|
Cyberpunk 2077, 35 milyon sattı: Cyberpunk 2 yolda!
-
-
Ön sipariş ile aldığım ama hiç bitiremediğim oyunlardan biri😅 cyberpunk sevmiyorum ben sanırım ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ asdad -
En son aldım hiç oynamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
yuuuh diyorum ilk ciktiginda iptal edilmeler ,hayal kirikliklari falan filan ama yikilmadim ayaktayim olmus tam anlamiyla
-
Bu oyunu bir sürü bug içermesine rağmen piyasaya hızlı sürmek tam bir aptallıktı. İlk çıktığında yaşanan sorunlar ve bazı platformların oyunu kütüphanelerinden kaldırması sonrasında oyunu satın almayıp beklemeyi tercih etmiştim. Aradan aylar geçtikten sonra büyük bir güncelleme alıp epic'te indirime girince aldım ve oynadım. Ancak yaklaşık 7-8 saatlik oynama süremin sonunda birdendire tüm save dosyalarım kendiliğinden silinince uyuz olup oynamayı bırakmıştım.
Bu amatörlükler olmasa kesinlikle çok daha fazla satarladı.
_____________________________ -
video oyun tarihinin en büyük dolandırıcılığı...
Bu aralar yeniden başladım halen ufak tefek bug'lar bulunmasına rağmen oynattırıyor kendini.
-
DLC paketi ana oyundan daha iyiydi, keşke daha dolu bir oyun olsaydı 45 saat sonunda keşke bitmeseydi demiştim, hikaye bitince gerisi anlamsız hale gelmişti
_____________________________ - Oyun: Steam Deck - Playstation 4 - Playstation Vita
- Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
-
Amd’nin smt’leri oyunda çalışmadığı zamanda Cyberpunk’ı bitirmiştim. Tekrar yükledim yakın zamanda fsr desteği dahi gelmiş. Güzelce rafine etmişler oyunu. Tam keyif alınabilir kıvama gelmiş. Bütçesi çok yüksek olmayan şirketler kervan yolda düzelir misali bu tür geliştirme yöntemlerini tercih edebiliyorlar mecburen. Kasa büyüdükçe eğer şirketin çekirdek ekibi ve fikirleri hala yönetimdeyse yolda düzeltilecek pek bir şey bırakmayacaklarını düşünüyorum.
Türkçe dili önemseyen oyun yapımcılarını daima destekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Geçenlerde indirdim, sürekli ama sürekli bir diyalog... Aksiyon oyunu diye aldık, kitap gibi sürekli hikaye okuyoruz. Dayanamadım sildim en son. 2'nin de yanından geçmem.
Acaba başlarda mı öyle diye Youtube'tan video izledim, ileride de sürekli diyalog var.
Oyunda yaşayan bir atmosfer yok. Oyuna kaç defa başladıysam yarım bıraktım. Bir ara bitiririm inş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu oyunun konusu ne? GTA’ya benziyor sanki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
tamamen boş bir düşünce
sürü psikolojisiyle yorum yapmayı bırakın. oyun üst düzey
oynadım üst düzey değil sıradan bir oyun, rpg diye ittirdiler aksiyon oyunundan öteye geçemedi
Çalıyor, ama çalışıyor.
Adamlar bunu Witcher da 3. Seri de yaptılar. Tecrübelendikçe daha iyi olan bir firma.
-
Ana müzik bu olmalı. Aşağısı kurtarmaz.
Ya Boyle Olsaydı?youtubeOrhan Gencebay - Kaderimin Oyunu (Dubstep Versiyon - Ai Cover)https://www.youtube.com/watch?v=QIZt3OkWXSQ
-
oyunu aldık ama kütüphanede öylece duruyor
Bir oynarim diye alip rafa kalkanlardan biri oldu.
Oyun hikayesi dışında çok boş yan görevler sıkıcı açıkcası hikaye bitince oyunu bir kere bile açmadım.
tamamen boş bir düşünce sürü psikolojisiyle yorum yapmayı bırakın. oyun üst düzey |
|
Oyunda yaşayan bir atmosfer yok. Oyuna kaç defa başladıysam yarım bıraktım. Bir ara bitiririm inş.
|
|
oynadım üst düzey değil sıradan bir oyun, rpg diye ittirdiler aksiyon oyunundan öteye geçemedi |
|
sen git cod oyna, dümdüz koşup vurursun herkesi, tek anladığınız o. hikaye sizin neyinize. |
Benzer içerikler
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- whatsapp kendine mesaj atma
- numara sorgulama
- grup isimleri
- en iyi navigasyon uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt