|
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (819. sayfa)

-
-
1.5 GB boyutunda 1.22 Hotfix güncellemesi yayınlandı.
-
Yükleyip oynayan arkadaşlardan yorum alabilirmiyiz?
-
Oyunu 1.21 ve 1.22 güncellemeleriyle tekrar oynamaya başladım.İlk oynayışım çıkış döneminde olmuştu ve o dönem buglar,glitchler,performans sorunları vs derken bir şekilde bitirmiştim fakat pek iyi bir tecrübe olmamıştı.Oyun çıkışta çok hatalıydı ve bu hataların bir çoğu görevler sırasında olunca haliyle oyun deneyimini olumsuz etkilemişti.
1.21 ve 1.22 güncellemeleri ile sıfırdan Street Kid hayat yolu ile yeni karakter oluşturup oynadım.Her ne kadar lifepathler bir yerden sonra aynı yola çıksada en azından diyaloglarda ve bazı görevlerde fark oluşturabiliyor.Oyuna kaç tane güncelleme geldiğini saymadım fakat şu an karşımda hatalarından arınmış,anlamsız fps düşmeleri olmayan,T-poseda kalmayan Npcleri olan ve kendi kendine patlamayan,uçmayan arabaların olduğu bir oyun var.Güncellemelerin tamamı bu tür buglara yönelikti ve özellikle görevlerdeki hatalar üzerineydi.İlk oynayışım üzerinden epey geçti ama hangi görevde nasıl bir hata olmuştu halen aklımda bu nedenle daha ilk görevden itibaren düzeltilenleri hemen gözlemleyebiliyorsunuz.Açıkçası güncellemelerin oyuna olumlu etki ettiğini ve şu an çıkışa göre daha iyi durumda olduğunu söyleyebilirim.
Optimizasyona gelirsem bu oyun özelinde eğer bir RTX ekran kartınız varsa ve en az 6/12 bir işlemci ile fazla bir sorun yaşamadan oynarsınız çünkü oyunun görsel gücü tamamen Ray Tracing üzerine kurulu ve bunun oluşturduğu performans kaybınıda DLSS ile elimine ediyorsunuz.RT bu oyunda çok önemli bir konuma sahip ve açık ile kapalı arasında görsel yönden büyük bir fark oluşuyor.Performans konusunda ise tek gelişme oyunun çıkışında olmayan ve yakın vakitte RTX 3XXX lere eklenen Resizable Bar desteği,R-Bar ile Cyberpunk 2077 te % 7 oranında ek bir performans artışı elde ediyorsunuz bunun dışında gelen güncellemeler ne genel performansı iyileştirdi nede işlemci kullanımını sadece ekran kartı bellek kullanımı eskisine oranla daha az,optimizasyon olarak değilde kararlılık açısından düzeltilense oyunun bir süre oynandıktan sonra fps değerlerinin düşmesi ve oyundan çıkıp girdikten sonra düzelmesi,bu önemli bir sorundu ve ilk oynadığımda var olan bu durumu artık gözlemlemiyorum.
Son olarak oyun deneyimini iyileştirecek bazı modlar kullanıyorum.Oyuna pek çok mod çıktı ve oyun sürekli güncellendiği için bazıları oyunla uyumsuzlar,yinede araç kullanımını iyileştiren,karakter ışıklandırmalarını ve gölgeleri düzelten,karakter bakış açısında ve araç içinde oluşan aşırı parlak ışığı düzelten faydalı modlar bulunuyor.CD Projeckt RED'in oyuna getirdiği güncellemelerin faydası olmuş fakat stabilite ve kararlılık dışında eklenecek olan geliştirmeler gelene kadar modlarla oyun deneyiminizi geliştirebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 29 Nisan 2021; 4:7:57 >
-
Ben v 1.06 v1.1 zamanları bitirmiştim gayet zevk aldım görevlerde falan sıkıntı olmadı ama bug çok fazla. Dış dünya iyi değil araba sürüşü vs saçma ama youtuber'lara falan bakacak olursak hiçbir oyun iyi değil!
Şuan 1.22'ye yükselttim bekliyorum arada girip iki takılıyorum DLC gelince tekrar oynarım.
-
Oyunu 1.06 versiyonunda bitirmiştim tekrar yükleyeyim dedim görüntü bulanık geldi net değil sanki 720p de oynuyormuşum hissi veriyor
Sizde de öyle mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar oyunda araca binemiyorum. " F " tuşu aktif olmuyor bir türlü. Güncellemeyle alakalı sanırım. Var mı başına gelip düzeltebilen
-
Oyunu en basta 1.5 saat oynayip iade etmistim. Oyunda sadece sac olmama buguyla karşılasmistim baska fps dusme gibi seyler falan hic olmadi. Son guncellemeden sonra aldim ve oynuyorum gayet akici ve keyifli. Bir skinti ile karsilasmadim. 30 saat oldu galiba. Ben cok keyif almaktayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 yıldır geliştirilen! bir oyunun karşılığı ve oyunun sonuna gelmemle yaşadığım hayal kırıklığı bu olmamalı. Yazık oldu. Yine de CDRP yi seviyorum.
-
Oyunu ilk çıktığında aldım belli bir seviyeye kadar geldim, konuya hala hakimim fakat oynanışta biraz zorluk çekebilirim gibime geliyor. Legandery silah ve şu hile yaptığımız kolu filan geliştirip legandery itemlere geçmiştim. Ama şu büyük iki güncelleme gelsin öyle devam ederim diyordum gel zaman git zaman elim bir türlü gitmedi oyuna. Daha önceki güncellemelerde mesajınız var güncellemeden sonra cache klasörünü silip tekrar oyuna girin diye. Bu hala geçerlimi ve o klasör yolunu tekrar paylaşabilirmisin hocam, Teşekkürler.
-
-
Çiftlikpunk
-
Bu Oyuna 249 tl verdim ben ve Hala içim acıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 20 Haziran 2021; 11:36:42 > -
Oynadık oynamasına da, ne umduk ne bulduk. Beklenti yüksekti, bu bizimle ilgili de değildi, firmanın gösterdikleri ile sundukları farklıydı. Ayrıca onlarca detay yapıp temel hususlarda çuvallamaları, baştan savma davranmaları da anlamsızdı. Özensiz diyemiyoruz, çok acayip yerlerde çok acayip detaylara dikkat etmişler. Zoru başarıp kolayda yılmışlar.
-
DLC paketlerini ne zaman yayınlamayı düşünüyorlar acaba ? :)
-
-
önce oyunu adam etsinler de sonra bakarız DLC'lere. ilk iş çökme sorununu giderdiler. 2. yamayla ana görevlerdeki hataları kapattılar. son yamayla da yan görevlerdeki sorunları çözdüler (umarım).
Hala çok sayıda glitch var, optimizasyon biraz sıkıntılı. Yapay zeka kötü. Bu srunları da çözerlerse sırada oyun meknikleri var.
-
Arkadaşlar tek elli tabanca seviyem 6 da takıldı. ilerleme çubuğu %100 ve seviye atlamıyor. Ne yapmam gerekiyor?
-
Epic kuponu ile 140 tl ye almak mantıklı mı sizce? Oyunun kötü ününden dolayı daha fazla düşer mi ilerleyen aylarda?
-
Ben bu yaz oynamayı düşünüyorum, o zamana kadar da Cyberpunk'ı bundan daha uygun fiyata bulabileceğimi zannetmiyorum. O yüzden ben alacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X