Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 1.2 Yamasından İlk Detaylar (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Birkaç yıla anca adam edilir, o da unutulmazsa  

  • Bu oyun Tps kamerasıyla ve saçma sapan yetenek ağacıyla hiç bir işe yaramaz. Görevleri de sıkıcı.

    En azından her yan görevde farklı tip bir boss koysalardı biraz heyecan yapardık. Patch yapsalar sanki tekrar mı oynayıcaz? Boş uğraş.

  • Umit_22 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani rdr 2 2003 yılında mı geliştirilmeye başlandı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun yeni nesil versiyonu daha çıkmadı.Şu an geriye uyumlulukla çalışıyor.Şu yama olaylarını sonlandırıp oyunu da iyice cilalayıp sene sonunda yeni nesilde enhanced edition diye satarlar diye düşünüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umit_22

    Bir kere oyunun sorunu sadece bug değil. Oyun komple yarım. Herifler daha oyun motorunu yapmadan oyunda uçan araba fikri üretmişler. Uçan araba için gerekli oyun fiziğini yazarız demişler. Ve yazamamışlar.
    Daha bunun gibi bir sürü şey. Polisin dibinizde ışınlanması bunun en net ve en komik kanıtı.Siz İlk önce oyun motoru yaparsınız sonra o oyun motoru neye elveriyorsa ondan iş çıkarırsınız.
    Orta çağ evreninden gelecek evrenine orta çağ oyun motoru ile geçerseniz böyle elinizi yüzünüze bulaştırırsınız.
    Ula! hiçbir şey bilmiyorsanız bari gidin Rockstar Games e bakın. Herifler GTA IV ten beri aynı oyun altyapısını kullanıyor ve geliştiriyor. Gta 4, l.a noire,red dead , gta 5 ve red dead 2 oyunlarının hepsi aynı altyapıdan besleniyor.
    Bu saydığım tüm oyunları açın ilk yarım saatini oynayın hepsinin animasyon ve fiziğinin benzer olduğunu göreceksiniz. Aslında Red dead redemption 2 oyunu öyle beş yılda değil 15 yılda geliştirildi. Nico Bellic ile Arthur Morgan ın animasyon ve fizik etkileşimlerine bakın ne demek istediğimi anlarsınız.
    Boşuna sevinmeyin oyun burdan düzelmez. Ki düzeltmeye de çok istekli değiller.

    The Witcher 3 oynuyorum onda bile kaç tane update gelmesine rağmen hata var, bu oyunu kusursuz hale getireceklerine bende inanmıyorum.  


    Oyunun geliştirilmesinde baştan sona hata yapmışlar gibi görünüyor çok amatörce hareket etmişler, CDPR yıllarını vererek kazandığı güveni bir çırpıda harcadı.





  • Ne heyecanla beklemiştim halbuki, bari yamalarla adam etseler de oynasak. Yeni nesil güncellemesini bekleyeceğim oynamak için, umarım düzelir o zamana kadar...

  • Ne demek istediğimi anlamamışsın galiba. Öncelikle bir oyun yaparken ihtiyacın olan şey bir oyun motorudur.

    Oyun motorunun sahip olduğu özellikler senin oyunun sınırlarını belirler." Özellik ve sınır" bu iki kelimeyi unutma.

    Mesela Dice ekibinin oyun motoru frosbite engine dir. Tamamen fps oyun için tasarlanmıştır.

    Frosbite ı alıp tps oyun yapmak istersen ortada bir sorun var demektir. Çünkü bu motor, tps özelliği desteklememektedir. Çünkü oyun motoru tps için değil fps oyun için geliştirilmiştir.

    Yanı en başından beri özellikleri ve sınırları bellidir.

    Rockstar Games firması bunu bilen en iyi oyun geliştiricisidir. Adamlar oturup bir oyun motoru yazmışlar . Onun üzerine de hikaye yazmışlar. Hikâyenin sınırlarını ise oyun motorunun özellikleri belirlemiştir.

    Cd red ise bir sınır koymamış. Biz önce hayal eder sonra yaparız demişler. Hayal etmişler ama yapamamışlar.

    Daha basit anlatayım mı

    Witcher 1 oyunu dört senede geliştirilirken,

    Witcher 2 oyunu witcher 1+ beş sene de

    Witcher 3 oyunu Witcher 1+Witcher 2+ beş senede geliştirildi.

    Rdr 2 oyunu da

    Gta 4 +l.a noire+rdr+gta 5 + 5 senede geliştirilmiş oldu bir bakıma.

    O yüzden Niko Bellic ile Arthur Morgan ın animasyon ve fizikleri aynıdır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni oyunculara ulaşmayı bırakın mevcut oyunu almış olanlar oynayabilse ve oyunu tamamlayabilse yeterli.Oyunu hala oynayamadım.İlk versiyonlarda hiç oyundan atma problemini yaşamamıştım ama son 2 update ile artık ben de yaşıyorum. 2.bölümden öteye gidemedim henüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart ayı bitecek hala ses seda yok. Gerçi 1.12 yamasinin detaylarina bakilirsa çok da bir şey beklememek lazım. Free dlc ler gelse de onlarla oyalansak bari. Ama her şey bi tarafa da şehirde boş boş arabayla ya da yürüyerek gezmesi çok zevkli 😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bro89

    Mart ayı bitecek hala ses seda yok. Gerçi 1.12 yamasinin detaylarina bakilirsa çok da bir şey beklememek lazım. Free dlc ler gelse de onlarla oyalansak bari. Ama her şey bi tarafa da şehirde boş boş arabayla ya da yürüyerek gezmesi çok zevkli ??


    harbi ya mart ayı bitti ne yeni güncelleme ne dlc paketleri yayınlandı dlc paketleri verse bir nevze belki oyuncuları mutlu eder
  • quote:

    Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

    Yeni oyunculara ulaşmayı bırakın mevcut oyunu almış olanlar oynayabilse ve oyunu tamamlayabilse yeterli.Oyunu hala oynayamadım.İlk versiyonlarda hiç oyundan atma problemini yaşamamıştım ama son 2 update ile artık ben de yaşıyorum. 2.bölümden öteye gidemedim henüz.


    tüm güncellemeleri kurarak oynamaya başladım iki kez bug ile karşılaştım onun haricinde hiçbir problem çıkmadı güncellemeleri tekrar kurmayı deneyin
  • rtx4080 ile oynamayı düşünüyorum  

  • cybershit

  • Şu FPS'e de bir el atsalar iyi olur.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.