Şimdi Ara

CÜMLENİN DEVAMINI GETİRİP HİKAYE YAPMA OYUNU 2 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
4
Favori
5.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana dokunaan nuri alçoydu bi gazoz ısmarladı ve gay çıktı
  • sonra bir baktım öldüm
    Final
  • Sonra baktım ölenlere sorgu çekiliyor sıra bana geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sırayı alıp okula gittim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında bunların hepsi kötü bir kabustu ve uyandığımda bir de ne göreyim !

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaplan gözlerini dikmiş bana bakıyor
  • neyse ki hangover filmini izlemiştim gayet soğukkanlı bir şekilde kaplandan kurtuldum
  • [Deleted by Admins]
  • Ama maalesefki bu gerçekçi rüyadan uyandım ve bu rüyalarımın bana geçen hafta piskoloğumun verdiği uyku ilaçlarıydı ondan sonra piskoloğa gidip ilacın kutusunu suratına fırlattım ondan sonra piskolokla aramızda kavga çıktı piskolok ufak tefek birisiydi hemen ezer geçerim derken adam karnıma yumrak atıp beni raflara doğru fırlattı ve raflardaki bütün kitap ve ilaçlar üzerime düştü artık çok kızmıştım fırsattan istifade bir yumruk attım ondan sonra içerden bir çığlık geldi baktımki 2 tane polis kapıdaydı hemen bizi ayırdılar bende yaptığımı kendimi haklı çıkararak söyledim ve bana söylenenlere göre piskolok bana tazminat davası açmıştı...
  • Tazminat davasını ödedikten sonra o pisikolog'u aklıma yazmıştım onu kuytu yerde sıkıştırıp işini bitirecektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KY23

Tazminat davasını ödedikten sonra o pisikolog'u aklıma yazmıştım onu kuytu yerde sıkıştırıp işini bitirecektim

Şehrin berbat banliyölerinden birinde yaşıyordu, izbe evinin etrafında turlayarak bir paket sigara harcamıştım. O sırada bisikletli birini fark ettim, hava psikolojimle paralel sisli ve kapalı olduğu için yüzünü seçemedim ancak bisikletten indiğinde aksadığını gördüm bu o olmalıydı.

Bisikletini yıkılmak için feryat eden lamba direğine zincirledikten sonra zile bastı ve kapı yukarıdaki bir daireden açıldı demek ki evde yalnız değildi, bende beklemeye başladım.

Daha sonra en üst katın koridor ışıkları yandı vasat bir kadın apartmandan çıktı ve komik bir şekilde onun paltosunu giyiyordu demek ki durumları gerçekten kötüydü ve biliyordum ki psikolog için her şey daha da kötüleşmek üzereydi...

Umarsızca kapı kapanmadan son aralık da yakalayıp binadan içeri girdim ve dairenin kapısını tıklattım, adam çıkanı beklediğinden olsa gerek kapıyı hemen açtı, seri bir hareketle ağzının içine parmaklarımı soktum ve kenarlarında tutarak onu antrenin ilerisinde olan salona fırlattım. Kapıyı örttüm, adam sersemlemişti...

İşimi hızlıca bitirmeliydim kadın her an geri gelebilirdi, bende yakasından tuttum ve gözlerinin içine baktım ve daha sonra "Beni hatırladın mı !?" dedim ve komodinin üzerinde ki zarf açacağını iman tahtasına sapladım...

Kendimi onu izlemeye o kadar kaptırmıştım ki kadının içeri girdiğini fark etmemiştim...

Kadın çığlığı bastı ve göz göze geldik...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.