i geçmeyin diyorla

arkadaşım depoyu kaç a fullledin şu an kaç km desin ne kadar yakıyor anlayabildinizmi
    160 km hızla giderken ses olayı nasıl çok rahatsız ediyormu

ben daha depoyu hiç fullemedim ama araba şehir içinde yaklaşık 150-155 arası yakıyor daha da düşer gibi geliyor çünkü rodaj döneminde araba

selam sayın abim.bende sizler gibi dacia logan hastasıyım.mcv modelini işim için düşünüyorum ama ruhsatta kamyonet olarak tescil edildiğini söylediler ve sana o araba gelmez vergisi yüksek olur dediler.Gördüğüm kadarıyla siz mcv modelini kullanıyorsunuz.bu söylenti doğrumu)aracınızın ruhsatında kamyonetmi yazıyor?aracın yıllık vergileri,giderleri,yakıt tüketimi nasıl?bana yardımcı olursanız sevinirim.

Araçlarımızın 5 kişilikleri hususi kamyonet olarak tescilli,7 kişilikleri hususi geçiyor oda alırken + 5000 ytl kadar daha pahalı,yıllık vergisi 586 ytl,trafik sigortası 262 ytl,kasko yaklaşık 950 ytl,muayene tahminen 120 ytl,yakıt tüketimi ise aracım 2000 km de iken (şu anda 3500 km de) şi:200 ykr,şd:145 ykr du.Şu andakini bilmiyorum.
    Aracın kullanımı çok rahat,hele anadoldan sonra sizin için eminim mercedes konforu hissi oluşturacaktır.
    Hayırlısı olsun

• katkısız kalmayalım bizde,sadece istanbula zam olurmu?
    istanbul bu memleketin göz nuru,başının tacı,en önemli yeri
    bizde vergi isteriz.
    vergi gelmezse yakıt almak için biz oraya geliriz.
  • Arkadaşlar hızlı araç kullanmayı sevmem yol müsaitse en fazla 110-120 il seyahat ederim,15 yıldır aktif olarak araç kullanmaktayım ve hız hastalarını hiç anlamadım neden mi?
    SEN 2 metre kumaşla gidersin kurtulursun,sevdiklerin varsa coluk çocuk perişan ,sefil olur,gitmez sakat kalırsın halini ve ailenin sıkıntılarında ölmekten beter olursun.
    Bir takım duygularınızı hızla tatmin etmeyin,aracınızı kullanırken yanınızda en sevdiğiniz insanın oturduğunu düşünerek hareket edin LÜTFEN.
    Yavaş daha doğrusu kontrollü gitmek sanırım dört kollu ile gitmekten daha iyi olur.
    Tüm arkadaşlara selam
    quote:

Orjinalden alıntı: necoocen

arkadaşlar bu kadar hız neden yapıyorsunuz anlamadım??ambulans değilsiniz, polis arabası değilsiniz.aceleniz nedendir??canınıza kastmı etmek istiyorsunuz..100-120 neyinize yetmiyor.
    hem benzin sarfiyatını bu şekilde bulamazsınızki!!! 160km hızla giderken tabikii ses rahatsız eder devir 5000-5500 oluyordur heralde??? lütfen daha aklı başında kullanalım.

quote:

Orjinalden alıntı: mcv1976

23 DACIA MCV DAHA ARAÇ 200 KM DE DİYORSUN VE 160 KM hız yapıyorsun bu sence doğru bişeymi.ben en son 140 km e hız a çıkabildim çünkü 2500 devir i geçmeyin diyorla

arkadaşım depoyu kaç a fullledin şu an kaç km desin ne kadar yakıyor anlayabildinizmi
    160 km hızla giderken ses olayı nasıl çok rahatsız ediyormu

• Arkadaşım ilgin için teşekkürler,
    tavsiyen ile tüm araçları istanbula davet ediyorum hatta taksimde toplanmaya , hortumlanan servetlerin yerine böyle geyiklerle para toplamaya yardıma çağırıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: yasaluyari

katkısız kalmayalım bizde,sadece istanbula zam olurmu?
    bizde vergi isteriz.

• Merhabalar,
    Ön cama güneşliklerin altına içeriden film yaptırmak istiyorum,özellikle uzun yolda(10-15 gün sonra ver elini karadeniz)güneşliklerin yetersiz(bazen iki güneşliğin arasından ışık vuruyo yol durumuna göre bir şey yapamıyorsun) kaldığı zamanlar oluyo
    Aracımda OGS var film takınca OGS nin geçişlerde sistem tarafından görülmemesi gibi bir sorun olur mu?
    Bu şekilde film yaptıran var mı?
    Yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

bizde vergi isteriz.

İlahi çağlarım.. yine taş gedikte
  • quote:

Orjinalden alıntı: 35sk191

quote:

bizde vergi isteriz.

gelin gelin hatta toplanıp beraber alırız benzinleri

• quote:

Orjinalden alıntı: 35sk191

quote:

bizde vergi isteriz.

çaglar logandaş herzmnki gibi formundasın maaşallah

• selam arkadaşlar benimde yeni bir loganım oldu, herkese kazasız ve belasız iyi sürüşler dilerim.
    artık bende aranızdayım !!
  • arkadaşlar 1.4 logan mpı 100 km de minimum kaç litre benzin yaktı,
    cevaplarsanız sevinirim ?

şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigit41

arkadaşlar 1.4 logan mpı 100 km de minimum kaç litre benzin yaktı,
    cevaplarsanız sevinirim ?

şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..

aramıza hoş geldin arkadaşım aracını kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle

1.4mpi 100km de şehir dışı 80/90 km sabit hızda 5-6 arası oynar yolun durumu hava şartları yük vs. etkiler
  • arkadaşlar s.a ne zamandır buraya giremiyordum yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz logan kulübümüze.. kıdemli kardeşlerim nasılsınız?..
  • arkadaşlar bu arada aracımız 1.6 mpi laureate.rodajı bitti arabanın, şu anda 19700 lerde km si. aracı satın alırken rodajının 10000 civarında biteceğini söylediler. rodajın bitişinde ise sözde yakıt problemi dengelenecekti. araç rodaj süresi boyunca km başına 350000 lira yaktı. şimdi ise inatla 248000 lira yakıyor. sizce de daha az olması gerekmiyor muydu?.. dayımlar 2 hafta önce vw passat 1.4 tsi (122 hp) aldılar. yol bilgisyarından okudum araba o halde ( rodajı bitmediği halde ) 100 km de 7.8 lt yakıyor.bizim logan ise 8.9 lt yakıyor. sizce de bir problem yok mu? ................ bu arada boya garantisi 2 yıl. ancak aracın garantisinin dolmasına yaklaşık 6 ay varken, tavan boyasının matlaştığından şüphe ediyorum..sizce neler yapabilirim?
    .....cevaplarınız için şimdiden teşekkürler......
    LOGAN FOREVER

• selam arkadaşlar ..yeni gelen arkadaşlara öncelikle hoşgeldiniz diyorum.kazasız ve dikkatli sürüşler temenni ederim.buralarda tanışmaya başladık ilk başlarda ve buradan kopamıyoruz ama belki yeni gelen arkadaşlar bilmiyordur diye hatırlatmak istedim:http://www.daciakulubu.com/ internet sitesi tüm dacia kullanıcılarına açık ve orada buluşalım orada tartışalım diyorum.zamanımızın çoğunu burada harcıyoruz buradan da kopamıyoruz ama bize; yani dacia kullanıcılarına özel kullanıma açılmış olan linkte buluşalım.ne dersiniz??
  • aramızda kocaeliden katılan arkadaşlar varsa lütfen buluşma gerçekleştirelim diyorum..duyanlar duymayanlara hatırlatsın lütfen..yer ve zaman olarak kararlaştıralım.
  • www.daciakulubu.com mantıklı bir seçim fakat, açılan pencereler sıklıkla hataya düşüyor. bazen açılan hatalı pencerede bir önceki pencereye gelip yeniden girmek gerekiyor. eğerki daciakulubu kullanılacaksa sitenin kusursuz olarak çalışması lazım. sanırım site php olarak hazırlanmış. .net olarak hazırlanmış olsaydı yardımcı olabilirdim sizlere.
  • Arkadaşlar dün bir haber duydum ve çok üzüldüm. barış için yola çıkan italyan barış gelini gebzede katledilmiş. bu olayın benim ülkemde olmasından bir Türk olarak utanç duyuyorum.
    Bunu yapan hayvanların elime verilmesini çok isterdim.
  • SELAMLAR UZUN bir zamandir foruma bakmiyordum epey bir sayfa olmus. Yakıt konusuna gelince geçenlerde Osmaniye_Tarsus arası 150 km dir. 120 km yi gecmemeye calistim ve araç 150 km de sade 5,5 litre mazot yaktı. gercekten ekonomik bir araçtır benim arabam louretta dizeldir anti parantez belirteyim saygilarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: polat20

Arkadaşlar dün bir haber duydum ve çok üzüldüm. barış için yola çıkan italyan barış gelini gebzede katledilmiş. bu olayın benim ülkemde olmasından bir Türk olarak utanç duyuyorum.
    Bunu yapan hayvanların elime verilmesini çok isterdim.

bu nasıl bir avrupa ezikliğidir anlamıyorum ya.
    türkiye cumhuriyeti sınırlarında tecavüze uğrayıp öldülülen ilk insan bi italyanmış yada
    italyada kadınlar hiç tecavüze uğrayıp öldürülmüyormuş gibi bir şey varmı zannediyorsunuz.
    napalım yani şimdi allah rahmet eylesin
    bi insan olarak üzücü ki bunu bi hayvana bile yapsaydılar hayvan için üzücüydü.
    ama nedir bu günki gazete manşetleri
    hrant dink cinayetinden sonraki gazeteler geldi gözümün önüne.
    bu memleket :
    Namık Tarancı/Gerçek 1992
    Hafız Akdemir/Özgür Gündem 1992
    Uğur Mumcu/Cumhuriyet 1993
    Muzaffer Akkuş/Milliyet 1993
    Erol Akgün/Devrimci Çözüm 1994
    Ahmet Taner Kışlalı/Cumhuriyet 1999
    bu insanların hiç birisi dink ten daha değersin değildi,
    dink bu insanlardan daha fazla bu memleket için çalışmadı.
    ama hiç birinin cenazesine 100.000 lerce insan katılmadı
    çok popüler olan bir kaçı hariç.
    ezilmeyin arkadaşım bu kadar.
    Giuseppina Pasqualino di Marineo bu memlekette tecavüz edilip öldürülen herhangi bir kadından daha farklı bi varlık değildi.

• 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.