slm unka kardeş arabayı sana kenan mı sattı yoksa yavuz mu
ben kenan yüzünden klimalı araç alamadım
abi Türkiye'nin en iğrenç renault bayisi de Servisi de Doğumak'tır. Malı satana kadar herşey; servise gittiğinde de illaki bi istanbul'a şikayet edeceksin başka bir yolu yok
Arkadaslar Loganın ara hızlanma değerlerini merak ediyorum...Özellikle 1.5 dci motorunun ara hızlanma değerleri hakkında bilgisi olan varmı? Sollamalarda nasıl bir performans sergiliyor?Vites düşürüyomusunuz?
Tesekkürler saygılar....
Antalya SARILAR otomotiv bana serviste kültür şoku uğrattı.Dedim ki böyle bir servis var mı?Erzurum'dan sonra tüm servisler (buna Erciş Renault' da dahil cennet)
adana kozan yusuf baysal renault plaza ve servis genel mudurunden an alt calisanina kadar cok memnun kaldim yolu dusene tavsiye ederin cok kaliteli insanlar
DEĞERLİ ARKADAŞLAR
BEN DE ADIYAMANDAKİ BOZKURT RENAULT SERVİSİNDEN HİÇ MEMNUN KALMADIM. KENDİLERİNE HER
DEFASINDA DA SÖYLÜYORUM. MECBUR KALMADIKÇA GİTMEMEYE ÇALIŞIYORUM. MESELA 20 000 KM
BAKIMINI ADIYAMAN DA DA YAPTIRABİLİRDİM AMA ERKEN DE OLSUN, ONLARA MİNNET ETMEYEYİM DİYE
BODRUM'DA YAPTIRDIM. ADIYAMANDAKİ RENAULT SERVİSİNE O KADAR GİTTİM BEN HATIRLATMASAM ÇAY
BİLE İKRAM ETMİYORLAR. ARABAYI BİR YIKAYIŞLARI VAR, HARİKULADE... NE FIRÇA NE DETERJAN
KULLANIYORLAR. İÇ TEMİZLİK Mİ? O DA NEEEEE????????? ARABAYI BİR YIKAMADAN SONRA GÖRSENİZ.
DAHA DA BERBAT. KUTAY OTOMOTİV VAR MUĞLADA, ONLAR BEN SIRF SERVİSE BİLE UĞRASAM ARABAYA
İÇ VE DIŞ TEMİZLİK YAPIYORLARDI. HANİ GÖRMESEK BİLMEYECEĞİZ. ONUN İÇİN BEN NEREDE KIYMET
GÖRÜYORSAM ORAYA GİDİYORUM. ALLAH REZİİL SERVİSLERE MİNNET ETTİRMESİN....
DEĞERLİ DOSTLARIM ACİZANE TESBİTİM ÖZELLİKLE DOĞU VE GÜNEYDOĞUDA BU SERVİS REZALETLERİ DAHA FAZLA...
DOLVENA KARDEŞİM HIZLI YAZDIM DETAYLI YAZAMADIM EVET GERÇEKTEN YANLIŞ ANLADIN BENİ biz genelde anlattığın tarzda bi forumuz yedek parça deyince sen yedek parça arıyorsun zannettim özür dilerim afedersin
ben kafayı taktım arkadaşlar şu motor sesi konusuna ve en sonunda halledecem inşallah dci si olan arkadaşlara sorum şu olacaktı 1. ön kaput'un altında keçe varmı 2. ön göğüste keçe varmı yani motorla yolcu kabini arasında (ön kaputu açınca motor kısmında) benimki sadece tenekeden ibarette niyetim şu eğer bunlar dci de varsa demekki servisten bunları temin etme şansımız var ve ciddi olarak temin etmeyi düşünüyorum yol sesi büyük oranda kalitesiz lastiklerimizle alakalı diye tahmin ediyorum bu motor kısmı vs. ses izole işlerini yapan bir yeryokmu arkadaşlar sanayilerde falan, sadece ziebart mı yapar? Bir arkadaşımız kaput altındaki keçenin ses konusunda epey bi faydalı olacağını yazmıştı fakat başka sorunlar oluşabileceğini de ifade etti mesela gereğinden fazla ısı fakat bu keçeler gördüğüm otomobillerin %70-80 de var. saygılar sunarım
quote:
Orjinalden alıntı: dolvena
malkoçoğlu 48 arkadaşım! yardımınız olur diye bİ yardım istedik ama hele sana hiç yakıştıramadım, ne demek biz parça satıcısı değiliz ben siz ve arkadaşlardan parça dükkanınız var diyemi yardım istedim?sadece sizde bu araçları kullanıyorsunuz arıza, bakım, servis, filtre, balata ,debriyaj masraflarını öğrenmek istemiştim sonuçta alacağım araba DACİA LOGAN 1.6 LAUREATE.Sonuçta bu fan club un amacıda yardım sohbet ve mevcut arabalarınızın yaygınlaşıp piyasada daha rağbet görüp pirim yapıp olumlu çözümlere ulaşmak değılmi? TEKRAR YARDIMLARINIZI ve yönlendirmelerinizi bekliyorum... İZMİR li taksiciden saygılar...
