Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (688. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.858
Cevap
210
Favori
1.058.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 686687688689690
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkbozkus

    3080 ile 5120 x 1440 çözünürlükte ultra RTX ayarlarda, DLSS dengelide alıyorum dediğiniz değerleri hocam. Abartmayın.



    Alıntıları Göster

    1) 5120 x 1440 dediğiniz çözünürlük 4K dengi değil. 4K 8.3M pixel, sizin çözünürlüğünüz 7.3M pixel


    2) DLSS açmasanız o değerleri de alamazsınız ve DLSS açıyorsanız 5120 x 1440 çözünürlükte falan oynamıyorsunuz zaten kendinizi kandırmayın


    3) RTX3090 4K RTX OFF DLSS OFF ortalama şehir içi fps 25-35 arası ??? hadi uğraşma aramaya diye direk dakikasını vereyim 5:36



    DLSS açıp 60 fps oynadığınız zaman monitörünüzün gerçek çözünürlüğünde oynamıyorsunuz maalesef, sadece kendinizi kandırıyorsunuz upscale ile. DLSS balanced ve 4K native arasında ki uçurum farkı video da görebilirsin.


    Ha DLSS açmışsın, ha 4K monitörde 2K da oynamışsın hiç bir farkı yok.






  • Arkadaşlar spoiler içine alsanız da ne hakkında spoiler veriyorsunuz bilmeden açamayız biliyorsunuz değil mi? Ana hikayenin sonunu mu anlatıyorsunuz bir yan görev hakkında mı konuşuyorsunuz nereden bileceğiz?

    44 saatlik oyun süremde sonunda geldi buradan dönüş yok yazısı. Açıkçası beklemiyordum bu kadar erken gelmesini. Daha doğrusu şöyle diyeyim, hani envanteri, günlüğü açtıktan sonra escye basınca döndüğünüz bir menü var ya, orada üst tarafta 3 kutu var. Onları hikaye ilerlemesi yüzdeleri sanıyordum. Öyle değilmiş. Ne peki onlar bilen var mı?

    Bundan sonra soru işaretlerini tamamlayacağım, sonra ana hikayeyi bitirip nokta koyacağım oyuna. Asıl merak ettiğim ana hikayenin sonu olduğu için önce ona bakarsam yan görevleri yapma isteği kalmaz heralde bende. O yüzden yan görevlere odaklanacağım.

    Bu arada sjwler neden bu oyuna tepki gösterdi hiç anlamadım. Gay bar bile var oyunda. Romance kısmı deseniz sayayım seçenekleri. Eğer erkek karakter oynuyorsanız ve biseksüelseniz 3 seçeneğiniz var. Değilseniz sadece 1. Kadın karakter oynuyorsanız 3 seçenek var yine, belki 2 dir birinden emin değilim. Biri lezbiyen ilişki zaten. Onun dışında trans karakter bile yapabiliyorsunuz. İlginç geldi cidden bu tepkileri.

    Panam hakkında (biraz da Mass Effect Liara)

    Arkadaş tam bu kızla romance olayını yaptık derken taşındılar ya la! Çok saçma oldu. Romance mi şimdi bu cidden, toplasanız 10 dakika falan sürdü. Telefonla aradım bir umut, telefonu açtı konuştuk biraz ama o kadar işte görev falan yok artık :( Mass Effectte Liarayla ilişkimizi ilmek ilmek işlemiştim, oyun boyu da bizleydi. Hatta 3 oyun, ben sadece ilk oyunu oynadım.


    Çeteler hakkında tekrar konuşmak istedim çünkü oyun bitiyor ve evet çoğu çete figüran olmuş. Maelstrom, Animals(o da sırf birçok görevde karşılaştığımız için yoksa onlar da sadece kas şişirmiş aptallar, bir üyesiyle konuşamazsın bile), Tyger Claws, Scavs azıcık da Voodoo Boys dışında gerisini çöpe at gitsin. Geriye Moxes, 6th street, bir de valentinos kaldı işte. Hiçbir işlevleri yok. Moxes desen gördüğüm 2 üyesi var onlar da Lizzie's Bar'ın kapısındakiler. 6th street deseniz poligonda hedef vurma yarışına girdim sadece. Valentinosdan hiç bahsetmeyeyim, adamları görmedim bile. Şaka gibi ama en iyi çeteler en kötüleri oyunda. Ha çeteler zaten iyi olsa çete olmazlardı ama yardım edeni(bedavaya değil tabi), daha neutral olanları var ama hikayeye en iyi yedirilenler açık ara birincilikle Maelstrom, yanında da Scavs. Onun dışında Japonca'yı sevdiğim için Tyger Claws'u da sevdim.

