Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (940. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Bu nasıl mod arkadaş yuh artık
youtube
Driving in Cyberpunk 2077 2.1 with close to realism, photorealistic ray tracing modded graphics. Made possible with DLSS 3.5, ReSTIR GI Path Tracing and the ...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=j2BcLNe_Zc4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayağı iyiymiş öyle grafikler yani C2077 gibi bir oyuna da yakışırmış doğrusu. Yalnız böyle mod falan tamam da en az 4070 üstü ister şimdi videodaki 8K / 4K olsa en azından 4080/4090'a kadar yolu var ve doğrusu hiç gerek yok bence, en üst seviye (RayTracing dahil) Ultra/Sayko seçili 1080p'de bile çok güzel yakışan grafik efekt yansıma derinliği detayları alabiliyoruz yeter de artar bile.
---
Arkadaşlar daha önceden C2077 içinde "İstanbullu Damir" diye ismin geçtiği mesajla karşılaşmıştık görüntüsünü koymuştum, meğer bunun öncesi de varmış bugün tesadüfen diğer mesajla karşılaştım tabii Damir/Demir olacak. (C2077 boyunca birkaç yerde daha Türkiye/İstanbul vede Türkçe isimlerle karşılaştığım görüntüler: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157659541 )
Bu oyunda böylesi detaylara bayılıyorum, oyun içinde ilk kez isminin geçtiği mesaj budur:
Bu da sonraki ikinci defa isminin geçtiği yer:
---
Son olarak şunu sorup gideyim, şöylesi ana menüde yer alan %yüzdelik yerler ne anlama geliyor buraları %100'leme imkanımız var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 12 Ocak 2024; 17:52:7 >
-
Ben yüzdelerin ne olduğunu spoiler olur diye oyunu bitirmeden bakmayı düşünüyorum. Birebir aynı yüzdeliklerimiz. Büyük ihtimale ana hikaye ile ilerliyor, gözlememim bu yönde.
-
Valla özellikle başını gerçek sandım ben. Oyun içi photorealistic görsel olarak böylesi zirve olabilir. 3060 mobil kartta müsait olduğumda denemek istiyorum, tabi herkese açık bi modsa. Şu grafiklerle 1080p oynamak da gayet güzel olur bence. Bu arada araç modları da çok iyiymiş.
Hocam genelde oyun klasörüne dosya kopyalama oluyor, öyle zamanlarda değişim istediği dosyaların yedeğini alman yeterli. Sorun olur ya da beğenmezsen geri alırsın. Ya da steam vs de ise dosyaları onarma yaparsan değişen dosyaları orjinalleriyle değiştirir. Çekinmene gerek yok :)
Bu arada bence de 4k altında bu kadar etkileyici görünmez, özellikle 1080p de pikseller daha belirgin olacağı için. Ama zaten 1080p de oynayacaksam bu modla oynamak da daha iyi olabilir. Bi ışıklandırna moduymuş bu, yanında başka şeyler de var ama gördüğüm kadarıyla sırf o bile çok değiştiriyor görüntüyü. Pc'de kaydettim nexusmod linkini, eklerim buraya da. Şu an hdd de yer kalmadı mevcut oynadıklarımı bitirebilirsem indirip deneyeceğim. En kötü şu araç modlarını yaparım Porshe, Pagani falan çok güzel duruyor :)
DubStepZzyoutube
Download the new ReShade and full mod list along with an installation guide here! https://www.patreon.com/posts/dubstepzz-23-94914003https://www.youtube.com/watch?v=gUglJ7Y7Oz8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 7 Ocak 2024; 2:0:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam inanın modladığınız zaman şimdiye kadar modsuz oynadığınıza pişman olacaksınız. E3 Lightning modunu şimdi kurmayın zaten çünkü 2.1 güncellemesini şu an sadece ücretli olarak yayınlıyor Nexus’a ücretsiz sürümü daha gelmedi. Vortex kullanmayı öğrenirseniz(öğrenecek bir şeyde yok aslında) mod kurma işi çok basit. Tek dikkat etmeniz gereken mod sayfasında yorumları okumak, hatalara bakmak, sürüm güncel mi değil mi bunu kontrol edip kurmak. Yorumlarda ve hatalar bölümünde zaten sorunlar yazılıyor bu sorunlara göre modu kurup kurmayacağınıza karar verirsiniz.
