Şimdi Ara

Curuksuz disi olan iceri 👈👈👈

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Agzinda curuk disi olmayan arkadaslar varmi varsa yazsin bide yasini .
    Not curugu olan dolgusu olan yazmasin lutfen konu bulaniklasmasin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu bulanıklaştı

• Yok 21

• quote:

Orijinalden alıntı: Anrui

Yok 21
    Ne yaptigini ,nasil beslendigini kac ogun yedigini cay kahve icip icmedigini meyve yermisin bide saat kacta yersin kac saat sonra fircalarsin sut peynir yogurt yermisin falan yazarmisin kardisim .

• Yaş 25 çürük yok. Her sabah fırçalarım genelde . Bir de akşamları dışarı çıkacağım zaman fırçalarım . Düzensiz beslenirim. Çay kahve pek içmem günde en fazla 2 çay . Meyveyi çok yerim . Süt haftada 1 litre içerim genelde belirli bir zamanı yok bunun.

• Zig47 Z kullanıcısına yanıt
    Universiteye gectigimden beri 2 ya da 3 ogun ne bulabilirsem onu yiyorum cay kahve hergun icerim bi sabah kahvaltidan sonra bide aksam yatmadan fircalarim deli gibi sut ve sut urunu tuketirim meyve kullanmiyorum

• yarısı çürük ağzımın

sizde yalan soyluyorsunuz ss atında inanalım boş muhabbet yapmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatımda hiç dolgu yaptırmadım, şuanda çürüğüm yok. Düzenli diş fırçalamıyorum ama ortalama olarak günde 1 e denk geliyodur. Çay bağımlısıyım. Evde olduğum bi gün muhtemelen 10 bardak içerim. Dışarı çıktığım günlerde de en az 2-3 bardak. Belirli bi öğün düzenim yok denebilir günde 2-3 öğün işte. Atlarsam öğleni atlıyorum çünkü bazen kahvaltıyı geç yapıyorum. Bol meyve yerim ve çok severim. Mevsimin meyvesi olması tabiki iyi olan. Süt karın ağrısı yaptığı için yoğurt ve peynir tüketiyorum. Daha çok yoğurt. Genelde yemekten sonra fırçalarım dişlerimi. (Yaş 19)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yaş 34 eksik ve çürük dişim yok çok şükür
  • 25. Curuk yok. Dis fircalamam. Haftada 1 vs kirli gelince gözüme
    Beslenmem allah ne verdiyse

• Çürük yok(25) fakat çok sağlam diyemem dişlerime, fazla miktarda diş taşı oluşuyor. Çocukluğum nerdeyse hiç diş fırçalamayarak geçti, lise dönemi hafiften edindiğim bir alışkanlık. Anne tarafı diş fırçalama alışkanlığı olmayan ama hiç diş sorunu yaşamamış insanlar. 85 yaşında ölen anneannem kendi sağlam dişleriyle gitti. Diyeceğim mevzu genetik, dişlerine zarar verici yönde yaşarsan elbet hastalık çıkar. Ama dişin kökten yaşadığı sorunlar genetik fikrimce.
  • Yaş 28, çürük yok.
    Günde minimum 1 kez fırçalıyorum, sigara içmiyorum alkol pek kullanmam kullansam da aşırı tüketmem, karaciğeri zorlayacak gıdalar ve içecekler tüketmem ya da çok az tüketirim. Buzlu su içmem, çok soğuk içecekler tüketmem. Uyuşturucu kullanmadım ve Listerine kullanıyorum. 1kaç kez diş beyazlatma işlemi yapmıştım onun dışında dişçiye gitmedim, diş ağrısı bu yaşıma dek çekmedim. Çay kahve tüketimi günde 3 bardağı geçmez. Su tüketiyorum günde 2.5 litre hatta fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 22 Temmuz 2019; 18:25:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.