Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (298. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.722.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MAŞ71

ben bana gösterilen tepkiyi bana sert cevap yazmaya çalışanlarada göstermenizi isterdim ..herkes MAŞ 71 dedi başka birşey demedi,haliyle bende yazdım ama anlamakta zorluk çekenler hayli var bu forumda..ben yinede kırıcı olduysam (inşaalah anlayanlarda olduğundan şüphem yok)özür dilerim...ama ben dini kimseye empoze etmem edemem onu allah zaten istediğine hidayet eder...akıl vermek haddim değil...fikir alış verişi yapmak istedim ama olmadı..üzüldüm..üzüldüm..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MAŞ71

ben bana gösterilen tepkiyi bana sert cevap yazmaya çalışanlarada göstermenizi isterdim ..herkes MAŞ 71 dedi başka birşey demedi,haliyle bende yazdım ama anlamakta zorluk çekenler hayli var bu forumda..ben yinede kırıcı olduysam (inşaalah anlayanlarda olduğundan şüphem yok)özür dilerim...ama ben dini kimseye empoze etmem edemem onu allah zaten istediğine hidayet eder...akıl vermek haddim değil...fikir alış verişi yapmak istedim ama olmadı..üzüldüm..üzüldüm..

Üzülmeyiniz hocam size hala saygı duyuyor ve seviyoruz.. .. Bir dargınlık ve kırgınlık söz konusu değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_06

arkadaşlar artık bu tür konuları kapatın ancak tmm bende varım paylaşalım herşeyi birbirimizi tanıyalım ancak kırıcı olmadan düzgün kelimelerle birbirimizi kırmayalım. ama bazı koyu, derin konuların yeri burası olmadıgını düşünüyorumm

kazasız belasız günler

Alıntıları Göster
    YENİ HİCRİ YILBAŞI HERKESE MÜBAREK OLSUN.

TÜM MÜSLÜMANLAR VE VATANIMIZ İÇİN HAYIRLAR GETİRSİN.

• quote:

peki logana döneyim madem, bakalım bu kadar ilgili olduğumuz arabayla ilgili cevaplarda bu kadar seri ve uzun cümleler ve herkesten gelebilecek mi?

sorum veya konum:1)bu orjinal teypler var şu an arabalarda ama kendiliğinden görüntü ve ışığı gidip gelmeye başladı neden olabilir?
    2)transmitter denen ,çakmaklığa takılan mp3 çalardan dolayı teyp bozulmaya başlamış olabilir mi?
    teşekkürler...

Alıntıları Göster
    quote:

peki logana döneyim madem, bakalım bu kadar ilgili olduğumuz arabayla ilgili cevaplarda bu kadar seri ve uzun cümleler ve herkesten gelebilecek mi?

sorum veya konum:1)bu orjinal teypler var şu an arabalarda ama kendiliğinden görüntü ve ışığı gidip gelmeye başladı neden olabilir?
    2)transmitter denen ,çakmaklığa takılan mp3 çalardan dolayı teyp bozulmaya başlamış olabilir mi?
    teşekkürler...

1. sorunun cevabı

bendede ayni sorun oluyor arac üzerinde gelen orjinal teypler pek iyi değil yuvaya tam oturmuyor zamanlada sarsıntı vs. bu taraz olumsuzluklar nedeniyle teyp başında gecşeklik vede bundan kaynaklanan temassızlık gercekleşiyor buda teyp in ışığının gitmesine kontrol edilmemesine sebep oluyor dikkat edersen genelde bir cok logan kullanıcısı 200-250 ytl ye pioneer veya sony mp3 calar alıyorlar ve de sorunu ortadan kaldırıyorlar tep ide serviste taktırmakta yarar var.

2. sorunun cevabı

cakmaklığa takılan mp3 calardan herhangi bir sorunla karşılaşmassın teyp ede herhangi bir zararı yoktur otür aparatlardan cok mp3 calar teyp almak daha sağlıklıdır

bu konuda farklı bilgi veya deneyime sahip arkadaşlarda sorularına cevap vereceklerdir...

• quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

quote:

teşekkürler...

