Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.722.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: şoför

arkadaşlar rodaj kaç km suruyor birde rodaj süresince basayımmı basmayayımmı

ABİ RODAJI BEN SERVİSE SORDUM 4000.KM DEDİLER.KULLANMA KILAVUZUNDA 3000KM DİYOR. İLK 1000KM 120KM SÜRATİ VE 3500 DEVİRİ GEÇİLMEYECEK.1000KM DEN SONRA FAZLA OLMAMAK KAYDIYLA BASABİLİRSİN.
  • ARKADAŞIM TÜPÜ NEREDE TAKTIRDIN BİRAZ BİLGİ VEREBİLİRMİSİN.LOGAN LPG İÇİN BRC Yİ TAVSİYE EDİYORLAR.
  • VAZGEÇTİM LPG TAKTIRMIYORUM BİR LİTRE LPG İLE 8-10 KM GİDİYORSUN BİR LİTRE BENZİNLE 15 İLE 17 ARASI GİDİYORSUN BENİM ARABA BULUNDUGUM İLÇEDEN DİĞER İLCEYE GİDERKEN 38 KM GİDİŞ 38 KM GELİŞ TOPLAM 1,5 LİTRE GİDERKEN 2,5 LİTREDE GELİRKEN YAKTI YANİ TOPLAM 4 LİTRE YAKTI BU DURUMDA LPG İLE NEREDEYSE AYNI GEREK YOK O ZAMAN LPG TAKTIRMAYA
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

VAZGEÇTİM LPG TAKTIRMIYORUM BİR LİTRE LPG İLE 8-10 KM GİDİYORSUN BİR LİTRE BENZİNLE 15 İLE 17 ARASI GİDİYORSUN BENİM ARABA BULUNDUGUM İLÇEDEN DİĞER İLCEYE GİDERKEN 38 KM GİDİŞ 38 KM GELİŞ TOPLAM 1,5 LİTRE GİDERKEN 2,5 LİTREDE GELİRKEN YAKTI YANİ TOPLAM 4 LİTRE YAKTI BU DURUMDA LPG İLE NEREDEYSE AYNI GEREK YOK O ZAMAN LPG TAKTIRMAYA

NEBİ KARDEŞ SENİN YAZDIKLARINI HESAPLADIM SENİN DEĞERLER FABRİKA VERİLERİNDENDE AŞAĞI BU MÜMKÜN DEĞİL GİBİ SANKİ SEN BU TÜKETİMİ NASIL HESAPLIYORSUN .SENİN ARACIN 1.6 OLDUĞUNU BİLİYORUM.1.6 SEHİR İÇİ TÜKETİMİ:10LT ŞEHİRDIŞI TÜKETİMİ :5.7LT ORTALAMATÜKETİMİ:7.2 BU VERİLERE GÖRE SENİN ARAÇ:0,157 KRŞ YAKIYOR .BURAKAMLARA GÖRE LPG 2000 YTL VERİP LPG TAKTITMAK AKIL KARI DEĞİL.BİRDE SANA SORUCAM SEN 15000KM BAKIMINA YENİ GİTTİN YAKIT SİSTEMİ İLE İLGİLİ YERLERE BAKTILARMI?..............

• quote:

VAZGEÇTİM LPG TAKTIRMIYORUM BİR LİTRE LPG İLE 8-10 KM GİDİYORSUN BİR LİTRE BENZİNLE 15 İLE 17 ARASI GİDİYORSUN BENİM ARABA BULUNDUGUM İLÇEDEN DİĞER İLCEYE GİDERKEN 38 KM GİDİŞ 38 KM GELİŞ TOPLAM 1,5 LİTRE GİDERKEN 2,5 LİTREDE GELİRKEN YAKTI YANİ TOPLAM 4 LİTRE YAKTI BU DURUMDA LPG İLE NEREDEYSE AYNI GEREK YOK O ZAMAN LPG TAKTIRMAYA

cok yol yapmayanlar icin lpg ye gerek yokta eger aracın sehir ici 0,250 yakıyorsa 0,110-0,140 arası yakmaya baslayacak, benım logan sehirlerarası 0,150 civarı yakıyo lpg den sonra 0,70 -0,80 gibi olacak.10000-12000km gibi kendini amorti eder lpg.ben bu ctesi gunu tartarini marka taktırıyorum.benzin sureklı yukseliyor baska turlu gezemeyecegiz:) haftaya goruslerimi yazarım.
  • arkadaşlar selam herkse şanzımanı yolda 4 licem derken 2 kez cırtlattım huzurum kaçtı biraz psikolojik olarak sorun çıkar gibi geliyo sürekli bilgisi olan arkadaşlar bana bişeyler söylesede rahatlatsa diyorum yaaa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalcin07

quote:

