Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cossie

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    tekrardan tesekkur ederim arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

tekrardan tesekkur ederim arkadaslar

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar...

Lpg taktırma konusunu, şimdilik rafa kaldırdım. Çünkü Erzurum çok soğuk ve motor 40 dereceye kadar ısınmadan Lpg devreye girmiyor. Ayrıca kullandığım mesafe çok kısa. Eğer batıda olsaydım, kesinlikle taktırırdım, bunu da belirteyim dedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anterior1

Selam arkadaşlar...

Lpg taktırma konusunu, şimdilik rafa kaldırdım. Çünkü Erzurum çok soğuk ve motor 40 dereceye kadar ısınmadan Lpg devreye girmiyor. Ayrıca kullandığım mesafe çok kısa. Eğer batıda olsaydım, kesinlikle taktırırdım, bunu da belirteyim dedim...

Alıntıları Göster
    NEBİ arkadaşımıza çok geçmiş olsun diyorum. Burası TÜRKİYE tesadüfen yaşadığımızı
    bilmemiz gerekir. Trafik kültürü ne yazıkki %85 oranında 0 (sıfır). İnsanların sadece
    kendini düşündüğü az sayıdaki ülkelerden birisi memleketimiz. Düşünebiliyormusunuz, şehir içinde kırmızıda bekliyorum, arkamda duran minübüscü sürekli korna çalıyor, kafamı çıkardım seslendim, ne oluyor diye. Adam ne desin, kimse yok yav ne bekleyip duruyon. Alın işte. Nebinin başına bunları getiren kişiyle, bana bunu diyen kişi arasında fark varmı. Ne yazıkki bu tip insanlar çok sayıda. Gözümüzü trafikte 4 değil, 8 açmamız gerekiyor. Allah hepimizi kazadan beladan korusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yukobir

NEBİ arkadaşımıza çok geçmiş olsun diyorum. Burası TÜRKİYE tesadüfen yaşadığımızı
    bilmemiz gerekir. Trafik kültürü ne yazıkki %85 oranında 0 (sıfır). İnsanların sadece
    kendini düşündüğü az sayıdaki ülkelerden birisi memleketimiz. Düşünebiliyormusunuz, şehir içinde kırmızıda bekliyorum, arkamda duran minübüscü sürekli korna çalıyor, kafamı çıkardım seslendim, ne oluyor diye. Adam ne desin, kimse yok yav ne bekleyip duruyon. Alın işte. Nebinin başına bunları getiren kişiyle, bana bunu diyen kişi arasında fark varmı. Ne yazıkki bu tip insanlar çok sayıda. Gözümüzü trafikte 4 değil, 8 açmamız gerekiyor. Allah hepimizi kazadan beladan korusun.

Alıntıları Göster
    vallahi cok haklisin ama kurallara hep uyarak bunlara gerekli dersi verecegiizi umuyorum arkadaslar

• quote:

vallahi cok haklisin ama kurallara hep uyarak bunlara gerekli dersi verecegiizi umuyorum arkadaslar

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR

TERÖRİSTİN BİRİ, -Kİ BEN ONUN İNSAN EVLADI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM- ARABAMIN ARKASINI HEM

DE DEFALARCA GİDİP GELEREK, ÇARPI İŞARETLERİ YAPARAK ÇİZMİŞ. ÇOCUK İŞİDİR DEMEYİN ÇÜNKÜ

BİR ÇOCUK O KADAR DERİN ÇİZEMEZ. ÇILDIRMIŞ DURUMDAYIM. YA KİMSEYLE ALIP VEREMEDİĞİM YOK.

BU İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞLAR NE AMAÇLA ÇİZERLER BU ARABALARI. NE ZEVK ALIRLAR

BİLMEM. AMA BEN BEDDUAMI YAPTIM...

SİZDEN İSTEĞİM ŞU:

ÇİZİLMELERE KARŞI DUYARLI, ZIRT PIRT ÖTMEYEN, RAHATSIZ EDİCİ TİZDE BİR SESE SAHİP OLMAYAN

BİR ALARM MARKASI BİLEN VAR MI? BİLİYORUM KAF DAĞININ ARDINDA BİR ŞEYDEN BAHSEDİYORUM

GİBİ OLDU AMA LÜTFEN ACİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİL BİR YARDIM, PARDON FİKİR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOMUTAN -- 14 Temmuz 2007; 12:55:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GOMUTAN

ARKADAŞLAR

TERÖRİSTİN BİRİ, -Kİ BEN ONUN İNSAN EVLADI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM- ARABAMIN ARKASINI HEM

DE DEFALARCA GİDİP GELEREK, ÇARPI İŞARETLERİ YAPARAK ÇİZMİŞ. ÇOCUK İŞİDİR DEMEYİN ÇÜNKÜ

BİR ÇOCUK O KADAR DERİN ÇİZEMEZ. ÇILDIRMIŞ DURUMDAYIM. YA KİMSEYLE ALIP VEREMEDİĞİM YOK.