1. sorunun cevabı

bendede ayni sorun oluyor arac üzerinde gelen orjinal teypler pek iyi değil yuvaya tam oturmuyor zamanlada sarsıntı vs. bu taraz olumsuzluklar nedeniyle teyp başında gecşeklik vede bundan kaynaklanan temassızlık gercekleşiyor buda teyp in ışığının gitmesine kontrol edilmemesine sebep oluyor dikkat edersen genelde bir cok logan kullanıcısı 200-250 ytl ye pioneer veya sony mp3 calar alıyorlar ve de sorunu ortadan kaldırıyorlar tep ide serviste taktırmakta yarar var.

2. sorunun cevabı

cakmaklığa takılan mp3 calardan herhangi bir sorunla karşılaşmassın teyp ede herhangi bir zararı yoktur otür aparatlardan cok mp3 calar teyp almak daha sağlıklıdır

bu konuda farklı bilgi veya deneyime sahip arkadaşlarda sorularına cevap vereceklerdir...

Alıntıları Göster
    arkadaslar ben aracimin garantisi devam ederken mp3 player taktirdim pioneer marka

bir sure sonrada aracimin on sol kapisindan tikirtilar gelmeye basladi

sonra garantiden kapi krikosunu degistirdiler

mp3 playerden dolayi garanti kaybina ugramadim ustelik aracima aldigim mp3 calarida servise gitmeden bulundugum ilcedeki bir elektronikciye takdirdim

yani siz servisi killandirmamaya bakin

bana bununla ilgili hic birsey demediler

• quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

arkadaslar ben aracimin garantisi devam ederken mp3 player taktirdim pioneer marka

bir sure sonrada aracimin on sol kapisindan tikirtilar gelmeye basladi

sonra garantiden kapi krikosunu degistirdiler

mp3 playerden dolayi garanti kaybina ugramadim ustelik aracima aldigim mp3 calarida servise gitmeden bulundugum ilcedeki bir elektronikciye takdirdim

yani siz servisi killandirmamaya bakin

bana bununla ilgili hic birsey demediler

Alıntıları Göster
    o kriko bendede değişecek gecenlerde aynen tıkırtı yaptı bende sağ kapı küçük ama can sıkıcı bir sorun

zaten araca takılan aksesuar lar bölüm bölüm mesela jantları büyüttüğünde yürüyen aksam ve aktarma organlarında jantı büyüttükten sonra herhangi bir sorun olursa garanti dışı oluyor

ayni şekilde teyp kolan far stop vs. değiştirdiğindede elektronik aksamlarda sorun cıkarsa kabul etmiyorlar

ama bir cok kullanıcı mesela 15 jant orjinalken 17 takıyor servise gidiceği zaman orjinal 15 i takıyor

• quote:

o kriko bendede değişecek gecenlerde aynen tıkırtı yaptı bende sağ kapı küçük ama can sıkıcı bir sorun

zaten araca takılan aksesuar lar bölüm bölüm mesela jantları büyüttüğünde yürüyen aksam ve aktarma organlarında jantı büyüttükten sonra herhangi bir sorun olursa garanti dışı oluyor

ayni şekilde teyp kolan far stop vs. değiştirdiğindede elektronik aksamlarda sorun cıkarsa kabul etmiyorlar

ama bir cok kullanıcı mesela 15 jant orjinalken 17 takıyor servise gidiceği zaman orjinal 15 i takıyor

Alıntıları Göster
    benim bir arada arac olmayan yolcu hava yastigi uyarisi vermeye baslamisti

serviste baya bir beklemistim cozumu icin

ama hangi servise gittiysem cok memnun kaldim

bunlar adana kozan yusuf baysal oto

mersin ili gursoy oto ve anamur ilcesi nar oto

ve diyarbakir servis adini bilmiyorum

hepside gercekten cani gonulden ilgilendiler

arkadaslar 20000 ni deviren arkadaslar arabalarindaki direksiyon hidrolik yagini kontrol etsinler

buyuk ihtimalle eksilmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebituran -- 9 Ocak 2008; 20:04:39 >

• quote:

arkadaslar 20000 ni deviren arkadaslar arabalarindaki direksiyon hidrolik yagini kontrol etsinler

Alıntıları Göster
    1429.HİCRİ YILBAŞINIZ TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLAR GETİRSİN...CÜMLE İSLAMA ALLAH'IN(C.C) VE RESULÜNÜN (S.A.V)SEVGİ İLE MUHABBETİ HAKİM OLMASI NİYAZIMLA...

