Şimdi Ara

CyberGhost VPN 5 Special Edition ★ 1 Yıl Ücretsiz ★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
3.470
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: photo_canon1

Biri bana mobil uygulama androidte activasyonu nasil yapiyoruz anlatabilir mi?

Edit:yaptim paylasan arkadasa tesekkurler gercekten...

Hocam nasil yapiyorsunuz, mobil uygulamasinda mi yaptiniz yoksa telefondan sadece key mi aldiniz bilgisayar icin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenmate hız mız vermiyor. bedava eklenti olduğuna. arkadaşa teşekkür ederim. meb engeli bilmem ne hepsini aşar. daha denemedim de büyük ihtimal torrent felan indirir. 2 sene önce yurtta kullanıyodum. ama şimdi her yere girmek için ihtiyaç böyle programlar. siz gene de alışveriş yaparken program açıkken kredi kartı bilgileriinizi girmeyin. kapatıp girin ne olur ne olmaz
  • Programa laf atanlar olmuş ama bence harika bir program. Bazıları kasıyor demiş ama ben daha kastığını görmedim Hız düşmesi falanda yaşatmıyor kesinlikle sadece pingte sorun yaratabiliyor ki buda çok normal.
     CyberGhost VPN 5 Special Edition ★ 1 Yıl Ücretsiz ★
  • Hız değerleri muazzam. Hollanda'dan sevgiler, teşekkürler CG VPN.
     CyberGhost VPN 5 Special Edition ★ 1 Yıl Ücretsiz ★
  • android için de denedim kod çalıştı 1 yıl ücretsiz ahaha süper oldu tşk ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

Biri bana mobil uygulama androidte activasyonu nasil yapiyoruz anlatabilir mi?

Edit:yaptim paylasan arkadasa tesekkurler gercekten...

Hocam nasil yapiyorsunuz, mobil uygulamasinda mi yaptiniz yoksa telefondan sadece key mi aldiniz bilgisayar icin?

Hocam tele programi kur, cark seklindeki ayarlara tikla aktivasyon cikiyor, tikla seni sayfaya yonlendirecek uye ol, sonra uyelik bilgilerinin oldugu kisimda aktivasyon key yaziyor ona tikla keyi gir ve onayla.

• teşekkürler. 12.2016
  • Daha önce de gene 1 senelik bu paketi kullanmıştım, haber verdiğin için teşekkürler
  • teşekkürler hemen indirip aktif ettim
  • teşekkürler.
  • şahane oldu 1 sene kafam rahat herşey serbest

birde şimdi farkettim 3 mbite düşen hızım testlerde 15 görünüyor bunu başarabilirmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan69 -- 5 Aralık 2015; 18:32:39 >
  • Teşekkürler 30 TL'ye yıllık aldığım Cyberghost planım mayıs da bitiyordu. Onun bitim süresine ekledi mayıs 2017 oldu tarihi.
    Çok iyi oldu
  • Key i aldım ve kullandım. Ama hala free user diyor. Nasıl kullanıcaz bunu?

Edit: Hallettim. Haber veren arkadaşa teşekkürler. Çok işe yaradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DessoEldest -- 5 Aralık 2015; 18:49:40 >
  • Çok teşekkür ederim.
  • Daha önceden kullanıyordum kesinlikle çok memnundum bizim ağ altyapısında çalışır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DessoEldest

Key i aldım ve kullandım. Ama hala free user diyor. Nasıl kullanıcaz bunu?

Edit: Hallettim. Haber veren arkadaşa teşekkürler. Çok işe yaradı.

Kampanyaya katılınca gelen emailde bir link oluyor. Ona tıklayınca bir aktivasyon kodu gösteriyor.

Cyberghost sitesinde giriş yapıp, I already have an activation key'e tıklayıp, Bu aktivasyon kodu ile aktivasyon yapmanız gerekiyor.

Bu işlemlerden sonra benim hesap bilgilerimde yazan :

Plan name : CHIP Adventskalender 2015
    Expires : 12/5/16
  • 2 senedir kullanıyorum, süper program. Çok memnunum.

En son 1 senelik almıştım parayla, keyi ekledim son kullanma tarihinden itibaren 1 sene uzattı. Birden fazla keyi eklersem uzamaya devam eder mi bilmiyorum :)
  • Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 5 Aralık 2015; 23:44:30 >
  • signore kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam.
  • Teşekkür ederim kardeşim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.