Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (296. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: crepis

umarım güzel olmuştur ancak araçta tadilat yapılmadanda yapılabilirmiydi acaba

valla kardeşim bende cok istedim ama mümkün olmuyor o şekilde ancak küçük hoparlörler takılabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARA ELMAS

Fren lambasını neden söktünüz? Sizin arac mcv değilmiydi?

quote:

Orjinalden alıntı: tarsuslu2410

arkadaşlar dün arabama cd çalar ve 4 tane pioneer 460 watt hoparlör taktırdım. sesi harika oldu ama arabamın orjinalliğinden eser kalmadı arkadaki sacı kestik yerine mdf yaptık ayrıca fren lambası ve arka emniyet kemerlerini sökmek zorunda kaldık.

anfi kullanmadım mp3 çaları da jameson marka aldım 2 yıl garantili hafıza kartı ve usb girişli pioneer da vardı ama bunun usb girişi bana daha cazip geldi

birde anım var:
    TAKAN ELEKTRONİKÇİ Bİ ARA DEDİ Kİ TENEKDEN ARABA YAPMIŞLAR,NEYSE SIRA ARKADAKİ SACI KESMEYE GELİNCE 3 TANE UÇ KIRDI, SONRA ARTIK DİYOR Kİ "SACDA BAYA KALIN MIŞ HOCAM" BENDE DEDİM DEMEKKİ TENEKEDEN YAPMAMAIŞLAR

hayır aracım sedan 1.4

• yeni mi dağıtmaya başladılar bu cardvisit leri..bana daha gelmedi de..renault arabası olanlara anında veriyorlardı bildiğim kadarıyla..inşallah faydası vardır..

quote:

Orjinalden alıntı: yasaluyari

quote:

Orjinalden alıntı: tmakkaya

Arkadaşlar Merhaba,

Geçen gün Dacia'dan kargo aracılığıyla bana "cardvisit" adında çipli bir kart gönderdiler. Kredi kartına benziyor. Kartla birlikte gelen matbu formda çok fazla bir açıklama yok. Ayrıca yine bu matbu formda verilen web adresi de açılmıyor.

Söz konusu bu kart hakkında bilgisi olan arkadaşlarımın ilgisini rica edeceğim. Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Saygılarımla,
    Murat

hocam geçen gün o karttan banada geldi .
    serviste falan bi işe yarayacak sanırım.
    kampanya,indirim,promosyon falan hesabı.

• benim fikrimi soracak olsaydın keşke yapmasaydın derdim.orjinal sacı iptal edip yerine mdf yaptım diyorsun arabanın esneme özelliğini ve emniyet kemerlerini sökerek arkada oturanların can güvenliğini tehlikeye atmış oluyorsun.lourettelerde arkada hoparlör var..ama eğer cam önüne 4 adet hoparlör bence çok abartı olmuş ve eğer sesini biraz fazla açarsan arka camı bile patlatabilirsin..

ama zevkelr ve renkler tartışılmaz hayırlı olsun diyorum iyi günlerde kullanman dileğimle

quote:

arkadaşlar dün arabama cd çalar ve 4 tane pioneer 460 watt hoparlör taktırdım. sesi harika oldu ama arabamın orjinalliğinden eser kalmadı arkadaki sacı kestik yerine mdf yaptık ayrıca fren lambası ve arka emniyet kemerlerini sökmek zorunda kaldık.

anfi kullanmadım mp3 çaları da jameson marka aldım 2 yıl garantili hafıza kartı ve usb girişli pioneer da vardı ama bunun usb girişi bana daha cazip geldi

birde anım var:
    TAKAN ELEKTRONİKÇİ Bİ ARA DEDİ Kİ TENEKDEN ARABA YAPMIŞLAR,NEYSE SIRA ARKADAKİ SACI KESMEYE GELİNCE 3 TANE UÇ KIRDI, SONRA ARTIK DİYOR Kİ "SACDA BAYA KALIN MIŞ HOCAM" BENDE DEDİM DEMEKKİ TENEKEDEN YAPMAMAIŞLAR

