Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (898. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.951
Cevap
200
Favori
1.080.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 896897898899900
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şöyle bir kaynak var

Sayfayı dilerseniz Türkçeye çevirip tüm detaylarıyla kendinize uygun olanı seçebilrsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Militech "Falcon" Sandevistan Mk.5 almaya karar verdim.

• npcler nesnelerin içinden hayalet gibi geçmeye devam ediyor hala. Yapay zeka da sıkıntılı. V npc şoförün (Claire) yanında oturdu hikaye akışı, npc şoför önünde araba varken sola çekip kenardan gideceğine arabanın üzerine sürüp arabayı biçip üstünden geçti. Yapay zeka da da sorun var hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kere bitirdim bu oyunu sıfırdan başlayarak. Benim oynadığım en iyi oyunlardan bir tanesi, bu kadar eksiğine rağmen. Şöyle 1-2 sene daha ertelenip gelseydi yararacağı etkiyi hayal bile edemiyorum.

Yan görev kalitesi hiçbir oyunda yok. Dlc bekliyoruz artık..

• Arkadaşlar son yama ile oyuna mod kurmak için ne yapmak lazım, nexus daki modlar çalışmaz mı artık

• Oyuna yeni başladım, jackie kankam öldü, ilerde geri geliyormu?

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Böyle aklı başında yorumları görünce çok mutlu oluyorum hocam. Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Bilgisizce, acımasızca yorumlar görmekten nefret ettim bu oyunla ilgili. Hatası olabilir yok da demiyoruz. Ama iyi yaptığı birçok şey de maalesef görmezden gelindi. Oyuna sanki baştan aşağı çöp muamelesi yapıldı. Halbuki benim için son yıllarda Rdr2 den sonra atmosferine bu kadar girebildiğim başka oyun olmadı. 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 5 Aralık 2022; 16:38:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rdr 2 oynarken özellikle başka oyun oynamayıp sürekli rdr2 oynanırsa 2. Bir hayat yaşıyormuşsun gibi oluyor. Cyberpunk için aynısı olmada da 2. Oynayışımda sanırım 50-80 saat arası başka oyun oynamadan oynadığım için yatıp kalkıp aynı dünyayı olabildiğince yan görevleriyle, ekipman seçimleriyle deneyimlemek harikaydı. İlk oynayışım ön sipariş ile pc'de kötü bir optimizasyon ve bilgisayar ile kötü olmuştu. Şu an 3. Kez oynuyor 18 saat oldu ama oyun oynayasım yok şu 2-3 aydır o yüzden tam içerisine giremedim. Her oynayışta farklı bir bölgeden başlamak ve zorluğu da arttırmak (en zorda oynayamıyorum maalesef, çok vakit gerekiyor yoksa halledilir) keyif veriyor. Nasıl ki ön sipariş ile pc'de deneyimledim, Xbox series s'e geçtim tekrar satın aldıysam aynı şekilde DLC çıktığında da satın alıcam.

Gerçekten güzel geliştiler, keşke bu haliyle çıkış yapsaydı da daha fazlasını bekliyor olsaydık şu dönemlerde.

• manesnuc kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu oyunu ilk oynamaya başladığım andan itibaren sanki gerçekten de night city diye bir yer var ve ben orada yaşıyormuşum gibi hissettim. Bunu her oyun yaşatamaz. Bu hissi zirvede yaşadığım oyun Mafia 1 (2002 versiyonu) oldu, sonra rdr2 ve 3. Kez de cyberpunkta yaşadım. Çoğu oyunu oynamak için oynuyoruz ama oyunu yaşamak her oyuna nasip olmuyor 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sawasson kullanıcısına yanıt

Şunu spoiler içine alsana. DAlga mi geçiyorsun?

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soulkiller meselesi ile ilgili merak ettigim bir noktalar var

bu sey kullanıldığı zaman orijinal sen ölmüş mu oluyor? Yani bilincin vs.sonlanmis oluyor sadece dijital alanda kopyan yasiyor ve senin bilincinin devami olmuyor degil mi? Oyleyse neden iskence aleti olarak kullanildigi soyleniyor zaten coktan olmus olmuyor musun? boyleyse de silverhand bastan beri yapay zekadan ibaretti?
    Oyum sonuyla ilgili spoiler

Arasakanin ceosu da soulkillerla ayni mantigi kullanarak mi kopyaisni cikardi yoksa direkt bilincini mi aktardi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 7 Aralık 2022; 7:52:14 >
  • DLSS 3 ne zaman gelecek arkadaşlar oyuna?

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Şu oyuna laf sallıyorlar. Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber RDR 2'den en az 10 kat daha iyi yemin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honolulu Kaymakamı -- 7 Aralık 2022; 8:16:37 >
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Oyun çıkmadan önceki trailerda bile vardı. Spoiler falan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honolulu Kaymakamı -- 7 Aralık 2022; 8:9:33 >
  • Oyun baya baya iyi. Karakterler olaylar vs cok iyi. Catismalar cok iyi. 9/10 veriyorum.

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Şunu var ya aynısını twitter da yazdım, nickinde gamer yazan emojili kontrolcu ikonu olan tayfa beni linçledi, hala da hala facia bilmem ne. Bir de twitter da bakıyorum oyunun goty sürümü çıkıyor diye dalga geçen tayfa var, bunlara da oyun inceleyicisi diyorlar söz de. Hala goy goy peşindeler bu oyunla alakalı.

Haftalardır sıkılmadan yan görev oynuyorum ve bitmek üzere.. Sırf bu yüzden üzülüyorum.. Tekrar sokak ço cuğu olarak oynamayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nier

Şunu var ya aynısını twitter da yazdım, nickinde gamer yazan emojili kontrolcu ikonu olan tayfa beni linçledi, hala da hala facia bilmem ne. Bir de twitter da bakıyorum oyunun goty sürümü çıkıyor diye dalga geçen tayfa var, bunlara da oyun inceleyicisi diyorlar söz de. Hala goy goy peşindeler bu oyunla alakalı.

Haftalardır sıkılmadan yan görev oynuyorum ve bitmek üzere.. Sırf bu yüzden üzülüyorum.. Tekrar sokak ço cuğu olarak oynamayı düşünüyorum.

Hocam kimin ne yazdığı bizi ilgilendirmiyor.

NFS ile de dalga geçiyorlar, god of warla da, gta ile de yada last of us da.

Herkesin beğenmediği, geyiğini yaptığı oyunlar çok. Firma hatalı davranıp eksik çıkardı ve linç yedi zamanında. Hala yazan çizen kim boşuna zaman kaybetmeyin bence gereksizlerle. Şuan gayet iyi bit durumda ve pek çok açıdan eşsiz bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 7 Aralık 2022; 17:12:48 >

• nier kullanıcısına yanıt

Yilin oyunu olmayan oyunu yilin oyunu etiketiyle piyasa surmek?

Oyundan keyif alman onu kaliteli bir oyun yapmaz. evet hikayesi ve catisma mekanikleri iyi ama bu ikisi disinda oyun her alanda sinifta kalmis durumda. Acik dunyasinin boslugu buglar yapay zekanin coplugu vaatlere ragmen hikayeyi etkileyememen modifiyenin bile olmamasi derken tonlarca eksigi var oyunun.

• https://www.youtube.com/watch?v=zrHb2p4YPT0&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 896897898899900
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.