Şimdi Ara

CX65'i olanlar.... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.131
Cevap
0
Favori
206.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulwi

bu cx65 de kac tane sms kaydedebiliyoruz sms hafızası ne kadar ? birde bana sms hafızası cok olan ve ufak bir telefon lazım renkli ekran felan olsun hangi telefon var bu istedigim özelliklerde ????

Alıntıları Göster
    1Mb=1024Kb

1kb=1024Byte

1Mesaj =193 Byte olduguna gore 9Mb lık hafıza kac mesaj alır

cx65 hafızası toplamda 9437184 byte (bütün hafızayı kullanırsan)

9437184/193 =48897 mesaj falan hafızası var idare eder :)

Orijinalden alıntı: polater

1Mb=1024Kb

1kb=1024Byte

1Mesaj =193 Byte olduguna gore 9Mb lık hafıza kac mesaj alır

cx65 hafızası toplamda 9437184 byte (bütün hafızayı kullanırsan)

9437184/193 =48897 mesaj falan hafızası var idare eder :)

Alıntıları Göster
    ama bütün hafızayı mesaj olarak kullanabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ask_Delisi

ya p800 çok büyük ben cx 65 alırım büyük ihtimal 15 gündür araştoroyom o telefon hep karşıma çıkıyo iyi olaraka ya da m65

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben de bir CX65 aldım, telefon menülerde biraz yavaş olmasına rağmen sorunsuz çalışıyor. Yalnız ufak bir problemim var lütfen yardımcı olun : daha önce kullandığım 7210 telefonumda kayıtlı mesajlarımı CX65 e nasıl geçireceğim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CLoWN

Arkadaşlar ben de bir CX65 aldım, telefon menülerde biraz yavaş olmasına rağmen sorunsuz çalışıyor. Yalnız ufak bir problemim var lütfen yardımcı olun : daha önce kullandığım 7210 telefonumda kayıtlı mesajlarımı CX65 e nasıl geçireceğim ?

Alıntıları Göster
    Walla Adama Zorla CX65 Aldıracaksınız :)
    ama hele bi 2-3 ay geçrin s65 çıksın 370-380 civarına insin cx65 o zaman alırım :D
    belki 6600 da olabilir o zaman :D

GALATASA|RA|Y

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Walla Adama Zorla CX65 Aldıracaksınız :)
    ama hele bi 2-3 ay geçrin s65 çıksın 370-380 civarına insin cx65 o zaman alırım :D
    belki 6600 da olabilir o zaman :D

Alıntıları Göster
    Arkadasim bu ortak hafıza istedigin kadar kullanabiliyorsun ayrıca ayrıca Mobile Phone Manager i kullanarak mesajlarını bilgisayarına depolayabiliyorsun. mesaj konusunda hic bir problemin olmasin.

Ayrıca ayrıca bakın bu cok onemli ben kac cevapsız kac gelen kac aranan numara sakladıgını bilmiyordum gecen bir baktım tam 150 tane cevapsız aramayı kaydetmis bi okadar aranan numara 100 tane ye yakın gelen arama vardı. ama net olarak ne kadar sakladıgını bilmeyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polater -- 6 Ağustos 2004, 0:40:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: polater

Arkadasim bu ortak hafıza istedigin kadar kullanabiliyorsun ayrıca ayrıca Mobile Phone Manager i kullanarak mesajlarını bilgisayarına depolayabiliyorsun. mesaj konusunda hic bir problemin olmasin.

Ayrıca ayrıca bakın bu cok onemli ben kac cevapsız kac gelen kac aranan numara sakladıgını bilmiyordum gecen bir baktım tam 150 tane cevapsız aramayı kaydetmis bi okadar aranan numara 100 tane ye yakın gelen arama vardı. ama net olarak ne kadar sakladıgını bilmeyorum

Alıntıları Göster
    cok sagol polater bu bilgi iyi oldu ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

cok sagol polater bu bilgi iyi oldu ;)

Alıntıları Göster
    ya beyler bu telefon harbiden iyi alet. sadece kapağı biraz gıcır gucur yapıyo, onu da idare edin...

Orijinalden alıntı: ahdemi

ya beyler bu telefon harbiden iyi alet. sadece kapağı biraz gıcır gucur yapıyo, onu da idare edin...

Alıntıları Göster
    bende var işte fazla bi fotoğraf performansı yok birde ayarlardan fotoğrafın sesını kısamıyorsun
    REDWOOD LOUNGE-174HP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caraudiohifi

bende var işte fazla bi fotoğraf performansı yok birde ayarlardan fotoğrafın sesını kısamıyorsun

Alıntıları Göster
    CX 65 Kullananlar

Tema istiyorsanız, wap.mobiletechtr.com wap sitemizden CX65_temalar kategorisine girin, netten çekmek isterseniz hazırladım sayfaya bakın, istediğinizi çekin, wap ve web de aynı temalar mevcut ..

http://forum.donanimhaber.com/m_957913/tm.htm

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Negative

CX 65 Kullananlar

Tema istiyorsanız, wap.mobiletechtr.com wap sitemizden CX65_temalar kategorisine girin, netten çekmek isterseniz hazırladım sayfaya bakın, istediğinizi çekin, wap ve web de aynı temalar mevcut ..

http://forum.donanimhaber.com/m_957913/tm.htm

saygılar

Alıntıları Göster
    YA SLM ALBAY KARDESİM
    YA SU SENIN WAP ADRESİ NE?
    HEP BASSEDİYORSUN ,AMA BULAMADIM?