• güle güle kullan arkadaşım bende mcv ye yaptırmayı planlıyorum ama fazla abartmıcam sadece kaliteli bir cd çalar(usb ve hafıza kartı girişli) birde arkalara birer hoparlörne kadara maloldu sana tesisat özellikle cd çalar:) resimlerini bekliyoruz güle güle kullan

quote:

birde anım var:

• Sadece bu alıntıyı yaptığım "GOMUTAN" takma adlı kişiye yanıttır; diğer arkadaşlar bu yazıyı okumadan da geçebilir. Zira bu iletide LOGAN ile ilgili bir sözüm yoktur. Çevreye verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim.

Pek saygıdeğer GOMUTAN arkadaş,

Öncelikle bir konuda hakkınızı peşinen vermem gerektiğini düşünüyorum. Kapatılmış bir konuyu açtığım, küllenmiş bir ateşi canlandırdığım doğru. Nitekim sizin ve MAŞ71 takma adlı kişinin feveranları bunu kanıtlar nitelikte. Söz konusu yazıma neden olan iletileri, olanaklar elvermiş olsaydı aynı gün hemen yanıtlardım. Ancak söylediğim gibi, bu iletileri ancak bugün gördüm ve sözünü ettiğiniz yazıyı yazamadan edemedim. Çünkü açıkça "fikirlerinizi" (burada kibarlık ederek "fikirlerinizi" diyorum; çünkü gerçekten bilgi sahibi olarak edindiğinizden kesin kuşkularım var) gerçek ya da doğrularmış gibi ileri sürmenize dayanamazdım.

Aslında bu yazıyı yazarken, iletinizi bir kere daha okudum da; hakkınızı vermem gereken bir ikinci konu daha varmış, hemen onu da arz edeyim. Dinin bir siyaset olarak benimsemesine, benimsetilmeye çalışılmasına karşı duruşumun, hakkınız var, kendisi de bir siyaset. Çünkü bu anlayış, üretim ve egemenliğin bölünmüş toprak ağalığına dayandığı ortaçağa özgü bir tutumdur. Yani binlerce yıl öncesinde kalmıştır. Dolayısıyla dini bir siyaset, yani ekonomik ve toplumsal yaşamın bir düzenleyicisi olarak görmek, sözcüğün tam anlamıyla bir "gericiliktir" (burada adım gibi eminim ki, sözlerimi kabalama bilgi ve dünya görüşünüzle saptıracaksınız, onun için peşinen söyleyeyim: Kişilerin dinsel inanışlarını gericilik olarak nitelemiyorum; gericilik olarak nitelendirdiğim dinin siyaset olarak görülmesidir. Nitekim MAŞ71 takma adlı kişi beni neredeyse Hristiyan misyoneri yapayazdı:) Bunu nereden ve nasıl çıkardığını kendisine sormak lazım. Nitekim usavurumu inanılmaz derecede ilginç.). Bense bunun tam tersini söyleyerek, karşıt bir siyaseti dile getiriyorum, haklısınız. Ancak yanıldığınız nokta şu: Dinin varlığı, gerçekliği ya da özü hakkında hiçbir şekilde kesin yargıda bulunmuyorum; hatta bununla ilgili herhangi bir görüş bile ileri sürmüyorum (bu konuda bir görüşüm elbette var, ama söz konusu yazıda bununla ilgili herhangi bir ima dahi yok). Size yazımı bir kez daha okumanızı salık veririm.

Üzgünüm ama, iletinizin bunun dışında kalan bölümleri tamamen tutarsızlıklarla dolu; belirli bir hezeyanla yana yana gelmiş sözcüklerden öte bir şey değil.

Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz diyorsunuz; beni bilmeden hakkımda fikir yürütüyorsunuz.

Yazılanları önyargısız oku diyorsunuz; beni okurken önyargılarınızdan bir an olsun ayrılamıyorsunuz.

Fikirlerin özgürce söylenmesinden korkmayın diyorsunuz; gel gör ki, fikirlerimi özgürce söylemem sizi bu kadar rahatsız ediyor.

