Şimdi Ara

Curse of Chucky (2013) | Chucky'nin Laneti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
4.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1988 'de ün kazanan Rob Zombie'nin senaryosunu yazdığı Brad Dourif ' in seslendirdiği ünlü Chucky filminin altıncı seri filmi. 2013 Ekim ayında vizyona girecek .

İMDB :
    http://www.imdb.com/title/tt2230358/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İblis Holmes -- 28 Eylül 2013; 15:07:56 >

• güzel olur inş..
  • bu bana uzun metraj film gibi gelmedi.fragman fan made.imdb de de zaten video diye geçmiş.
  • Hayran yapımı
  • Chuck'ye bak
  • Fragmanı geldi biraz yüzü tuhaf geldi yara bere olmadığı için ^^

• Ben bu seriyi hiç anlayamadım.Oyuncak bir bebeği yenmek ne kadar zor olabilir ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Ben bu seriyi hiç anlayamadım.Oyuncak bir bebeği yenmek ne kadar zor olabilir ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben bu seriyi hiç anlayamadım.Oyuncak bir bebeği yenmek ne kadar zor olabilir ki?

2 filminde 2 kere ölmüştü ama tekrar geldi çünkü lanetli birde küçük olduğu için avantajı var ^^ charles lee ray bir seri katil ama adam vurulup öldüğünde ölmemiştir charles lee ray karabüyüde uzman biri kendini oyuncak bebeğin içine hapsetmiştir ^^

Bu ilk filminden Nasıl oyuncak bebeğin içine girdiğini gösteriyor tam ölecekken kara büyü yapmıştır

Curse of Chucky (2013) | Chucky'nin Laneti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 2 Ağustos 2013; 16:06:16 >

• quote:

aynen katılıyorum at sobaya yansın gitsin la
  • ya avengers gıbı super kahramanlar bırlesıyorken cehennem meleklerı gıbı unlulerı bırlestırıyorken şu chuck yı o kadar zaman sonra bır korku kahramanı ıle bırlestırselerdı ya. mesela freddy . freddynın omuzunda chucky teror estıyorlar nasıl. barı gerı gelmısken o sekılde gelselerdı. hatta aralarına jeysson da gelırdı karındesen jack mıydı o neydı. gercı freddy ıle jaysoon bırlıkte oynadıkları bır ıkı fılm vardı. sımdı uclu olurlardı. zaten populerın b ırlesmesı artıkı moda. tek baslarına degıl artık boyle ancak reytıng getırebılıyorlar.
    buradan ılgılılerı duyurulur: LUTFEN FREDDY VE CHUCK fılmını çekın. tamam chuck ozledık dıye gerı getırmıssınız ama tek basına yıne aynı hıkaye donecektır . yanlıs yapmıssınız yanına frddy de almanız lazımdı. lutfen ıngılızce bılen bır arkadas bunu cevırıp gereklı resmı ınternet sıtesıne atsın. akıllarına getırsın kı . adamlar yapsın. kesın akıllarına gelmemıstır.
  • Afişinde yüzü dikısliydi bir önceki film gibi . Bu filmi böyle uzatırlar tekrar yeniden cekim gibi . Tıpkı halloween filmi gibi .

• Bence chucky'nin gelini haric diğer filmlerin hepsinden daha güzel olacak bu yeni chucky filmi .

• beyler, şimdi gezinirken gördüm malum yere p serisi düşmüş..

-ama aklıma takıldı, bu bizim chucky mi? ne yapmış bu kendine, bakım mı yapmış?

izleyenlerde varsa, yorumlarını esirgemezlerse sevinirim.
  • HDrip olarak torrente düşmüş, 720p çıksın bir bakarız eski filmlerin hatırına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

beyler, şimdi gezinirken gördüm malum yere p serisi düşmüş..

-ama aklıma takıldı, bu bizim chucky mi? ne yapmış bu kendine, bakım mı yapmış?

izleyenlerde varsa, yorumlarını esirgemezlerse sevinirim.

Hocam torrentmi yoksa direk izleyebiliyormuyuz .

• @kivi suyu to**nt hocam

@Not Today! 720 si mevcut
  • 20 gün sonra vizyonda . Bayram 'dan sonra gideriz artık izlemeye .

• dostum ben de indirdim tam izleyeceğim açtım altyazı bulunamadı hatasını verdi.

-nasıl koydu anlatamam.
  • İzlemeyi düşünmüyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.