Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.032.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam hepsi tamam yanlız arka planı değiştiremiyorm aizde mesela duvar var onu nasıl yapacaz bende sadece siyah ekran var oda boğucu ve sıkıcı arka planı istediğimiz gibi değiştirebiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: woldemort12

Tema sonrası birkaç resim

temayı nasıl yaptınız anlatır mısınız birde şarjı nasıl etkiliyor?

• Arkadaşlar 5.1.1 de çalışan cydia nın backupını alma programı var mı? Sanırım xbackup çalışmıyor...
  • Arkadaşlar 5.1.1 de çalışan cydia nın backupını alma programı var mı? Sanırım xbackup çalışmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Zaman

quote:

selam,

cihazı sallayınca arka planda açık kalan uygulamarı kapatan, uygulama hangisi

el cevap :))

Alıntılar çok uzun olunca cevap yazan oldu mu olmadı mı göremedim Neyse cevap yazıldıysa da tekrar olsun artık..

Önce "Activator" ardından "AppQuit All" yükledim. Ayarlardan activator'e girdikten sonra sırasıyla Daima=>Hareket Algılayıcı sekmesinde "AppQuit All"u görev olarak atıyosunuz. Sonuç gayet güzel çalışıyor. JBnin gördüğüm en cool özelliği

• quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

quote:

quote:

selam,

cihazı sallayınca arka planda açık kalan uygulamarı kapatan, uygulama hangisi

el cevap :))

Alıntılar çok uzun olunca cevap yazan oldu mu olmadı mı göremedim Neyse cevap yazıldıysa da tekrar olsun artık..

Önce "Activator" ardından "AppQuit All" yükledim. Ayarlardan activator'e girdikten sonra sırasıyla Daima=>Hareket Algılayıcı sekmesinde "AppQuit All"u görev olarak atıyosunuz. Sonuç gayet güzel çalışıyor. JBnin gördüğüm en cool özelliği

haraket algılıyıcıdan sonra böyle bir menü görünmüyor--appQuit All--
    türkçesi tümünden çıkış onuda göremiyorum

• Eksik yazmışım, Hareket Algılayıcı sekmesine girdikten sonra görünmesi gerek. Eğer orda da görünmüyorsa sebebini bilmiyorum. Ben o şekilde yaptım sorunsuz çalışıyor
  • Backtodeb isinizi fazlasiyla gorecektir..

http://youtu.be/Qc88heJRoIg
  • arkadaşlar telefon kilit ekranında dururken internet bağlantısını kesmemeyi sağlayan bir tweak var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzsimsekk

arkadaşlar telefon kilit ekranında dururken internet bağlantısını kesmemeyi sağlayan bir tweak var mı ?

insomnia pro
  • Arkadaşlar telefon siyah ekranda iken ana ekran veya güç düğmesine basmadan kilit ekranına geçmenin yada ekranı açmanın bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0042

senin yapman gereken ifilede /var/stash/themes klasörünün içine girip pages-weather.theme dosyasının içine girip setup kısmını tıklayıp config.js dosyasını metin editörü ile görüntüleyip kendi olduğun şehrin kodunu gir. ve tırnak içinde <f< harfini silip onun yerine c yazman config.js dosyası bide pages-lockscreen.theme içinde de 2 tane
    demişiz yanlız o bilgiler nere yazılacak aarkadaşlar

aslında gayet açık yazmıştım sende ifile varmı? eğer varsa dediğim yerler ifilede config.js sayfasını açtığında metin editörü ile aç ve sağ üstte düzenleye bas ondan sonra dediğim yerleri sil oraya kendi bilgilerini yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

quote:

Orijinalden alıntı: woldemort12

Tema sonrası birkaç resim

temayı nasıl yaptınız anlatır mısınız birde şarjı nasıl etkiliyor?

hocam geride detaylı olarak yazmıştım okursanız tüm cevaplarınızı alırsınız :)

• arkadaşlar cydia'dan pages temasını indiremiyorum. 300 MB'lık Pages 1.3 versiyon tema var. Download ederken mismatch hatası alıyorum.
    Bu temayı indirebileceğim başka bir yer varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Arkadaslar pwntunes 8 dolar falan bigbossta. Onun free olanini hangi repoda bulabilirim yardimci olur musunuz?

Bi repoda var freesi ama çalışmıyor. Denedim. Şu anda orjinalinde free trial diyor. Bu deneme süresi ne kadar sürer bilmem. Ama güzel bir program keşke biri adam akıllı crackleyebilse.
  • arkadaşlar bu installus dan itunese bağlamadan uygulama indirebilirmiyim
    yani direkt telefondan uygulama indirebilirmiyim installustan ayarlardan ayarlayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

arkadaşlar bu installus dan itunese bağlamadan uygulama indirebilirmiyim
    yani direkt telefondan uygulama indirebilirmiyim installustan ayarlardan ayarlayıp

Tabiki evet itunes appstorela alakali intallous apayri bisey alakalari yok birbiriyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bırı bana burdakı vıdeoda kullanılan mouse ımlecı gıbı gozuken uygulamayı solıebılırmı adam sanırım kullanmıyor home tusunu sayet boleyse actıvatordan assıve den daha ıı bence bılen varsa paylasırsa sevınırım
    http://www.youtube.com/watch?v=eLuJqMZfZVI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

Arkadaşlar telefon siyah ekranda iken ana ekran veya güç düğmesine basmadan kilit ekranına geçmenin yada ekranı açmanın bir yolu var mı?

Activator ile ses acma tusuna basarak tek dokunusla kilidi acabilirsin 2 ayar yapacaksin ayari daima sestuşlari up press anamenu dugmesi yap sonraki ayar kilitekranindayken ses tuslari uppress kilitaç bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeir

Arkadaşlar bu protube veya musicbox indirdikleri dosyaları nereye kaydediyolar bilen var mı ?? Aradım baya ifile ile bulamadım

Protubedan indirilenlerden mp3 un sagindaki oka tıklayınca baska programda açma menüsü çıkıyor ordan ifile secersen documents diye bir klasor var ifilesta ona atıyor.

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.