Şimdi Ara

CÜMLENİN DEVAMINI GETİRİP HİKAYE YAPMA OYUNU 2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
4
Favori
5.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet rüyam sona ermişti.Sonra pencereden bir ışık geldi ve içime girdi.Ne olduğunu anlayamıştım.Derken duvarların içinden geçebildiğimi fark ettim.Önce çok şaşırdım.Sonra kulağıma kötülüğe uğrayan insanların çığlıkları gelmeye başlamıştı.Ve bu kötülükleri kimlerin yaptığı biliyordum.Bir güç bana hepsini tanıttı.Bütün kötüleri cezalandırmaya and içtim.Artık bir katil hayalettim.Hemen sokağa çıktım.Hemen en yakın kötüyü cezalandırmaya gidiyordum ki bana araba çarptı.Ama bir şey olmadı.Artık ölümsüzdüm.Karbonat erol da beni öldüremezdi artık. Derken...
  • derken kafam bir milyon oldu tövbe ettim bir cemaate girdim artık bıyıkta bıraktım huzura erdim bu kabuslardan yavaş yavaş kurtuluyordum artık
  • Ama yavaş yavaş dedim ya. Henüz bitmemişti. Hep beynimin bir ucunda işkembe umuduyla girdiğim evde gördüğüm devasa büyük yapay penisteydi. Aceba bunu yapan (yada hikayeye yazan) neyin kafasını yaşıyor diye düşündüğümde tıpkı o günkü gibi bir çığlık işittim. Bir sokak arasından geliyordu. Geceydi ve sokağı sadece dolunaydın aydınlık yüzü aydınlatıyordu.

Sokakta 3 çocuk birbiriyle boğuşuyordu. Biri silahını çekti tam o anda ona arkadan yaklaşıp silahı elinden almaya çalıştım klasik Türk dizilerinde olan sahne gerçekleşti ve silahı aramıza alıp 'artık hangimiz ölürse' sahnesi çekiyorduk. Kısa bir mücadelenin sonunda silah ateş aldı. HAYIRRRRRRRRRRRRRRR!
  • HAYIRRRRRRRRRRRRRRR!
    Bu bilindik bir senorya değildi.Silah kuru sıkıydı kimse ne ölmüş ne yaralanmıştı.Ama hepimizin ödü b..... karışmıştı.Neyse ki oradan ayrıldım ve cüneyt beni aradı Pes 13 oynayalım mı dedi kabul ettim tanıdık bir yerimiz vardı oraya gitmiştik.o barça bense madrid i almıştım sonuç ise berbattı hesap bana kalmıştı ayrıldıktan sonra caddenin başında gördüklerim beni çok şaşırtmıştı.HAYIRRRRRRRRRRRRRRR!
  • Hazır CTRL+V 'de bu nida var bari çıkartıyım dedim. Köşede bir oğlan çocuğu gazete satıyordu. Gazetenin manşeti ise beni beynimden vurulmuşa döndürdü...
  • gazetenin başlığında yazan benim adımdı gazete bende terörist olarak sözetmişti herkes bu bütün olanları benim başıma yıkmıştı artık ben polis tarafından aranan azılı bir suçluydum.
  • ve kendimi haklamalıydım tövbe ettim tekrar ve terleyen bıyığımı sıvazladım öğle vaktiydi en yakın camide abdest alıp takkemi taktım ama o sırada başabakan da o camideydi ve polisler korumalar ordaydı hemen köşe bir yere çekildim ve ne göreyim ...............
  • Baskabkanin tefonu cumada caldi ve butun cemaat onu linc etmeye basladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..neyseki başbakan dayak yemeden önce ortaya üzerinde nükleer patlayıcı olan bir canlı bomba çıktı ve patladı. Ben hariç ortamdaki herkes öldü. İstanbulun 3 te biri bu patlamadan etkilenmişti. Ben ise bu kazadan babaannemin küçükken verdiği v yanımdan hiç ayırmadığım muska sayesinde kurtulmuştum...
  • sonra kendi me bir iş bulayım dedim gittim işkura baktım bir kuyruk bir kuyruk hemen çıktım arkama biri yaslandı baktım bizim hacı neyse konuştuk dedi sana bir iş bulayım çok sevindim .....
  • Bana pezevenk gözüyle bakmış artık insan tacirleriyle iş yapıyor kadın satıyordum ta ki o gelene kadar...
  • evet o gelen coşkun abiydi beni obataktan kurtardı gel seninle daha işler yapalım dedi ve bir ormanlıktaki bir eve gittik.........
  • babamin arkadasi coskun abi meger gay mis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte o zaman hasssss.. retimle yandı gönlüm şarkısı çalmaya başladı telefonumdan
  • benim en sevdiğim şarkılardan biriydi... veeeeee
  • oradan uzaklaştım. coşkun gayi peşimdeydi ve arkamdan taş fırlattı bende yere düştüm...düşmemle coşkunun pantolonumu indirmesi bir oldu. coşkun abiye yalvarmaya başladım
  • ama çok geçti olan olmuştu artık lekelendim....................
  • artık herkeze rezil olmuştum haberlerde yer aldım çok utanıyordum ve bir silah alıdım
  • Birden uyandım ve rüya olduğunu hatta kabus olduğunu anladım.Sonra pencereden bir ışık geldi ve içime girdi.Ne olduğunu anlayamıştım.Derken duvarların içinden geçebildiğimi fark ettim.Önce çok şaşırdım.Sonra kulağıma kötülüğe uğrayan insanların çığlıkları gelmeye başlamıştı.Ve bu kötülükleri kimlerin yaptığı biliyordum.Bir güç bana hepsini tanıttı.Bütün kötüleri cezalandırmaya and içtim.Artık bir katil hayalettim.Hemen sokağa çıktım.Hemen en yakın kötüyü cezalandırmaya gidiyordum ki bana araba çarptı.Ama bir şey olmadı.Artık ölümsüzdüm.Karbonat erol da beni öldüremezdi artık. Derken...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.