Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MAVER2614

arkadaşlar bende bugün bir dacia sahibi oldum Logan 1.4 A.P. iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum

Hayırlı olsun...

İyi karar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozonor

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR..

BUGÜN TRAFİKTEN KAZA RAPORUNU ALDIM VE ARABAYI SERVİSE BIRAKTIM.

İNŞALLAH HİÇ BİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ ALIRIM...

Geçmiş olsun, bir an önce Loganına kavuşman dileğiyle...
  • öncelikle kaza yapan arkadaşlara cok gecmiş olsun..

arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır yoktum toplam 3000km yol yaptım 280ytl.lik yakıt aldım her türlü yol hava şartında kullandım dün akşam geldim izmite doğru gelirken 3-4 tane logan beraber geldik şans onlar bastı bende bastım otobanda 4.1 lt. kadar düştü tüketim gercekten arac cok ekonomik şu anda 10350km de 1.5dci 07 model 20 gün sonra yine gidicem

iyiki bakımı yaptırmışım

tüm logancı arkadaşlara saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 2 Temmuz 2007; 13:29:54 >
  • slm arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar geldim malum iş hayatı formu okurken NİTROUS666 arkadaşın aracı için jant baktığını fark ettim kabul ederse kendisine bikaç önerim olucak bende bi logan dci kullanıcısı olarak bikaç ay içerisinde kendi aracımada aynı şeyleri uygulamayı düşünüyorum öncelikle loganları üstündeki orjinal jantlar 15'' ve lastikler kalın yanaklı jantları 16'' veya 17'' yapıp lastik profilini ufaltırsak
    orjinele yakın bir çap elde ediçeğimizi umuyorum ve bizim araçlar biraz yüksek bu yüzden hem rüzgarlardan fazla etkileniyorlar hemde sürtünme kat sayıları yüksek,araçların yürüyen aksamı megane1 ile aynı olduğundan dolayı onların süspansiyon sistemine uygun alçaltma yaylarından takarsak eğer hem daha iyi bir yoltutuş hem daha az yakıt sarfiyatı(jantvelastikebatlarıınabağlı) hemde daha iyi bir hızlanma değeri yakalarız araçınızın rengi zaten gri ve plastik kısımların rengile siyah olduğun için ben aracın standart rengilye oynamayarak size uygun gelen siyah bi jant takarak ve yay sistemi uygulayak hem bütünlük sağlamaş olursunuz hemde aracınızn hızlanma değerleri iyileşmiş olur;Benim size önerebileceğim jant ava marka mutlu lastik ithal ediyor hem fiyat olarak hemde kilo olarak fazla ağır değil böylece hem cebinizi yormaz hemde laganınızı. link:http://www.mutlulastik.com.tr/ava.html önerebileceğim modeller MTL 11-15-16-18-19 bol loganlı kazasız belasız ve tabiki cezasız günler dilerim iyi akşamlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

quote:

Orjinalden alıntı: yukobir

Bizim loganlar yüksek standart modeller, bu tip jantlar daha çok siyah sport araçlar için daha uygun diye düşünüyorum. Ki sizin aracınız platin yeşile çalan gri, aracınızı bozar diye düşünüyorum. Siyah renk jantlar gerçekten özel bir yapım, her araca renk
    açısından uymaz diye düşünüyorum. Bizim araçların orjinal jant kapakları benim daha
    çok hoşuma gidiyor. Son olarak, Renkler ve zevkler tartışılmaz. Tercih sizin. Selamlar.

aslıda haklısın benim arac metalik gümüş yeşile bakmıyor bu makyajdan sonra eklenen renklerden gümüş renk

dedimki kendi kendime aynaları kapı kollarını yan bantları ön arka tenpon koruyucularını arac rengine boyatsam birde cam filimi birde bu jantlar hoş olur yakışır diye düşündüm

• dıgeraraclar bolumunden ne zaman terfı edıcez............................................................
  • quote:

