|
Cyberpunk 2077'nin merakla beklenen büyük yaması sonunda yayınlandı! Sorunlar çözülecek mi?
-
-
oyun beş para etmezki hiç güzel degil görevden başka bir şey yok gta gibi serbest dolaşamıyorsun iyi oyun degil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
umarım sorunların çoğu çözülmüştür evet sihirli degnek beklemiyoruz ancak yinede 30 gb lık güncelleme boş beleş bir güncelleme degildir diye düşünüyorum hayırlısı olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: SuperVisör
oyun beş para etmezki hiç güzel degil görevden başka bir şey yok gta gibi serbest dolaşamıyorsun iyi oyun degil22 Senelik Gamerim :) bu kadar boş yorum olmaz. Oyunu oynuyorum , Acik dünya serbest dolaşiyorum Oyun Efsaneler efsanesi Sen galiba başka oyun oynuyorsun :D 80 saat oldu görevin daha Yüzde 50'ini bitirebildim. En zor Halinde oynuyorum Efsane Grafikler harika... güncellemeyi kuruyorum bakalim neler degişmiş.
-
Hadi bakalım umarım bir şekilde oyuna gözle görülür etkisi olmuştur.
-
İndirmeye başladık
-
Ahh ahh keşke witcher 4'le uğraşsaydınız.
-
Böyle yorum yazanı sal gitsin bro :))
-
Oyundaki düzeltme listesi patch notlarına eklenmiş, böyle bir liste yok daha önce görmedim, son cümle "and Many more". Oyun resmen Alpha çıkmış, bu Beta yaması olsa gerek. 28 GB PC, 40 GB PS 4 . Oyunun yarısına kadar gelmiştim, bakalım neler değişmiş. Oyun sürem 25 saat oldu. Oyun 3 defa kritik hatadan dolayı çöktü, 1 kere görevde takıldı.
Yine de oyun çok güzel, ne bir GTA gibi ne de bir Deus Ex ne de bir Borderlands. Kendine has mekanikleri ile eğlendiren, görsel olarak baş yapıt diyebiliriz. En beğenmediğim yanı cadde ve sokak tasarımları çok kötü. Cadde ve sokaklar çok keskin ve arabayı park edecek yer yok.
Patch note'a bak manas destanı gibi
Adamlar resmen pre-alpha'da çıkarmış oyunu zamanında.. Bizim millet de vatan toprağı gibi savunuyor hala bu oyunumsu şeyi.
Allahtan ücretsiz geldi de 30 saatte bıka bıka oynayıp bitirdim çıktığı gibi. Para versem içim acırdı resmen.
-
W3 ekibi yok artık. Boşuna umutlanmayin
O yorum yazanın maksimum 17 yaşında olduğuna eminim
Ve yine çok büyük ihtimalle satında almadı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oynama zorlamı oynattırıyorlar adama bak birde para vermemiş kürekli oynamış halen oyun hakkında konuşuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 29 Mart 2021; 23:55:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teneke PS5'leri oyunu kaldırmayıp iptal edilince çamurlamaya doyamadı tabii ergen kardeşlerimiz. "Iyın çık kıti liş gibi iyin" senin konsolun leş haberin yok. PC'de oyun yapılmış en iyi grafikleri sorunsuz gösteriyor. Neyse ki bitirdik geçtik bu şaheseri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Mart 2021; 0:3:1 > -
Valla oyunda ilk başta çok sorun vardı. Benim görevler hiç etkilenmemişti gerçi bitiremedim ben en azından yazı beklerim dedim.
Oyunun atmosferi, ortamı ve bize gösterdiği dünyası gerçekten benim gibi bilimkurgu manyağı için çok güzeldi. Tek saçmalık 2077 yılında neden hala içten yanmalı motorlar var? Ve daha da saçması neden bu motorla beraber 1970 lerdeki verimsiz 4 ileri otomatik şanzıman kullanılmış? Gerçekten buna takıldım ben.
-
Sonunda cyberbug değil cyberpunk diyeceğemiz zamanlar yakındır dostlar -
listeyi okumadan direkt sallayanlar olmuş. tabii ki hepsini okumak mümkün değil biraz okuyunca anlaşılıyor ki listedekilerin tamamı hata değil, oyun ayarlarında değişikler de yapmışlar yani liste komple hata listesi değil, oynanışa dair de değişiklikler var.
-
Ben üstteki mesajı yazarken 2013’dü sanırım bu oyunu tanıtacaklarına keşke witcher’la devam etselermiş demek istedim.
Bu saatten sonra bu firmanın oyununu kimse özellikle altını çiziyim ön satıştan almaz. Üstünede şuanda bile deli zarar ettiler.
Bu oyunu ps5 nesline veya daha sonrası için yapmaları lazımdı. Bu oyun en çok optimizasyondan kaybetti şuanki mevcut sistemlerin daha iyi olacağını düşünüp hareket ertiler tahminimce burdan da patladılar.
ilk witcher 3ün çalışmalarına baktığımda witcher 2’den halliceydi sonra ps4 nesli çıkınca son halini almıştı witcher 3. Hem ps4 de hem ps5’de çalışsın deyince patladı oyun. Önce witcher 4’ü çıkarıp sonrada bu oyunu çıkarmalıydılar. Böyle bir dünyalı oyun için erken davrandılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Serbest dolaşamıyorsun"
ve ben burada 150 saate yakın oynamış biri olarak sırf arabayla etrafta gezmek için 50 saatimi harcamışımdır.
22 Senelik Gamerim :) bu kadar boş yorum olmaz. Oyunu oynuyorum , Acik dünya serbest dolaşiyorum Oyun Efsaneler efsanesi Sen galiba başka oyun oynuyorsun :D 80 saat oldu görevin daha Yüzde 50'ini bitirebildim. En zor Halinde oynuyorum Efsane Grafikler harika... güncellemeyi kuruyorum bakalim neler degişmiş. |
Patch note'a bak manas destanı gibi Adamlar resmen pre-alpha'da çıkarmış oyunu zamanında.. Bizim millet de vatan toprağı gibi savunuyor hala bu oyunumsu şeyi. Allahtan ücretsiz geldi de 30 saatte bıka bıka oynayıp bitirdim çıktığı gibi. Para versem içim acırdı resmen. |
O yorum yazanın maksimum 17 yaşında olduğuna eminim
Ve yine çok büyük ihtimalle satında almadı |
Oynama zorlamı oynattırıyorlar adama bak birde para vermemiş kürekli oynamış halen oyun hakkında konuşuyor
|
Benzer içerikler
- telegram premium fiyat
- fake fotoğraf sorgulama
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
- instagram profilime kim baktı
- instagramdan nasıl para kazanılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X