Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki yeni loganda 1.5 dCi 80 hp de olacak mı????
  • quote:

Orjinalden alıntı: SRVO

ARKADAŞLAR LOGANDAŞLAR FOTOĞRAFLARINI MALESEF 1.6 16V FOTOLARINI GÖSTEREMİYORUM.GÜVENLİK DUVARI OLDUĞU İÇİN AÇMIYO.AMA KISA BİLGİ VEREYİM SİZE GÖSTERGE PANELİ BEYAZ ZEMİN ZOR KAPANAN AYNALARA SON.OLDUKÇA ŞIK AYNALAR.BAGAJ İÇERİDEN AÇILABİLECEK.PLATİN GRİSİ YENİ RENKLERDEN Bİ TANESİ.MEGANE 2 VİTES TOPUZU OPSİYONEL MP3 TAMPONLAR, AYNALAR,KAPI KOLLARI GÖVDE RENGİNDE ARKA STOP SİNYAL GRUBU BEYAZ,ORTALAMA 104 PS.ORTALAMA YAKIT TÜKETİMİ 7.1 KOLTUK DÖŞEMELERİNDEDE FARKLILIKLAE VAR..HERKESE ŞİMDİDEN HAYIRLISI OLSUN.

peki aynadan başka dış tasarımında bir değişiklik varmı örneğin ön ızgara felan gibisinden
  • Ben mevcut loganımdan memnunum zaten istesemde satamam çünkü özürlü plakalı aldım ama yakıtı çok harika bir depo ile şehir içinde 1.5 dci 900 km gidiyo iki gün önce fulledim 875 km yol yaptı 49 litre eurodizel tüketti hepsi şehir içi bide arabam şuan 2250 km de acaba rodajdan sonra daha da azalırmı?
  • herkes memnunda şu benzin fiyatlarında kimse memnun değil dünyanın en pahalı benzini bizde araba sürmeye korkar olduk
  • polen filtresiyle ilgili daha onceki sayfalarda acıklama yapmıstım.www.daciaclub.ro sitesindede var qntrl arkadasımızın dedıgı gibi.sıkıntısı olan varsa 25€ gibiydi yanılmıyorsam boyle bir maliyetle kendinizde takabilirsiniz.
    benzin fiyatları hakikaten ucuyo ne olacagıda belli degil buhafta yada onumuzdeki hafta lpg ye gecmeyı dusunuyorum.bakalım performans/yakıt/ekonomi nasıl olacak?? tartarini taktırmayı dusunuyorum.lpgli logan kullanan arkadas varmı aramızda acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: se@

polen filtresiyle ilgili daha onceki sayfalarda acıklama yapmıstım.www.daciaclub.ro sitesindede var qntrl arkadasımızın dedıgı gibi.sıkıntısı olan varsa 25€ gibiydi yanılmıyorsam boyle bir maliyetle kendinizde takabilirsiniz.
    benzin fiyatları hakikaten ucuyo ne olacagıda belli degil buhafta yada onumuzdeki hafta lpg ye gecmeyı dusunuyorum.bakalım performans/yakıt/ekonomi nasıl olacak?? tartarini taktırmayı dusunuyorum.lpgli logan kullanan arkadas varmı aramızda acaba?

ne marka taktıracaksın arkadasım
    bende düşünüyorum ama
    bazende vazgeçiyorum ne olacak bilmiyorum vallahi

• quote:

ARKADAŞLAR LOGANDAŞLAR FOTOĞRAFLARINI MALESEF 1.6 16V FOTOLARINI GÖSTEREMİYORUM.GÜVENLİK DUVARI OLDUĞU İÇİN AÇMIYO.AMA KISA BİLGİ VEREYİM SİZE GÖSTERGE PANELİ BEYAZ ZEMİN ZOR KAPANAN AYNALARA SON.OLDUKÇA ŞIK AYNALAR.BAGAJ İÇERİDEN AÇILABİLECEK.PLATİN GRİSİ YENİ RENKLERDEN Bİ TANESİ.MEGANE 2 VİTES TOPUZU OPSİYONEL MP3 TAMPONLAR, AYNALAR,KAPI KOLLARI GÖVDE RENGİNDE ARKA STOP SİNYAL GRUBU BEYAZ,ORTALAMA 104 PS.ORTALAMA YAKIT TÜKETİMİ 7.1 KOLTUK DÖŞEMELERİNDEDE FARKLILIKLAE VAR..HERKESE ŞİMDİDEN HAYIRLISI OLSUN.

link varsa adrestende bakabiliriz hicbiyerde bu haberi duyamadık baya bi merak ettim.verebiliyorsan linki verirmisin?
  • arkadaşlar brc taktırın mümkünse.birde garantidışı kalan kısım sadece motormu olur lpg taktırınca?

