Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (299. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.722.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kral59

selam arkadaşlar aabamı satmayı düşünüyorum acaba ne kadar edel 2008 model 2500 km' de...

özel degilse aracı neden satıyorsun memluniyetsşzliktenmi??
    walla bilmiyorum ne kadar eder

• benzerligin bu kadarı arkadaşlar ben arkadan çok benzetiyom bu üçüz kardeşleri bizim arabaya
    begenmedikleri arbayı bide taklit ediyolar yaw işte buna bozuluyommmm

bu bizim canavar arkadan bi resim

bu üçüzlerden citroen nemo arkadan

• ARKADAŞLAR

KASKO YAPTIRDIĞIM YER ARADI VE BANA FULL KASKO 475 YTL HESAP ÇIKARDI. BEN DE BAŞKA

YERLERE DE SORAYIM DEDİM. AMA SORDUĞUM YERLERDE DAHA FAZLA HATTA İKİ KAT FİYATLAR

ÇIKTI. BANA GÜVENDİĞİM SİGORTACILIK YAPMIŞ BİRİSİ AXA, ANADOLU YA DA AK SİGORTADAN

YAPTIRMAYA BAK. DİĞER YERLER SENİ SOYAR DEDİ. GERÇEKTEN DE FİRMALARA GÖRE DEĞİŞİYOR

BU BİZİM LOGANIN KASKO BEDELİ. BİR DE BAZI UYANIK SİGORTACILAR SİZ GÖRMEDİĞİNİZ

İÇİN, "KAPALI GARAJI VAR" SEÇENEĞİNİ İŞARETLİYOR. AKLI SIRA SİZE İNDİRİM(!!) YAPIYOR. AMA

EVİNİZİN ÖNÜNDE BİR ŞEY OLURSA ARABAYA; KASKO, YAHU SENİN KAPALI GARAJIN VAR, NİYE ARABANI

DIŞARI PARKETTİN ÖDEME YAPAMAYIZ DİYOR. BEN BU DEFA KENDİM DOLDURACAĞIM FORMU.

NEYE MAL OLACAKSA OLSUN. AMA BİLGİLER DOĞRU OLSUN.

BİR DİĞER HUSUS

ŞU DACİA.COM.TR ADRESİNDEKİ FİYATLAR ÇOK YÜKSEK GİBİ GELDİ BANA ÖZELLİKLE SEDAN

LOGANLARIN FAYATI ÇOK YÜKSEK. NEDİR BU İŞİN SIRRI? GÜNCELLEMİYORLAR MI FİYATLARI,

YOKSA İŞİN ASLI BU DA BİZİM Mİ HABERİMİZ YOK?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOMUTAN -- 11 Ocak 2008; 0:31:21 >

• fiyatlar yeni güncellenmiş ama sitede daha ucuz galeriye gittim daha fazla fiyat çektiler en başta
  • İLGİNÇ BİR TASARIM...

• ...

• HANGİSİ DAHA ŞIK? BENİM TARZIM(SEDAN) DEĞİL AMA; KANGO HİÇ DE ALIMILI DEĞİL. FAKAT BİZİM MİLLETİMİZ MARKAYA ÇOK MERAKLI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOMUTAN -- 11 Ocak 2008; 1:02:05 >

• RENAULT-LOGAN...

• İŞTE ARABA BU... ABARTISIZ, AMA ŞIK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOMUTAN -- 11 Ocak 2008; 1:17:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

İŞTE ARABA BU... ABARTISIZ, AMA ŞIK...

JANT seçimi yapmak isteyen arkadaşlara ayrıca bir örnek teşkil edebilir. Daha önce burada tercih edilen, siyah veya benzeri jantları şahsi görüşüm olarak beğenmemiştim. Resimdeki Loganın jantları aracı oldukça şık göstermiş.

• kango ile mcv nin yanyana olan bu resmi bence servisteki satış noktalarına asılmalı,aldığım ilk günden beri neden kango almadın diyenlere müthiş bir cevap olurdu..gerçekten şimdi daha da memnun kaldım mcv den...

• sizce en şık olanı hangisi...

• bence mcv ....ama caddy de güzel..ama diğerleri aut..

• quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

İŞTE ARABA BU... ABARTISIZ, AMA ŞIK...

Gerçekten sade ve asil bir görünüm..bu araçla ilgili daha fazla resim içinhttp://www.daciakulubu.com/showthread.php?tid=39
    lastik ölçüleri 205/40/17

Diğer ikinci konu İzmir de bir ticari logan da alman borbet jant uygulamış (borbet bir zamanların BMW M3 için kullanılmış modeli ve bir efsane) arkadaşlar jant basit gibi duruyor ama gelin görünki logan üzerinde bir kere görmenizi isterdim. O arkadaşı bulup bir fotosunu buraya ekleyeceğim bana hak vereceksiniz.

/>

• Borbet jant uygulanmış bir serçe ve bir Bmw M3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35sk191 -- 11 Ocak 2008; 9:31:47 >

• alternatieve_station_01

• tuning uygulamaları
    ilk resime bayıldım

• ARKADAŞLAR BİR SORUM OLACAK JANTLAR LA İLGİLİ : JANTLARIN ARAÇLARAŞIK BİR GÖRÜNÜM SAĞLADIĞI KESİN. AMA DİYER YARARLARI VE DEZAVANTAJLARI NELERDİR.?? YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.