Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.032.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khaos

Arkadaşlar bigboss tamamen boş görünüyor nedeni hakkında bilgisi olan varmı? silip tekrar kurmak fayda verirmi?

3 mesaj üstte bak ne yapmışım
    sakın silme cydıayı bozar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

Arkadaşlar bigboss tamamen boş görünüyor nedeni hakkında bilgisi olan varmı? silip tekrar kurmak fayda verirmi?

3 mesaj üstte bak ne yapmışım
    sakın silme cydıayı bozar

bigboss durup dururken boşaldı şimdide durup dururken geri geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 30 Mayıs 2012; 19:16:07 >
  • sanki bugün cydiada bi sıkıntı var abuk sabuk işler oluyor yüklemeler olmuyor
    neyse düzelir
    sorun yok
  • Arkadaşlar şu alıntıları azaltsak son sayfa çöplük olmuş.

Truprint satın almak isteyen var mı ortak satın alabiliriz.Airprint özelliği olmayan wireless yazıcılardan çıktı almanızı sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

quote:

Orijinalden alıntı: naciulasmis

degerli arkadaslar 25pp adli programi ingilizce veya turkce yapabilirmiyim?
    ayrica 25pp ile bi uygulama indirdim ama yukleme yapamadim . lutfen yardim
    tesekkurler

Öncelikle kurduğunuz 25 pp progmamını kaldırın. Ardından Cydia'dan Sourcelarawww.iphoneyardim.net/repo adresini ekleyin ve Cydiada PP Helper şeklinde aratın ve kurun. Türkçe 25pp programınız hayırlı olsun

nazik cevabiniz icin cok tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

quote:

Orijinalden alıntı: bjk136806

arkadaşlar bir şey sorucam bu bitesms'i reklamsız şekilde kullanma imkanı yok mudur?sürekli reklam çıkıyor mesaj yazarken bazen üstüste 3 4 tane bile çıkıyor.

başka repolardan yükleyin ilk indirdiğimde reklam vardı başka bir repodan indirdim reklam yok

iphoneyardım reposundakıni kurdum reklamsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 30 Mayıs 2012; 20:45:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

quote:

degerli arkadaslar 25pp adli programi ingilizce veya turkce yapabilirmiyim?
    ayrica 25pp ile bi uygulama indirdim ama yukleme yapamadim . lutfen yardim
    tesekkurler

Öncelikle kurduğunuz 25 pp progmamını kaldırın. Ardından Cydia'dan Sourcelarawww.iphoneyardim.net/repo adresini ekleyin ve Cydiada PP Helper şeklinde aratın ve kurun. Türkçe 25pp programınız hayırlı olsun

nazik cevabiniz icin cok tesekkur ederim

Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin8584

Arkadaslar hersey iyi guzel jailbreak imizi yaptik repolar eklendi vs vs bazi uygulamalari yukluyorum sonra begenmeyince siliyorum arkadaslar sorum su telefon sapitti ufakta ekran buyuyor arada vs sildiklerimden birseyler mi kaliyor tam anlami ile temizleyen bir program varmi kalanlari

dün itibarıyla denemde çoğu uygulamaların telefonda bazı aksaklıklar yarattığını gördüm
    vede çoğunu sildim

yalnız jb yapmaya değen 4-5 tane program varki hakketen jb yapmaya değdi
    bunların başında--wee unlimitones zil sesleri--cydelete--icleanner--ishshit kayıt için--nc settings--weekillbackground--tap to close all apps
    gelmekte

icleanner----yükle çerezleri boşa yer kaplayan atıkları hatta ve hatta tanılar ve kullanımdaki hataların bazılarını acaip temizleyip telefonunda
    hafızasında yer açıyor

icleaner

• quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

springboard in içine pages theme ini nerden eklediniz acaba:)
    winterboard 2.5 senedir hiç bulaşmadığım bi konu ama bu hareketli temayı istiyorum...Atamın imzasını yaptım hoş oldu teşekkürler.

cydiadan indirebilirsin hocam orda var search ta ararsan bulursun
  • arkadaşlar cydiadan bigboss reposunda ücretli ama crakliside yeni çıkan bir kilit açma tweakı var çok güzel videosunu izleyebilirsiniz beğeneceğinizi umuyorumhttp://www.youtube.com/watch?v=EKDMSRX98Nc tweakın ismini yazmayı unutmuşum unlockize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katsumoto21 -- 30 Mayıs 2012; 22:44:22 >
  • Arkadaşlar;