• quote:

Orijinalden alıntı: iagartan

YA SLM ALBAY KARDESİM

Alıntıları Göster
    beyler biri bana cx65in telefon kudunu söylelyebilirmi

YA SLM ALBAY KARDESİM

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: iagartan

YA SLM ALBAY KARDESİM

wap.mobiletechtr.com dostum !!

quote:

Orjinalden alıntı: iagartan

YA SLM ALBAY KARDESİM

wap.mobiletechtr.com dostum !!

Alıntıları Göster
    ya ozan ben wap tan yukleyemedim eğer yukleyen olursa buraya yazsın ama benim kontor bıttığınden kesmişte olabilir yukleyen olursa bana yazsın

wap tan ama
    REDWOOD LOUNGE-174HP

• quote:

ya ozan ben wap tan yukleyemedim eğer yukleyen olursa buraya yazsın ama benim kontor bıttığınden kesmişte olabilir yukleyen olursa bana yazsın

wap tan ama

Alıntıları Göster
    dr_aras arkadasım siemens telefon koyduğu bi kod yok kodu sen kendin belirliyorsun ve onu hep sen bilebiliyorsun
    REDWOOD LOUNGE-174HP
  • quote:

dr_aras arkadasım siemens telefon koyduğu bi kod yok kodu sen kendin belirliyorsun ve onu hep sen bilebiliyorsun

Alıntıları Göster
    ya beyler ben data kablosu aldım(c55 yazıyo üstünde ama buna da uyuyomuş), bilgisayara tanıttım, siemensin sayfasından data suite i de indirdim ama phone manageri çalıştırınca, "bilgisayara telefon bağlı değil" diyo, kafayı yiyecem.. Bu işi XP ' de yaptım, şindi eve varınca bi de 98'de deniyecem, belki dandik data kablosu 98'de iş görüyodur bilmiyom.. yardım için yorumlarınız lütfen, acilll!!!

• quote:

ya beyler ben data kablosu aldım(c55 yazıyo üstünde ama buna da uyuyomuş), bilgisayara tanıttım, siemensin sayfasından data suite i de indirdim ama phone manageri çalıştırınca, "bilgisayara telefon bağlı değil" diyo, kafayı yiyecem.. Bu işi XP ' de yaptım, şindi eve varınca bi de 98'de deniyecem, belki dandik data kablosu 98'de iş görüyodur bilmiyom.. yardım için yorumlarınız lütfen, acilll!!!

Alıntıları Göster
    bi de dayta kablosunda bi anahtar var ileri geri çekilen, ne fike yarıyo???

• quote:

bi de dayta kablosunda bi anahtar var ileri geri çekilen, ne fike yarıyo???

Alıntıları Göster
    ahdemi;
    Şarj Edebilme Olayıdır O Anahtar....

Com Portu Doğru Ayarladınız Mı?

Data Exchanger Software İndirmenizi Önericem, Belki o Program Girebilir Telefonun İçine, (ben c55 kablosu ve MC60 İle Denedim Sorunsuz Şekilde Bağlandım.)

Bu Arada Bendeki Kablo USB arabirimli Mobile Action , PC de Kabloyu MAT-USB Serial Die Tanıyor.
    Bi CX65 Bulabilirsem Denicem :)

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ahdemi;
    Şarj Edebilme Olayıdır O Anahtar....

Com Portu Doğru Ayarladınız Mı?

Data Exchanger Software İndirmenizi Önericem, Belki o Program Girebilir Telefonun İçine, (ben c55 kablosu ve MC60 İle Denedim Sorunsuz Şekilde Bağlandım.)

Bu Arada Bendeki Kablo USB arabirimli Mobile Action , PC de Kabloyu MAT-USB Serial Die Tanıyor.
    Bi CX65 Bulabilirsem Denicem :)

Alıntıları Göster
    slyt : çeken 2 kişi var wap sitesinden CX65 temasını, sanırım senin ayarlardan kaynaklı birşey var

• quote:

slyt : çeken 2 kişi var wap sitesinden CX65 temasını, sanırım senin ayarlardan kaynaklı birşey var

Alıntıları Göster
    YA NEGATIVE KARDES SANA HELAL OLSUN HERYERE YETİŞİYORSUN
    TEBRİKLER
    WAP SİTEN GÜZEL OLMUŞ
    BİRKERE HERŞEY FREE
    AMA BAZEN SİTEYE GİRMİYOR HABERİN OLSUN
    HADİ KARDEŞİM SANA BAŞARILAR

YA NEGATIVE KARDES SANA HELAL OLSUN HERYERE YETİŞİYORSUN
    TEBRİKLER
    WAP SİTEN GÜZEL OLMUŞ
    BİRKERE HERŞEY FREE
    AMA BAZEN SİTEYE GİRMİYOR HABERİN OLSUN
    HADİ KARDEŞİM SANA BAŞARILAR

Alıntıları Göster
    neg ben im ayarlar wapgprs olarak ayarlı ondanmı kaynaklanıyor acaba???
    REDWOOD LOUNGE-174HP
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.