NEBİ KARDEŞ SENİN YAZDIKLARINI HESAPLADIM SENİN DEĞERLER FABRİKA VERİLERİNDENDE AŞAĞI BU MÜMKÜN DEĞİL GİBİ SANKİ SEN BU TÜKETİMİ NASIL HESAPLIYORSUN .SENİN ARACIN 1.6 OLDUĞUNU BİLİYORUM.1.6 SEHİR İÇİ TÜKETİMİ:10LT ŞEHİRDIŞI TÜKETİMİ :5.7LT ORTALAMATÜKETİMİ:7.2 BU VERİLERE GÖRE SENİN ARAÇ:0,157 KRŞ YAKIYOR .BURAKAMLARA GÖRE LPG 2000 YTL VERİP LPG TAKTITMAK AKIL KARI DEĞİL.BİRDE SANA SORUCAM SEN 15000KM BAKIMINA YENİ GİTTİN YAKIT SİSTEMİ İLE İLGİLİ YERLERE BAKTILARMI?..............

yalçın kardeş hersaplamayı yol bilgisayarı ile yaktım 20 ytl lik benzim aldım yola çıkarken yol bilgisayarını sıfırladım vardığımda 1,5 litre dedi yol bilgisayarı fakat ben 90 nı geçmiyorum zaten gittigim yolda hızlı gidilecek bir yol değil çok virazlı gelirken ise 2,5 litre yaktı bunların hepsi yol bilgisayarı hesaplamalarına göre olna veriler. sonra dedilerki yol bigisayarına güvenme ama servise sordum yol bilgisayarının gerçek verileri verdiğini söyledi adı üzstünde dediler. yakıt hesaplamaları bu şekilde hesaplandı. bakıma gittiğimde ise yakıt sistemi ile ilgili yerlere bakmadılar arabayı kaldırdılar alt aksamına baktılar herhangi bir problem varmı diye bu işlemler olurken ben sürekli adamların yanındaydım. yağı değiştirdiler sonra hava filtresini yağ filtresini yıkadılar motoru hava ile temizlediler ön sağ kapı gıcırtısını kestim tozdan mış fakat sol ön için krikonun değişmesinni gerekli olduğunu söylediler parça siparişi verdiler garanti kapsamında. bu kadar 80 ytl aldılar yalçın kardeş hesaplamalarım hep böyle ama inanın gerçek insanın inanası gelmiyor ama böyle

• quote:

yalçın kardeş hersaplamayı yol bilgisayarı ile yaktım 20 ytl lik benzim aldım yola çıkarken yol bilgisayarını sıfırladım vardığımda 1,5 litre dedi yol bilgisayarı fakat ben 90 nı geçmiyorum zaten gittigim yolda hızlı gidilecek bir yol değil çok virazlı gelirken ise 2,5 litre yaktı bunların hepsi yol bilgisayarı hesaplamalarına göre olna veriler.

Bende de 1.6 var sehir içi 8.5 lt, şehir dışı 6.5 lt yakıyorum. Tabii kullanıma da çok bağlı, spor kullanıyorum biraz bu nedenle fazla yakıyor. Dolayısı ile sehir içinde 25 YKr yakıyor. Bu benim 1 sene içerisindeki genel ortalamam. Az mesafe ve tek yol ile bunu belirlemek yol bilgisayarı ile de olsa mümkün değil. Daha uzun süreli kullanım sonunda değerlere bakmak lazım. 1.5 litrelik benzinle anlaşılmaz bence.

