Şimdi Ara

##cure skilini nasıl kullanırım ve ne işe yarar##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim lvl 55 asasinim var explorede cure skilleri var onları nasıl kullanabilirim wolf gibi kağıt mı almalıyım rde bu skil ne işe yarar

• cure açıksa anlatim.sundriest'e git.en baştan ikinci yeşil bir tüp var.çok ucuz.onu alırsan basabilirsin.adı cure potion
  • sağol kardeş bu skil ne işe yarıyor onuda bi deyiversen
  • ne işe yaradğını gelince örn.nova,leg cut,ice,flame,özellikle glacier büyüsü yediğinde yavaşlıyorsun ya.cure basınca o geçiyor.
  • cure skill ne işe yarar?

cure skill priestlerin melice parassit torment vs skilleri attı zaman sana cure basıp yok ediyosn
    aynı şey ice magelerden kurtulmak içindir yine cure atıp hızlı koşabiliyosun
    bide warriorların bacak kırma skilli var onun içinde cure atıp kurtulabiliyosun
  • anladım kardeş ilgilendiğin için sağol
  • Mageler buz attım yavaşlarsın ya cure yi kullan düzelirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    el yayı ne işe yarar?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım ben sana anlatayım o skill cz ya da savas anında vs.. gini yerlerde yediğin zehirleri yani(malice-debuff-glacier 45skili felan sonra leccuting gibi)seyleri siliyo mesela diyelim 45skilini yediniz glacierin bu sizi çok yavaslatır o arada millet sizi doğrar oarada hemen cure yi basıyorsun bu yavaslatma geçiyo
    bi de bu tüpler sundiresten adı blessing potion dur bunlarda n al
    atriyetten yanında 4ten veya 5ten fazla alma çok yer kaplıyo benden sölemesi ii oyunlar
  • beyler ben priest im bendede cure var mesela bende sw var chill yedim cure atarsam chill silinir sw kalır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :GoDRoXSeGa:

beyler ben priest im bendede cure var mesela bende sw var chill yedim cure atarsam chill silinir sw kalır mı?

cure curse ve cure disease ile bir priest her türlü yaratığın ve oyuncunun verdiği zehiri flame buz ve lr yi silebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::aytuğ::: -- 31 Ağustos 2006; 12:55:38 >
  • hayır buz yediğimizde sw varken yavaslıyoruz cure attıgımızda zehir gidiyosa sw kalıyomu yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: :GoDRoXSeGa:

hayır buz yediğimizde sw varken yavaslıyoruz cure attıgımızda zehir gidiyosa sw kalıyomu yani

hayır ama yanında rouge varsa sana sw verir bnmde cure skilli var ama bn cure point almıyom çünkü o cure diasde için cure curse için blessing point alınır
  • 55 Olmuş Cure"yi ßilmiyor Sadece Şunu Söyleyebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.