Şimdi Ara

CÜMLENİN DEVAMINI GETİRİP HİKAYE YAPMA OYUNU 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
4
Favori
5.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takip ederken yolda işkembeci gördüm dayanamadım sağa çektim
  • çekmez olaydım işkembeci kapalıymış
  • ....mutlaka işkembe çorbası içmeliydim.İşkembe çorbası krizim tutmuştu bir kez.Bu saatte yakınlarda açık başka bir işkembeci bulamayacağımı biliyordum.İşkembe çorbası içemediğim için ellerim titremeye başlamıştı.Dükkanı açtırıp bir kase olsun içmeliydim.Yandaki bakkala sordum.Şansına çorbacının evi sokağın karşısındaydı.Koşarak sokağın karşı yakasına geçtim.Adamın oturduğu evin ziline var gücümle bastım.Açılan pencereden,kel kafalı,atletli,kıllı iri yarı bir adam uzandı.
    -Buyur,kime bakmıştın birader, dedi.
    -Affedersiniz,karşıdaki çorbacı sizinmiş.Lütfen dükkanı açarmısınız bir kase çorba içmem lazım dedim.
    -Git işine kardeşim.Dükkan kapalı,sabah gel.Bu saatte çorba kalmadı....
    Arkadan bir kadın sesi duydum.Cevdeet! kimmiş o!
    -Yok bir şey,herifin biri çorba içmeye gelmiş.Yat sen, geliyorum şimdi..
    Bir kere daha seslendim.Bayım lütfen istediğim sadece bir kase işkembe çorbası..şöyle sıcak sıcak...
    -Ulan kardeşim siparişmisin sen benim başıma gece bu saatte,yürü git..Hasta mısın nesin? gece bu saatte sıcak yatağımdan kaldırdın.
    Yürü git... yürü git... sözleri beynimde yankılanırken yerden aldığım bir taşı pencereye fırlattım.Taş pencereyi parçalarken sıçrayan cam parçaları Cevdet'in yüzünü kesmişti.
    -Lan..layn..bekle bekle ulan geliyorum aşşa..
    -Gel ulan...bekliyorum diye seslendim.
    Cevdet 1,5 metrelik bir odun parçasıyla karşımda duruyordu şimdi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 8 Nisan 2013; 21:18:41 >

• bende bu arada arabanın gizli bölümünden yıllardır biriktirdiğim parayi. Bir koşuda aldım geldim ve önüne attım yeterki bir tas işkembe...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attığım bir tomar para adamın ayağına düşmüştü. Kıllı kocaman dağ gibi adam acı içinde kadın gibi çığlık atıyordu. Fırsattan istifade adama bir yumruk indirip bayılttım. İşkembe ümidiyle eve girdim odaları geziyordum.

Uzun koridorun sonunda tavandaki pencerenin aydınlattığı kapının kulpunu tuttuğum anda acı bir sesle irkildim. Çığlıklar altında kapıyı açtım, gördüğüm şeyi hayatım boyunca unutmayacağıma emindim. Gördüğüm şey ......

• Kocaman bir yapay penisti, odama ne aradığını bir türlü kestiremedim, yoksa?..
  • evet, bunu benim üzerimde kullanmışlardı.!
  • neye ugradıgımı şaşırdım ve kendimi pıçakladım
  • Gözlerimi Hastanede açtım o an etrafımda olup bitenlere anlam veremedim hemşireler doktorlar ordan oraya koşturuyordu bulanık şuurumla yerimden kalkıp doğrulmaya çalıştım fakat kalkamadım gözlerim yarı yumuk bi vaziyette yatağımdan kalkmaya uğraşırken çok tatlı bir hemşire yanıma geldi ve sakin ol diyerek iğne yaptı ve gözlerim iyice kapanmaya başladı kapanmaması için tüm gücümü ortaya koydum ama nafile kapandı. Ve Gözümü BALIKÇI RIFKI ABİNN YANINDA AÇTIM (RÜYA GÖRMEKTEYİM) VE BANA TEKNESİNİN ANAHTARINI VERDİ AKDENİZİN ENGİN MAVİLERİNE DOĞRU AÇILDIM...
  • Ama ben yuzme bilmiyordum. Boguldum ve öldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbonat.Erol -- 10 Nisan 2013; 23:13:37 >
  • O anda rüyadan uyandım ve o tatlı hemşireyi görürüm ümidiyle çevreme bakındım fakat oda bomboştu. Televizyonda bir siyasetçi konuşma yapıyordu. Yapay penis testiyle alakalı şeyler söylüyordu. O anda dikkatimi konuşmaya doğru yoğunlaştırdım. O sırada iri yarı bir hasta bakıcı beni sedyemden geniş bir odaya götürdü. Ameliyathaneye benziyordu. Korkuyordum. Bir an önce kaçmalıydım. Fakat yapılan uyuşturucu iğneler kalkmamı zorlaştırıyordu.
  • Tam yataktan dogruldugum anda ayagım kaydı ve oracıkta öldüm

• Evet öldüm sandım ama bayılmişım.Uyandığımda Kore Savaşı başlamış Rusya Çin Iran Amerika ve Nato savaşa girmisti.Savaş nükleer olabilirdi.Ve o an kapım çalındı.Karşımda 2 adet askeri inzibat benide askere götüruyorlardi.Evet seferberlik vardı.Son bir diyeceğim var lanet olası savaşa gitmeden.Aylin aşkım Seni Seviyorum.Eğer bana bir şey olursa...Boşver geri dönecegim.Eğer nükleer savaş sonucu zombiler çıkmazsa

• Ama gelen inzibatlar meyerse zombiymiş oracıkta bogazımı ısırıp beni öldürdüler

• sonra elime bir şişe aldım kırıp hepsine soktum ve çılgınca bağırarak kaçtım
  • Tam kaçarken telefonumu da yanıma almıştım ve aklıma gelen ilk şeyi yaptım. Donanım Haber forumuna girip Karbonat.Erol yine bir ölüm senaryosu yazmadan ondan önce yazıp yoluma devam ettim. Bu sefer öldüğümü sanıp ayılmamıştım. Çünkü ölmemiştim derken Karbonat.Erol bundan sonraki yazıyı yazıp beni öldürdü.
  • telofondan haber geldi karbonat giremedi donanıma çünkü kendi gittti ve çok traji komik bir hikaye ile sonra bende bunu duyunca o heyecanla herkese karbonat dağıttım.
  • Karbonat dağıtmama kızan Karbonat.Erol bu yazımdan sonraki yazıyı yazarak...
  • ebemin ..... kodu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonra bende buna sinie oldum gittim aynısını yaptım ama ...........
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.