• Bugün lpg li loganın 15000 bakımına gittik araç 16750 km de idi onbeşbin gösterdiler hava flitresi yağ flitresi yağı değişti alt takımına bakıldı genel olarak kontrol edildi 75 ytl ücret alındı araç 1.4 mpı şehir içi 28 litre tüp ile 300 km gidiyo
  • ARACIN BAKIM SÜRELERİ İLK BAKIM 15.000 KM VEYA BİR YIL SONRA KİMİ KULLANICILAR DAHA 5000 KM VEYA 10.000 KM OLDU GEREK YOK DENİYOR.KESİNLİKLE ÖNEMLİ MUTLAKA BAKIMA GÖTÜRÜN İLK BAKIMDAN SONRA YAKIT TÜKETİMİNİN DÜŞECEĞİNİ HATIRLATMAKTA YARAR VAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SRVO -- 22 Haziran 2006; 23:47:18 >
  • arkadaşlar ambianc pack in orjinal teypinde arka hopörlör için ayrı çıkışı varmı,varsa hopörlör çapı kaç olması gerekiyor.
  • quote:

arkadaşlar ambianc pack in orjinal teypinde arka hopörlör için ayrı çıkışı varmı,varsa hopörlör çapı kaç olması gerekiyor.

Teypten çıkış tabiki alınabilir ama arkaya giden hat yok sanırsam. Basitçe hattı da çekebilirsin. Yeri de uygun şekilde mevcut, hatta döşemenin altına yerleştirmen ve birkaç ince delik delmen yeterli. Hemde gizli olur iyi olur. Yanıomıyorsam önceki sayfalarda bir arkadaş bu şekilde yapmış ve başarılı olmuştu. Normalde Logan 13cm lik hoparlör kullanıyor ama sende arkada mevcut hoparlör olmadığı için daha büyük takadabilirsin. Arkaya orjinal hoparlör takarsan sorun yok ama farklı marka güzel bişey takarsan önleri ve teybi de değiştir derim ben. Sorun çıkacağından değil de orantılı ve güzel ses çıkması için. Çünkü orjinal hoparlörler 15W lık. Sen en azından 50W civarı takarsın şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsd -- 23 Haziran 2006; 9:38:20 >

• quote:

arkadaşlar ambianc pack in orjinal teypinde arka hopörlör için ayrı çıkışı varmı,varsa hopörlör çapı kaç olması gerekiyor.

TEYPTE ARKA İÇİN ÇIKIŞLAR VARMIŞ FAKAT ARKAYA KABLO ÇEKTİRECEKSİN HOPARLÖR ÇAPLARIDA 16CM OLMASI LAZIM BEN YAPTIRMADIM DAHA ESKİ SAYFADAKİ FORUMLARDAN ÖĞRENDİM ESKİ SAYFALARIDA İNCELEYEBİLİRSİN.
  • arkadaşlar ben arabaya pioneerdeh-2800 mp3 çalar aldım ve taktırdım iyi duruyor birde bizim arabalardaki orjinal hoparlörlerin markası blaupunkt kaliteli hoparlör değiştirmeyi düşünmüyorum ama mp3 çaların da ses gücüne yetmiyor
  • nebi,yalçın ,bsd teşekkürler arkadaşlar
  • arkadaşlar birde loganı detaylı gösteren bir site ,katolog varmı.Mesela böyle pistonları ,şanzımanı,grafik şeklinde.
  • teyp i kendim sökebilirmiyim ki acaba
    quote:

quote:

TEYPTE ARKA İÇİN ÇIKIŞLAR VARMIŞ FAKAT ARKAYA KABLO ÇEKTİRECEKSİN HOPARLÖR ÇAPLARIDA 16CM OLMASI LAZIM BEN YAPTIRMADIM DAHA ESKİ SAYFADAKİ FORUMLARDAN ÖĞRENDİM ESKİ SAYFALARIDA İNCELEYEBİLİRSİN.
  • quote:

nebi,yalçın ,bsd teşekkürler arkadaşlar
    önemli değil kardeş
  • quote:

teyp i kendim sökebilirmiyim ki acaba
    quote:

quote:

KARDAŞ BENCE BİLEN BİRİNE YAPTIR ÇÜNKÜ TEYBİ SÖKMEK İÇİN ÖZEL ALETLER LAZIM .BİRDE YANLIŞ BAĞLANTI YAPIP ÇIKIŞLARI YAKABİLİRSİN

• şu albela hastası logancı tüplü loganını ölü eşek fiatına galeriye satmak yerine bir fiat ve şehrini söylesin uygunsa düşünürüm.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.