Bildirim
... D A C I A L O G A N Kulübü .... (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
SEVGİLİ ARKADAŞLAR
BUGÜN BODRUM'DA (GİZEM RENAULT SERVİSİ) 20 000 KM BAKIMA GİTTİM.TOPLAM 195 YTL
ALDILAR. BAYA SIKI BİR PAZARLIK OLDU AMA NEYSE... MAZOT FİLİTRESİ VE HAVA FİLİTRESİ DEĞİŞTİ...
ARABAYI BİR GÖRECEKSİNİZAFEDERSİNİZ TAZI GİBİ KAÇIYOR
SIFIR ARABADA BİLE BAKIMIN
BU KADAR FARKEDECEĞİNİ TAHMİN ETMİYORDUM... -
-
bizim araçlarda en önemli bakım filtrelermiş
onları sık sık temizlemek gerekiyormuş -
quote:
Orjinalden alıntı: malkocoglu48
selam dostlar bugün biraz uzun yol yaptım kalorifer çok harika ısıtıyor
bir de motor 2000 devirlerde yken gaza bastığımda hafiften ıslık sesine bennzeyen bir ses duyuyorum çok hafif bi ses gaza dokundukça artıyo
Evet abi aynı ses bendende geliyor ama dediğin gibi fena sayılmaz...sanki uçak havaalanından kalkış yapıyormuş gibi güzel ses.Asıl benim moralimi bozan şu önden vızzzzzzzzz diye gelen hidrolik sesi.Herkes "olum bu nebiçim ses sıfır arabadan bu ses mi gelir" diye moralimi bozuyor.Hakiketen bence olmasa daha güzel olurmuş. -
quote:
Orjinalden alıntı: ibicer61
ambiance pack 1.5 dci aldım ve çok memnunum sadece ön davlumbazın arasında açıklık var ordan gelen çamur farların altından çıkıyordu çekomastik ile kapadım bakalım düzelecekmi konu hk.bilgisi olan varsa görüşlerinizi bekliyorum
Yeni katılan arkadaşlara hoş geldin der, araçları hayırlı olsun temennisiyle Arkadaşımızın ve diğer loganların davulumbazlardaki boşluk için ilk yaptığım 55 km de, Siyah SİLİKON (kalitelesi) O boşlukları doldurdum, kapattım ve bu problemi 2 sene geçmesine rağmen hiç problem çıkmadı. Tamponda yağışlı zamanda tertemiz duruyor. Ayrıca aldığımın 1. ayında önlere ve arkalara paçalık
taktırdım ,yanlara ve aynalara taş veya çamur çok az miktarda sıcrama yapıyor. Yakında resmini yayınlamayı düşünüyorum, arkadaşın dijital fotoğraf makinasıyla
Hepinize selamlar. (Silikon esnek olduğu için tercih ettim)
-
quote:
Orjinalden alıntı: Ö.KIRÇİL
ARKADAŞLAR SLM 1.4 MPI LOGANIM VAR ŞEHİR İÇİ YAKIT TÜKETİMİ DAHA ÖNCE KM DE 200 YAKIYORDU ŞU ANDA 220 CİVARI OLDU 1.4 OLANLAR YAKIT DEĞERLERİNİ YAZABİLİRMİSİNİZ ARABAM 10.000 KMDE
Kış şartlarından, havalar ısınınca yakıtında düşer. Ayrıca yeni araçlardan gelen tız ses ben aracımı yeni aldığımdada vardı. Kayışlar, kasnaklar yeni olduğu için oluştuğunu tahmin ettim 5-8 bin km sonra kaybolur, diğer arkadaşlarımın araçlarındada aynı durum oldu. O ses yeni olmanın sesi, yani bebek sesi, -
Aramıza yeni katılan arkadaşlar,
öncelikle loganınız hayırlı olsun. kazasız ve keyifli sürüşler.
Loganın keyfini çıkarınadem özel
-
arkadaşlar ben teyp i değiştirmek istiyorum birde kolonları hepsini sony yapıcamda nasıl olcak ne önerirsiniz bir sorunla karşılaşırmıyım birde bizim araclara uygun sorunsuz calışan xenon farlar memcutmu bizim farlar bildiğim h4 buna uygun varmı xenon kit yardımcı olursanız sevinirim
saygılar... -
xenon far için forumda birisiyle konuşmuştum orda link vermiştim 315 ytl miş 1 önceki sayfada bir link vermiştim istanbulda
forumda xenon far diye arana yaptır veya dinendal esendar diye arama yaptır buluırsun o arkadaşı dükkanını yerini tarif etmiş -
http://forum.donanimhaber.com/m_11837310/mpage_2/key_/tm.htm
xenon far garantili 315 ytl diyorlar bu sitede -
quote:
Orjinalden alıntı: malkocoglu48
http://www.daciagroup.com/eKontentDaciaXFiles/home_en/home/index.html#a
Verdiğiniz adrese gittim. Ne yapmalıyım, nedir olay? -
quote:
Orjinalden alıntı: formator20
Aramıza yeni katılan arkadaşlar,
öncelikle loganınız hayırlı olsun. kazasız ve keyifli sürüşler.
