Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (447. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.948
Cevap
200
Favori
1.079.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• lofer_freud kullanıcısına yanıt
    Ulen ne oluyor anlatın😀😀😀
  • tam 13 saat kafası var

• ps5 gameplay i merak edenler

• eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

Oyuna bizden önce başlayanlar olabilir. Sıkı duralım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dezert

Grafikler tatlı duruyor. Vuruş hissiyatı yok diye ağlayanlar vardı bence gayet iyi gibi, bu oyun oynanır aga, gelen updateler ile efsane olur

Hocam oynayan yayıncıların çoğu vuruş hissi çok kötü, yakın dövüş berbat diyor, gerçi oyunu kendimiz oynamadan ne kadar güvenebiliriz yayıncılara bilemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 9 Aralık 2020; 16:51:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Bu mesaj silindi.

Dostum art niyetli davranıyorsun, hani beni ilgilendirmez zaten cdpr babamın oğlu değil de, senin de düşmanım değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

ps5 gameplay i merak edenler

Video çalışmıyor hocam

• Yayıncıların analizlerine göre oyun GPU yakıyormuş arkadaşlar ekran kartınız oyunun ortasında C4 gibi patlayabilir bilginiz olsun

• lofer_freud kullanıcısına yanıt
    😀😀
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Video çalışmıyor hocam

Alıntıları Göster

hocam video +18 olarak yuklendigi icin youtube üzerinden izleniyor sadece. üzerine tıklarsanız calısır

• wtcN Ferit ilk yorum olarak oyunu beğenmediğini, vuruş hissiyatının kötü olduğunu, sırf hype'lendiği için oynadığını açıkladı az önce.

3,5 saattir oynuyor, 12.000 kişi canlı izliyor:

https://www.twitch.tv/wtcn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhyNot? -- 9 Aralık 2020; 16:57:56 >
  • Cyberpunk evrenini herkes sevmez.Bunu eski deus ex serilerini cogu kisi oynamamistir veya yillar sonra denemistir ben deus ex sever olarak bu oyun tam bana göre.Oyun harika ki güzel mi iyi mi oynayip bitirip öyle karar vericem ama buradakiler oyunu 1 saat gormus oyun çöp diyor oyun anlayişlari bu kadar malesef.Umarim çöp diyen kisiler bu oyunu oynamaz bir cevheri kaçirirlar biz yillardir bu tarz oyun bekliyorduk istediğiniz kadar söylenin bizi etkilemez bu:D

• VulonViing kullanıcısına yanıt

ilk gün yamasının gelmiş hali değil sanırım yayıncılardaki oyun. İlk gün yamasıyla bir çok optimizasyon sorununun çözüleceğini umuyorum.

• Hocam dalga geçiyordum

• şu pubgci yayıncı tayfadan birini izledim dur şuradan loot buradan loot yapayım peşinde bu kişilerin objektif yorum yapabileceğini düşünmüyorum bu oyun hakkında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9AF08D056

Yasım 40a dayandı 200 cıvarı oyun bıtırmıslıgım vardır ama bu oyun bana zerre hıtap etmıyor.Bakın oyun kotu demıyorum oyle bırsey demeye hakkım yok ama ızledıgım kadarıyla ben bu oyunu ındırıp oynamaya dahı calısmam.

Kendımı kasarak youtubeda vıdeoları ızledım az once resmen sıkıntıdan ıcım daraldı zor dayandım 25dakıka kapadım.Benım gıbı dusunen var mı bılmıyorum ama bu oyuna harcayacagım zamanla gıder rd2de hayvan avlarım bın kat daha ıyı.

Ahh be cdpr wıtcher3 gıbı saheser bır oyundan sonra bunu mu cıkardın.Gercekten benım ıcın hayalkırıklıgı oldu.

Sadece tek soru sorucam deus ex oyunu oynadin mi daha önce veya cyberpunk evreni olan bir oyun ve yorumun nedir o oyun hakkinda.

• Yanlış bilgi vermeyelim,her yama dahil,bizde bu şekilde oynayacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: WhyNot?

wtcN Ferit ilk yorum olarak oyunu beğenmediğini, vuruş hissiyatının kötü olduğunu, sırf hype'lendiği için oynadığını açıkladı az önce.

3,5 saattir oynuyor, 12.000 kişi canlı izliyor:

https://www.twitch.tv/wtcn

Birazdan o ne anlar, gitsin GTA oynasın diye saldıranlar gelecek Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

Bir öğrenemediler insanların görüşlerine saygı duymayı.

Biraz önce izliyordum ''çok fazla şişirildi oyun'' dedi ve %100 haklı adam harbiden inanılmaz şişirdiler.

• trde ki beş para etmez yayıncılar kötü dediyse bu oyun güzeldir arkadaşlar bu arkadaşları pek kaale almayın ben olsam kod falan göndermem gerçi ama cdpr nereden bilecek böyle saçma tipler olduğunu neyse konuya gelmem diyordum içine çekiliyorum girdap gibi ilginç

• 
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.