    Bu arada şu görevleri yapın derim; Peralez ailesi görevleri, River Ward görevleri, bir de Günahkar isimli bir görev. Yapmaya değer, güzel görevler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • EmirRareAim E kullanıcısına yanıt

    Ben oynuyorum hocam. Orta-yüksek karışık ayarlarda 40-55 fps arası alıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maximum54

    Nvidia guncelleme gelmis bi kontrol edin isterseniz

    Ben güncelledim, herhangi bir fark olmadı...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Deneyen var mı, performansta bir artış var mı? Gerçi böyle popüler oyunlarda belirtmeye değer artışlar olunca Nvidia driver notlarına ekliyor ama, bunda öyle bir şey yok.

    Ben güncelledim, herhangi bir fark olmadı...

  • Şu oyundaki en büyük eksikliklerden biri de araba ve motor dışında araç olmaması. Kimse konuşmamış bunun hakkında ama en basitinden atv bile yok. Helikopter olsaydı keşke, bu şehre helikopterle bakmak güzel olurdu. Helikopteri koymayın tamam ama en azından şu Kang Tao ve Trauma Team'in hava aracını alabilseydik. 150 - 200 fiyatı olsun yine de alırdım.
    Ha oyunda araba ve motor dışında azıcık havada giden bir tank var ama malum sadece 1 kez kullanabiliyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

    460.79

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

    460.89

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

    Direkt kayıt aldığım yerden kamera açısını değiştirmeden aldığım iki kare. Oyun varsayılan - ultra grafik ayarlarında. Kart GTX 1080 11Gbps.





  • Oyunun grafik ayarlarinda büyük sıkıntı var 2k ultrayla 1080 low arasinda aman aman bi fark yok :) diger oyunlarda ultra ile yuksek ayarlar arasinda bile elle tutulur gözle gorulur fark olusuyor.
    Oyun ciktigindan beri yapmadığım uygulamadigim ayar vs kalmadi amd islemci ayarlari vs hepsini yaptim artik oyunun hikayesine odaklanip bitirip duzelmesini bekliyecem ondan sonra devam ederiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gelen nvidia güncellemesi ile biraz daha stabil hale geldi gibi oyun.. Bendeki gtx 970 ile low-medium karışık ayarlarda genel olarak şehrin kalabalık meydanlarında nadiren 24 e düşen oyun, o alanlarda ortalama olarak 30-38 fps civarlarında seyrediyordu. Şuan ise genel olarak 40-48 fps aralarında seyrediyor ha yine 35lere düştüğü oluyor ama saniyelik ve nadiren..Ama genel olarak 40 lar da geziniyor fps değeri. Geniş ve açık alanlarda ise 50-55 den aşağı neredeyse hiç inmiyor. Sistemi yüksek olan arkadaşlar daha iyi gözlemleyeceklerdir diye düşünüyorum. Bir de ilginçtir ki; özellikle kavşaklardan dönerken anlık olarak yaşanan takılmalar nispeten azalmış ve hatta baya baya kaybolmuş gibi geldi bana..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 16 Aralık 2020; 2:26:53 >
  • magicans kullanıcısına yanıt

    Hocam gtx770 2GB kartın şansı var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazarçarı kullanıcısına yanıt

    Diğer bileşenlerin nedir hocam?

  • Ben hatırlıyorum bu sahneyi oyundayken görmüştüm daha sonra ciri zamanda yolculuk yapıyor zaten ozamandan belliydi Cyberpunk reklamı olduğu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryzen 3 1200 AF ve 16 GB ram 3000 MHz çalışıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meşhur arasaka görevinden sonra aracım kayboldu. Garajdan alabilirsiniz gibi bir bildirim geçti sanırım ama tam okuyamadım o an. Haritanın hiçbir yerinde garaj gibi bişey göremedim. Ne yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    30 saat olmadan bitti. Ki sürekli ana görevleri de yapmadım yani...Bir şeyler yanlış oldu galiba :(Şu 2. kısım diye bahsettiğiniz hangi bölüm oluyor? Şirketçi oynuyordum.
  • Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

    Araba lüks çalamıyoruz ek güvenlik var :D

  • Oyun sonu hakkinda bir soru;


    oyun bittikten sonra envanterinize yeni esyalar eklendi dedi ama bir sey goremedim arkadaslar. Nereye geliyor bunlar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacquerr -- 16 Aralık 2020; 2:26:27 >
  • westworld 3. sezonu izlerken resmen cyberpunk oynuyorum hissine kapıldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem oyuncu hem de oyun yapıcısı gözüyle yapılmış izlediğim en iyi Cyberpunk eleştirisi.



  • 
Sayfa: önceki 686687688689690
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.