Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (297. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: crepis

Arkadaşım bende aracın arkasına iki hoparlör bağlattım ama aracın hiç bir yerinde tadilat olmadı.
    Nasılmı mevcut hoparlör deliklerinin olduğu yere uyacak şekilde hoparlörlere mdf den kutu yaptırdım. Alttan kutuyu vidalattım biraz hoparlörler yukarıda kaldı ama nede olsa koltuk başları olduğu için sorun yok.
    Tabi hoparlörler gömülü olsa ses daha iyi çıkar ama benim için yeterli.
    Bu arada daha öncede sormuştum sanırım araya gitti.
    Bozuk yollarda aracın torpidosundan ses geliyo parmaklarımı sol ön kapı ile torpidonun birleşim yerine sıkıştırırsam yada gösterge panelinini üstünü tutarsam ses kesiliyo. acaba ne yapılabilir....

Bu kart bana gelmedi taşıt tanıma gibi bişimi acaba.

Servise Aynı sorun için gittim yapacak bişey yok dediler bende senin söylediğin yere bir sünger sıkıştırdım..
    çok ilginç olan hava soğuk iken yapıyo olması.. yazın böyle birşey yoktu

• acaba ilerde arkaya 2 koltuk atıp camları film yaptırsak (yakalanmamak için ) arka cam açılır yapılabilir mi?

• tarsuslu arkadaşım... Yüksek seste çok uzun süreli kullanırsan teyp in anfisi yanabilir.. Ama buda çok küçük ihtimal.. anfi ses olarak tatmin olup olmamanla ilgili... seni bu şekilde tatmin ediyosa anfiye gerek yok..
  • 7 kişilik mcv

• 35sk191 ve tarsuslu2410 arkadasım konunun arasına girmiş oldum kusura bakmayın
  • yok üstad ne demek sorun değil... yeterki dini ve siyasi polemikler girmesin aramıza... tabiki logan kulübünde logan resimleri aramıza girecek... dert etme.. bu arada harbiden 7 kişilik MCV si olan varmı.. izlenimlerini alsak çok iyi olurdu.. kal sağlıcakla
  • tarsuslu2410

anfiye gerek yok bence ama sürekli yüksek seste dinliyorsan daha iyi ses almak için cok iyi bir cözüm zaten daha sonrada SUBWOOFER taktırırsın anfiyi taktırırsan bir başladınmı devamı gelir o işlerin

KARA ELMAS

o kelebek camları takarlar sanırım cünkü mcv yede sonradan takılıyor ama serviste tuzludur bayağı adamlar koldayanağını 150ytl diyorlar acılır camıda ne derler kim bilir

ama şık olur yazın vs. kısa mesafede ac arka camları serin serin git klimayı kullanmassın bile kısa mesafede

daha az yakar

• Bi sorum olacaktı arkadaslar
    Resimde ön konsolun yan tarafında kapı acma kolunun hizasında sanki tutma yeri asagı bakan yakıt deposu kapağı seklinde bir kapak var ama sabit,acılmıyor bu nedir ?Bilen var mı?

• ... yeterki dini ve siyasi polemikler girmesin aramıza...

????????????????????????????????????????????????????????????????bencede herkes bildiğini konuşsun, ben dini biliyorum siz teyp işlerini...dini konuşmak polemikse siz konuşmayın ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARA ELMAS

Bi sorum olacaktı arkadaslar
    Resimde ön konsolun yan tarafında kapı acma kolunun hizasında sanki tutma yeri asagı bakan yakıt deposu kapağı seklinde bir kapak var ama sabit,acılmıyor bu nedir ?Bilen var mı?

sigorta kutusu dostum.

• Bi sorum olacaktı arkadaslar

----------------------

sigorta kutusu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAŞ71

... yeterki dini ve siyasi polemikler girmesin aramıza...

