Şimdi Ara

Cüneyt Tanman'dan Aykuta tokat gibi cevap...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eski TFF Milli Takımlar Sorumlusu Cüneyt Tanman, Aykut Kocaman'ın söylemlerinin spontane gelişen sözler olmadığını, planlı, rakipleri sinirlendirmek ve tedirgin etmek amacıyla söylenenen sözler olduğunu dile getirdi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Tanman, 3 Temmuz'dan sonraki süreçte Kocaman'ın söylediği "TFF'de Cüneyt Tanman gibi futbolu bilen isimler maçlarımızı izlesin" sözlerinin de maksatlı olduğunu, Kocaman'ın olayın içerisine kendisini çekmek istediğini söyledi.

"Geçen sezondan bu yana çok farklı söylemlerde bulunuyor"

Cüneyt Tanman, "Bu sene çok zor bir süreç yaşanıyor. Büyük takımları yöneten, büyük kitleleri arkasına alan teknik adamların konuştukları şeylere çok dikkat etmeleri gerekiyor. Özellikle Aykut Kocaman, bu konularda geçen sezondan bu yana çok farklı söylemlerde bulunuyor. Bu çok spontane gözükmüyor. Rakiplerinin psikolojisini bozma konusunda planlanmış konuşmalar gibi. Bu söylemler ortamı çok fazla geriyor. Şenol Güneş ve Fatih Terim'in dikkat çektikleri nokta bu. Şenol ve Fatih hocanın bu seneki çizgisini beğeniyorum; ama Aykut'un bu tarz çıkışları hoş değil. Fenerbahçe zor bir süreç yaşıyor. Bu süreçte Fenerbahçe teknik direktörü olmak kolay değil; ama bütün bunlara rağmen bu süreçte söyledikleri şeyler telaffisi mümkün olmayacak şeyler açabilir Türk futbolunun başına... Bu gereklilik sınırını artık geçti. Umarım, bu söylemlerden sonra Trabzonspor-Fenerbahçe maçı kötü olaylara sahne olmaz" dedi.

"Olayın içine beni çekmek istedi"

Tanman, 3 Temmuz'dan sonraki süreçte Aykut Kocaman'ın maçların izlenerek şike iddiasının ortaya çıkarılmasıyla ilgili teklifi için ise "Aykut Kocaman, şike iddiaları gündeme geldiğinde 'Cüneyt Tanman ve TFF Yönetimi içeresinde futbolu bilenler maçlarımızı izleyip karar versinler' dedi. Ben yönetici olduğum o tarihte de söyledim, şike olayını maçları izleyerek çözebilmek mümkün değil. Dışarıdaki teknik takiplerin önemi vardır. Aykut Kocaman, o gün bu sözleri söylediğinde 'bana güveninden böyle konuşuyor' diye düşündüm; ama bugün ortaya koyduğu söylemlerinden sonra o günkü konuşmasının da belirli amaca hizmet ettiğini düşünüyorum. Çok basit olarak söylenmiş bir söz değil. Rakibini tedirgin etmek ve sinirlendirmek için kullanılıyor: O tarihte de benim üzerimden bu konuyu götürmek istedi. Olayın içine beni çekmek istedi. Bugün de gördüğümüz gibi 16 takım bu işin içine çekilmek isteniyor. Hep birilerinin bir yerlere çekilmek istendiği bir ortam var" şeklinde konuştu.

"Son gelişmeler Galatasaray'ı etkiledi"

Galatasaray Futbol Takımı'nın da son gelişmelerin yarattığı gerginlikten etkilendiğini dile getiren Tanman, "Bu ortamda teknik direktörlerin açıklaması, ortada hiç bir şey yokken Galatasaray'ın disiplin kuruluna sevkedilmesi de Sarı-Kırmızılı takım üzerinde gerginlik yaratıyor. Haksızlığa uğramış psikolojisi oluşturuyor. Çok net olarak bunu düşünüyorum. Son Trabzonspor maçında bunu gördüm. Galatasaray hiç bir şey yapmasıydı bile o pas trafiğini sonuna kadar sürdürüp, mutlaka pozisyonlar bulup, onlarla sonuca gidebiliyordu" dedi.

http://www.htspor.com/futbol/haber/739691-kocaman-planli-konusuyor-

• İnsan olmanın büyük farkını gösterdin büyük kaptan. Helal olsun Cüneyt Tanman.
  • bu süreç tabiri caizse resmen futbolun,dostlukların herşeyin içine etti.Benim bildiğim Cüneyt Tanman ve Aykut Kocaman çok iyi arkadaşlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: onitelik

quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

bu süreç tabiri caizse resmen futbolun,dostlukların herşeyin içine etti.Benim bildiğim Cüneyt Tanman ve Aykut Kocaman çok iyi arkadaşlardı

aynen..suçlu suçsuz doğru yanlış derken az dahi olsa futbolumuzda yer alan dostluk ve samimiyetler de gitti bu sene..herkes hayırlısı ile bu sene bitsin diyorda, asıl olay bence seneye yeni sezonda bizi bekler..