Eleştirilerimi belirtiyorum; niye eleştirdim diye eleştiriliyorum.

Kapatılan bir konu diyorsunuz; kapandıysa siz neden açıyorssunuz?

Son olarak; evet, yaşasın insan hakları; evet, yaşasın demokrasi; ancak hiç kimseye zarar vermeyen bir özgürlük henüz yeryüzünde görülmüş bir şey değil. Madem ki hayatı paylaşacağız, belki sonraki yazılarımızda özgürlüğün neden zararsız olmadığını da konuşuruz.

Herşeye rağmen,
    Saygılarımla,
    Murat

quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

SON TAHLİLDE SİZİN DE KAPATILAN BİR KONUDA, BİLDİK GÖRÜŞLERİ İLLA DA ISRARLA GÜNLER

SONRA, SANKİ YENİ BİR ŞEY SÖYLÜYORMUŞÇASINA UZUN UZADIYA YAZMANIZ, DİNDEN BU KADAR

KESİN YARGILARLA BAHSETMENİZ DE BANA GÖRE BİR SİYASET. BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR

SAHİBİ OLUNMAZ. LÜTFEN YAZILAN YAZILARI BİR DAHA ÖNYARGISIZ OKUYUNUZ. LÜTFEN FİKİRLERİN

ÖZGÜRCE SÖYLENMESİNDEN KORKMAYINIZ. VARSA ELEŞTİRİLERİNİZİ BELİRTİNİZ. BİZ BURADA

PEK ALA ARABAMIZIN DIŞINDA, HAYATI DA PAYLAŞABİLİRİZ. BUNU BİR YIL ÖNCE DE DİLE

GETİRMİŞTİM. HALA DA AYNI GÖRÜŞTEYİM. YAŞASIN DEMOKRASİ, İNSAN HAKLARI, KİMSEYE ZARAR

VERMEYEN ÖZGÜRLÜKLER...

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Uzunca bir süredir foruma bakma olanağı bulamıyordum; ancak bugün yeniden buradayım.

Forma ben yokken yazılanları ilgiyle takip ettim ve beni üzen bazı iletilerle karşılaştım. Bunlar insanların din ve milliyetle ilgili görüşlerini, genel görüşler ya da gerçekler gibi dayatmaya çalışan iletileriydi. Her ne kadar söz konusu bu insanlar, herhangi bir dayatmadan uzak görünmeye çalışsalar da, bazı genel geçer görüşleri ileri sürerek kesin doğru ve haklı olduklarını ileri sürmüşlerdir. Bunun da adı basbayağı dayatmadır.

Bunları gördükten sonra her ne kadar üzülsem de, yine de hiç şaşırmadım. Çünkü seçilen takma adlar ve sav sözler insanların doğrudan siyasi bakış açılarıyla ilintiliydi. Örneğin MAŞ71 adlı arkadaşın böyle bir çıkış yapacağını (araplarla ve islamiyetle ilgili görüşleri) beklemiyordum desem, yalan olur.

Arkadaşlar, gerçi sağduyu sahibi bazı üyeler de belirtmişler ama, burasının bir araba formu olduğunu bir kez daha anımsatmak isterim. Bir üyenin de dediği gibi, ortak payda "Dacia Logan" marka arabalardır. Bunun ötesinde siyasi ya da dini görüşlerim yüzünden burada bulunmuyorum, kimsenin de bulunduğunu sanmıyorum.

Örneğin arkadaş diyor ki, "din kulla allah arasında bir mesele değildir". Bunu nereden çıkarıyorsun şimdi? Bunu tartışmaya kalkarsak, bu forum amacından tamamen uzaklaşmış ve çıkmış olur. Örneğin ben, herhangi dinsel bir inanca sahip olmayabilirim ya da sadece insan emeğinin kudsiyetine inanabilirim. Ne olacak şimdi? Benim Dacia Logan Kulübü üyesi olmama halel mi gelecek?

