Şimdi Ara

Çürük Diş Kokusu (Lağamdan Beter)(Röntgenler Geldi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
19
Favori
109.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LcK

Nedensiz bir biçimde kahkaha attım yazıyı okuyunca.
    Konuya gelince , pek bilgim yok ama kökü kaldıysa ameliyatla falan aldırman lazım anca öyle geçer heralde kokusu

aynen bi kahkaha da ben attım
  • Klavyene sağlık, iyi güldürdün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

arkadaşlar altın dişin maliyeti nedir acaba ne kadara mal olur 1 tanesi

hiç bilen yokmu yahu

altinin fiyatina baglidr sanirm.s borsadan anlayan birisi cvp verse daha iyi

pek altın fiyatlarına bağlı değilde hocam işçilik daha fazla tutuyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Beyler..Arkadaki azı dişlerindne birisi çürüktür 1 yıldır..Diş temizlettim doktora dişimin içine etti kırıldı orası yarısı içerde kaldı yarısı dışarda..Aylarca takıldım öyle..Ama hep oynadım orayla hep yemek kaçtı kürdan oya oya kuyu gibi oldu orası..Geçen gün orda kalan kökü felan diş etlerimi yara yara çıkardım attım..Ağrıdan artık sinirlerim çatlamıştı ama kafaya koymuştu..Nyse çıkardım artık orda diş yok ama gülünce belli olmuyor..Nyse işte geçen dişimi fırçalıcam lan diş fırçası bir kokuyor sanki dişimi dğeil geçen tuvaleti fırçalamışım hatta yeminlen daha beter..Nyse dolaptan yeni fırça açtım..Abi orayı fırçaladım diş farçasın bir koku var Allahım 20 yaşındayım hayatta aldığım en iğrenç koku..İşkembeden boktan felan daha kötü ..Fırçalıyorum oraya elimi değriyiroum koku aynı yine..Hiç geçmiyor..Ağzım kokmuyor ama kök var ya iğrendim kendimden..Nasıl çözücem bilmiyorum oraya naneli sakızmı yapıştırsam..

Edit=Ekşidede açılmış bu konu adam resmen kokunun tarifini vermiş..
    öyle iğrenç, öyle mide bulandırıcı bir kokudur ki, insanı dumur eder. özellikle çürük dişin içine kaçan yemek parçasını belli bir süre sonra çıkarttığınızda o koku ile karşılaşırsınız. resmen çizgifilmlerde grünen, yeşil duman şeklinde süzülen kokuya benzer.

Kızla Buluştum

Beyler kızla buluştum 1 saat görüştük anadolu kartallarına gitmek istedi zor ikna ettim..Mc donaldsa gittik..Bi patatesi önce bana ısırdı sonra onu kendisi yiycekti zorla attım ağzıma yoksa kesin anlardı kokuyu..Milletin içinde yapma felan dedim anlamadı olayı..Halbüki bilmiyor sevgilisinin ağzında belediye rogar kapaklarını açık unutmuş..
    Demin kürdan soktum tekrar kokladım yemin ederim göz bebeklerimbüyüdü kokudan buınun kaynağı neresi dişin altından bi damar direk makata mı gidiyor anlamadım ki

Edit:İmplanta karar verildi arkadaşlar..1750 TL..Önce o kokan diş alıncak yerine geçici diş konulcak 2 hafta felan..Sonra gidicem asıl implantı yapıcam ömürlük bir daha koku felan olmaz dedi zaten bir daha kokarsa direk ağız nakli yaptırcam

Makat muhabbetine gülmek için girmiştim şunu görünce kudurarak güldüm
    />
    />
    />
    />
    />
    />

• ulan bu konu nedır aga ılk sayfayı okudum gece gece sabah lan ne gecesı okuz gıbı gulcektım zor tuttum kendımı sccam altma gulmekten dıger sayfları okcam smdı gecmıs olsun sanda yalnız su soruma bı cevap verırsen ıyı edersın dostum ımplantı tek dıs ıcın yapmıyolar yanı yapılmıyo dıye bılıyorum ben ımplant degılde gecme flan baska bısey mı yoksa ?
  • Yarıldım. İnşallah sorun mutlu sonla biterde sende gülersin.
  • bende persembe gunu gittim curuk disimi cektirdim... Cumartesi disim sisti...enfeksiyon kapmis...antibiyotik almam lazimdi arkadasimn dogum gunu vardi alkol alicaz diye almadim..dun ve bugun antibiyotik aldim ama hicbir gelisme yok:(((( sonuc.. Doktorunu dikkatli se..pahalidir iyidir dedim ssk ya gitsem daha iyiydic
  • Ewet beyler yeniden gittim son kez son umut diye..Ama maalesef ki kis bile oluşmuş..Gerçi o kokuya dişlerin dökülmesi lazımdı yine kis le kurtardık..Yarın ameliyat olucak kis alıncak o yukardaki kökü kalan diş çekilcek 1 tane iltihab için hap kullanıcam geçerse kanal tedavesi ve mutlu sona ulaşıcam..Ameliyat için dua edin..Güldük eğlendik felan ama bir dua edin valla
     Çürük Diş Kokusu (Lağamdan Beter)(Röntgenler Geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin* -- 14 Aralık 2011; 12:42:43 >

• quote:

Ewet beyler yeniden gittim son kez son umut diye..Ama maalesef ki kis bile oluşmuş..Gerçi o kokuya dişlerin dökülmesi lazımdı yine kis le kurtardık..Yarın ameliyat olucak kis alıncak o yukardaki kökü kalan diş çekilcek 1 tane iltihab için hap kullanıcam geçerse kanal tedavesi ve mutlu sona ulaşıcam..Ameliyat için dua edin..Güldük eğlendik felan ama bir dua edin valla
     Çürük Diş Kokusu (Lağamdan Beter)(Röntgenler Geldi)

ben kist ameliyatı olmuştum üst dişimde olmşutu bende de çok pis acıyor söyleyeyim bende tam sinirin üstündeydi adam bi değdiriyodu o demir çubuğu çok pis acı çekiyodum ellerinde ne kadar iğne varsa sprey varsa sıktılar uyuşturmak için ama uyuşturmadı meret kısacası aağzıma edildi yani gözünü korkutmak istemiyorum ama durum böyle kist amelliyatı insanın aaaağzına zıcıyor

• sağ üst çenende küçükazıların nasıl filmde garip çıkmış üstüste mi binmişler
  • benimde en arkadaki sol taraf azi disim kirildi tek tarafi, isin kotu tarafi hem dedigin kokudan var hemde acayip derinlemesine bi curuk var + icine dis eti buyumesi var yani bildigin duvar olmayinca dis eti orayi kaplamis.napicagim hakkinda en ufak bilgim yok fakat sundan eminim gidersem dis etimi kesicekler mecbur
  • eğer biraz tırsıyorsan hiçbirşey hissetmiyorsun 45dk ile 1 saat arasında bütün işlem bitiyor 1 2 gün o dişin üstüne yatatamazsın ve hep meyve yemen gerekiyor vitamin için aradan 2 3 ay sonra hiçbirşey kalmaz
  • tek diş implant 1750 TL mi
  • mükemmel yazmışın kardeş implant yaptırasım geldi valla
  • Geçmiş olsun kardeş iyi güldürdün
  • gülmekten öldüm evdekiler neden gülüosun dediler onlara okudum onlarda sıçana kadar güldü

yok böyle bişi ya
  • üstteki arkadaşların tamamına katılıyorum
  • gecmis olsun kardes.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.