5.1.1 sürümüne sahip ipod 4g cihazıma jailbreak yapmıştım. Cydia içerisinden bişeyi yanlışlıkla sildim ve cihaz yeniden başlayınca cydianın silindiği gördüm. Yeniden nasıl yükleyebilirim. Ayrıca bu absinthe programının download linkini verebilir misiniz sites.google.com diye verilen site çalışmıyor.
  • Arkadaşlar telefonu kilidi açıp kapama sırasında efekt veren bir program vardı şimdi ismi aklıma gelmedi ama o programı kullanırken telefonu ilk kez açtığında bir süre düzgün çalışıyor bir süre sonra çalışmaz oluyor... Buna benzer bir program var mı ya da bu program neden böyle dengesiz davranıyor...
  • Arkadaşlar yukarıdaki soruma ilave olarak dosyayı buldum yeniden jailbreak yapmayı denedim fakat zaten cihazınız jailbreakli diye uyarı verdi ayrıca itunes üzerinden geri yükleme yapmak istedim ama çok kısa sürdü herşey olduğu gibi duruyordu hatta iwatch diye bir program bile duruyor ne açılıyor ne siliniyor

Nasıl geri getiririm ben cydia yı arkadaşlar yardım edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahoz1985

Arkadaşlar yukarıdaki soruma ilave olarak dosyayı buldum yeniden jailbreak yapmayı denedim fakat zaten cihazınız jailbreakli diye uyarı verdi ayrıca itunes üzerinden geri yükleme yapmak istedim ama çok kısa sürdü herşey olduğu gibi duruyordu hatta iwatch diye bir program bile duruyor ne açılıyor ne siliniyor

bilgisayara indir shift tuşuyla restore yap sonra jb kur en temizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Zaman

selam,

cihazı sallayınca arka planda açık kalan uygulamarı kapatan, uygulama hangisi

el cevap :))

• quote:

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

Arkadaşlar yukarıdaki soruma ilave olarak dosyayı buldum yeniden jailbreak yapmayı denedim fakat zaten cihazınız jailbreakli diye uyarı verdi ayrıca itunes üzerinden geri yükleme yapmak istedim ama çok kısa sürdü herşey olduğu gibi duruyordu hatta iwatch diye bir program bile duruyor ne açılıyor ne siliniyor

Arkadaşım anlamadım bilgisayara indir shift tuşuna bas falan demişsin biraz açık yazar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: copperdevil

quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: katsumoto21

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamzaai

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamzaai

Bi hava durumu programı arıyorum. Hareketli yağmur yağdığında ekranı ıslatıcak bulutlu oldugunda ekranda bulutlar çıkacak. Hatta mümkünse güneşin doğuşu ve batışı falan saatlik değişecek :) çok şey istedim gibi oldu ama varmıyor böle bir program cydia da Yada app Store de.

Pages diye bir tema var yazdığın tüm olaylar o temada oluyor ben kullanıyorum cokta guzel bir tema

Çok saol kardeşim çok güzel bı temaymış. Kurdum hemen çok çok saol

Rica ederim güle güle kullan bende cok begenerek kullanıyorum hele yağmurlu havalarda cok guzel oluyor şimşek çakıyor yağmur yağıyor :) temadaki sehri değiştir oldugun sehri ayarla santigratida dereceye çevir süper olur ifilede yapabilirsin

Kaptan bende çalışmadı mıdır nedir. ben normalde tema kullanmıyorum ama sizler öyle söyleyince denemek istedim hangisini seciyorsunuz. winterborad ın içinde yüklediğim page temalarını görüyorum ama "page" var "page weather" var "page lock screen" var tamam lock screen kilit ekranındaki kısmı değiştiriyor ama sizin dediğiniz olay için neyi seçiyoruz sadece page i sectim bütün ikonlar değişti ve sizin dediğiniz hava nasıl sa aynı efekler olmadı, ikon lar değiştirmeden dedikleriniz olmuyor muydu ben mi yanlış anladım.

winterboardı açtığınızda bunların olması lazım (pages) (pages-weather) (pages-lockscreen) (pages mod-wood) (pages mod-wall) (pages mod-paper) (pages mod-notebook) (pages mod-desk) (pages mod-clipped Icons) (pages mod-3dwallbrown) (pages mod-3dwallblue) (pages mod-3dwallblack) (pages mod-3dbrickwall) bunların hepsini işaretliyorsun dediğim hava durumu kendisi geliyor zaten senin yapman gereken ifilede /var/stash/themes klasörünün içine girip pages-weather.theme dosyasının içine girip setup kısmını tıklayıp config.js dosyasını metin editörü ile görüntüleyip kendi olduğun şehrin kodunu gir. ve tırnak içinde <f< harfini silip onun yerine c yazman config.js dosyası bide pages-lockscreen.theme içinde de 2 tane var ordakilerinide aynen dediğim gibi değişip respring yap işlem tamamdır ayrıca gridlock cydiadan yükleyin temaları istediğiniz yere koymak için.. üstteki dört tane ikonu kaldırın temadaki hava olayını görebilmek için... olduğunuz şehrin kodunu öğrenmek için yahoo weather den şehrinizi aratarak öğrenebilirsiniz 23... başlaması gerekiyor hem şehrinizin ismi hemde hava durumu geliyor..

