Allah kazadan beladan korusun. Hayırlı uğuru ve kazasız günlerde kullanman dileğiyle...
quote:
Orjinalden alıntı: malkocoglu48
allah tabanınını düz bastırsın kardeeş bakalım şimdi stramere ne yazacak kardeş il ve fiyat bilgilerini verirsen memnun oluruz aracı kaça aldın
Alıntıları Göster
nitrous hayırlı uğurlu olsun.Allah kazadan korusun.
quote:
Orijinalden alıntı: stramare
Allah kazadan beladan korusun. Hayırlı uğuru ve kazasız günlerde kullanman dileğiyle...
quote:
allah tabanınını düz bastırsın kardeeş bakalım şimdi stramere ne yazacak kardeş il ve fiyat bilgilerini verirsen memnun oluruz aracı kaça aldın
Alıntıları Göster
yeni araç alanlara hayırlı olsun diyorum Allah kaza bela vermesin bişi soracam sizin bagaj kumandadan da açılabiliyomu yoksa elle mandal yada anahtar yardımı ile mi serviste söyledim benim aracı da öyle yapın diye bir sürü şeyler zırvaladılar olmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: crepis
yeni araç alanlara hayırlı olsun diyorum Allah kaza bela vermesin bişi soracam sizin bagaj kumandadan da açılabiliyomu yoksa elle mandal yada anahtar yardımı ile mi serviste söyledim benim aracı da öyle yapın diye bir sürü şeyler zırvaladılar olmadı.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: crepis
hepinize tşk. ederim arkadaşlar aracı 12 ay aldım 07 model makyajlanan istanbulda oturuyorum avrupa yakasında ben bostancıdan aldım ellerindde vardı istediğimden laureate abs ve yolcu havayastığını almadım aracı 23.850 aldım cok araştırdım en geniş en cok rahat ettiğim arac logandı özellikle genişlik cok iyi
tekrar tşk. ederim arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: NİTROUS666
hepinize tşk. ederim arkadaşlar aracı 12 ay aldım 07 model makyajlanan istanbulda oturuyorum avrupa yakasında ben bostancıdan aldım ellerindde vardı istediğimden laureate abs ve yolcu havayastığını almadım aracı 23.850 aldım cok araştırdım en geniş en cok rahat ettiğim arac logandı özellikle genişlik cok iyi
tekrar tşk. ederim arkadaşlar
Alıntıları Göster
HER ZAMAN DEDIGIMIZ GIBI LOGAN PARASINI SONUNA KADAR HAK EDEN BIR ARAC TABI EKSILERIDE YOK DEGIL ARA IDEAL BIR AILE RABASI BURADAKI ARKADASLARINDA BEKLENTILERI NEREDEYSE HEPIMIZIN ORTAK SAYILIR YENI GELEN ARKADASLAR HOSGELMISLER
quote:
Orijinalden alıntı: nebituran
HER ZAMAN DEDIGIMIZ GIBI LOGAN PARASINI SONUNA KADAR HAK EDEN BIR ARAC TABI EKSILERIDE YOK DEGIL ARA IDEAL BIR AILE RABASI BURADAKI ARKADASLARINDA BEKLENTILERI NEREDEYSE HEPIMIZIN ORTAK SAYILIR YENI GELEN ARKADASLAR HOSGELMISLER
Alıntıları Göster
selam dostlar bugün biraz uzun yol yaptım kalorifer çok harika ısıtıyor bir de motor 2000 devirlerde yken gaza bastığımda hafiften ıslık sesine bennzeyen bir ses duyuyorum çok hafif bi ses gaza dokundukça artıyor herhalde turbonun sesi yanılmıyorsam öyle rahatsız edici değil tatlı hoş bir ses sizce nedir turbo mu hava çok rüzgarlıydı arabamız 100ün üzerindeki süratlerde biraz rüzgardan etkileniyor 80 -90 arası sakin kullanımda ne bir ses var nede gidişatta bir sorun en rahat yolculuk 5.vites ve 90-100 arası gitmek herhalde