Loganın keyfini çıkarınadem özel
Teşekkürler. Aracımla ilgili bazı sorularım olacaktı, yardım alabileceğim bir adres var mı? -
Orjinalden alıntı: crepis
Arkadaşlar geçen salı arkadaşın 2005 model dizel en fulü abs ebd çelik jant filanda var herşey var 40 bin bakımına gittik
35 ytl yağ
12,5 hava filt
12,5 yağ filt
15 işçilik aldılar
toplam 75 ytl
arabayı satmak istediğimizden mazot filtresini flan değiştirmedik.
neyse sonra galerilere gittik 2005 model 28,5 milyara alınan hiç hatası olmayan 40 binde dizel full bi aracın kimse yüzüne bakmadı arkadaş şuan 16,5 milyara satıyo satabilirse bu şu demek bütün araçlar kısa vadede bayaa bi değer kaybediyo.
benim aklımın almadığı bizim araçla punto nun değişmesi gereken şeyler aynı olmasına rağmen arkadaş 75 ytl ye çıktı neden benden 210 ytl istediler anlamadım
hocam bahsettiğin dci hala satılık mı?
ben de aranıza katılmak istiyorum ama fazla param yok ikinci el düşünüyorum CEMBUL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cembul -- 7 Şubat 2007; 10:42:03 >
-
herkese selam
bu şekilde birden atladım konuya ama kusuruma bakmayın neolur.
uzun zamandır forumunuzu izliyorum. logan benim de sahip olmak istediğim bir araç sayenizde tüm iyi ve eksik (kötü diyemiyorum) yönlerini öğrendim.
biraz önce eski sayfalarda crepis in yazısında bir arkadaşım logan dci sini satacak diye okuyunca hemen üye oldum. Çünkü loganım olmadan klübünüze / forumunuza üye olmaktan çekinmiştim.
Neyse artık crepis kardeşin arkadaşı hala dci loganını satmamışsa baKARSINIZ BENDE çok istediğim loganıma kavuşmuş olurum -
Tüm Loganseverlere meraba!...
Lüleburgaz'da öğretmenim.
Forumu bir hafta önce buldum(geç kaldığım için üzgünüm...).
Yorumlarınızı bir haftada ancak bitirebildim ve bu nezih arkadaşların(kabul ederseniz) arasına katılma konusunda bir Logan sahibi olarak kayıtsız kalamazdım...
Murat Topbaştan son üyeye kadar herkese tekrar merhabalar -
TÜM ARKADAŞALRIMIZ HOŞGELDİNİZ...
LOGAN CAMİAMIZ WEB'DEDE GENİŞLİYOR ÇOK ŞÜKÜR...
ARKADAŞLAR BİŞE SORCAM BENDE 1.6 LAURET BEYAZ VAR...(2006)
BU ORJİNAL TEYP VARYA KASETLİ ONU YENİ ÇIKAN LOGANLARDAKİ CD LİYE ÇEVİRCEM...
ACABA NE KADARA TAKTIRIRIM CD LİYİ..........????????
SERVİSTE BULABİLİRMİYİM? -
Arkadaşlar; birkaç soru sorabilir miyim?
-
TÜM ARKADAŞALRIMIZ HOŞGELDİNİZ...
LOGAN CAMİAMIZ WEB'DEDE GENİŞLİYOR ÇOK ŞÜKÜR...
ARKADAŞLAR BİŞE SORCAM BENDE 1.6 LAURET BEYAZ VAR...(2006)
BU ORJİNAL TEYP VARYA KASETLİ ONU YENİ ÇIKAN LOGANLARDAKİ CD LİYE ÇEVİRCEM...
ACABA NE KADARA TAKTIRIRIM CD LİYİ..........????????
SERVİSTE BULABİLİRMİYİM? -
MALKOÇOĞLU KARDEŞİM BURALARDAYIM.FORUMLARI TAKİP EDİYORUM.
TAMPONDAKİ AÇIKLIK BENİM ARABADADA VARDI ALDIĞIM HAFTA SERVİSE GİDİP BOŞLUĞU ALDIRDIM GARANTİ KAPSAMINDA DÜZELTTİLER.SİZDE SERVİSLERDEN YARALANA BİLİRSİNİZ.
ARKADAŞLAR MÜZİK TESİSATINI DEĞİŞTİRECEK ARKADAŞLARIN SERVİSLERLE GÖRÜŞMESİNİ TAVSİYE EDERİM BEN SERVİSLE GÖRÜŞTÜM ARAÇLARA YETKİSİZ KİŞİLERCE YAPILACAK EKLEMELER VE DEĞİŞİKLİKLER GARANTİYİ BOZUYOR ELEKTİRİK TESİSATIYLA İLGİLİ OLDUĞU İÇİN TEYP VE HOPARLÖRLERİ SERVİSLERDE TAKTIRMANIZI TAVSİYE EDERİM.ARAÇLARINI YENİ ALAN ARKADAŞLAR İLK 15-20000 KM YE KADAR BİRAZ FAZLA YAKABİLİR KİLOMETRENİZ İLERLEDİKÇE YAKIT DÜŞECEKTİR BENİM ARABA 2006 1.5 DCİ İLK ZAMANLAR 150YKR YAKIYORDU ŞİMDİ 27000KM DE VE YAKIT 120 YKR YE DÜŞTÜ.HERKESE SELAMLAR
DİZELCİ NAMI DİĞER (MOTORİN)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X