aracın performansından veya yakıtından pek haberim yok ama arkadaşlar ben bu kadar görünümü iğrenç bi araba görmedim...
quote:
Orjinalden alıntı: sencer799
aracın performansından veya yakıtından pek haberim yok ama arkadaşlar ben bu kadar görünümü iğrenç bi araba görmedim...
Aynaları ve ön panjur altındaki parçayı boyat süper olur
loganda çok güzel araba nede olsa reno yapımı iç falan çok güzel ama bazıları dacia alınırmı deyip beni sinir ediyolar albea mı alsınlar logan gerçek anlamda süper
quote:
üstad sen neyi gördün
quote:
hangi araçlara göre kıyaslıyorsun anlamadım sınıfına göre en güzel çizgiler bence loganda
quote:
Orjinalden alıntı: nebituran
quote:
hangi araçlara göre kıyaslıyorsun anlamadım sınıfına göre en güzel çizgiler bence loganda
Arkadaş kendince çok haklı çünkü loganın tipi ferrariden falan kötü değil mi
ya arkadaşlar messenger adreslerini olanlar verirse sevinirim ordan daha rahat konuşuruz hep beraber ve kynaşırız herkez msj la msn adreslerini yollasın benim msn adresim loganci_birol@hotmail.com
abi süper görünüyo yaa benmi çok zevksizim bilmiyorum ama karalama bunlar yaa
şu loganı kötüleyenlerin bir parça aklı yok sanırım.düşünmeden,sırf yazmak için yazıyorlar ya,ne diyeyim size.ama yine e saygı duyarım...
arabanın servis ücretleri düşük,ortak parça olmasından dolayı parçaproblemi yaşamıyorsunuz.güvenlikten 3 yıldız almış.
bu arabaları geliridüşük olan insanlar alıyor genelde.mesela broadway-doğanı olan satıp bunu alıyor.o kişiye bu arabanın ne kadar bir getirisi olduğunu düşünün.sonuçta kullandığı arabaya göre daha biriyisini alıyor.
alternatifleri var diyenleri merak ediyorum.ne alternatifi varmış. sadece fiyat alternatif olamaz.servis-genişlik-konfor-yakıt-güvenlik-tip-ihtiyaç-beklenti...bunalr birleşince bir araba alınır. lütfen altınızdaki kırk milyarlık arabalarla dolaşırken gücü buna yeten insanlara aptalca tavsiyelerde bulunmayın.herkesin gücü kendine...
hem modifiye yapılmaz diyor bir arkadaş.biraz googleda arat bakalım yapılıyormu yapılmıyormu bu arabaya modifiye...tabi senin modifiye mantığın arabaya neon ttakıp ışıldağa çevirmek değilse....
kusura bakmayın sert yazdım ama bu hep tartışılıyor bu forumda. chevrolet diyorlar almayın,tata diyorlar almayın...ladadiyorlar almayın....şahin diyorlar almayın.... golf,passat,407 diyince nedense herkes alkışlıyor.... tamam araba konusunda bilgisiolanalrın olumlu-olumsuzdüşünceleri çok önemli,mantıklı konuşanalra sözüm yok.ama bilmeden sallayanlar deliediyor insanı...
yaw işte bizim milltetimizin kronik bir sorunu daha yeni birşey çıksaın illaha bir kulp takarlar
ACABA ÖN FARLAR İÇİN BİRŞEYLER YAPILABİLİRMİ
arkadaşlaar bende klima yok eklenebiliyormu sonradan
quote:
Orjinalden alıntı: şoför
arkadaşlaar bende klima yok eklenebiliyormu sonradan
ekletebilirsin heryerde yapıyorlar ama bence serviste yaptı biraz pahalı olur ama orjinal olur
ARKADAŞLAR YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM KULLANMA KILAVUZUNDA BAZI MODELLERDE 120KM SÜTATİ GEÇİNCE UYARI SİNYALİ VARDI BU HANGİ MODELLERDE VAR BİLEN VARMI.BİRDE ŞUNU SORUCAM KUMANDADAN KAPILARI AÇTINIZ BELLİBİR ZAMAN SONRA KAPILARI AÇMAZSANIZ OTAMATİK KİTLEME YAPIYORMU.
quote:
Orjinalden alıntı: yalcin07
ARKADAŞLAR YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM KULLANMA KILAVUZUNDA BAZI MODELLERDE 120KM SÜTATİ GEÇİNCE UYARI SİNYALİ VARDI BU HANGİ MODELLERDE VAR BİLEN VARMI.BİRDE ŞUNU SORUCAM KUMANDADAN KAPILARI AÇTINIZ BELLİBİR ZAMAN SONRA KAPILARI AÇMAZSANIZ OTAMATİK KİTLEME YAPIYORMU.
otomatik kapının kapanması için orta lambanın şöför tarafındakinin yanması lazım kontağı açarken ve de kapıları açarken açılıyor arabadsan çıkınca belli bir süre yanık kalıyor ve kapılar kapınca o da sönüyor yani kapıların açık kalması için orta lamba şöför tararının ortada olması lazım
bende öyle birşey yok abi kilitlemiyor yani
HER İKİ LAMBAYIDA ORTA KONUMA AL (SOLDAKİ YANAR SAĞDAKİ YANMAZ) DAHA SONRA KAPILARI KAPA VE BEKLE GÖRECEKSİN KAPILAR KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR BU ARADA SENDEKİ NE MODELDİ BELKİ VERSİYON FARKLILIĞINDANDA KAPANMIYOR OLABİLİR
quote:
Orjinalden alıntı: nebituran
HER İKİ LAMBAYIDA ORTA KONUMA AL (SOLDAKİ YANAR SAĞDAKİ YANMAZ) DAHA SONRA KAPILARI KAPA VE BEKLE GÖRECEKSİN KAPILAR KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR BU ARADA SENDEKİ NE MODELDİ BELKİ VERSİYON FARKLILIĞINDANDA KAPANMIYOR OLABİLİR
KARDEŞ BENİMKİ AMBİANCE PACK BENDE SADECE İÇ DİKİZ AYNASININ ORDA TEK LAMBA VAR SANIRIM BU ÖZZELLİKLER YOK
SELAM ARKADAŞLAR BU BAHSETTİĞİNİZ OLAY SANIRIM SADECE LAURETTE MODELİNDE VAR.BU ARADA ARABASINDA HALA ORJİNAL PASPAS KULLANAN VARSA HEMEN DEĞİŞTİRSİN EĞER MÜMKÜNSE ARACIN İÇİNDEKİ LASTİK KOKUSU KESİLDİ BİRDEN TAVSİYE EDERİM.