Mod işi gerçekten bağımlılık kurduğum her oyunun Nexus sayfasına göz gezdiririm ben. Mesela CP77 içi öyle modlar var ki kullanıcı arayüzünü tamamen değiştiren, haritadan tutun araç km ibresine kadar yenileyen, grafikleri sistem dostu olacak şekilde uçuran, 2.1 patchde bozulan şeyleri tamir eden vs vs… bu modlar olmadan oyun cidden pre-alpha sürüm gibi oluyor
Bazı oyunlar vardır modsuz kesinlikle oynanmaz CP77, Witcher 3 ve Bethesda oyunları (New Vegas, Skyrim, Starfield vs..) özellikle Bethesda oyunları bu tanımın tam karşılığı resmen. Adamlar oyunu yarım yamalak çıkarıp düzeltsinler diye topu modculara atıyorlar. Cp77’nin yapımcısı CDPR oyunu düzeltsin diye işe bir ton modcu aldı. 2.1 de gelen bir çok özellik 2.0 da modlarla çok daha güzel halde kullanılıyordu. Bu yüzden korkacak bir şey yok sadece kurarken dikkat etmeniz gereken 2-3 nokta var ha oyun bozulursa en fazla silip yeniden yüklersiniz ben yıllardır mod işiyle uğraşırım geçenlerde yanlış bir modla oyunu bozdum aynı gün silip tekrar yükleyip modlarımı tekrar kurup kaldığım yerden devam ettim.
Uzun lafın kısası benim anladığım kadarıyla sizin içinizde mod yapmak büyük bir ukte kalmış ama oyunu bozarım korkusuyla yapmıyorsunuz. Yapın hocam korkmayın alacağınız keyif buna değecek emin olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 7 Ocak 2024; 9:30:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Oyuna bir şans vermek amacıyla bir kez daha yüklemiştim. Öyle bir övmüşsünüz ki modlamayı, kahretsin çabuk gaza geliyorum, şu an modlama öğrenmeye başlayacağım. Umarım övdüğünüz kadar vardır
-
Fazlası var eksiği yok :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
oyundan arma sorunu yasayan varmi aranizda? durduk yere masaustune atiyor hata raporu gonder diye birsy cikiyor
7800x3d islemci 4070ti ekran kartim var ayarlar gforce experiance otomatik ayarlari
oyunu xbox konsolda oynuyorum..geçen yıl bitirmiştim oyunu..şimdi phantom liberty e başladım..fakat bi görevde yeteneklerim düşük kaldığı için night city e gideyim orda yan görev falan yapıp geliştireyim karakteri dedim..şok oldum..verdiği görevler zaten bitirdiğim görevlerdi...takemura ile buluş afterlife a git falan gibi ana görevler duruyor..daha kötüsü haritadaki yan görevlerde daha önce ana oyunda yaptığım görevler..bişeyi yanlış falan mı yaptım bilmiyorum ama görevler karıştı...aynı görevleri oynamak istemiyorum..ityaka ya gidip sadece orada mı oynamalıyım...night city e yeni bişeyler gelmedi mi oyunda ?
-
Yeni oyun seçip hürriyet hayaletine yani phantom libertiye atla ile dlcye başladıysan zaten yeterli seviyede level ve teçhizat ile seni oyuna başlatıyor
Diğer türlü ana hikayeden ilerleyip geçiş yaptıysan yine sıkıntı yaşamaman lazım
J ile günlüğü açtığında görevlerde phantom liberty ibaresini görürsün onlar işte dlc görevleri
Diğerleri ana oyun görevleri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendede var aynı sorun oynayamıyorum oyunuquote:
Orijinalden alıntı: Panzer VIE Tigeroyundan arma sorunu yasayan varmi aranizda? durduk yere masaustune atiyor hata raporu gonder diye birsy cikiyor
7800x3d islemci 4070ti ekran kartim var ayarlar gforce experiance otomatik ayarlari
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
-
-
Oynamaya devam et Rogue ile birlikte yaptığın bir görevde alacaksın ama Silverhand gibi herkese tek atamazsın ona göre build yapman gerekiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X