Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (791. sayfa)

-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: brnkSürüş dinamikleride kötü değil aslında simülasyona dönük gamepadsiz oynanacak gibi durmuyor mudrunner tarzı tekerlerin dönmesi çat diye dönmüyor normal direksiyon gibi dönüyor
Alıntıları GösterArabaya geçtiğim zaman Xbox kontrolcüsü ile sürüş yapıyorum. Gayet zevkli geliyor. Klayve ile araba sürüşü gerçekten çok kötü.
-
valla ben gta 5 vs oynamadım, aksiyon oyunlarında sürüş ne derece iyi oluyor bilmiyorum hocam ama bu oyunda baya keyifsiz. araçları yolda tutmak için sarf ettiğim efordan ne etrafı seyredebiliyorum sürüş esnasında ne keyif alıyorum. neyse, sineye çektik bunu da. ilk witcher'ın hatırı hâlâ var bende.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89
Gayet mantıklı bu yazılanlar hocam. Sanki metro istasyonu isi de sonradan değiştirilmiş. 2000 lerde cikan oyunlarda dahi fiziksel olarak metroya/trene binip seyahat edebiliyodunuz. Yanlış hatırlamıyorsam cyberpunk trailer larinda da sanki gosterilmisti bu. Sonradan kaldirdilar. Birçok şeyin sonradan kaldırıldığı o kadar bariz ki.
Lifepath seçimine göre 3 ayri senaryo yazabilirdi cdpr. Baska firma uğraşmaz belki ama bu adamlarda takıntı derecesinde ayrıntı merakı var. Ama dediğiniz gibi keanu yüzünüzden belki de her şeyi sil baştan yaptılar.hocam şehrin bazı noktalarında metro istasyonları var oraya giderseniz hızlı seyahet edebiliyorsunuz ama bunlar haritada gözükmüyor, muhtemelen metro olayına başlamışlar ama ara sahneleri felan yapamayınca yarım bırakmışlar ve bazılarını unutmuşlar. oraya gidip normal mavi noktalar gibi seyahet edebiliyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMute23 -- 3 Ocak 2021; 19:21:52 >
-
Yok hocam onu biliyorum :) bahsettigim fiziki olarak metroya binip yolculuk yapabilmek. Bunu kaldirmislar bence sonradan. -
quote:
Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89
Yok hocam onu biliyorum :) bahsettigim fiziki olarak metroya binip yolculuk yapabilmek. Bunu kaldirmislar bence sonradan.işte oralar baya fiziki olarak tasarlanmış. hatta birinde asansörle çıkıyorsunuz ama sonradan yetişmemiş tabi muhtemelen.
-
Şöyle bir şey sızdırılmış: https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/kpl567/alleged_cdpr_dev_talks_about_the_state_of/
Şayet doğruysa cidden bir ne diyeceğimi bilemiyorum. Oyundan o kadar çok içerik çıkartılıp var olanlarda tekrardan yazılmış ki aklınız durur. İlginç detaylar var söylenti de. CDPR'dan birinin sızdırdığı söylenmiş.
-Sırf buglarını temizleyemiyorlar diye 2 koca hikaye ve görev dizisini oyundan çıkarmış adamlar burada yazana göre.
-Yine burada yazana göre koca Night City kadar bir de Night City'nin yeraltı da varmış ki buglar ve kararsızlıktan dolayı onu da çıkartmışlar.
-Asıl Johhny Silverhand'in bizim gördüğümüzden baya farklı olduğunu ve oyuncu içinde Cillian Murphy düşünülmüş geliştirici ekipte.
-"Kapalı (kilitli)" yazan her kapının girilebilir ve lootlanabilir olduğunu ama buglar sebebiyle bunların çoğunun çıkarıldığı ve 50.000 ve üzerinde diyaloğunda oyundan çıkarıldığı söylenmiş.
-Haziran ayı dahil olmak üzere Haziran ayına kadar ki güncellemelerde oyunun tüm buglarından arındırılacağı ve kesilen içeriklerin ekleneceğini de umduğunu söylemiş söylentiyi yayan arkadaş. Ayrıca DLC'lerin de oyuna hem eksik içerikleri hem de çok ilginç ve çılgın fikirleri ekleyeceği yazılmış.
Ah be CDPR...
-
Bunlar hazirana kadar gelse efsane olur.
