Şimdi Ara

Cyberpunk 2077, 35 milyon sattı: Cyberpunk 2 yolda!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cyberpunk 2077, 35 milyon sattı: Cyberpunk 2 yolda!
    CD Projekt RED’in üçüncü çeyrek 2025 finans raporu, stüdyonun hem geçmiş hem de gelecek projelerine dair önemli verileri ortaya koydu. Rapora göre Cyberpunk 2077, aradan geçen beş yıla ve fırtınalı çıkış sürecine rağmen 35 milyon satış barajını aşarak şirket tarihinin en güçlü yapımlarından biri olmayı başardı.

Aralık 2020’deki çıkışından bu yana oyuna gelen kapsamlı yamalar ve 2.0 güncellemesi, özellikle son üç yılda yapımın performansını köklü biçimde iyileştirdi. Şirket, Cyberpunk 2077 için geçtiğimiz yıl 30 milyon satış rakamı açıklamıştı.

The Witcher 4 ve Cyberpunk 2 için son durum

Öte yandan CD Projekt, yeni oyunlar üzerine de ağırlığını iyiden iyiye artırmış durumda. Şirketin şu anki ana odağı, efsanevi serinin geri dönüşü niteliğindeki The Witcher 4 olmaya devam ediyor. Rapora göre, şu anda 447 geliştirici aktif olarak bu proje üzerinde çalışıyor.

Cyberpunk 2077, 35 milyon sattı: Cyberpunk 2 yolda!
    Öte yandan, kod adı “Project Orion” olan ve şirket içinde giderek daha sık “Cyberpunk 2” olarak anılan devam oyunu için de ekip büyütülüyor. Stüdyonun Vancouver, Varşova ve özellikle bu proje için kurulan Boston ofislerine dağılmış durumda olan 135 geliştirici, Cyberpunk evreninin geleceği üzerinde çalışıyor. The Witcher 4’ün piyasaya sürülmesinin ardından, şirketin odak noktasının ve iş gücünün büyük bir kısmının Cyberpunk 2’ye kaydırılması bekleniyor. Bu arada, hareket yakalama (Motion capture) tarafında da ekip büyüyor.

Ayrıca Bkz.Death Stranding 2 PC'ye geliyor: Beklenenden erken çıkabilir

CD Projekt RED'in ortak CEO'su Michal Nowakowski açıklamasında, “Cyberpunk 2077'nin zaman geçmesine rağmen hala bu kadar iyi performans gösteren bir oyun olmaya devam etmesi ve yeni oyuncuları çekmeye devam etmesi bizi çok mutlu ve memnun ediyor. Oyunun satışları 35 milyon kopyayı aştı, bu da serinin kalıcı gücünü kanıtlıyor ve geleceğini planlarken daha da cesur olabilmemizi sağlıyor” dedi.

Kaynak:https://wccftech.com/cyberpunk-2077-eclipses-35-million-copies-sold-cyberpunk-2077-sequel-scales-up/

• Ön sipariş ile aldığım ama hiç bitiremediğim oyunlardan biri😅 cyberpunk sevmiyorum ben sanırım ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu oyunu bir sürü bug içermesine rağmen piyasaya hızlı sürmek tam bir aptallıktı. İlk çıktığında yaşanan sorunlar ve bazı platformların oyunu kütüphanelerinden kaldırması sonrasında oyunu satın almayıp beklemeyi tercih etmiştim. Aradan aylar geçtikten sonra büyük bir güncelleme alıp epic'te indirime girince aldım ve oynadım. Ancak yaklaşık 7-8 saatlik oynama süremin sonunda birdendire tüm save dosyalarım kendiliğinden silinince uyuz olup oynamayı bırakmıştım.

Bu amatörlükler olmasa kesinlikle çok daha fazla satarladı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DLC paketi ana oyundan daha iyiydi, keşke daha dolu bir oyun olsaydı 45 saat sonunda keşke bitmeseydi demiştim, hikaye bitince gerisi anlamsız hale gelmişti

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • Amd’nin smt’leri oyunda çalışmadığı zamanda Cyberpunk’ı bitirmiştim. Tekrar yükledim yakın zamanda fsr desteği dahi gelmiş. Güzelce rafine etmişler oyunu. Tam keyif alınabilir kıvama gelmiş. Bütçesi çok yüksek olmayan şirketler kervan yolda düzelir misali bu tür geliştirme yöntemlerini tercih edebiliyorlar mecburen. Kasa büyüdükçe eğer şirketin çekirdek ekibi ve fikirleri hala yönetimdeyse yolda düzeltilecek pek bir şey bırakmayacaklarını düşünüyorum.

Türkçe dili önemseyen oyun yapımcılarını daima destekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Acaba başlarda mı öyle diye Youtube'tan video izledim, ileride de sürekli diyalog var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

tamamen boş bir düşünce

sürü psikolojisiyle yorum yapmayı bırakın. oyun üst düzey

oynadım üst düzey değil sıradan bir oyun, rpg diye ittirdiler aksiyon oyunundan öteye geçemedi

Bu oyunun 2. si tüm oyun dünyasını sallayacaktır emin olun.

Adamlar bunu Witcher da 3. Seri de yaptılar. Tecrübelendikçe daha iyi olan bir firma.

• Ana müzik bu olmalı. Aşağısı kurtarmaz.
    Ya Boyle Olsaydı?youtube
    Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu (Dubstep Versiyon - Ai Cover)
    https://www.youtube.com/watch?v=QIZt3OkWXSQ

• oyunu aldık ama kütüphanede öylece duruyor

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.