Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (191. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla teymenim senin sayende ogrenecegiz arabanin yuklu halde nasil gittigini zannedersem...
    quote:

Orjinalden alıntı: crepis

Selamlar arkadaşlar bi sorum var benim araç yoldaki setlerden geçerken arka taraf tan bi ses geliyo özellikle araç yüklü iken aracı durduğu yerde yaylandırıncada aynı ses var. Geçen servise gittim park sensörü için gitmişken sordum usta yattı altına baktı fren libitörümü bişi dedi yağladı oraları yağsızlıktan dedi ses kesildi ancak 3-5 gün sonra tekrar azdan azdan başladı aynı ses.. acaba sizdede varmı.

Bu arada dün araca 9 kişi bindirdim 7 tanesi arka koltuğa ilk defa bi yol var bizim orada uzunluğu 1 km burda normalde 150-160 km hıza çıkabiliyorum dün bastım araç 130 km ye ancak çıktı.

yük bayağı bi fark ettiriyo.

burdan şaunu soruyorum dizel mcv yüklü iken nasıl?

• 9 kisi bindiginiz bizim sedan logan mi mcv mi acaba
  • dacia logan sitesinde araba fiyatlari cikmiyor heralde zam yapip sonra kanpanya yapacaklar
  • sedan da cikiyor da mcv de cikmiyor dediginiz gibi fiyat guncellemesi yapiyor olabilirler
  • alirken sudan ucuz aldik satarken hawadan ucuz satmayalim tanrim......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 9 Temmuz 2007; 14:21:18 >
  • sanmam bir de yazin fiyat dusurme politikasi olmaz bu genelde sene sonunda oluyor

stoklari tuketmek icin
  • slm,
    2005 logan 1.4 mpi ambiance pack klimasız var. şimdi klima taktırsam ne kadara mal olur?
    teşekkürler.
  • artik kilima luks degil.bir ihtiyac olduuu klimasiz bir hayat dusunemiyorum
  • Selam arkadaşım.. Aracınıza sonradan takılacak klima fabrikada ki ile aynı performansa sahip olamayacaktır (tecrübe ile sabit) Ayrıca Aracınızın kitapçığında bu konuya değinilmiştir.. .. Benzer sorun bende de vardı bu sorun logan almama vesile oldu... Klimasız Opel Corsa ya klima taktırmaya kalktım... Sadece pompası (orijinal) 1.800 YTL diğer aksamlar ve montaj ile fiyat 2.400 YTL buluyordu.. BEnde satıp ... 1.6 laureate Logan aldım.. Bence elden çıkarıp Klimalı bir modele yönelmelisin...Daha az fark ödersin.... Hem 1.4 ler için klima biraz fazla... Ne yaparsan yap şimdiden hayırlısı olsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35sk191 -- 9 Temmuz 2007; 11:12:33 >
  • SLM ARKADAŞLAR 05/07 TARİHİNDE İST/DETAY PLAZADA ARABAMIN (1,4 LOGAN 2005 LPG.Lİ) 2 YAŞ BAKIMINA GÖTÜRDÜM FREN BALATILARINIDA DEĞİŞTİRDİM. SERVİSTEN UYARDILAR BALATALARIN 1000/200KM. ÖMRÜ KALMIŞ .DOĞRUSU HİSEDİODUMDA FRENDE BİRŞEYLER OLDUĞUNU.İYİKİDE DEĞİŞTİRMİŞİM.FRENLER ÇOK FARKETTİ.NEYSE SADEDE GELELİM.PERİYODİK BAKIMA 165YTL+BALATALAR80 YTL.=245 YTL VERDİ.
  • ALLAH TAN BİR AKSİLİK OLMASSA BU CUMA 2 HAFTALIK İZNE ÇIKIYORUM.İLK HFTA KARADENİZ TURUNA ÇIKIYORUM.GİTMEDEN BAKIM YAPTIRAYIM DEDİM.HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER.
  • 2. HAFTA İSE BANDIRMAYA GİDİYORUM.EN AZ 2000 KM. YOL YAPICAM. BUDA BANA 4 DEPO LPG.MASRAFI YAPACAK 4x55YTL:220 YTL.LPG OLMASAYDI..KESİNLİKLE BÖYLE BİR TURA KALKIŞAMZDIM.
  • KARADENİZ TURUNDA GİDECEĞİM YERLER SAMSUN+ORDU+GİRESUN+TRABZON VAR.İLERSİNİ ÜŞÜNMÜYORUM.BURALARDA GİDEBİLECEĞİM TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİ OLAN YERLER VARSA YARDIMCI OLUSANIZ.GELİNCE SİZLERLE PAYLAŞABİLİRİM.
  • teymenim hayirli yolculuklar hazirsiniz anladik tatile cikacaginizi bence tatilini bizimle paylasma cunki cikamayanlar war benim gibi kiskanirim......
  • hayirli yolculuklar dilerim
  • aile arabası olarak kullanmak istiyorum. doblo active (en düşük fiyatlısı) klima,cd,yol bilg 28000 ytl son. logan mcv laurete en donanımlısı(klima,yol bilg,cd) 26000 ytl. şimdi genel çogunluğun doblo diyeceğini filan biliyorum ama benimde kendime göre nedenlerim var. mesela doblo özellikle 2007 ler filan çok yüksek arka koltuktakiler perişan oluyo sehir içi bozuk yollarda ki bizim memleketin yüzde 70 bozuk yol. loganlar daha bi binek station gibi. donanımı fena değil, doblodan 150 kg daha hafif. bide hani aslımda mantığım genel kabul görmüş doblo almam gerektiğini söylüyo ama logan mcv orada olduğu için gidemiyorum çünkü gerçekten mcv bana çekici geldi. tabi diğer taraflarda caddy filan var ama onlar beni aşar. son limit bu araçlar. siz ne dersiniz. logan bi bakın bakalım belki görmemişsinizdir.

