Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (342. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.004
Cevap
201
Favori
1.084.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir an ümitlendim ama ne yazık ki PS5 değil hocam. Sol altta tuşlar görünüyor zaten.  

• İndirme ne zaman başlayacak bilgisi olan var mı?
  • NatDrake kullanıcısına yanıt

Valla paylaşan kullanıcı ps5 etiketi ile verdi hocam bilemiyorum. Hangi cihaz ki acep? Aydınlatırsan sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 6 Aralık 2020; 11:57:2 >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

hocam malesef öyle bende xbox sahibiyim, en ufak bir eleştiri bile yapsam ya trol eoluyorum ya blok yiyorum, konsol baslıklaraına sadece olumlu seyler yazmak gerekiyor, gears 5 ile forza 4 ü xbox series s ve x ile karsılastırdım eleştiri yaptım, gears 5 in update sonrası grafik ayarlarını dusurdugunu dile getirdim kendini bilmezin teki olayı instagramdan hakaret etmeye kadar tasımıs, sanki babalarının firması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 6 Aralık 2020; 11:58:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

hocam malesef öyle bende xbox sahibiyim, en ufak bir eleştiri bile yapsam ya trol eoluyorum ya blok yiyorum, konsol baslıklaraına sadece olumlu seyler yazmak gerekiyor, gears 5 ile forza 4 ü xbox series s ve x ile karsılastırdım eleştiri yaptım, gears 5 in update sonrası grafik ayarlarını dusurdugunu dile getirdim kendini bilmezin teki olayı instagramdan hakaret etmeye kadar tasımıs, sanki babalarının firması

Konsol tayfası yaşça küçük kitle bizim gibi 30'unda değil çoğu. Genel olarak 18-24 yaş arası. Aralarında 30 yaşta bi hayli fazla ama onlarda diğerlerine benzediler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 6 Aralık 2020; 11:59:6 >
  • magicans kullanıcısına yanıt

Tuşlar Xbox Controller'a ait. Kuvvetle muhtemel Series X.

• NatDrake kullanıcısına yanıt

Yanıt için teşekkürler hocam. Birde şu video yayınlandı ama etiket yoktu..

• Arkadaşlar selam. İmzamda detaylı sistem bilgim var ama şu sistem ile akıcı oynayabilir miyim sizce?

i7 6700k 4.6 Ghz (o.c)

MSI GTX 1080 Gaming X 8 GB

8+8 GB DDR4 Ram 2400 Mhz (XMP)

500 GB Samsung Evo 850 SSD

Asus PG278QR 1440p 165Hz Gsync.

Bu sistemle Red Dead Redemption 2'yi gayet güzel, gösterişli ayarlar ile 60 fps'de sanki 60 değil de 120-130 fps gibi akıcı bir şekilde oynatıyor ancak bilindiği gibi RDR2'nin gameplay'i bir GTA5 değil. Daha yavaş kalıyor. (100 Hz üstü ekrana alışınca malesef 60 Hz yetersiz geliyor)

Cyberpunk 2077 için hiç sistem bilgisi, fps vs. araştırması yapmadım. Gerçi oyunda çıkmadı henüz ama ne fps alırım sizce bu sistemle?

• quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Konsol tayfası yaşça küçük kitle bizim gibi 30'unda değil çoğu. Genel olarak 18-24 yaş arası. Aralarında 30 yaşta bi hayli fazla ama onlarda diğerlerine benzediler :)

Alıntıları Göster

oda bir neden olabilir ama türk insanında soyle bir şey vardır ya kendi malını dünyanın en iyi malı diye görürler,

• Hicks kullanıcısına yanıt

Xbox başladı. PlayStation çıkışından ikin gün önce. Yani Pazartesi'yi Salı'ya bağlayan gece olacak sanırım.

edit: PC için ise 7 Aralık (GOG: 14:00 Steam: 19:00) idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NatDrake -- 6 Aralık 2020; 12:2:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-78C0D519B

o motor sürüş hissi nasıl öyle ya çok keskin dönüşler yapıyor bir anda üstüne grafik 2000lerde oynadığımız taxi driverı andırıyor xboxdan dolayıdır umarım.

hocam one s xboxun eski ve alt seviye konsolu bu yüzden grafikler baaya kısılmış, referans almayın bu videoyu,ps5 one x series x de böyle olmayacaktır grafikler

• quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Alıntıları Göster

Hocam o iş artik öyle değil. son 1 ay içinde ps5 konusuna 2 kere girmiş olsaydin. nicki ps5 olan 45 yaşindaki adamin deli gibi fanboyluk yaptiğini görürdün. ben yaşini ogrendikten sonra konuya girmeyi biraktim cringefest

Ben de 30 yaşindayim 9 yaşindan beri ps kullancisiyim fakat o adam.başka boyut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerarici1110 -- 6 Aralık 2020; 12:5:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yerdavader kullanıcısına yanıt

Grafiklerden ziyade yapay zeka ile surus mekaniklerinde bir problem.var gibi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-78C0D519B

Grafiklerden ziyade yapay zeka ile surus mekaniklerinde bir problem.var gibi geldi

aynen motor sürüsü cok kötü, belki bu yöntemlede perormans iyileştirmesi yapmıs olabilirler ones için akıcı olması için, ama bilemem

• magicans kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle bu PS5. Fakat dualshock/dualsense PC'de çalıştığı için PC'de olabilir. Keşke belirtseler sistemi.  

• quote:

Orijinalden alıntı: NatDrake

Tuşlar Xbox Controller'a ait. Kuvvetle muhtemel Series X.

Series x coşturmuş gücünü valla. baya akışkan oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

hocam one s xboxun eski ve alt seviye konsolu bu yüzden grafikler baaya kısılmış, referans almayın bu videoyu,ps5 one x series x de böyle olmayacaktır grafikler

Alıntıları Göster

izlediğim orjinal gameplay'de araç bir anda ubisoft mekanikleri gibi çat diye dönüş yapıyordu ancak az önce forumda paylaşılan reddit'ten gelen gameplay'lere göre bence sürüşleri tatmin edici olabilir.

• 1050ti acaba orta ayarda 45 fps verebilir mi ki? sistem gereksimlerine bakınca oyun optimize çalışıyor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfa Kafir

Bu mesaj silindi.

o kadar olmaz hocam bence

• quote:

Orijinalden alıntı: QLBatiatus

Bu mesaj silindi.

xss one s xsx ile one x olarak çalısacak , 2021 yılında xbox series s ve x için optimize edilecek

• 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.