Sözün özü, şunu demek istiyorum: Herkes neye, nasıl inanıyorsa inanmaya devam etsin; ancak bunları genel gerçeklermiş gibi sunmaya çalışmasın. Kısacası siyaset yapmasın (MAŞ71 adlı arkadaşın dini dile getirişi de son tahlilde bir siyasettir bana göre). Siyaset yapmaya kalkacaksak, çok şükür bizim de biraz mürekkep yalamışlığımız var, işin içinden çıkamayız.

Sizleri sadece ortak paydamız olan Dacia Logan'a odaklanmaya davet ediyorum. Ne demişler, "Akıl var, Logan var."

Saygılarımla,
    Murat

• quote:

Orjinalden alıntı: necoocen

yeni mi dağıtmaya başladılar bu cardvisit leri..bana daha gelmedi de..renault arabası olanlara anında veriyorlardı bildiğim kadarıyla..inşallah faydası vardır..

quote:

Orjinalden alıntı: yasaluyari

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Geçen gün Dacia'dan kargo aracılığıyla bana "cardvisit" adında çipli bir kart gönderdiler. Kredi kartına benziyor. Kartla birlikte gelen matbu formda çok fazla bir açıklama yok. Ayrıca yine bu matbu formda verilen web adresi de açılmıyor.

Söz konusu bu kart hakkında bilgisi olan arkadaşlarımın ilgisini rica edeceğim. Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Saygılarımla,
    Murat

hocam geçen gün o karttan banada geldi .
    serviste falan bi işe yarayacak sanırım.
    kampanya,indirim,promosyon falan hesabı.

Merhaba,

Bana bu cardvisit 06.01.2008 tarihinde geldi.

Bilgilerine,
    Murat

• Aracımın kaportasında derin çizikler var ve rötüş gerekiyor. Mavi rengi nasıl bulabilirim veya farklı bir tavsiyeniz var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: anterior1

Aracımın kaportasında derin çizikler var ve rötüş gerekiyor. Mavi rengi nasıl bulabilirim veya farklı bir tavsiyeniz var mı?

kendinmi boyayacaksın ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasaluyari -- 8 Ocak 2008; 23:29:40 >
  • benim bagajın üstündede vardı derin cizik hemde sürtme gibi cizik servis bana boya demişti ben tanıdık ustaya götürdüm boyacıya ilk temizledi sonra zımparaladı sonrada pasta cila yaptı cizikler yok oldu

boyatma hemen bence tabi ciziğin durumu nedir bilmiyorum ama illki gerekiyorsa iyi bir ustaya yaptır
  • dini bir siyaset, yani ekonomik ve toplumsal yaşamın bir düzenleyicisi olarak görmek, sözcüğün tam anlamıyla bir "gericiliktir"
    ----------------------------------------
    tmakkaya bu sözlerini bir süzgeçten geçir eminim ya çok sinirlendin,yada kendini kaybettin...öfkeyle kalktın zararla oturdun..heyacanını anlıyorum ama nafile,kabalık bize yakışmaz,o sözleri ve tarzı sizden duyar gibiyim...gomutan arkadaşımın gittiği servis gibisin ,arabadaki sesi bulmamak için ellerinden geleni yaptılar,sende sırf cevap vereyim derken iyice zırvalamışsın.."

bi diyorsun dine karşı değilim diğer taraftan diyorsun din bir şeyin düzenleyicisi olamaz"

seni hiristiyan yapan olmadı,sadece bana yılbaşı ile ilgili bir yazı yazdım diye gösterdiğin tepkiyi başka sahalarda islam dinine yapılan saldırılarda bu cesaret ve azametle gösterebilirmisin diye soru sordum..ama EVET diyemedin..!

dinle ilgili birşey yazmam diyorsun ama alıp bir o tarafa bir bu tarafa çekeleştiriyorsun..bu noktada sana katılıyorum,dinle ilgili cümlelerini düşünerek yaz çünkü bu arabalarla ilgili yazı yazmaya benzemez.........

cevabım gomutana diyorsun beni hedef alarak ikimizide "bunu bilgi edinerek söylediğinizden kuşkuluyum "diye itham ediyorsun...!