• quote:

Orijinalden alıntı: 35sk191

tarsuslu arkadaşım... Yüksek seste çok uzun süreli kullanırsan teyp in anfisi yanabilir.. Ama buda çok küçük ihtimal.. anfi ses olarak tatmin olup olmamanla ilgili... seni bu şekilde tatmin ediyosa anfiye gerek yok..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 35sk191

tarsuslu arkadaşım... Yüksek seste çok uzun süreli kullanırsan teyp in anfisi yanabilir.. Ama buda çok küçük ihtimal.. anfi ses olarak tatmin olup olmamanla ilgili... seni bu şekilde tatmin ediyosa anfiye gerek yok..

yani nasıl anfi taksam ses dahamı yüksek çıkacak zaten su anda inletiyor ortalığı arabanın hertarafı sallanıyor

• quote:

1429.HİCRİ YILBAŞINIZ TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLAR GETİRSİN...CÜMLE İSLAMA ALLAH'IN(C.C) VE RESULÜNÜN (S.A.V)SEVGİ İLE MUHABBETİ HAKİM OLMASI NİYAZIMLA...

Alıntıları Göster
    NİTROUS666 KARDEŞİM CEVABIN İÇİN TEŞEKKÜRLER
    ASLINDA BUGÜNE KADARDA HİÇ ELİMİ BİLE SÜRMEDİM TEYBE ZATEN ARABA ÇALIŞINCA KENDİ OTOMATİK AÇILIYOR AMA TEMASSIZLIK VAREVETHAKLISIN..BUDA HERALDE ARABANIN ENGEBELİ YERLERE GİRMESİNDEN KAYNAKLANIYOR...NEYSE İDARE EDERİZ YETİYOR ŞİMDİLİK... ALLAH RAZI OLSUN...

• quote:

tarsuslu2410

anfiye gerek yok bence ama sürekli yüksek seste dinliyorsan daha iyi ses almak için cok iyi bir cözüm zaten daha sonrada SUBWOOFER taktırırsın anfiyi taktırırsan bir başladınmı devamı gelir o işlerin

KARA ELMAS

o kelebek camları takarlar sanırım cünkü mcv yede sonradan takılıyor ama serviste tuzludur bayağı adamlar koldayanağını 150ytl diyorlar acılır camıda ne derler kim bilir

ama şık olur yazın vs. kısa mesafede ac arka camları serin serin git klimayı kullanmassın bile kısa mesafede

daha az yakar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

tarsuslu2410

anfiye gerek yok bence ama sürekli yüksek seste dinliyorsan daha iyi ses almak için cok iyi bir cözüm zaten daha sonrada SUBWOOFER taktırırsın anfiyi taktırırsan bir başladınmı devamı gelir o işlerin

KARA ELMAS

o kelebek camları takarlar sanırım cünkü mcv yede sonradan takılıyor ama serviste tuzludur bayağı adamlar koldayanağını 150ytl diyorlar acılır camıda ne derler kim bilir

ama şık olur yazın vs. kısa mesafede ac arka camları serin serin git klimayı kullanmassın bile kısa mesafede

daha az yakar

valla cok haklısın 250 milyon civarı bise diye yola cıktım 500 ü buldu dahada bitmedi sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: tarsuslu2410

quote:

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

tarsuslu2410

KARA ELMAS

daha az yakar

valla cok haklısın 250 milyon civarı bise diye yola cıktım 500 ü buldu dahada bitmedi sanırım

Alıntıları Göster
    MAŞ71

önemli değil rica ederim

tarsuslu2410

daha yeni başladın 1-2 hafta gecsin anfi takılacak aklına daha sonra diyeceksinki şu SUBWOOFER işinide halletsemmi diye onuda alıcaksın bir bakmıssın 1000yt leye yakın para harcamıssın ama değer sonuçta sürekli arabadayız onsuz olmuyor elimiz ayağımız sürerkende yolculuk yaparkende kaliteli müzik dinlemek cok güzel oludur bende alıcam şu 1-2 hafta içinde araştırıyorum gecen hafta alıcaktım şimdide bakırköyde bir yerde indirim varmış oraya gidicem bulurum umarım

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

NEBİ üstad araç 19900 km lerde iyi ki söyledin.. garanti bitmeden kontrole gitmeli.. saol üstad..

