Şimdi Ara

Cyberghost VPN Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu cyberghost'u yükledim ama kullanamadım arkadaşlar.

Appstore'dan indirdim kurdum. Login ekranı geldi. Ben de safariden internet sayfasına girip ücretsiz üyelik aldım. Sonra kullanıcı adı ve şifreyi kopyalayıp uygulamadaki login kısmına yapıştırdım ama login'e bastığımda yüklemeye çalışıyor ama bir türlü hesaba giremiyor.

Belki yavaştır diye dakikalarca bekledim ama login'de kalıyor. Nasıl yapıcaz bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dikkat edersen appstoreda 2 tane uygulaması var bir tanesi vpn için bir de tarayıcı için, tarayıcısı ise ücretli denemedim ama sorun o tarayıcıyı indirince çözülecektir diye düşünüyorum, para vermeye gerek görmedim sonuçta gündem değişince nasılsa yasak kalkar o zamana kadar da tunnelbear yetecektir diye düşünüyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vpn olanı indirdim ama çalıştıramadım. Neyse tunnelbear iş görüyor. Sağolun yorumunuz için.

• Cyberghost vpn ayarı yapmanin baska bi yolu yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Bu cyberghost'u yükledim ama kullanamadım arkadaşlar.

Appstore'dan indirdim kurdum. Login ekranı geldi. Ben de safariden internet sayfasına girip ücretsiz üyelik aldım. Sonra kullanıcı adı ve şifreyi kopyalayıp uygulamadaki login kısmına yapıştırdım ama login'e bastığımda yüklemeye çalışıyor ama bir türlü hesaba giremiyor.

Belki yavaştır diye dakikalarca bekledim ama login'de kalıyor. Nasıl yapıcaz bunu?

L2TP olarak ayarlayinca calisiyor. Kullanici adi sifreyle programi kurup denemedim ben. Sitesine login olduktan sonra gosteriyor nasil yapilacagini. Bulamazsan eger alinti yaparsan yazayim.

• Peki akşam sitesine girip deneyeyim. Teşekkürler.

• bu bir yıllık olanı kurdum ama sürekli hata alıyorum. bu hatadan nasıl kurtulabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN PROBLEMİ
    17 yıl önce açıldı
    VPN'e bağlanamıyorum (TurkNet)
    6 yıl önce açıldı
    Süperonline Fiberde VPN sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son 2-3 gundur, iphone'da l2tp ayarlari ile baglanamiyorum. Sizde de sorun var mi? Acaba bu sunucular tib tarafindan engellendi mi.

• Ben beceremedim. Tunnelbear ve Onavo kullanıyorum. Sorunsuz bağlanıyor.

• Sorunu cozdum, L2TP yerine PPTP 'yi ayarlamaniz gerekiyor. Bunu yapmak icin de, pptp'de bulunan sifreleme duzeyini oto yapmaniz yeterli. Pptp ile baglandiginiz icin Secret yani sır girmenize de gerek kalmiyor.

L2tp icin bu linki inceleyebilirsiniz.

https://support.cyberghostvpn.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/386/0/how-to-use-cyberghost-vpn-with-l2tpipsec-on-ios-iphone-etc

Bu sekilde istediginiz zaman ayarlardan vpn'i acip kapayabilirsiniz. Sunucu olarak en hizlisi almanya gorunuyor. Ben almanyayi sectim.

• quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

Sorunu cozdum, L2TP yerine PPTP 'yi ayarlamaniz gerekiyor. Bunu yapmak icin de, pptp'de bulunan sifreleme duzeyini oto yapmaniz yeterli. Pptp ile baglandiginiz icin Secret yani sır girmenize de gerek kalmiyor.

L2tp icin bu linki inceleyebilirsiniz.

https://support.cyberghostvpn.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/386/0/how-to-use-cyberghost-vpn-with-l2tpipsec-on-ios-iphone-etc

Bu sekilde istediginiz zaman ayarlardan vpn'i acip kapayabilirsiniz. Sunucu olarak en hizlisi almanya gorunuyor. Ben almanyayi sectim.

Ben buna bakarak yaptim. Bedava aldigim aktivasyon kodu bir ise yaradi :)

Cyberghost cok saglam bi programdir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.