crepis bagaj kumanda ile açılıyor yani kilidi açılıyor bagaj kilidi motoru var yani ama düğmeyle kaldırıyorsun kapağı
quote:
Orijinalden alıntı: goodlife
quote:
onurcum yanlışın var bagajda kumanda ile açılıyor bagajdaki kilitte küçük bir motor var
quote:
Orijinalden alıntı: malkocoglu48
quote:
Orjinalden alıntı: goodlife
quote:
onurcum yanlışın var bagajda kumanda ile açılıyor bagajdaki kilitte küçük bir motor var
Alıntıları Göster
dizelci abim nerelerdesin ya yorumlarınızı bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: seksanddirt
quote:
bugün beni sevindiren bir olay oldubir arkadşıma logan almak için MUĞLA FETHİYE RENAR OTOMOTİV A.Ş ye gittik kapıdan girerken satış temsilcisi arkadaşlar oooo malkocoglu gelmiş hocam nereye taş geldi falan dediler bende yoksa forumu takip mi ediyorsunuz dedim meğer satiş temsilcisi arkadaşlar mehmet cenk kavcar ve semih doğutekin VE SATIŞ MÜDÜRÜ efkan bey forumumuzu dikkatle okuyorlarmış ve müşterilerine de tavsiye ediyorlarmiş bu açıdan çok sevindim onlara tekrar çok teşekkür ediyorum.alımda satımda ve diğer işlerimizde gerçekten kaliteli bir hizmet sunmaya çalıştılar teşekkürler RENAR
MaLkoçoğLu sen şimdi yandın; bundan sonra Renar Otomotiv yetkiLiLerinin bir yamuğunu gördün mü burda rahat rahat şikayet edemezsin onLarı
Şaka bir yana, bu akıLLıca davranışLarından doLayı açıkçası Renar Otomotiv yetkiLiLerini kutLarım. Sonuçta böyLe akıLLıca bir adım atan bir kurumun müşteriLerini üzecek bir tutumda buLunacağını sanmıyorum; aL güLüm - ver güLüm oLayı yani...
Alıntıları Göster
Malkoçoğlu tiz sesi aracın 7-8 bin kilometre sonra biter. Birde aracını aldığın Reno bayii gerçekten 2007 yıllarının örnek bayisi keşke hepsi böyle olsa, Birde bayinizle şu Dacia Türkiyenin internet sitesini bir hatırlatsanız, Otomobil firmaları içerisinde utanç verici, Sanki bir ilçede gazoz fabrikasının sitesi, ayıp oluyor. Aracımın sinyal kolunu garantiden değiştirdikten sonra 3-4 gün sonra genel müdürlükten aradılar dedimki herşeyden memnunum şu dacia sitesini düzeltin ayıp oluyor başka bir şey sormayın dedim. Hala sonuç bekliyoruz. Selamlar.
quote:
herkeze selamlar arkadaşlar bende 2007 model 1.5DCİ Laureate metalik gümüş renk aldım
aractan cok memnunum aldığımda depoyu fullemiştim eurodizel şuanda arac 700km.de menzil olarakta 150km gösteriyor yolbilgisayarı hep şehir içi kullandım sayılır malum istanbul trafiği
aracın içi tahmin ettiğimden daha geniş özellikle baş ve diz mesafesi cok iyi ferah görüş acılarıda güzel iyiki almışım
Alıntıları Göster
S.A ARKADAŞLAR BEN BURSADAN ARANIZA KATILIYORM BENDE 1,6 LAURET VAR SİZ DEĞERLI ARKADAŞLARLA UZUNNNNNNNNNNN UZUNNNNNNNNNNN KONUŞURUZ ALLAH KISMET EDERSE HERKESE SLMLAR...
quote:
Orijinalden alıntı: dadaşferdi
S.A ARKADAŞLAR BEN BURSADAN ARANIZA KATILIYORM BENDE 1,6 LAURET VAR SİZ DEĞERLI ARKADAŞLARLA UZUNNNNNNNNNNN UZUNNNNNNNNNNN KONUŞURUZ ALLAH KISMET EDERSE HERKESE SLMLAR...