• quote:

teşekkürler...

Alıntıları Göster
    quote:

teşekkürler...

transmitter cihazı bende denedim.. teyp e bi zararı olmuyor fakat bu cihaz çakmaklıkta gereğinden gazla ısınma yapıyor.. yaz günü koku bile yaptığı oldu.. Ben sağlıklı bulmadım.. Allah Korusun es kaza açık kalıp aracıma ummadık zararlar vermek istemedim.. Loganların bazı modellerinde kullanılan orijinal teyplerin lcd ekranı dışındaki ışıklandırmaları park lambasına bağlı.. yani gündüz park açık değilse sadece lcd ekran yanar.. parklar açıldığında hepsi yanar.. Bu anlattıklarım dışında bir problemse garanti kapsamında servise müracaat edilmeli..

• quote:

Orijinalden alıntı: tarsuslu2410

quote:

yani nasıl anfi taksam ses dahamı yüksek çıkacak zaten su anda inletiyor ortalığı arabanın hertarafı sallanıyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tarsuslu2410

quote:

Tarsuslu arkadaşım.. Nitrous arkadaşımın dediği gibi başlarsan arkası geliyo.. yaşım 36... on yıl önce bende vardı bu rahatsızlık.. şükürki şahinimi sattım rehabilite oldum.. biraz geçti.. gerçi son izmir toplantısında akg01 (erkan) arkadaşın loganın da çok iyi bir tesisat vardı.. İçimin yağları erimedi değil.. kal sağlıcakla..

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_gs06

araban hayırlı olsun allah kaza bela vermesin en iyisini yaptın biz aracı alalı 3 ay oldu arka kapıda ses mes yok o dedigin doblo gibi(bildigim kadarıyla yerli)arabalarda olur sen ilin sözüne bakma
    ses sistemine gelince uzun zamandan beri burda tartışıyoruz servis çekmesi gerekiyomuş(garanti varya) tesisatı buda biraz pahalıya patlıyo hayırlısı bakalım
    birde bugün ankarada aramadıgımız servis kalmadı şu arka bagaj ortada açık kalıyoya onun için perde(bagaj perdesi) ilk çıkanlarda var sonrakilerde yok o yüzden en son 130 ytl ye bulduk p.tesi babam bakacak alanlar varsa ne kadarara aldınız memlunmusunuzz???
    quote:

Orjinalden alıntı: ibokozan

merhaba ben ibokozan kayseriden yaşım 20

dün teslim aldım dacia logan mcv 1.5 dci klima, elektrik paketi. tavan bar. ben de bu klüpteyim artık düşüncelerimi memnuniyetlerimi. isteklerimi sorularımı ve resimlerimi burda paylaşacağım sizlerlerle diğer konuda ilgi görmedi aynısını buraya kopyalacağım

ya arkadaşlar ben içindeki kaset çalardan hoşlanmadım sesi nası çıkar bilmiyorum iki tane hoparlör var ön kapıda test sürüşü yaparken görmüştüm ama duyamadım.... ben 1988 model aracıma aiwa mp3 çalar,direksiyondan uzaktan kumandalı, aux destekli,3 high bass, ve 4 tane stereo ses çıkışı bi makine taktım çünkü ben müzik çok severim. bunu dacia logana taksam nolur? bilgi verin.....

klima, uzaktan kumanda merkezi kilit, ön camlar elektrikli(abs opsiyonunu istemedim) araca 25.000 dediler sizce uygun mu 2008 model bu araç ile 1988 model renault tsw mi de veriyorum üstüne peşinat olarak 5000 ytl veriyorum.

bide kullananlar varsa memnuyietini ve hoşilanmadıgı bazı özellikleri söylerlerse sevinirim....

aracın arka kapısı yanlara doğru açılıyor. bu ses yapar diyorlar doğru mudur????

