Şimdi Ara

D-900 mü ? Sony Ericson w810i mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

D - 900 samsungun en vazgeçilmez telefonu olduğu kesin diğerleri yalan ancak sony ericsonun modelide kafamı karıştırdı ?

• bence w810i
    d900 ün tek fazlası kamera
    ama w810i de onun kadar iyi çeker
    çözünürlüğe aldanmamak lazım
  • bence w810i ve w610i de güzel fiyatı 260 ytlye düştü
  • Video ve ekran dışında W810i tavsiye ederim. Ayrıca W810i yerine W610i, K770i de güzel tercih olabilir...
  • bimeks de kampanyada 222 ytl w810i
  • quote:

Orjinalden alıntı: BreakBeaT

bimeks de kampanyada 222 ytl w810i

222 ytl mi

Daha 10 gün önce baktığımda 390 YTL ydi.

Ben w810i kullanıyorum 1,5 senedir.

Peder telefon değiştirdi eski telefonu bana kaldı D 900

Çizik falan yok yeni gibide kamerası 3 mp.

w810i nin 2mp. arada çok fark var. w810i yi tavsiye etme nedeniniz nedir arkadaşlar söylermisiniz

• w810i almayı planlıyorum ancak k850i yi beklediğimden dolayı pek mantıklı gelmedi. Fiyatların iyice düşeceğine adım gibi eminim. D900iden daha kaliteli bir telefon olduğunu düşünüyorum açıkcası. Kamera haricinde bir çok yönden fazlası var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • w810i özellik açısından müzik oyun prog atabilme samsunga nazaran üstün. Ayrıca telefon için çılgın gibi patch yama mod üretiliyor. D900i ye prog oyun hiç bişi atamazsın. Kafana takma abimin teli d900i benimki w810i fotoğraf kalitesi w810i ' nin inanılmayacak derecede d900i ye fark atar. Ama videoda w810i iyi değil.

Ama bunları alcağına git bir w610i al fiyatı çok düştü gerçektende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

bence w810i
    d900 ün tek fazlası kamera
    ama w810i de onun kadar iyi çeker
    çözünürlüğe aldanmamak lazım

w810 daha iyi ceker
    cözünürlüğe aldanmamak lazım
  • Gözünü kapat w810i yi al 1buçuk yıl kullan sonra bi kaç yamasını yükle 2 yıl daha kullan tekrar bi tavsiye iste :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BreakBeaT

bimeks de kampanyada 222 ytl w810i

• w810
  • Arkadaşlar hemen kamera özellikerinden mpx e bakıp d900i daha iyi diye aldanmayın.
    W810i ye camdriver atarsınız , d900i ile arasında hiçbir fark kalmaz.
    Bugün iyi bi camdriverlı k810i , 3.2 mpx olmasına ragmen , 5 mpx lik n95ten daha iyi resim çekiyor.
    W810i ye de camdriver attıgınız zaman kamerası , acustik attıgınız zaman da ses kalitesi mükemmel olur.
    Ben de 4-5 ay kullandım w810i yi , full donatmıstım içeriği , akustik sayesinde hoparlör sesi de n73 kadar çıkıyordu , kulaklıkta mükemmel kalite veriyordu.
    D900i de ise , çogu samsungta oldugu gibi , kalitesiz ve kısık ses var , hele de hoparlörde.Kızak sorunu , soyulmaları vs. cabası.
    Yani her yönüyle w810i , d900i yi ezer , parçalar , çiğner.W810i alı derim.
    Not:Bilmeyen arkadaşlar ne diyor bu adam diye söylenmemesi için belirteyim :Akustik , camdriver diye bahsettiğim şeyler Sony Ericsson'un W ve K serisi cihazlarına pcden yüklenen ücretsiz modifiye yazılımlardır.

• bence w810i
  • w810i özellik olarak daha üstün tipi tasarımı hoşuna gidiyosa kullanılabilir bence tasarımı çok kötü oyuncak gibi bişey ekranı küçük vs benim hoşuma gitmediği için tavsiye etmem d900i daha asil ve karizma kamera yeterli seviyede sesde idare eder bana göre oyun program yüklemem diyosan alınabilir son olarak tasarımdan dolayı d900i diyorum
  • d900 alanların çoğu pişman şarj süresi ve özellik kısıtlması açısından w810i bence çok iyi bir seçim olacak mümkünse ben w610i derim ama...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.