Alıntıları Göster
Ferdi,Goodlife,Nitrous dostlar hoş geldiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: seksanddirt
quote:
Orjinalden alıntı: feel26
tam olarak nerde birde direks,yonun sol altında bir yer var elle çeviriyorsun o ne işe yarıyor ..ya yeni aldım pek araştırma fırsatım olmadı..hafta sonu umarım bakıcam herşeyine o yüzden arabanın inceliklerini bilmiyorum
O büyük ihtimaL far yüksekLik ayarıdır. Tavsiyem, kitapçığı iyi oku
Alıntıları Göster
hoşgeldin ferdi bende bursalıyım
quote:
herkeze selamlar arkadaşlar bende 2007 model 1.5DCİ Laureate metalik gümüş renk aldım
aractan cok memnunum aldığımda depoyu fullemiştim eurodizel şuanda arac 700km.de menzil olarakta 150km gösteriyor yolbilgisayarı hep şehir içi kullandım sayılır malum istanbul trafiği
aracın içi tahmin ettiğimden daha geniş özellikle baş ve diz mesafesi cok iyi ferah görüş acılarıda güzel iyiki almışım
Alıntıları Göster
malkocoglu48 memnun oldum kardeş ARKADAŞLAR LOGANSIZ HAYAT DÜŞÜNÜLEMEZZZZ....... O BANA GÖRE(DIŞ GÖRÜNÜM)TASARIM HARİKASI BİR OTOMOBİL....
quote:
Alıntıları Göster
selam arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza Trabzon dan saygı ve selamlar
quote:
Orijinalden alıntı: ibicer61
selam arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza Trabzon dan saygı ve selamlar
Alıntıları Göster
ambiance pack 1.5 dci aldım ve çok memnunum sadece ön davlumbazın arasında açıklık var ordan gelen çamur farların altından çıkıyordu çekomastik ile kapadım bakalım düzelecekmi konu hk.bilgisi olan varsa görüşlerinizi bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ibicer61
ambiance pack 1.5 dci aldım ve çok memnunum sadece ön davlumbazın arasında açıklık var ordan gelen çamur farların altından çıkıyordu çekomastik ile kapadım bakalım düzelecekmi konu hk.bilgisi olan varsa görüşlerinizi bekliyorum
Alıntıları Göster
hoşbulduk arkadaşlar
quote:
Alıntıları Göster
Dacia Logan Club. Ne kulüpmüş yahu... Sırf kulübe üye olabilmek için gittim bir tane Logan aldım, artık buralardayım...
quote:
Orijinalden alıntı: anterior1
Dacia Logan Club. Ne kulüpmüş yahu... Sırf kulübe üye olabilmek için gittim bir tane Logan aldım, artık buralardayım...
Alıntıları Göster
Şaka sandınız herhalde? Hakkaten yaw...
quote:
Orijinalden alıntı: anterior1
Şaka sandınız herhalde? Hakkaten yaw...
Alıntıları Göster
ARKADAŞLAR SLM 1.4 MPI LOGANIM VAR ŞEHİR İÇİ YAKIT TÜKETİMİ DAHA ÖNCE KM DE 200 YAKIYORDU ŞU ANDA 220 CİVARI OLDU 1.4 OLANLAR YAKIT DEĞERLERİNİ YAZABİLİRMİSİNİZ ARABAM 10.000 KMDE
quote:
Orijinalden alıntı: Ö.KIRÇİL
ARKADAŞLAR SLM 1.4 MPI LOGANIM VAR ŞEHİR İÇİ YAKIT TÜKETİMİ DAHA ÖNCE KM DE 200 YAKIYORDU ŞU ANDA 220 CİVARI OLDU 1.4 OLANLAR YAKIT DEĞERLERİNİ YAZABİLİRMİSİNİZ ARABAM 10.000 KMDE
Alıntıları Göster
YENI GELEN ARKADASLAR HOSGELMISLER. DAVLUMBAZ ACIKLIGI BIZDE DE DIGER GORDUGUM LOGANLARDA DAD VAR CAMUR YADA YAGMURDAMLALARI ORADAN AKIP ON TAMPONDA IZLER YAPIYOR YIKAYINCE GECIYOR AMA CAN SIKICI BIR DURUM FORUMUN ILK SAYFALARNDA DA BAHSETMIS TIK BU KONUDAN ON KAPUT ILE FARLAR ARASI MESAFE BIRAZ FAZLA GIBI AMA O KADAR RI KADI KIZINDA DAD OLUR.
BU ARADA YENI GELEN ARKADASLAR ILE BIR UYE LISTE GUNCELLEMESI YAPMAK LAZIM