DEĞERLİ KARDEŞİM ÖZÜRÜMÜ KABUL ETTİN İNŞALLAH yanlış anlama olayı olmuş art niyetim yoktu
quote:
Orjinalden alıntı: gurselguney
ben kafayı taktım arkadaşlar şu motor sesi konusuna ve en sonunda halledecem inşallah dci si olan arkadaşlara sorum şu olacaktı 1. ön kaput'un altında keçe varmı 2. ön göğüste keçe varmı yani motorla yolcu kabini arasında (ön kaputu açınca motor kısmında) benimki sadece tenekeden ibarette niyetim şu eğer bunlar dci de varsa demekki servisten bunları temin etme şansımız var ve ciddi olarak temin etmeyi düşünüyorum yol sesi büyük oranda kalitesiz lastiklerimizle alakalı diye tahmin ediyorum bu motor kısmı vs. ses izole işlerini yapan bir yeryokmu arkadaşlar sanayilerde falan, sadece ziebart mı yapar? Bir arkadaşımız kaput altındaki keçenin ses konusunda epey bi faydalı olacağını yazmıştı fakat başka sorunlar oluşabileceğini de ifade etti mesela gereğinden fazla ısı fakat bu keçeler gördüğüm otomobillerin %70-80 de var. saygılar sunarım
gürsel kardeşim bu forumun 3.sayfasında detaylı resimler var bakabilirsin
3.sayfada gördüğüm resimler gayet iyi de bu işi kim yapar çok araştırdım nette fakat bulamadım ses tesisatçılarımı döşemecilermi sanayide ayriyette bu işi yapanlar varmıdır? bi el atıverelim arkadaşlar, bilen duyan gören eş dost akraba komşu illaki bu işi bilenler vardır
yanlış anlaşılma var galiba. malkoçoğlu48 arkadaşımız bilmiyoruz manasına konuşmuş.
Bende de var 1.6 laureate çok şükür kaza yapmadık ama, ilk alışta 1-2 sorun için servise sık gitmiştim oradan hatırlıyorum, çok pahalı şeyler değillerdi. Diğer araçlara göre ekonomikti.
Öncelikle MALKOÇOĞLU arkadaşıma saygılar ... arkadaşım aramızda özürlük bir durum yok sen ve diğer(motorin,bsd)arkadaşların ilgilerinden dolayı teşekkür ederim,ayrıca sizler galiba haklısınız ayrıntılı bir araştırma yapmak içinsanayiye bir renault parçacısına uğrayıp iyice araştırmam lazım bu konuları.ha bu arada logan 2. el 1.6 arayışlarım sürüyor sen ve diğer arkadaşlarında haberi olsun eğer çevrede satılık olursa beni haberdar ederseniz sevinirim. Ayrıca arkadaşlar, logan kulubünü bir süredir izliyorum seviyeli ,samimi ve olgun arkadaşların takıldığını görüyorum buda beni memnun ediyor .BÜTÜN LOGANCI ARKADAŞLARA SAYGILAR...
GÜRSELGÜNEY KARDEŞİM BELKİ DE KENDİN DE YAPARSIN BİRAZ MERAKLIYSAN BENİM GİBİ YETER Kİ O PARÇALARI TEMİN ET bir de ziebart kısmi olarak yapıyormuş diye duymuştum pahalı da olabilir inan ki çok zor bişey değil dolvena kardeşim neden dizel düşünmüyorsun bursada ki taksiler dizel loganlar yakıt ve performans güzel dci lerde
benim araç aldıgım yer gerçekten çok iyi sadece ben değil herkes memnun kaliteli hizmet var her zaman araçları güzelce yıkayıp özel bezlerle temizliyorlar iç aksamı paspasları ve süpürge ile iç detaylı temizliği parasız yapıyorlar servise gelen araçlara dogu batı kültürü de olabilir veya firma müdürleri ile de alakalı veya turizm in etkisi mi acaba?
good life sanatsal kaygılar var kardeş senin resimlerde sokak lambası yansıması natüralist bir çalışma olmuş teşekkürler ne anlarmışım be resimden heh heh he dün yeni kasa toyota dizel test ettim gerçekten harika bir araba beni büyüledi kaçışı cok hoş ama fiyatı loganın 2 katı tasarımda da yeni civicten esintiler var sanki ön konsol harika
2.el 1.6 aramaktayım demişsin bu konuda sana yardımcı olabilirim ama bu konuyu burada görüşmek doğru olmaz bence 2005 model (ağustos 2005 çıkışlı 1.5 yaşında) 1.6 laureate a.c. a.j. inci gri + brc sequent 24 lpg kiti var ruhsata işli km 17.000 (araçta sadece abs ve yolcu hava yastığı yok)
sıfır aldığını varsayarsak ve benzinin seni kısa birsüre sonra bezdireceğini düşünerek bu hesabı sana yapıyorum. aracın sıfır fiyatı 23.200'dü en son galiba bayi fiyatı şöyle bir hesap yaparsan 23.000 düz desek mesela + 1.850 ytl lpg kiti +250 ruhsat işi eder 25.100 (örnek) böyle bir aracın 2.el fiyatı sence nedir?
yazdıklarım dolvena arkadaşımıza
logan sanruf takılabilrmi garanti ne olur. saygılar