BU İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞLAR NE AMAÇLA ÇİZERLER BU ARABALARI. NE ZEVK ALIRLAR

SİZDEN İSTEĞİM ŞU:

ÇİZİLMELERE KARŞI DUYARLI, ZIRT PIRT ÖTMEYEN, RAHATSIZ EDİCİ TİZDE BİR SESE SAHİP OLMAYAN

BİR ALARM MARKASI BİLEN VAR MI? BİLİYORUM KAF DAĞININ ARDINDA BİR ŞEYDEN BAHSEDİYORUM

Alıntıları Göster
    gomutan vallahi nedir bizim bu logancilarin hali anlamadim gecmis olsun

• quote:

gomutan vallahi nedir bizim bu logancilarin hali anlamadim gecmis olsun

Alıntıları Göster
    ben aracımda cylone diye bi marka kullanıyordum. memnundum. çarpma, dokunma gibi saniyelik olaylara farklı sinyal 1 saniyeden fazla sürüncede bu temas farklı sinyal çalıyodu. paketinin içinde çok seçenek var. inceleyebilirsin. standart paket 75 ytl civarı idi ama özellikler artınca fiyatta artıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redcheek99

ben aracımda cylone diye bi marka kullanıyordum. memnundum. çarpma, dokunma gibi saniyelik olaylara farklı sinyal 1 saniyeden fazla sürüncede bu temas farklı sinyal çalıyodu. paketinin içinde çok seçenek var. inceleyebilirsin. standart paket 75 ytl civarı idi ama özellikler artınca fiyatta artıyo.

Alıntıları Göster
    saygılar logancılar.ben 10 günden beri akçayda idim.akçaya giderken 60 ytl lik benzin aldım 270 km anca gidebildim.bende 1,4 var.herhalde tüp farz oldu.benden bütün tatildeki logancılara selamlar ve saygılar......

• quote:

ARKADAŞLAR

SİZDEN İSTEĞİM ŞU:

Alıntıları Göster
    teymenim bu hep olur o carpiyi yapan uzaklarda arama kesin komsun yada is arkadasin yapiyordur.nedense cekememezlik bizlere has diyebilirim baskalari senin malini mulkunun hesabini senden daha guzel hesab ediyorlar.......
    quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

ARKADAŞLAR

SİZDEN İSTEĞİM ŞU:

• quote:

Orijinalden alıntı: kimya-10

saygılar logancılar.ben 10 günden beri akçayda idim.akçaya giderken 60 ytl lik benzin aldım 270 km anca gidebildim.bende 1,4 var.herhalde tüp farz oldu.benden bütün tatildeki logancılara selamlar ve saygılar......

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kimya-10

Ortalama 50 ytl lık yakması gerekirdi. Şu an bir şey söylemek zor ama, sürüş, bakım, aşırı yükleme, sık sık durma kalkma, yol şartları, sürekli yüksek devir vb. gibi
    konularda bilgi verseydiniz bir yorum getirebilirdik. Benim aracımda 2005, 22 000 km'
    de 1,4 motor. Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yukobir

quote:

Ortalama 50 ytl lık yakması gerekirdi. Şu an bir şey söylemek zor ama, sürüş, bakım, aşırı yükleme, sık sık durma kalkma, yol şartları, sürekli yüksek devir vb. gibi
    konularda bilgi verseydiniz bir yorum getirebilirdik. Benim aracımda 2005, 22 000 km'
    de 1,4 motor. Selamlar

Alıntıları Göster
    arkadaşlar arada bir takip ediyorum bazı atladıgımyerler olablir

yol bilgisayarı ile ilgili en son gelişmeler ne oldu.
    romanyadan kit falan.

hepsi fake miymiş yoksa.
    teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: kimya-10

Alıntıları Göster
    quote:

220 ykr gibi birşey yakmış klima açık sa birde yerinde vites kullanmadıysan sarfiyatın artması normal bence bir sorun yok kullanımına baglı

• quote:

quote:

220 ykr gibi birşey yakmış klima açık sa birde yerinde vites kullanmadıysan sarfiyatın artması normal bence bir sorun yok kullanımına baglı

Alıntıları Göster
    SELAM ARKADAŞLAR

BUGÜN 30 BİN KM BAKIMI İÇİN SERVİSİ ARADIM. SİSTEMDEN PLAKAMI GİRDİ VE HAVA FİLİTRESİNİN

PAKETTE OLMADIĞINI VE 40 BİN KM DE BİR DEĞİŞECEĞİNİ SÖYLEDİ. SİZİN ARAÇLARDA DA ÖYLE Mİ

OLDU DURUM. 10 BİN KM DE BİR DEĞİŞMİYOR MU BU HAVA FİLİTRESİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOMUTAN -- 18 Temmuz 2007; 20:10:25 >

