Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (536. sayfa)

-
-
Selamlar. Tam olarak kullandığım notebook şu:
LENOVO LEGION Y520 CORE
İ7 7700HQ 2.8GHZ-
16GB-
2TB+256SSD-
15.6-
GTX1060 6GB-
W10
Cyberpunk almayı düşünüyorum da zevk alır mıyım? Önerilenlerde aşağı yukarı bunları yazmışlar ama gerçek kullanıcı deneyimi daha önemli oluyor.
-
-
Masaüstü 1060 6gb, ryzen 5 1600 ile bugün 0day patch olmadan oynadım. Ayarları low mid çektim. 40fps civarı 1 saat oynadım, benim için güzeldi.
Yarın Yeni yaması ile deneyeceğim. -
balanced 1080p, quality 2k, onun üstü 4k görüntüker için öneriliyor. cold war’da dlss kullanımı bu şekilde açıklanmış. burda da aynıdır sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağzına sağlık cypberpunk değil cyberçöp olmuş. Bu kadar zamanda taş olsa çatlar insan. Nasıl bu kadar sorunlu çıkıyor izah etmek cok güç. Nerden tutsan kopuyor yemişler update ini.
heee çöp ondan ilk 2.5 saatte sadece steamde 1,1m kişi tarafından oynandı.
-
Sistemim i5 4460 Ekran kartı gtx970/ ramlar 16gb ddr3 ve Nvdia filtreleri açık. 1080p low ayarlar da oyun.. Net olarak söylemeliyim ki yüksek sistemlerde oyun ne alemde bilemiyorum ama düşük konfigürasyonlu sistemlerde gördüğünüz üzere filtre açılması şart..Bu arada oyunun ilginç bir optimizasyonu var medium da da aynı fpsleri alıyorum.. Cidden çok garip..
Bu arada oyunun bulanıklığından şikayet eden arkadaşlar da videoya göz atarlarsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 11 Aralık 2020; 0:48:29 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: magicansSistemim i5 4460 Ekran kartı gtx970/ ramlar 16gb ddr3 ve Nvdia filtreleri açık. 1080p low ayarlar da oyun.. Net olarak söylemeliyim ki yüksek sistemlerde oyun ne alemde bilemiyorum ama düşük konfigürasyonlu sistemlerde gördüğünüz üzere filtre açılması şart..Bu arada oyunun ilginç bir optimizasyonu var medium da da aynı fpsleri alıyorum.. Cidden çok garip..
Bu arada oyunun bulanıklığından şikayet eden arkadaşlar da videoya göz atarlarsa sevinirim.
Hocam filtre dediğiniz nedir? 1060 ve r5 3600 var, low ayarlarda 28 fps'e kadar iniyorum çok sinir bozucu bir durum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Steve Paul JobsTelefondan tam anlayamadım ama screen space reflections un neden olduğu bozuklulara benziyor. O ayarı ya kapatın yada en yükseğe alın. Diğerleri berbat görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 11 Aralık 2020; 0:56:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Winter Is Comingheee çöp ondan ilk 2.5 saatte sadece steamde 1,1m kişi tarafından oynandı.
hocam hadi ilk saat hype neyse.
şuan bile 800k kişi oynuyor sadece steamde.
demekki performans ve bug sorunu olmasa 11/10 oyun olucakmıs
-
İ5 + 1050 + 16 gb ram açar mı ?
Geforce experience kullanıcı hesabınla vs giripoturumu aktif et hocam. Sonrasında oyuna girdiğinde Alt+f3 yap sol ekranda filtreler belirecek Orada keskilikten tut renk ayarlarına ve blur türevi şeyleri kaldırmana kadar her tür ince ayarı yapabiliyorsun..
Fps içinse üzgünüm işte videoda görünüyordur. Benimde fps ortalama 30 civarında geziyor hocam..
-
-
RTX 3060 Ti, Ryzen 5 3600, 16 GB DDR4 3200 MHz, Nvme ssd ile oynuyorum. Ultra, low karışık yine de 60 sabit alamıyorum. Bazen %50'lere düşüyor gpu ve cpu usage.
-
Oyun ilerledikçe daha da güzelleşiyor :)
-
Oyunda gerçekten olmamasi gereken buglar ve performans problemi var bu bir gerçek ama yine de oyun kendine bağlıyor.
Rpg elementleri,hikaye,müzik, dünya,sanat yönetimi vs bunları CDPR yapsaydı geri kalan teknik kısımları da Rockstar yapsaydı dünyanın en iyi oyunu olurdu. CDPR hepimizin kayırdığı evlat ne kadar hata yapsa da oynuyor şu an oyunu en az 1.5 milyon kişi. Ben 6 hafta sonra başlayacağım biraz dünyada dolaştım bugün, 6 saat xd, umarım o zamana bug ve optimizasyon düzelir, W3 de yaklaşık 6 hafta sonra düzelmişti epey. -
Ben bıraktım oynamayı bir süre. Performans yaması gelirse o zaman başlamayı düşünüyorum. Şuan çok saçma fps dropları yaşıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X