Şimdi Ara

Siemens CX65 Temaları,Buyrun !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sonunda server ıma upload edebildim tüm dosyaları ... İndirmek istediğiniz temanın üzerine tıklayın .. Çekin, güle güle kullanın, saygılar ..

• ozan bunlar wap sitende varmı
  • Evet wap sitemizde de aynıları var !
    Yukarda resmin üstüne gelince status bar da linkin sonunda temanın adı yazar, wap ta da burdan begendiginiz temanın adı aynı oldugundan, aynı temayı adı ile indirebileceksiniz .. Zaten wap sitesinden verdim linkleri, güle güle kullanın .. Saygılar
  • ALLAH RAZI OLSUN NEG
  • Çok istemiştin ummarım senin ve merakla bekleyenlerin işine yarar ..
    İsteklerinizi her zaman söyleyebilirsiniz ..
  • OZAN DOSTUM BAŞINI COK AĞRITICAM OZAN WAP SİTEDENDE CX65 İÇİN GERCEK SESLER VARMI OZELLILE USHER VARMI
  • wav melodiler kategorisinde var evet, usher-yeah, U harfine kadar ilerleyince göreceksin ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YA SLM ALBAY KARDESİM
    YA SU SENIN WAP ADRESİ NE?
    HEP BASSEDİYORSUN ,AMA BULAMADIM?
  • wap.mobiletechtr.com
  • 6600 almadan önce ya bu telefonu alacaktım ya şu toza şoka dayanıklı mc65 mi mx65 mi ne ama bluetooth olmaması bu telefonlardaki büyük eksiklik siemens'i kınıyorum sx1 dısında hiç bir telefonuna nerdeyse bluetooth koymamasından dolayı...
  • peki bu servisler ücretlimi giriyoruız wapa reklam amaçlı herşey bedeava başkığı sonra indirince bi bakıyoruz kontorler takır takır inmiş git tekrar kontor al bi daha tövbe wap sitesinden temaymış wav mış hem bu wav lar cx65 te acılıyormu biliyosunuzki soyle diyolar cx65 8 bit 8000 hz mono çalıyor ama ben programla mp3 ü çevirdim bu formata çalmıyorgecende sadece arkadasın 6600 dan bi wav aldım o çaldı ama kalitesi neysdi bilmiyorum artık iyi çlıyor ama ya biz nasıl wav yapcaz buna hayret bişi program dene dene nereye kadar bide bu telefona multimedia harikası diyolar mı,ultimedia stereo olmadan oluyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undergroundman -- 5 Şubat 2005, 11:16:05 >
  • Arkadaşım SX1 teması bulabilirmisin etrafın geniştir senin sağol... onurkiris@hotmail.com
    quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

wap.mobiletechtr.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.