Orjinalden alıntı: YİĞİTALBAYRAKTAROĞLU

slm arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar geldim malum iş hayatı formu okurken NİTROUS666 arkadaşın aracı için jant baktığını fark ettim kabul ederse kendisine bikaç önerim olucak bende bi logan dci kullanıcısı olarak bikaç ay içerisinde kendi aracımada aynı şeyleri uygulamayı düşünüyorum öncelikle loganları üstündeki orjinal jantlar 15'' ve lastikler kalın yanaklı jantları 16'' veya 17'' yapıp lastik profilini ufaltırsak
    orjinele yakın bir çap elde ediçeğimizi umuyorum ve bizim araçlar biraz yüksek bu yüzden hem rüzgarlardan fazla etkileniyorlar hemde sürtünme kat sayıları yüksek,araçların yürüyen aksamı megane1 ile aynı olduğundan dolayı onların süspansiyon sistemine uygun alçaltma yaylarından takarsak eğer hem daha iyi bir yoltutuş hem daha az yakıt sarfiyatı(jantvelastikebatlarıınabağlı) hemde daha iyi bir hızlanma değeri yakalarız araçınızın rengi zaten gri ve plastik kısımların rengile siyah olduğun için ben aracın standart rengilye oynamayarak size uygun gelen siyah bi jant takarak ve yay sistemi uygulayak hem bütünlük sağlamaş olursunuz hemde aracınızn hızlanma değerleri iyileşmiş olur;Benim size önerebileceğim jant ava marka mutlu lastik ithal ediyor hem fiyat olarak hemde kilo olarak fazla ağır değil böylece hem cebinizi yormaz hemde laganınızı. link:http://www.mutlulastik.com.tr/ava.html önerebileceğim modeller MTL 11-15-16-18-19 bol loganlı kazasız belasız ve tabiki cezasız günler dilerim iyi akşamlar.
    quote:

quote:

Bizim loganlar yüksek standart modeller, bu tip jantlar daha çok siyah sport araçlar için daha uygun diye düşünüyorum. Ki sizin aracınız platin yeşile çalan gri, aracınızı bozar diye düşünüyorum. Siyah renk jantlar gerçekten özel bir yapım, her araca renk
    açısından uymaz diye düşünüyorum. Bizim araçların orjinal jant kapakları benim daha
    çok hoşuma gidiyor. Son olarak, Renkler ve zevkler tartışılmaz. Tercih sizin. Selamlar.

aslıda haklısın benim arac metalik gümüş yeşile bakmıyor bu makyajdan sonra eklenen renklerden gümüş renk

dedimki kendi kendime aynaları kapı kollarını yan bantları ön arka tenpon koruyucularını arac rengine boyatsam birde cam filimi birde bu jantlar hoş olur yakışır diye düşündüm

ilgi ve alakan için cok tşk. ederim arkadaşım cok yardımcı oldun bana

kazasız belasız sürüşler dilerim

şimdi ben cam filimi yaptırıcam yan cıtaları koruma bantlarını aynaları arac rengi yapsam cam filimi siyah jant güzel durur sanırım..?

• ben cumartesi servise sordum bu boya işini tamponlar aynalar kapı kolları ön panjur ve yan çıtaları garantili şekilde boyayabileceklerini söylediler fiyat olarak 350ytl bana biraz pahalı geldi bu arada servis ankarada.
  • quote:

quote:

slm arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar geldim malum iş hayatı formu okurken NİTROUS666 arkadaşın aracı için jant baktığını fark ettim kabul ederse kendisine bikaç önerim olucak bende bi logan dci kullanıcısı olarak bikaç ay içerisinde kendi aracımada aynı şeyleri uygulamayı düşünüyorum öncelikle loganları üstündeki orjinal jantlar 15'' ve lastikler kalın yanaklı jantları 16'' veya 17'' yapıp lastik profilini ufaltırsak
    quote:

quote:

ilgi ve alakan için cok tşk. ederim arkadaşım cok yardımcı oldun bana

kazasız belasız sürüşler dilerim

şimdi ben cam filimi yaptırıcam yan cıtaları koruma bantlarını aynaları arac rengi yapsam cam filimi siyah jant güzel durur sanırım..?

Rica ederim (zevkler ve renkler tartışılmaz ama konu modifiye olunca tutamıyorum kendimi).
    Öncelikle bana göre şuna karar vermeliyiz araçımıza dışardan bakan biri yapılan dış modifikasyondan aracın performsa yönelikmi yoksa görsele yönelikmi olduğunu anlaya bilir (ben şahsen performansa yönelik modifikasyonu tercih ederim) fakat bizim araçlar performansa yönelik oynamaya fazla müsait değil dci için konuşuyorum bunun için de ilk önce şuna karar vermelisin bana göre görsele ağırlık verirsen yanı tamponları aynaları kapı kollarını ve bantları boyatırsan bence arabanın gövdesi zaten büyük hertaraf gri olursa cam filmi ve jantlar sırıta bilir fakat cam filmini hafif koyu tonta yaptırırsan ve aklıma bişey geldi subaru imperazaların aynalarını bilirsin ralli tipi olanları dış dikiz aynalrıda onlarla değiştirirsek böylece hem aynalardaki görüş açın büyür hemde sanki araç performansa yönelik modifiye edilmiş bir görüntü oluşur böylece daha fazla dikkat çekersin eğer amaç buysa tabi türkiyede ilk olursun