bakın uygulamasını yapmışlar;
    http://www.2a-lpg.com/pic_showall.asp?cat_id=71&parent_id=3&sub_name=DACIA&parent_name=SEQUENT+MONTAJLARI

ayrıca ufak tefek şeyleri bu arabada problem etmeyin.
    kapıdan gelen tıkırtılar için,
    1-kapı plastiklerini sökün,
    2-yapı malzemesi satandükkanlardan bir tarafı folyolu diğer tarafı ziftli kendinden yapışkanlı yalıtım malzemelerinden alın.Bunu kapı sacına yapıştırın.
    3-Kapı kilitlerinini ve temas eden metalparçaları bolca gresleyin.
    4-Kapı lastiği takmadan önce bağnatı noktalarını silikonlayın.
    5-bakın ses filan kalıyormu

Ben renault9dakikapı seslerinikestim bu şekilde,2005logandamı kesilemeyeck

Ayrıca polen filtresiarkadaşlarındadediği gibi takılabiliyor.Clio-meganeile birebiruyumlu parçalar.
    Eğerklimanız yoksa havalandırma girişine de filtre taktırın,yoksa 5 sene sonra arabanız toz bulutuşeklinde gezer

Hepinize kazasız sürüşler...

• şu lpg işinde çok karasızım acaba çekişten düşüyormu titreme yapıyormu bunları bilmeden yaptırmak da istemiyorum açıkcası
  • NEBİ KARDEŞ ÇEVRENDE HİÇ LPG TAKILMIŞ ARAÇ YOKMU TEST ETSEN DİYORUM.............
  • Mrb yarın 15000 bakımına gideceğiz arkadaşımın lpg li loganıyla voltran marka lpg şehir içi 28 litre tüp ile 300 km gidiyo 1000 ytl ye takıldı
  • Bu polen filtresi tam olarak ne işe yarıyo ben fazla binmiyorum aracı iki üç günde bir sürüyorum ancak havalandırmayı açınca havalandırma petekleriden toz geliyo üç beş saniye acaba bu tozmu kesilecek
    aracım 1.5 dci klımalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepis

Ben mevcut loganımdan memnunum zaten istesemde satamam çünkü özürlü plakalı aldım ama yakıtı çok harika bir depo ile şehir içinde 1.5 dci 900 km gidiyo iki gün önce fulledim 875 km yol yaptı 49 litre eurodizel tüketti hepsi şehir içi bide arabam şuan 2250 km de acaba rodajdan sonra daha da azalırmı?

KARDEŞ EMİN MİSİN GERÇEKTEN 900 YAPIYOR MU? BENDE DE 1.5 DCI VAR Ş.İÇİ 700 YAPIYORUM (EURODIZEL İLE) ACABA SEN ÇOK MU SAKİN KULLANIYORSUN YA DA ŞEHİR İÇİNDE 3. 4. VİTESE ATABİLECEĞİN YERLERDE Mİ KULLANIYORSUN ????? BEN SIVAS TRAFIGINDE 1 VE 2. VİTESTE KULLANABİLİYORUM. 3 E NADIREN ATIYORUM. BİR DEPO 700 YAPIYO. CVP ?????
  • KARDEŞ BENİM ARAÇ ŞUAN 2250 KM DE İKİ GÜN ÖNCE FULLEDİM TAM 848 KM DE IŞIK YANDI BİRAZ DAHA BİNDİM 875 KM DE 49 LİTRE EURO DİZEL ALDI BİDE İKİ ÜÇ GÜNDE BİR BİNİYORUM ARABAYA HARARET 4 DİŞE ÇIKANA KADAR 1900-2200 DEVİRLERDE SÜRÜYORUM ANİ HIZLANMIYORUM DURŞLARDA SERT FREN YAPMADAN SÜRÜYORUM YALNIZ BU SON DEPODA 1500 KM DEN SONRA BİRAZ BASTIM ARACA 170 KM Yİ GÖRDÜ İKİDEFA 1,5 KM LİK KISA BİR YOLDA
  • SENİN ARAÇ KAÇ BİNDE BİDE HAVALAR ISNALI KLİMALI KULLANIYORUM RODAJDAN SONRA GERÇEKTEN YAKIT DÜŞÜYOMU?
  • 65 beygire devam 80 beygirlik şu anda gündemde değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepis

SENİN ARAÇ KAÇ BİNDE BİDE HAVALAR ISNALI KLİMALI KULLANIYORUM RODAJDAN SONRA GERÇEKTEN YAKIT DÜŞÜYOMU?

Benim araç da 8700 de. Yakıtım ilk günlere göre azaldı. İlk günler hep fulluyordum 700 km yapıyordu ama daha sonra hep 40 40, 60 60 mazot aldım, yani fullemedim, ama bu aralar fulleyip deneyeceğim. Sonuçları sana bildiririm...
  • quote:

65 beygire devam 80 beygirlik şu anda gündemde değil

SRVO kardeş benim dCi ye chip tuning yaptırırsam aracım garantiden düşer mi ???
  • benim araba pack abi zarar gelmemiştir insaallah logancılara selam
  • arkadaşlar rodaj kaç km suruyor birde rodaj süresince basayımmı basmayayımmı
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.