????????????????????????????????????????????????????????????????bencede herkes bildiğini konuşsun, ben dini biliyorum siz teyp işlerini...dini konuşmak polemikse siz konuşmayın ...

burası otomobil forumu sakız gibi uzatma konuyu artık.din bilgini başka yerde kullan.burdaki herkesin dini bilgisi kendine yeter.teyp işleri elbetki konuşulur.
  • quote:

tüm logancılardan rica ediyorum,burası yeri değil yazısı yazmayın...arkadaşlarla sohbet ediyoruz...kimsenin bilgisayarına rehin koymadık..ben bilakis her türlü fikiri paylaşalım ,tamam ağırlık logan olsun,fakat bunlarda şeker tuz misali olsun...saygılar

Kalp kırmayın da, lisan-ı münasiple ne konuşursanız artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasaluyari

kendinmi boyayacaksın ???

Tabii ki...

15 - 20 cm.lik derin çizikler...
  • quote:

... yeterki dini ve siyasi polemikler girmesin aramıza...

Hocam siz bildiklerinizi başka platformlarda dile getiriniz.. Sadece burası yeri değil.. Tabiki Bizlerin tüm hayatı logan dan ve teyp v.s. den oluşmuyor.. Bizler şükür ki Dinimizide biliyoruz siyasetide..Sözün özü Burası "Ceviz Kabuğu programı" değil.. Burası DERGAH Hiç değil.. Öğretmen olmanızdan dolayı size saygım sonsuz lütfen kırıcı söylemlerde bulunup yaptığınız işin Kutsallığına gölge düşürmeyiniz.. Ben sizin foruma renk getiren biri olarak görüyorum.. Akıl hocası olarak değil!!!

• arkadaşlar artık bu tür konuları kapatın ancak tmm bende varım paylaşalım herşeyi birbirimizi tanıyalım ancak kırıcı olmadan düzgün kelimelerle birbirimizi kırmayalım. ama bazı koyu, derin konuların yeri burası olmadıgını düşünüyorumm

kazasız belasız günler
  • ben bana gösterilen tepkiyi bana sert cevap yazmaya çalışanlarada göstermenizi isterdim ..herkes MAŞ 71 dedi başka birşey demedi,haliyle bende yazdım ama anlamakta zorluk çekenler hayli var bu forumda..ben yinede kırıcı olduysam (inşaalah anlayanlarda olduğundan şüphem yok)özür dilerim...ama ben dini kimseye empoze etmem edemem onu allah zaten istediğine hidayet eder...akıl vermek haddim değil...fikir alış verişi yapmak istedim ama olmadı..üzüldüm..üzüldüm..
  • Bende bu forumun Dacia logan ile ilgili paylaşım oldunu ,farklı konuları uzatmanın forumun mantına aykırı buluyorum.Eğer güncel siyasi konularda bi paylaşım ihtiyacı olan varsa o tarz forumlara katılıp fikirlerini ifade eder.Herkes yaşı itibari ile belirli bi dünya görüşüne ve hayat tarzına sahip bunu ortalık yerde konuşmanın kimseye faydası yok.Bu forumdaki herkes dünya görüşü ve yaşantısı yönünden farklı olabilir ancak hepimizin ortak noktası araçlarımız bundan dolayı araçlarımız üzerinde yoğunlaşır hatta tartışmalarımızı araçlar üzerine yaparsak birbirimize daha faydalı oluruz saygılar
  • peki logana döneyim madem, bakalım bu kadar ilgili olduğumuz arabayla ilgili cevaplarda bu kadar seri ve uzun cümleler ve herkesten gelebilecek mi?

sorum veya konum:1)bu orjinal teypler var şu an arabalarda ama kendiliğinden görüntü ve ışığı gidip gelmeye başladı neden olabilir?
    2)transmitter denen ,çakmaklığa takılan mp3 çalardan dolayı teyp bozulmaya başlamış olabilir mi?
    teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.