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hakan_gs06

araban hayırlı olsun allah kaza bela vermesin en iyisini yaptın biz aracı alalı 3 ay oldu arka kapıda ses mes yok o dedigin doblo gibi(bildigim kadarıyla yerli)arabalarda olur sen ilin sözüne bakma
    ses sistemine gelince uzun zamandan beri burda tartışıyoruz servis çekmesi gerekiyomuş(garanti varya) tesisatı buda biraz pahalıya patlıyo hayırlısı bakalım
    birde bugün ankarada aramadıgımız servis kalmadı şu arka bagaj ortada açık kalıyoya onun için perde(bagaj perdesi) ilk çıkanlarda var sonrakilerde yok o yüzden en son 130 ytl ye bulduk p.tesi babam bakacak alanlar varsa ne kadarara aldınız memlunmusunuzz???
    quote:

dün teslim aldım dacia logan mcv 1.5 dci klima, elektrik paketi. tavan bar. ben de bu klüpteyim artık düşüncelerimi memnuniyetlerimi. isteklerimi sorularımı ve resimlerimi burda paylaşacağım sizlerlerle diğer konuda ilgi görmedi aynısını buraya kopyalacağım

ya arkadaşlar ben içindeki kaset çalardan hoşlanmadım sesi nası çıkar bilmiyorum iki tane hoparlör var ön kapıda test sürüşü yaparken görmüştüm ama duyamadım.... ben 1988 model aracıma aiwa mp3 çalar,direksiyondan uzaktan kumandalı, aux destekli,3 high bass, ve 4 tane stereo ses çıkışı bi makine taktım çünkü ben müzik çok severim. bunu dacia logana taksam nolur? bilgi verin.....

klima, uzaktan kumanda merkezi kilit, ön camlar elektrikli(abs opsiyonunu istemedim) araca 25.000 dediler sizce uygun mu 2008 model bu araç ile 1988 model renault tsw mi de veriyorum üstüne peşinat olarak 5000 ytl veriyorum.

bide kullananlar varsa memnuyietini ve hoşilanmadıgı bazı özellikleri söylerlerse sevinirim....

aracın arka kapısı yanlara doğru açılıyor. bu ses yapar diyorlar doğru mudur????

çok teşekkür ederim 04.01.2008 cuma günü teslim aldım arabam logan mcv ambiance modeli elektrik paketi, tavan barı, klima var. dacia ve renault işbirliğine çok teşekkür ediyorum. tipi çok hoşuma gidiyor öyle değilmi. çok karizma işimden dolayı ailemden dolayı tam benim arabam hemde yerden baya bi yüksek. ya arkadaşlar bazı cahil insanlar rodaj süresinde arabayı uzun yola çıkartıp motoru açtıklarını sannediyorlar sakın öle bi hata yapmayın kullanım klavuzunda neyse ou uygulayın en doğru bilgiyi servis verir.

allah böle bi arabayı herkese nasip etsin. yakıtından bahsetmeden geçemiycem....

ilk çıkışta 60 ytllik euro dizel aldım, gösterge sıfırdan 4 dişe çıktı. 150 km gittim sadece 1 diş indi. daha gidecek çok yolu var yani....... anladınız siz onu

ya bide motor çalışırken sinek vızıltısı gibi bi ses var o ses çok hoşuma gidiyo dinlemesi nedir o. motor common rail ana pompadan mı geliyor acaba............

bir tane resim çektim buralar hep kar beyazlar içinde daha güzel görünüo ama nasıl ekliycem

• quote:

Orijinalden alıntı: ibokozan

quote:

Orjinalden alıntı: hakan_gs06

quote:

çok teşekkür ederim 04.01.2008 cuma günü teslim aldım arabam logan mcv ambiance modeli elektrik paketi, tavan barı, klima var. dacia ve renault işbirliğine çok teşekkür ediyorum. tipi çok hoşuma gidiyor öyle değilmi. çok karizma işimden dolayı ailemden dolayı tam benim arabam hemde yerden baya bi yüksek. ya arkadaşlar bazı cahil insanlar rodaj süresinde arabayı uzun yola çıkartıp motoru açtıklarını sannediyorlar sakın öle bi hata yapmayın kullanım klavuzunda neyse ou uygulayın en doğru bilgiyi servis verir.

allah böle bi arabayı herkese nasip etsin. yakıtından bahsetmeden geçemiycem....

ilk çıkışta 60 ytllik euro dizel aldım, gösterge sıfırdan 4 dişe çıktı. 150 km gittim sadece 1 diş indi. daha gidecek çok yolu var yani....... anladınız siz onu

ya bide motor çalışırken sinek vızıltısı gibi bi ses var o ses çok hoşuma gidiyo dinlemesi nedir o. motor common rail ana pompadan mı geliyor acaba............