Ok tamam ama ben page le ilgili tüm şeyleri işaretlediğim zaman tema nın tamamını kullanmak zorunda kalıyorum yani herseyi ile ben sadece o hava durumu olayını istiyorum o bakımdan..sadece onu kullanmak için page weather i seçsek olur herhalde deneyecegim.eyvallah

artık zevkinize göre ayarlarsınız :) ama temanın tamamını kullanın derim çok güzel bir tema çünkü yinede siz bilirsiniz... güle güle kullanın

Eyvallah kaptan faydalı bilgiler için son soru bu ilk dört ikonu boşalttım masa ustunden (bu arada grid lock cok iyi) oraya bu hava durumunu getirecem ya.soru su ben herhangi bir resimi wallpaper yaptım ya herhangi bir resimde bu hava durumunu bu şekilde getiremiyormuyum. tamam mesela pages-weather ve pages MOd-3Dwallblack ya da 3DBrickwall u seçinde benim ikonlarımın görünüşü değişmeden hava durumu geliyor fakat arkada benim sectiğim wallpaper gidiyor bunun bir çözümü var mı?

Bu arada evet çok tatli oluyor birde seçtiğim wallpaper arkada olarak yaparsak tamam..
    Bu üsteki hava durumu bulutlar felan akıyor saga dogru...
    Ekrran görüntüsü de böyle...çok hoş oluyor gerçekten tekrar teşekkürler kaptan.

ustad bu ataturk ımzasını nerden buldun soylersen coookk sevınırım

Kaptan ekledim. Kaydederken sorun olursa tekrar hallederiz

üstadım bıde nasıl telefona yuklıcez onuda ufaktan bı anlatsan cok sevınırım

Kaptan, zeppelin diye bir operatör logo değiştirme tweak var cydia dan bulup yükleyebilirsin, orda zaten baya bir operatör logosu var hatta zeppelin paketlerinide indirebilirsin cydia dan..
    daha sonra ifile ile yapabiliyorsan onunla ama winSCP ile iphone a usb ile baglanıp içini görmen lazım,
    daha sonra Library/zeppelin klasörün içerisine ör ata-1 diye bir klasör oluşturup bu png dosyasının aynısından 3 tane atman gerek aynı png nin birinin ismi "black@2x.png" diğerinin "black@2x - 1.png" ve 3. sünün ise "black@2x - 2.png" olmalı. bu ata-1 klasörünü winSCP yardımıyla Library/zeppelin in içine atarsın. sonra ayarlardan zeppelin içine gel logonu göreceksin seç güle güle kullan, eğer logo gelmezse sbsetting ile respring yap oldu bitti gitti,
    sbsetting kurulu değilse teli aç kapa gelir.kolay gelsin.

http://www.multiupload.nl/M3JL3MULOJ

Hocam hazirladigim bu temayi bir degerlendirin isterseniz. Pages temasi ile black ups temasi karisimi hos birsey yarattim. WinterBoard'dan sadece bu dortluyu aktif etmelisiniz..

Yorumlarinizi bekliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

Arkadaşım anlamadım bilgisayara indir shift tuşuna bas falan demişsin biraz açık yazar mısın?

İos 5.1.1 güncelleme dosyasini googdan arat indir masaüstunde durdun yaklasik 800 mb lik dosya sonra o dosyayla itunes üzerinden yükleme yapacaksin shift enter tuşlarina basarak o indirdigin dosyayi sececeksin yukleme baslayacak sifirlanmis cihazada jb kurarsin bitti gitti

• quote:

ipad için visible body 3d programını ne installous ta nede 25pp de bulamadım nette nerden bulabilirim?

Kullanan veya kaynak verebilecek olan yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

Cydia dan yüklediğim bir tweak in daha güncel versiyonu var ama ücretli haliyle yuklemiyorum halimden memnunum fakat sorun şu ki, herhangi başka birşey yuklemeye kalktıgımda confirm ekranında yapılacak işlemlerde o tweak in guncellemesi de çıkıyor ve hata veriyor.

Var mıdır bu işin bir çözümü, bütün folder enhancer kullananlar böyle sorun yaşıyor mu

yok mu başka bu sorunu yaşayan, birtek ben mi folder enhancer kullanıyorum?
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.