• bu aynalardan bahsediyorum:http://sahibinden.com/displayitem.php?a=3560463

bide sizin loganın bagaj kapağı yeni tipmi eski tipmi bagaj kapağının üstünede bmw'lerin kullandığı çıtlar ondan koyarsak süper olur çıta spoyler bütün hepsinin fotoğraflarını koyucam yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YİĞİTALBAYRAKTAROĞLU -- 3 Temmuz 2007; 11:11:12 >
  • quote:

bu aynalardan bahsediyorum:http://sahibinden.com/displayitem.php?a=3560463
    buda bagaj üstü çıta :http://sahibinden.com/displayitem.php?a=4360335

bide sizin loganın bagaj kapağı yeni tipmi eski tipmi bagaj kapağının üstünede bmw'lerin kullandığı çıtlar ondan koyarsak süper olur çıta spoyler bütün hepsinin fotoğraflarını koyucam yakında
  • benim bagaj makyajdan sonrakinden cıkıntı var camlara filim cektiricem yan bantları vs. boyatırsam daha derli toplu olur bir tane gördüm samsunda ayni renk benimknin boyatmış cam filimi jant yoktu cok tatlı görünüyordu bende egzos ucuda var aynalarda cok dehşet durur gercekten subaru tarzı jantları ben birde o keskin kt4 düşünmüştüm onlar nasıl durur
  • quote:

Orjinalden alıntı: kjj

dıgeraraclar bolumunden ne zaman terfı edıcez............................................................

Ne yapmamız lazım?

Yapalım...
  • SELAM ARKADAŞLAR

BUGÜN SERVİSE GİTTİM. 30 BİN KM BAKIMI İÇİN (HAVA, YAĞ FİLİTRESİ + YAĞ + DİĞER RUTİN İŞLER)

TOPLAM 124 YTL İSTEDİLER. FİYAT NASIL SİZCE?

BİR DE BEN BODRUM'A GİDECEĞİM KISMETSE. ARABAM ŞU ANDA 29 BİN KM DE. ADIYAMAN-BODRUM

ARASI TOPLAM 135O KM. SİZCE YOLA ÇIKMADAN ÖNCE Mİ, YOKSA BODRUM'A VARINCA MI SERVİSE

GİTMELİYİM? BODRUM' VARDIĞIMDA TOPLAM 30 BİN 350 KM YE ULAŞMIŞ OLACAĞIM.
  • ahada bende onu dıyorum bılmıyorum malum daha cawusuz ama bızım teymenlerımız we ust rutbelıler bır fıkır werırler dıye dusunuyorum.......
    quote:

Orjinalden alıntı: anterior1

quote:

dıgeraraclar bolumunden ne zaman terfı edıcez............................................................

Ne yapmamız lazım?

Yapalım...
  • Merhaba Arkadaslar,

Cok uzun zamandir mesaj yazamiyorum, malum is yogunlugu, ancak elimden geldigince forumu takip etmeye calistim.
    Bircok arkaas logan sahibi oldu kendilerine araclari hayirli olsun diyorum,
    Loganimi alali bir yil oldu ve dun kasko ve trafik sgortasini yeniledim,
    Kaskoyu 645 YTL ye yeniledim. Hafatasonu bakim var, Hos daha 5000 de arac ama mecburen yaptiracagiz bakim, Servise sordum 120 YTL civari tutar dediler ki cok fazla gelmedi bana ancak evin onunde surekli yatan bir araba icin yil boyu odenen vergi ve masraflar biraz fazlaca oluyor.

Herkese iyi gunler, Iyi calismalar,
  • Arkadaşlar;

1.4 loganların, lpg uyumu nasıl?

Yani taktırırsam ne gibi sorunlar yaşarım?

Unutmadan, Erzurum'dayım ve burası çok soğuk...
  • LOGANDAŞLAR....MODİFİYECİLER...MCV CİLERE ÖZEL... FİKİR VEREBİLİR..
    http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=32523 DEVAMI BU LİNKTE...