"fikirlerimden rahatsız oluyorsunuz diyorsun,ama önceki yazımda fikirleri tartışalım ,birbirimize sunalım" yazısını okumadan ahkam kesiyorsun..!

"ortaçağ "ifadenide çok üzülerek,acıyarak okudum...lütfen yaz,istediğini söyle ama bana söyle eleştir,hakaret et,ama lütfen lütfen lütfen birazcık saygılı ol...
    yazılarını bekliyorum....

• tüm logancılardan rica ediyorum,burası yeri değil yazısı yazmayın...arkadaşlarla sohbet ediyoruz...kimsenin bilgisayarına rehin koymadık..ben bilakis her türlü fikiri paylaşalım ,tamam ağırlık logan olsun,fakat bunlarda şeker tuz misali olsun...saygılar
  • SİZE KESİNLİKLE KORKULARINIZI YENMENİZİ TAVSİYE EDERİM. ZİRA ÖZGÜRLÜĞÜN TADI O ZAMAN

GÜZEL OLABİLİR. ALLAH KOLAYLIK VERSİN.

AYRICA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CEVABINIZ BANA ÇOK BÜYÜK BİR

HAKLILIK PAYI VERİYOR. CEVAP VERMEME GEREK BIRAKMADI. SİZE İMAM AZAM'IN BİR SÖZÜYLE

KARŞILIK VERİYORUM SADECE; "BİLMEZLERLE NE ZAMAN TARTIŞTIYSAM; HEP KAYBETTİM."

Sadece bu alıntıyı yaptığım "GOMUTAN" takma adlı kişiye yanıttır; diğer arkadaşlar bu yazıyı okumadan da geçebilir. Zira bu iletide LOGAN ile ilgili bir sözüm yoktur. Çevreye verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim.

Pek saygıdeğer GOMUTAN arkadaş,

Öncelikle bir konuda hakkınızı peşinen vermem gerektiğini düşünüyorum. Kapatılmış bir konuyu açtığım, küllenmiş bir ateşi canlandırdığım doğru. Nitekim sizin ve MAŞ71 takma adlı kişinin feveranları bunu kanıtlar nitelikte. Söz konusu yazıma neden olan iletileri, olanaklar elvermiş olsaydı aynı gün hemen yanıtlardım. Ancak söylediğim gibi, bu iletileri ancak bugün gördüm ve sözünü ettiğiniz yazıyı yazamadan edemedim. Çünkü açıkça "fikirlerinizi" (burada kibarlık ederek "fikirlerinizi" diyorum; çünkü gerçekten bilgi sahibi olarak edindiğinizden kesin kuşkularım var) gerçek ya da doğrularmış gibi ileri sürmenize dayanamazdım.

Aslında bu yazıyı yazarken, iletinizi bir kere daha okudum da; hakkınızı vermem gereken bir ikinci konu daha varmış, hemen onu da arz edeyim. Dinin bir siyaset olarak benimsemesine, benimsetilmeye çalışılmasına karşı duruşumun, hakkınız var, kendisi de bir siyaset. Çünkü bu anlayış, üretim ve egemenliğin bölünmüş toprak ağalığına dayandığı ortaçağa özgü bir tutumdur. Yani binlerce yıl öncesinde kalmıştır. Dolayısıyla dini bir siyaset, yani ekonomik ve toplumsal yaşamın bir düzenleyicisi olarak görmek, sözcüğün tam anlamıyla bir "gericiliktir" (burada adım gibi eminim ki, sözlerimi kabalama bilgi ve dünya görüşünüzle saptıracaksınız, onun için peşinen söyleyeyim: Kişilerin dinsel inanışlarını gericilik olarak nitelemiyorum; gericilik olarak nitelendirdiğim dinin siyaset olarak görülmesidir. Nitekim MAŞ71 takma adlı kişi beni neredeyse Hristiyan misyoneri yapayazdı:) Bunu nereden ve nasıl çıkardığını kendisine sormak lazım. Nitekim usavurumu inanılmaz derecede ilginç.). Bense bunun tam tersini söyleyerek, karşıt bir siyaseti dile getiriyorum, haklısınız. Ancak yanıldığınız nokta şu: Dinin varlığı, gerçekliği ya da özü hakkında hiçbir şekilde kesin yargıda bulunmuyorum; hatta bununla ilgili herhangi bir görüş bile ileri sürmüyorum (bu konuda bir görüşüm elbette var, ama söz konusu yazıda bununla ilgili herhangi bir ima dahi yok). Size yazımı bir kez daha okumanızı salık veririm.