-
Bu bug mı bıç mı bozuldu adamların koruması mı var bu z bıçaklarına :D
-
Oyunun yarım ve tamamlanmamış bir şekilde çıktığı belli zaten.Oyunda sadece hikaye ve birkaç güzel yan görev dizisi var diğerleri ubisoft tarzı sıkıcı tekrarlayan yan görevler,araba satın alma görevleri falan filan.4-5 yıl için bile gayet az içerik var.Şehir yeterince iyi kulllanılmamış.2018 yılındaki gameplay traileri ile alakası yok oyunun sadece grafikler geliştirilmiş diğer çoğu şey çıkarılmış oyundan.
-
Oyun zaten erken erişim gibi birşey olarak çıktı güncellemeler ek paketler ile inş toparlar yoksa firmayı kimse kurtaramaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 4 Ocak 2021; 0:1:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hudson51Şöyle bir şey sızdırılmış: https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/kpl567/alleged_cdpr_dev_talks_about_the_state_of/
Şayet doğruysa cidden bir ne diyeceğimi bilemiyorum. Oyundan o kadar çok içerik çıkartılıp var olanlarda tekrardan yazılmış ki aklınız durur. İlginç detaylar var söylenti de. CDPR'dan birinin sızdırdığı söylenmiş.
-Sırf buglarını temizleyemiyorlar diye 2 koca hikaye ve görev dizisini oyundan çıkarmış adamlar burada yazana göre.
-Yine burada yazana göre koca Night City kadar bir de Night City'nin yeraltı da varmış ki buglar ve kararsızlıktan dolayı onu da çıkartmışlar.
-Asıl Johhny Silverhand'in bizim gördüğümüzden baya farklı olduğunu ve oyuncu içinde Cillian Murphy düşünülmüş geliştirici ekipte.
-"Kapalı (kilitli)" yazan her kapının girilebilir ve lootlanabilir olduğunu ama buglar sebebiyle bunların çoğunun çıkarıldığı ve 50.000 ve üzerinde diyaloğunda oyundan çıkarıldığı söylenmiş.
-Haziran ayı dahil olmak üzere Haziran ayına kadar ki güncellemelerde oyunun tüm buglarından arındırılacağı ve kesilen içeriklerin ekleneceğini de umduğunu söylemiş söylentiyi yayan arkadaş. Ayrıca DLC'lerin de oyuna hem eksik içerikleri hem de çok ilginç ve çılgın fikirleri ekleyeceği yazılmış.
Ah be CDPR...
Konuyu silmiş modlar okuyamadık
-
Oyun çıkmadan önce yapımcının açıklamaları, paylaşımları, sergilediği davranışların tamamından şüphelenmeyen kişi "ben niye bukadar kolay kandırılıyorum, neden gerçeği göremiyorum, gözüme perde çekilmesine neden izin veriyorum" diye bir öz eleştiri yapsın genel yaşantısındada kolay hedef olmasın.
-
-
arkadaşalr türkçe build önerileri bulamıyorum sneak yaparak bitirmek istiyorum nelere yüklenmem lazım birde diyologta kullanmakta isterim...
-
Şu çıkarılan şeyler hakkında yazılanları gördükçe kalbime bıçaklar giriyormuş gibi hissediyorum Şaka bir yana, cidden vizyon farklı bir şey. Sıcak para uğruna ellerindeki muhteşem fikirleri çöpe atıp çok daha sıradan bir şey yapma yoluna gitmişler ki reklamlara, Keanu Reeves'e harcadıkları parayla ekibe yeni üyeler alınsa ve ellerindeki materyalle devam etseler şu anda bambaşka şeyler konuşulacaktı. Çok daha fazla kazanacaklardı uzun vadede.
Çıkarıldığı söylenen şeylerin büyük çoğunluğuna da inanıyorum bu arada. Çoğu mantıklı şeyler ve kanıtları var, temellendirilmişler. Kapıların kilitli olması mevzusu mesela. Ben daha önce hiçbir oyunda böyle bir şey görmedim. Muhtemelen her yere girilebilir yapıyorlardı oyunu ama yetiştiremeyeceklerini anlayınca böyle yaptılar. Yeraltı olayına da inanıyorum, mantıksız değil. Hikaye kaldırma olayı da öyle, gerçekten kısa hikaye. Aslında sorun kısa olması değil de, çok az şeye değiniliyor olması. Ana görevler genelde uzun, genel olarak oyunun hikayesi kısa. Hal böyle olunca çok farklı şeylere değinilmiyor ana hikayede. Bu kadar geniş dünya yaratıp bu kadar az şeye değinilmiş olması saçma geliyor insana. Fallout New Vegası ele alayım, ana hikayesi kısa olabilir ama öyle ya da böyle a sadece ana hikaye üzerinden gitseniz bile az da olsa tanımadığınız öğe kalmıyor. Tüm çeteleri yan görevlerini yapmasanız bile ucundan tanıyorsunuz, nedir kimdir necidir anlıyorsunuz. Burada öyle değil; 6th street, Moxes, Valentinos, Animals, Tyger Claws, hepsi bomboş ana hikayede hiçbir yerleri yok neredeyse. Voodoo Boys eh işte, Maelstrom yeri olan, ne olduklarını bildiğimiz tek çete.