zaten bu sene acıyı kimse hissedemedi sancısı seneye çıkar
  • Hocaların görevi Maçı yorumlamaktır ama 2 sezondur Aykut k. karşı takımları Tahrik ediyor.Bu haftada 3 hocanın açıklaması malesef Maç la ilgili degildi.Tff kenardan oturmuş seyrediyor.
  • aklın yolu bir...

quote:

şike olayını maçları izleyerek çözebilmek mümkün değil.
  • teşekkürler aziz yıldırım yarattığın eserle gurur duy.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

aklın yolu bir...

quote:

Platini:Uefa macinda sahaya yansiyan bir sey yok

Aklin yolu bir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

aklın yolu bir...

quote:

Aklin yolu bir

daha nereye kadar kıvırıcaksınız bakalım
    önce şike yapmadık dediniz gerçekler ortaya çıkınca sahaya yansımadı yea deyip kıvırıyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeHatred

quote:

quote:

aklın yolu bir...

quote:

Aklin yolu bir

önce şike yapmadık dediniz gerçekler ortaya çıkınca sahaya yansımadı yea deyip kıvırıyosunuz

O beni ilgilendirmez.beni uefa'nin tutumu ilgilendirir.cunku uefa tamam derse hicbir sey diyemeyeceksiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

aklın yolu bir...

quote:

Aklin yolu bir

O beni ilgilendirmez.beni uefa'nin tutumu ilgilendirir.cunku uefa tamam derse hicbir sey diyemeyeceksiniz

onlarda sadece şüphe var elde kanıt yok, uefa başkanı gelip demedimi sezon başı fenerin neyle suçlandığını siz bilmiyormysunuz diye ? sahaya yansımadı diyerek tff işi yumusatcak, dicekler yöneticiler anlaşmış ama sahaya yansımamış ceza hafifliyecek.amaç bu.sen fenerlisin bunu hesaplamakta haklisinda tff demi fenerli onu anlamak zor :) tff ve fenerbahçe tamamen ayni düşünce ve çıkar hesabında.mevzu farklı anadolu takımlarının başina gelse çoktan ceza kesilmişti.o yüzden tff bi karar çıkartınca doğrusu buydu demesin kimse sadece feneri kurtardik diye düşünün.

• Bir Mourinho değil.
  • cüneyt kaptan ı çok severim.
    ama
    maa federasyonundayken, tepkisini koysa daha anlamlı olurdu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aklın yolu bir...

quote:

Aklin yolu bir

Ne demek diyemezsiniz? Şikecisiniz arkadaş. Yöneticileriniz gururuna yediremedi korktular futbolcuların emeklerine ihanet ettiler ve kendi futbolcularına bile güvenemediler ve o kadar acizler ki ŞİKE yaptılar. Pardon "teşebbüsünde" bulundular.

Hani yöneticilere güveniniz tamdı? Hani onlar şike yapmazlardı? Nerede o şanlı Fenerbahçe duruşu? Sizin hatanız Ali Şen daha bu olayların başında " UEFA'ya giderse büyük olay olur" dediğinde yönetimden hesap soracaktınız siz. Hani şike yaptıysak düşelim diyenler? Aynı yöneticileriniz gibi omurgasızsınız. Çark ediyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

aklın yolu bir...

quote:

Aklin yolu bir

adamlar namuslarını pazarlık konusu yapıyo olm bumu koycak baksana ilgillendirmez diyor bu yüzsüzlükle yaşamaya alışmışlar artık hayat felsefeleri çirkeflik

• quote:

quote:

aklın yolu bir...

quote:

Aklin yolu bir

hangi uefa maçı ne uefası burası neresi biz kimiz?

olm herşeye de cevap vermek zorunda değilsiniz ya.sutopumu yüzmemi kürekmi bişi sizinkiler gene şike yapmış sen onla ilgilen...

• quote:

quote:

quote:

aklın yolu bir...

quote:

Aklin yolu bir

hangi uefa maçı ne uefası burası neresi biz kimiz?

olm herşeye de cevap vermek zorunda değilsiniz ya.sutopumu yüzmemi kürekmi bişi sizinkiler gene şike yapmış sen onla ilgilen...

Yardımcı olalım arkadaşa :
    http://spor.milliyet.com.tr/fenerbahce-buyuk-bir-skandala-imza-atti-/spor/spordetay/05.05.2012/1536618/default.htm

• quote:

Bugünleri de görmüş olduk, resmen UEFA'nın şikeyi görmezden gelmesinden medet umanlar var artık bu memlekette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

quote:

Bugünleri de görmüş olduk, resmen UEFA'nın şikeyi görmezden gelmesinden medet umanlar var artık bu memlekette.

Etik kurul sike yok diyince inandiniz mi?

Bizde siz tatmin olun diye uefa'dan medet umuyoruz artik.baska turlu tatmin olmuyorsunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

quote:

Etik kurul sike yok diyince inandiniz mi?

Bizde siz tatmin olun diye uefa'dan medet umuyoruz artik.baska turlu tatmin olmuyorsunuz

etik kurulu şike yokmu demiş :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.