bir tane resim çektim buralar hep kar beyazlar içinde daha güzel görünüo ama nasıl ekliycem

Alıntıları Göster
    tekrar hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız kullanman dileğiyle

o ses hepimizde var tatlı bir sestir dizellerin hepsinde var sorun yok yani

resim eklemek istiyorsan

http://imageshack.us/ ten yükleye bilirsin

gözat a tıkla bilgisayarındaki resimi sec daha sonra host it e tıkla yüklendikten sonrada en aşağıdaki Direct link to image yazanı kopyala siteye yapıştır

aşağıdakiler gibi :

http://img266.imageshack.us/img266/6669/imagine4o34xy2.jpg

http://img143.imageshack.us/img143/9185/imga0434bn5.jpg

http://img266.imageshack.us/img266/1913/img97192028large29al0.jpg

http://img143.imageshack.us/img143/1637/6imag0653fu1.jpg

http://img266.imageshack.us/img266/3208/1191360856uo0.jpg

http://img266.imageshack.us/img266/4246/01122007002oj9.jpg

http://img266.imageshack.us/img266/3553/08122007020pk9.jpg

resimlerde hediyem olsun eklicem demiştim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 10 Ocak 2008; 13:48:35 >

• quote:

tekrar hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız kullanman dileğiyle

o ses hepimizde var tatlı bir sestir dizellerin hepsinde var sorun yok yani

resim eklemek istiyorsan

http://imageshack.us/ ten yükleye bilirsin

gözat a tıkla bilgisayarındaki resimi sec daha sonra host it e tıkla yüklendikten sonrada en aşağıdaki Direct link to image yazanı kopyala siteye yapıştır

aşağıdakiler gibi :

http://img266.imageshack.us/img266/6669/imagine4o34xy2.jpg

http://img143.imageshack.us/img143/9185/imga0434bn5.jpg

http://img266.imageshack.us/img266/1913/img97192028large29al0.jpg

http://img143.imageshack.us/img143/1637/6imag0653fu1.jpg

http://img266.imageshack.us/img266/3208/1191360856uo0.jpg

http://img266.imageshack.us/img266/4246/01122007002oj9.jpg

http://img266.imageshack.us/img266/3553/08122007020pk9.jpg

resimlerde hediyem olsun eklicem demiştim zaten

Alıntıları Göster
    35sk191 ilginden dolayı teşekkür ederim..ısındığını biliyordum ama koku hissetmemiştim bakalım yaz gelince dikkat ederim..sağol..

• quote:

Orijinalden alıntı: 35sk191

quote:

... yeterki dini ve siyasi polemikler girmesin aramıza...

????????????????????????????????????????????????????????????????bencede herkes bildiğini konuşsun, ben dini biliyorum siz teyp işlerini...dini konuşmak polemikse siz konuşmayın ...

Hocam siz bildiklerinizi başka platformlarda dile getiriniz.. Sadece burası yeri değil.. Tabiki Bizlerin tüm hayatı logan dan ve teyp v.s. den oluşmuyor.. Bizler şükür ki Dinimizide biliyoruz siyasetide..Sözün özü Burası "Ceviz Kabuğu programı" değil.. Burası DERGAH Hiç değil.. Öğretmen olmanızdan dolayı size saygım sonsuz lütfen kırıcı söylemlerde bulunup yaptığınız işin Kutsallığına gölge düşürmeyiniz.. Ben sizin foruma renk getiren biri olarak görüyorum.. Akıl hocası olarak değil!!!

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar aabamı satmayı düşünüyorum acaba ne kadar edel 2008 model 2500 km' de...

• quote:

Orijinalden alıntı: GOMUTAN

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

Hayırlara vesile olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: anterior1

quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

Hayırlara vesile olsun..

Alıntıları Göster
    Ayaklarım üşüyor...

Şaka değil, cidden..

Kaloriferi açınca alt tarafta bir esinti oluyor. Kalorifer ne kadar sıcak üflerse üflesin, alt tarafta ayaklarım tabiri caizse donuyor...

Neden olabilir, fikri olan veya aynı durumla karşılaşan var mı?

Bu arada bu sabah sıcaklık eksi 24 dereceydi..

• 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.