İlk planlanan, efsane olacak oyun gibi olmasa da potansiyeline yaklaşır umarım dlclerle genişleme paketleriyle. Görelim bakalım.
Bu arada bazı yan görevleri yapamayan tek ben miyim? Haritada ne soru işareti kaldı ne de ünlem. İnternetten bulayım dedim ilgimi çekenleri, belki manuel yapılıyordur, hiddendır onlar diye. Yok arkadaş. Mesela Max Tac görevi. Görevin gerçeklemesi gereken mekana gidiyorum tık yok. Sadece alışveriş yapabiliyoruz. Grove Streette görev varmış, kesiyorum adamları, geziyorum etrafı girilecek hiçbir ev yok. Brendan denen makineyi buldum, ne zaman gitsem başında tekniker bir arkadaş aynı diyaloğu döndürüyor makineyle. Görev mörev yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu oyun güncellemelerle dlc'lerle çok daha iyi bir yere gelecek gibi duruyor. umarım bunları yazdığıma pişman olmam ileri ki zamanlarda. şu brain dance parçalarını alıp kullanamamak çok üzmüştü beni keşke kullanabilsek. kapı olayı witcher'da da var o yüzden çok da garip gelmedi, witcher'da da çoğu yere giremiyorduk bilerek çıkardıklarını bile düşünmemiştim. kaldırılan içeriklerin ücretsiz olarak ve/veya daha da geliştirip dlc'ler için getirmeleri mümkündür. oyunda şuan bug glitch vs olmasa 100 üzerinden rahat 90 alır ama buglar yüzünden puanları çok düştü ve tabii ki optimizasyon yüzünden.
-
2018 48 dakikalik videoyu izleyeyim dedim de. Oyunu 80 90 saat oynayip her kosesini bitirmis biri olarak. 2018deki videoda anlatilarak yapilanlarla benim oynadigim o kadar farkliymis ki megerse. Ben oyunu begenmistim ama 2018 gameplayde sunulan oyunla su anki oyunun arasindaki ucurum utanc verici.
False advertisingin cilgin boyutlara ulastigi acayip bir ornek var onumuzde yani.
Oyunun su anki halini neden begendim cunku ben oyunlar cikmadan habire gameplay izleyip hadi cik hadi cik hadi cik diyen sabirsiz kisileri hic anlamam ve izlemem bu videolari. O yuzden ne hikaye ne plot ne oynanis hicbir sey bilmeden oyun ciktiginda oynamaya baslarim. Bunun kadar guzeli de yoktur. Deneyin diyecegim de bunu yapmaz cogunuz.
Bunu bu oyunda da yaptigim icin CPnin nereden nereye geldigini haliyle bilmedim. Oynadigim oyun cok guzeldi ama su 2018 videosu gercekten yazik bu oyuna ne yapmislar megerse.
Bu isin altindan Keanu Reeves cikacak muhtemelen. Cok da sevdigim bir oyuncudur ama muhtemelen bu oyun Keanu Reeves yuzunden yolun ortasinda degistirilmeye kalkilip yolunmus tavuga cevrilip yedikleri halti toplayamadiklari icin bu hale geldi.
Muhtemelen "hadi cik hadi cik nalet oyun cik cik ertelendi pislik lanet cdpr lanet gold oldu lanet aptal cdpr gold oldu ertelendi yuh sana soz verdin sozz sozzz soozzz uhu uhu" baskisi olmasaydi bu oyun kafadan 2 sene ertelenirdi.
Ah su baskiyi rockstara yapsalar keske. Cdpr biraz da tecrubesizliginden surekli tarih verip verip erteleyip baski yemekten telasa dustu. Soylesene kardesim tarih marih yok it's done when it's done bitti ya. Ne oldu simdi bu baskilar yuzunden kimsenin elinde o 2018 CP'i yok cok mu iyi oldu boyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Ocak 2021; 4:3:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: -BaneKonuyu silmiş modlar okuyamadık
Alıntıları Göster
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X