• quote:

SELAM ARKADAŞLAR

BUGÜN 30 BİN KM BAKIMI İÇİN SERVİSİ ARADIM. SİSTEMDEN PLAKAMI GİRDİ VE HAVA FİLİTRESİNİN

PAKETTE OLMADIĞINI VE 40 BİN KM DE BİR DEĞİŞECEĞİNİ SÖYLEDİ. SİZİN ARAÇLARDA DA ÖYLE Mİ

Alıntıları Göster
    quote:

SELAM ARKADAŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOMUTAN -- 18 Temmuz 2007; 20:10:45 >

• quote:

quote:

SELAM ARKADAŞLAR

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sanırım rekor kırdım tüketimde

2007 model 1,5dci 10500km de iki gündür tüketim coştu pek anlam veremedim

100km de 7,2 ile başladı dün yol bilgisayarı şu andada 9,8 lt. gösteriyor biraz tuhaf geldi bana ama üç diş var yakıt hiç oynamadı 270 km menzin gösteriyordu 60 km yol yaptım şu anda 160 km menzil gösteriyor ama yakıt göstergesi hiç oynamadı hala 3 diş duruyor

şehir içi tüketim verileri

aracı calıştıdığımda 1 dakka sonra klimayı calıştırıyorum camlar acık vaziyette içinin soğumasını bekliyorum 5 dakika kadar daha sonra 4. kademede calıştırıyorum klimayı pekte dikat etmedim kullanırken az yaksın vs. diye son günlerde sizce normal bir durummu 9,8 lt. cok geldi bana acaba yol bilgisayarındamı bir sorun var anlamadım butür bir durumla karşılaşan arkadaşlar varmı?

cuma günüde yola cıkıcam servise gitsem mi ?

• quote:

quote:

SELAM ARKADAŞLAR

Alıntıları Göster
    SELAM GOMUTAN ARKADAŞIM

ŞU KESİNKİ SERVİS (AF BUYURUN)DEĞİŞİK ORGANLARINDAN SALLAMIŞ.. 40 BİNDE BİR DEĞİŞİRSE HAVA FİLTRESİ ARACIN MOTOR ÖMRÜ YARIYA İNER... ARACINIZIN KULLANIM KILAVUZUNDA HER YAĞ DEĞİŞİMDE HAVA FİLTRESİ DEĞİŞİR DENMEKTEDİR. BENİM ARACIMDA İLK 10 BİNDE YAĞ VE YAĞ FİLTRE VE DE HAVA FİLTRESİNİ DEĞİŞTİRDİLER... İKİNCİ SERVİS 25000 BİNDE VE BUGÜN YARIN GİDECEĞİM.. ONDADA PERYODİK BAKIM (YAĞ-HAVA) YAPILACAĞINI SERVİSTEN ÖĞRENDİM.. YAŞADIĞINIZ ORTAMIN TOZ ORANINA GÖRE HER 7500 DE DEĞİŞTİRİLMESİNDE KESİN YARAR VARDIR(YETKİLİ SERVİS ÖNERİSİ).. BOŞUNA MAZOT YAKMA..NİCE KAZASIZ BELASIZ 30 BİNLER..

• quote:

Orijinalden alıntı: 35sk191

SELAM GOMUTAN ARKADAŞIM

ŞU KESİNKİ SERVİS (AF BUYURUN)DEĞİŞİK ORGANLARINDAN SALLAMIŞ.. 40 BİNDE BİR DEĞİŞİRSE HAVA FİLTRESİ ARACIN MOTOR ÖMRÜ YARIYA İNER... ARACINIZIN KULLANIM KILAVUZUNDA HER YAĞ DEĞİŞİMDE HAVA FİLTRESİ DEĞİŞİR DENMEKTEDİR. BENİM ARACIMDA İLK 10 BİNDE YAĞ VE YAĞ FİLTRE VE DE HAVA FİLTRESİNİ DEĞİŞTİRDİLER... İKİNCİ SERVİS 25000 BİNDE VE BUGÜN YARIN GİDECEĞİM.. ONDADA PERYODİK BAKIM (YAĞ-HAVA) YAPILACAĞINI SERVİSTEN ÖĞRENDİM.. YAŞADIĞINIZ ORTAMIN TOZ ORANINA GÖRE HER 7500 DE DEĞİŞTİRİLMESİNDE KESİN YARAR VARDIR(YETKİLİ SERVİS ÖNERİSİ).. BOŞUNA MAZOT YAKMA..NİCE KAZASIZ BELASIZ 30 BİNLER..