Üzgünüm ama, iletinizin bunun dışında kalan bölümleri tamamen tutarsızlıklarla dolu; belirli bir hezeyanla yana yana gelmiş sözcüklerden öte bir şey değil.

Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz diyorsunuz; beni bilmeden hakkımda fikir yürütüyorsunuz.

Yazılanları önyargısız oku diyorsunuz; beni okurken önyargılarınızdan bir an olsun ayrılamıyorsunuz.

Fikirlerin özgürce söylenmesinden korkmayın diyorsunuz; gel gör ki, fikirlerimi özgürce söylemem sizi bu kadar rahatsız ediyor.

Eleştirilerimi belirtiyorum; niye eleştirdim diye eleştiriliyorum.

Kapatılan bir konu diyorsunuz; kapandıysa siz neden açıyorssunuz?

Son olarak; evet, yaşasın insan hakları; evet, yaşasın demokrasi; ancak hiç kimseye zarar vermeyen bir özgürlük henüz yeryüzünde görülmüş bir şey değil. Madem ki hayatı paylaşacağız, belki sonraki yazılarımızda özgürlüğün neden zararsız olmadığını da konuşuruz.

Herşeye rağmen,
    Saygılarımla,
    Murat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOMUTAN -- 9 Ocak 2008; 2:27:22 >

• arkadaşlar ben MCV DEN ÇOK MEMNUNUM ,YAPILACAK AKSESUAR YAZILARINIDA,TAMİRLERLE İLGİLİ YAZILARIDA OKUYORUM,AMA BEN ARABAMDAN ,MÜZİK SİSTEMLERİNDENDE ŞİMDİLİK MEMNUNUM..PEKİ NE YAZAYIM LOGAN İLE İLGİLİ SORUYORUM SİZE...ARKADAŞLARIN YAPTIKLARI YENİ SİTEYİ,KURULAN DOSTLUKLARI HAYRANLIKLA KARŞILIYORUM AMA KİMSEYE BURASI TANIŞMA SİTESİ DEMİYORUM BİLAKİS MEMNUNUM YENİ RESİMLER ,LOGANLA İLGİLİ YENİ YAZILAR ÇOK HOŞUMA GİDİYOR..AMAAAAA MÜSADE EDİN HAZIR BU KADAR ARKADAŞ BULMUŞUZ BİRAZ TANIŞALIM KAYNAŞALIM FİKİR TEATTİSİNDE BULUNALIM...İNSANLAR KONUŞA KONUŞA,HAYVANLAR KOKLAŞA KOKLAŞA ANLAŞIR...BİZLER İNSANIZ KONUŞALIM,YAZALIM,TANIŞALIM.FİKİR BEYAN ETMEKTEN KORKMAYALIM .DEMOKRASİ ÖZGÜRLÜKTÜR...
  • "Müslüman çağın gözüyle islama bakmaz, islamın gözüyle çağa bakar. "
    "insana aradığı şeye bakarak değer biçilir "
    mevlana
    "Yazı yazmayi öğrenmek, herşeyden önce düşünmeyi öğrenmektir. "(Amie Suche)

"Hiç kimse yumrukları sıkılıyken net düşünemez. "

(George Jean Nuthar)
  • teyp 190 a aldım jameson pek iyi bi marka değil ama 2 yıl garantili,usb hafıza kartı girişili, (pioner ın usb girişlisi 350 ytl) hoparlörler 460 watt oval 4 adet tanesi 50 den 200 bide ustaya 50 verdim yani 500 e yakın. ama ses muhteşem. en kısa zaman dA RESİM EKLEMEYE ÇALISACAM
    quote:

Orjinalden alıntı: renard90

güle güle kullan arkadaşım bende mcv ye yaptırmayı planlıyorum ama fazla abartmıcam sadece kaliteli bir cd çalar(usb ve hafıza kartı girişli) birde arkalara birer hoparlörne kadara maloldu sana tesisat özellikle cd çalar:) resimlerini bekliyoruz güle güle kullan

quote:

birde anım var:

• Eyvallah mirim

quote:

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

KARA ELMAS
    resimler süper eline sağlık....