DACIA LOGAN 1.6 MPI LAUREATE İNCİ GRİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35sk191 -- 4 Temmuz 2007; 12:15:51 >

• Çok teşekkürler kjj, ruhsatta kamyonet veya ticari yazması sorun çıkartmıyormu? geçenlerde gazetenin bir okuyucu köşesinde İst köprülerinden gündüz geçişlerine müsaade edilmediği yazıyordu. Tabi bu 5 kişilik versiyon içindi. 7 kişilikte sorun olmuyormuş ama 2 kişilik koltukta 5.000 YTL fark atıyor ortalama. Birde özellikle arka bölümlerden ses geldiği (Gacırtı biçiminde) söylendi. Sizin aracınızda da varmı? Yakıt durumu bana çok cazip gelmedi. Benim benzinli skoda, 125 YTL ile ancak 650 km yapabiliyor. yaklaşık 100km de yük ve sürrat durumuna göre 5.6-6.3 lt arası benzin yakıyorum, ki siz 115 YTL ile yaklaşık 700-720 km yapabilmişsiniz. Ancak bu bana km açısından az geldi. Yaptığınız km'yi tespit edebildiniz mi? Ben 40 litre yakıtla 650 km., diğer bir değişle de 400 kg toplam yükle uzun yolda 5.6-6 lt arası benzini 100 km de yakıyorum. İst-Zonguldak arası Kadıköy çıkış noktası olmak üzere 330 km dir. Bakırköy içinde 20km eklerseniz 350 km , gidiş geliş takriben 700 km yapar. 115 YTL mazot ise yaklaşık Kükürtsüz Shell VP diesel için 48 lt, Normali için 51 lt mazot demektir ki (İst/Bakırköy için fiyat 2.23 YTL Normal-VP diesel Shell=2.38 YTL.) Bu nedenle bana fazla geldi. En fazla bu yolda 35 lt civarında mazot yakmanız gerekirdi çünkü Kango ile aynı motora sahipler ve ben Ankara Zonguldak arasında evden eve(SbEvleri-Fener Mah.) tam 556 km de kango ile 27 litre mazot yakmıştım Yani 100 km de 4.85 ltr denk geliyor. Yükümde 320 kg civarındaydı ve Tabi logan kango'dan daha ağır bir araç ama fb verisi olarak 4.6 lt gösterilmiş hadi siz 5 lt yakın. Tabi tüm bunlar tam rakkamları bilemediğim için sadece bir varsayım.
    quote:

DOSTUM BENDE 3 HAFTA ONCE ALDIM SW DIZEL KLIMALI TEK HAWA YASTIKLI OT.CAM WALLA PASSATTAN SONRA KIYASLAMA OLMAZ AMA CEBINI DUSUNEN BIR ARABA KESINLIKLE ICIDE GENIS DAHA SIMDI ZONGULDAKTAN GELDIM ISTANBULA EWT RANPALARDA BIRAZ AGIR AMA YOLU BILIRSEN ONCEDEN HIZLANIRSAN HICC SORUN CIKARMIYOR.MOTOR SESI ICERI ALIYOR MUZIGI ACARSAN O PROBLEM ORTADAN KALIYOR 115 YTL LIK MAZOTLA ZONGULDAK A GIDIP ISTANBUL AVRUPA YAKASI NDAKI BAKIRKOYE GELDIM.TEKRAR EDIYORUM CEBINI DUSUNEN BIR ARABA AMA RUHSATTA KAMYONET YAZIYOR BOYLECEDE WERGISIDE DUSUK TAWSIYE EDERIM.
    quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

Arkadaşlar,
    Kaza yapanlara geçmiş olsun. Mala gelmiş O bir şekilde karşılanır.
    1989 yılından beri Skoda kullanıcısıyım ve 2005 Kasım' ında aldığım son Fabia Combiden bagaj sorunu , 5. kapı kullanışsızlığı ve görüş alanı riskleri ve bazı riskli yapısından ve iç cep ve göz yetersizliklerinden dolayı hiç memnun değilim. Logan MCV' (Diesel) ye geçmeyi düşünüyorum. Ancak özellikle Motor yetersizliği ile ilgili Oto Show'da bir inceleme okudum.
    Bu aracı şu an kullanan arkadaşlardan izlenimleri hk. açıklamalar bekliyorum. Bu araç için şu anda tek gözle görülebilir tercihim bagaj büyüklüğü ve içeride göz ve cep bolluğu oldu.
    Şimdiden teşekkürler....

• arkadaşlar neredeyse 1 aydır foruma giremedim garip şeyler oldu hiç bi ersim falan gözükmüodu da
    valla foruma girmeyi özlemişim..

bu arada cuma günü ıspartaya gidioruz ben ankaradayım tahmini yakıt sarfiyatı tam olarak ne olur?..
    bu arada arabam 1.6 mpi laureate..

görüşmek üzere arkadaşlar..
  • arkadaşlar bu xenon görünümlü far ambülleri hakkında bilgisi olan varmı 70-80ytl piyasada taktıran varmı cok güzel görünür sanırım..

birde cam filimi için maslakta LLUMAR diye bir yer buldum fiyatı 200 dolar cizilmez ömür boyu garantili sizce fiyat nasıl...
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.