Alıntıları Göster
    SELAM 35SK191

BANA DA GARİP GELDİ AMA DÜŞÜN Kİ BUNU BANA SÖYLEYEN SERVİS SORUMLUSU. KİME GÜVENECEĞİMİ

BİLEMİYORUM GARİİİİİ.
    quote:

Orjinalden alıntı: 35sk191

SELAM GOMUTAN ARKADAŞIM

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerz

romanyadan kit falan.

hepsi fake miymiş yoksa.
    teşekkürler..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yenerz

romanyadan kit falan.

hepsi fake miymiş yoksa.
    teşekkürler..

Ben de o konuda haber beklediğimi yazmıştım. Demek ki sorun çıktı. Servisle görüştüm, öyle bir uygulamamız yok dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozdem07

quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

dun yasadigim bir olay sehirlerarasi ilden ilceye gidiyorum.

hafif rampa cikiyorum tabi rampanin ardi gozukmuyor onumde bir skoda octavia onunda onunde bir transit

neyse rampayi ciktim inerken bir baktim tam rampanin sol seritte bir munubus durmus zati muheterem yolcu indiriyor hemde rampa bitiminde neymis efendim koy yolu orda ya yola yakin inecek olan neyse mevzu soyle

vatandas minubusten iniyor ve yola firliyor benim onumdeki arabanin onundeki transitte ona carpmamak icin frene asiliyor tabi arkadaki skodada ben bir baktimm skoda onumde frene asildim arac kaydi gidip skodaya carpacaz hemen saga kirdim baktim ordanda tarlaya ucacaz bu sefer sola kirip arabayi sagdan gectim. yola bir ciktim bu seferde onumde transit ona carpmamak icinde sola kirdim bu sefer yolun oteki tarafinda ki tarlaya ucacaz ama araba nasil savruluyor bir saga bir sola ecel terleri doktuk zor bela arabayi durdurdum verilmis sadakamiz varmis carpsaydim muhakkak benim arabadaki benimle birlikte bir yolcu yaralanacak allahtan kurtulduk verilmis sadakamiz varmis cumartesi bir kurban alip allah rizasi icin kesecem beleyi defetmesi icin

yani diyecegim isguzar minubuscu ve fazla yol yurumek istemeyen uyanik vatandas yuzunden az kalsin uc araba zircirleme tarafik kazasi gecirecekti hem minubusci hem yolcu ne bicim insanlarimiz var anlamadim adam sadece bize uzaktan bakti yanimiza gelp halimizi bile sormadi adam yasli olmasaydi agiz burun dalacaktim adama ama yasli ne yapalim buarada da kendime de sasirdim nasil kurtardim diye gercekten verilmis sadakamiz varmis

sizler ile paylasmak istedim..

NEBİCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ ALLAH KORUSUN KARDEŞ.
    UZUN SÜREDİR YAZAMIYORUM ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLARA HOŞGELDİNİZ DERİM,ARAÇLARI HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN

Alıntıları Göster
    nebi turan kardes öncelikle gecmis olsun diyorum allah korumus allah hepimizi kazadan beladan saklasın ye benim arabanın kapılarından gıcır gıcır ses geliyo ve bu ses beni deli ediyo anladım bi türlü sizce sorun ne olabilir yardımlarınız için tesekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: murat19051905

nebi turan kardes öncelikle gecmis olsun diyorum allah korumus allah hepimizi kazadan beladan saklasın ye benim arabanın kapılarından gıcır gıcır ses geliyo ve bu ses beni deli ediyo anladım bi türlü sizce sorun ne olabilir yardımlarınız için tesekkürler

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR BENİM ARACIMIN CAMLARI (ÖZELLİKLE ÖNLER)YARI AÇIKKEN ÇOK SES YAPIYOR.. ACABA AYNI DERTTEN YAKINAN VARMI ? VARSADA ÇÖZDÜMÜ MERAK EDİYORUM.

BİR DİĞER OLAY.. 2005 OPEL ASTRA 1.6 SI OLAN BİR ARKADAŞIM İZMİR-AYDIN OTOYOLUNDA İNCİ GRİ BİR LOGANI 190-200 KM HIZ YAPTIĞI HALDE BİR TÜRLÜ YAKALAYAMADIĞINDAN ŞİKAYET ETTİ. SÖZÜNE GÜVENİLİR VE KIL BİR ARKADAŞIM VE ERTESİ HAFTA ARACINI SERVİSE GÖTÜRMÜŞ..ŞAŞIRDIM.. GÜVENİLİR KAYNAKTAN HABER SADECE BİLGİNİZE....HIZI SEVMEM..GÜVENLİ SÜRÜŞLER

• 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.