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

• pardon ya ben bu msjı araç tercih kıyaslamaya yolıcaktım, yoksa burdakiler mcv yi bilmicekte kim bilcek
  • ...
  • Ankaradan Merhabalar Onur ben...İlk başta mcv yi bi tanıtıyım isterseniz hergün işim geregi onlarca kişiye yaptığım gibi Mcv 5 ve 7 kişilik olarak 2 ye ayrılıyor, 5 kişilik ruhsatta ticari olarak geçmekte, ticari olmasının artısı eğer ltd.şti iseniz %18 lik kdv yi gider olarak gösterebiliyorsunuz, eksileri ise şehir ici ( mesai saatlerinde ) trafik yasağı olması, Ankara'da yasaklı bölgeler Çankaya - Kızılay, İstanbul'da ise Köprüler sanırım, bunun haricinde ticari araçın heryıl muayeneye girmesi gerekmektedir, bu rakam bineklerde 3 yıldır, 5 kişilik araçın yıllık vergisi 524 ytl dir yani 6 aylığı 262 ytl oluyor, 5 kişilikte ÖTV %10 KDV ise %18 dir, bu 5 kişilik araçımızın durumu, 7 Kişilik ise ruhsatta binek olarak geçmekte ÖTV %37 KDV ise %18 dir, şehir içi trafik yasagı yoktur, bu ÖTV farkından dolayı 5 kişilik 7 kişiliğe göre ortalama 5000 ytl daha ucuzdur, fiyatlara gelince, MCV 5 KİŞİLİK DİZEL KLİMALI araçımızın fiyatı 24.500 ytl dir.Klimasız olursa bu fiyat 23.000 ytl yi bulmaktadır, benzinlide ise yani MCV 5 KİŞİLİK BENZİNLİ KLİMALI araçın fiyatı 23.000 ytl, Klimasız ise 21.250 ytl dir, bu araçlarda ABS mevcut olmayıp ( ABS isterseniz 2 aylık bir sürede üretim yapılıp tedarik edilir fiyat 2000ytl yükselir ) Hidrolik direksiyon, immobilizer, sürücü hava yastığı , teyp , uzaktan kumandalı merkezi kilit bulunmaktadır, klima ise opsiyonel olarak sunulur.7 kişilik dizelimizin fiyatı 30.000 ytl benzinli ise 27.500 ytl dolaylarındadır..

*fiyatlar bayilere göre degişiklik gösterebilir

saygılarımla

ONUR ÖZÇELİK - ANKARA
    NEZİROĞLU MOT.ARÇ.TİC.LTD.ŞTİ
    (312) 284 52 52 / 286
    (506) 212 02 17

• teşkkürler. bu arada izleniyormuşuz ama hoşuma gitti müşteri nerede ise firma orada olmalı
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.