• quote:

teyp 190 a aldım jameson pek iyi bi marka değil ama 2 yıl garantili,usb hafıza kartı girişili, (pioner ın usb girişlisi 350 ytl) hoparlörler 460 watt oval 4 adet tanesi 50 den 200 bide ustaya 50 verdim yani 500 e yakın. ama ses muhteşem. en kısa zaman dA RESİM EKLEMEYE ÇALISACAM
    quote:

güle güle kullan arkadaşım bende mcv ye yaptırmayı planlıyorum ama fazla abartmıcam sadece kaliteli bir cd çalar(usb ve hafıza kartı girişli) birde arkalara birer hoparlörne kadara maloldu sana tesisat özellikle cd çalar:) resimlerini bekliyoruz güle güle kullan

quote:

birde anım var:

tarsuslu kardeşim peki radyo tuneri nasıl parazitli mi? Bizi biraz aydınlatırmısın.. Sen memnunmusun teypden...Bu arada güle güle kullan...

• quote:

Orjinalden alıntı: 35sk191

quote:

teyp 190 a aldım jameson pek iyi bi marka değil ama 2 yıl garantili,usb hafıza kartı girişili, (pioner ın usb girişlisi 350 ytl) hoparlörler 460 watt oval 4 adet tanesi 50 den 200 bide ustaya 50 verdim yani 500 e yakın. ama ses muhteşem. en kısa zaman dA RESİM EKLEMEYE ÇALISACAM
    quote:

quote:

birde anım var:

tarsuslu kardeşim peki radyo tuneri nasıl parazitli mi? Bizi biraz aydınlatırmısın.. Sen memnunmusun teypden...Bu arada güle güle kullan...

teyp ten memnunum bi şikayetim yok,radyo konusuna gelince adıyamanda pek fazla radyo olmadığı için pekde bişe söyleyemicem ama iyi çekiyır

bugün arkadaşın birisi biraz kafamı bulandırdı, eger anfi takmazsam teybin çıkışlarını yanacagını söylüyor,acab bide anfi mi almalıyım,parasında değilim ama arabanın orjinalliğini yeterince bozdum artık daha fazla bozmak istemiyorum çünkü anfi olunca aküden kalın kablo çelkemek lazımmış oda dösemeye zarar veiri

bide usb li alın alırsanız cünkü cd bölümü bi süre sonra bozulabiliyor, türkiyede yollar malum (her ne kadar antishock var deselerde kötü yollar bozulmasındaki ana etken) cd bölümü bozulduktan sonra bile usb veya hafıza kartı ile dinleyebilirsiniz bu bakımdan usb desteki uzun ömürlü olur.

• Arkadaşım bende aracın arkasına iki hoparlör bağlattım ama aracın hiç bir yerinde tadilat olmadı.
    Nasılmı mevcut hoparlör deliklerinin olduğu yere uyacak şekilde hoparlörlere mdf den kutu yaptırdım. Alttan kutuyu vidalattım biraz hoparlörler yukarıda kaldı ama nede olsa koltuk başları olduğu için sorun yok.
    Tabi hoparlörler gömülü olsa ses daha iyi çıkar ama benim için yeterli.
    Bu arada daha öncede sormuştum sanırım araya gitti.
    Bozuk yollarda aracın torpidosundan ses geliyo parmaklarımı sol ön kapı ile torpidonun birleşim yerine sıkıştırırsam yada gösterge panelinini üstünü tutarsam ses kesiliyo. acaba ne yapılabilir....

Bu kart bana gelmedi taşıt tanıma gibi bişimi acaba.
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.