Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (445. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.947
Cevap
200
Favori
1.078.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 20 izlenen yayıncılar bile erken erişim sağlamış hadi büyük yayıncıları anladıkta böyle sıradan yayıncılara neden kod gider ki ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi kaldirmayan insanların oyunu boklaması çok enteresan bir durum evet optimizasyon problemi mevcut her oyunda kaçınılmaz bir gerçek alışmak gerek. 2020 yılında çıkış yapmış bir tane optimizasyonu düzgün oyun gösterin o zaman.
    Yeteneksiz yayıncılara bakıp "abi bu olmamış yiaaaa" demekle iş yürümüyor sabahtan beri Türk yayıncıları izliyorum adamlar en ince detayına kadar yönlendirmesine rağmen hala napicam çetttt diyorlar gerçekten komedi adamlar Kara kaşına kara gözüne vermediler ki keyleri sonuçta reklam söz konusu. Son olarak oyunu oynucak kişiler ruh sağlığı için youtube, ekşi, dh, twitch gibi yerlere bakmamaları tavsiye olunur spoiler yemekten oyun oynanmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtacı velet tayfası yayın chatlerinde oyunu kötülüyor

yok şunun bunun pcsi patladı vs diye

aynı kişi 5 farklı yayına oyun çöp yazıyor

yıllardır oyun oynayıp afterburner kullanmasını bilmeyen vasıfsız pc cok kötü oldu çok sıcak diyor

nasıl kafalar bunlar ya cidden merak ediyorum.

• yok değil

• Elraenn de full grafikte rtx açık
    Yine berbat
  • oyun çöpmüş beyler, birkaç gereksiz ve vasıfsız ergen oyunu beğenmemiş chatte

ne kadar boş bir kitle var akıl sır ermiyor.

• Adam gibi rpg oynayanlar yerine boş belen yayıncılara göndermişler onlardan biri de b**lıyor hahahah

• Şehir tıklım tıklım dolu, çok iyi görünüyor Elraenn de... Neyse az biraz bakıp kapadım spoiler yememek için ama beklentimi karşılayacak gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victoriou_S

Jahrein: ''Biz Fallout neslinden gelme adamlarız, RPG oyun bu değil. Sadece hikayesi için oynanır. Oyunun kendisinin oynanışı inanılmaz keyifli değil. Çift PC Setup kuracağım.''

Oyunun ilk 7 saatinin açılış olduğunu ve esasen ondan sonra oyunun başladığını da bilseydi keşke. Bu kadar büyük ve detaylı bir oyunu 1 saat oynayıp bu kadar keskin yorum yapması  

• Oyunu boşuna kirmasinlar ahhha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trde ki yayıncıların alayı aptal   Anca fortnite valorant oynayıp velet kesime hitap ederler. 3 tl bağışa bi yerini yırtarlar. Bağış atacak velette abi ismimi okur musun der

• quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

Oyunu boşuna kirmasinlar ahhha

Aynen oyun DRM free çünkü.  

• Hocam bu yayıncıların % 90ı donanımın d sinden anlamıyor. Ram taktırmaya format artırmaya itopya gibi yerlere gidiyorlar. Hatta Enis kirazoğlu bir videoda pintipanda ve eastergamers a kasa toplattırıyordu. Adamlar ram slotuna ekran kartı takmaya falan çalışıyorlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Oyunun ilk 7 saatinin açılış olduğunu ve esasen ondan sonra oyunun başladığını da bilseydi keşke. Bu kadar büyük ve detaylı bir oyunu 1 saat oynayıp bu kadar keskin yorum yapması  

Alıntıları Göster

hocam çok boş yorumlar görüyorum

insanların bilgisi yok fikri var.

yayıncılar desen zaten alayı vasıfsız.

hepsinin üzerine gtacı velet tayfasının oyunu kötülemeleri.

bu tipler witcher çıktığında da çöp diyen tipler idi. 2021 gotysi aldığında cdpr hepsinin ağzına emzik verecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Trde ki yayıncıların alayı aptal   Anca fortnite valorant oynayıp velet kesime hitap ederler. 3 tl bağışa bi yerini yırtarlar. Bağış atacak velette abi ismimi okur musun der

aynen katılıyorum bu yoruma yayın izleyenler max 15-20 yaşında cocuk. yayıncılar da bu çocuklara hitap edeceğiz diye dediğiniz gibi olmuş maalesef.

• Üff ne çöp oyun be, of off kokusu geldi buraya 1-2dk izledim çöp suyu aktı monitörden.

Yayıncılar çöp dedi beyler tamam oynanışta güzel değilmiş, cs go ve iğrenç abidik gubudik online oyunları oynamaya devam edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 9 Aralık 2020; 16:27:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Trde ki yayıncıların alayı aptal   Anca fortnite valorant oynayıp velet kesime hitap ederler. 3 tl bağışa bi yerini yırtarlar. Bağış atacak velette abi ismimi okur musun der

wtcN takma isimli yayıncı " şuralarda bir yerde ateş ölçer " olması lazım falan diyordu... Bunlara para kazandıranlara Allah akıl fikir versin. jahrein takma isimli kişinin de zaten iki lafından birisi sürekli küfür. Ben anlamıyorum küfür etmeden oyun oynanmıyor mu ? Oyun için daha ekran kartı sürücüsü dahi çıkmamışken henüz oyunu gömmeye amma istekli insanlarmış bunlar...

• Gördüğüm kadarıyla oyun dehşet olmuş.. Harika bir ambiyans var..

• 1-2 dk baktım benim için harika görünüyor tek sıkıntı ana senaryo kısalığı ve Ui tasarım biraz karışık geldi umarım kişiselleştirebiliriz ekran çok fazla dolu geldi. İnşallah 1.03'le performans sorunları çözülmüştür.

• 
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.