Şimdi Ara

CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK KREDİ PAKETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
6.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kamu bankaları tarihin en büyük 4 farklı kredi paketini açıkladı. Kamu bankaları konuttan taşıta mobilyadan tatile yeni kredi paketleri hazırlandı. Sıfır konutlar için faiz oranı yüzde 0,64'e kadar düşürüldü. İkinci elde faiz yüzde 0,74 olacak. Detayları A Haber muhabiri Rüya Akkuş, canlı yayında Ankara'dan aktardı.
    Kamu bankaları normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması için dört yeni kredi paketini hayata geçiriyor.

    KONUTTA EN DÜŞÜK FAİZ
    Birinci el/sıfır veya ikinci el konut alımlarında düşük faiz oranı ve 12 aya kadar ödemesiz dönemi olan 15 yıla varan vade ile finansman imkanı sunulacak.

    Bankalardan yapılan açıklamada şöyle denildi: "Bu tarihi imkandan daha geniş kesimlerin istifade edebilmesi için müşteri başına verilebilecek kredi miktarı sınırlandırılmış olup; üç büyük ilimizde (İstanbul, Ankara ve İzmir) krediye konu olacak konutlar için 750 bin TL, diğer şehirlerimiz için ise en fazla 500 bin TL'ye kadar kredi kullandırılabilecektir. Kredi kullanımında %10'dan başlayan, düşük özkaynak/peşinat oranı uygulanacaktır. Bu kapsamda birinci el/sıfır konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, 15 yıla kadar vade ve aylık %0,64 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacaktır. İkinci el konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, azami 15 yıl vade ve aylık %0,74 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacaktır. "

    İKİNCİ EL ARAÇ ALACAKLARA DÜŞÜK FAİZ

    Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi – Katkı Paylı

    Yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan sıfır km binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilerimize firmalar ile yapılan anlaşmalar bazında değişmek üzere aylık %0,49 - %0,69 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak.

    İkinci El Taşıt Kredisi

    İkinci el binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilerimize %0,82 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak. Azami 6 Ay Ödemesiz toplam azami 60 Ay Vadeli 2. El Binek Otomobil ve Ticari Taşıt Kredilerinde azami limit 150 Bin TL olacak.

    Kredi tutarı kasko değeri üzerinden özkaynak/yabancı kaynak üzerinden hesaplanacak olup, 7 yaşa kadar olan taşıtlar kredilendirilecek.

    SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİ PAKETİ

    Firma Katkı Paylı Tüketici Kredisi

    Bireysel müşterilerimizin sosyal ihtiyaçlarının finansmanının uygun şartlarda sağlanmasının yanı sıra yerli üretim yapan mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet sektörlerini desteklemek amacıyla;

    Yerli üretim yapan firmalar ile anlaşmalar yapılacak ve asgari 3.000 TL, azami 30.000 TL kredi tutarı ile 6 ay ödemesiz azami 60 ay vade, aylık %0,55 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacak. Anlaşma yapılan firmalar Bankaların web sitesinde yayımlanacak.

    Faturalı Tüketici Kredisi

    Bireysel müşterilerin, anlaşmalı firmalar dışındaki yerli üretim yapan firmalardan satın alacağı mobilya, kahverengi küçük ev aletleri, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri ev tekstil, çeyiz ve bisiklet ihtiyaçlarının uygun şartlarda sağlanması amacıyla;

    Asgari 3.000 TL, azami 30.000 TL kredi tutarı fatura karşılığı 6 ay ödemesiz azami 60 ay vade ile aylık %0,82 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacak.

    Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi kapsamında kullandırılan tüm krediler satıcı adına bankalarımızda açılacak hesaba ödenecek.

    Sosyal Hayatı Destek Kredisi Paketi başvuruları 5 Haziran'dan itibaren şubelerden yapılacak.

    TATİL DESTEK KREDİ PAKETİ

    Tatil Destek Tüketici Kredisi

    Tatil yapmak isteyen ve ilgili banka aracılığı ile maaş alan emekli ve çalışan müşterilerin tatil ve seyahat giderlerinin finansman ihtiyacının uygun şartlarda sağlanmasının yanı sıra, turizm sektörünü desteklemek amacıyla;

    Bankalarla anlaşma yapacak seyahat acentelerine tatil paketi satın almak için başvuran müşterilerimize 10.000 TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile uygun şartlarda finansman imkanı sunulacaktır. Söz konusu kredinin 1. ve 2. taksitleri ilgili firma ve banka tarafından ödenecek; müşterilerimizin taksit ödemesi 9 ay sonra başlayacaktır. Bu kapsamda müşterilerimizin kullanacağı kredinin faizi aylık %0,67 oranına denk geliyor.

    (*)1.Taksit Seyahat Acentesi, 2. Taksit Banka tarafından ödenecek olup, müşterinin ödeyeceği taksit sayısı 28'dir.

    Uygulamaya dahil olacak firmalar Bankaların web sitesinde yayımlanacaktır.

    Tatil Destek Kredi Kartı Uygulaması
    Seyahat acenteleri ile yapılacak anlaşmalarla vatandaşlarımıza tatil paketlerini, kredi kartlarıyla 3 ay ödemesiz, devamında 15 taksitle ödeme ile toplam 18 ay peşin fiyatına, faizsiz satın alabilmeleri sağlanacaktır. Üye işyeri kampanya anlaşması yapılan firmalar bankaların web sitesinde yayımlanacaktır.

    Tatil Destek Kredi Paketine başvuru tarihi ve kanalı ise bu hafta içerisinde açıklanacak.

    Diğer taraftan;

    Kamu bankaları tarafından Ekonomik İstikrar Kalkanı tedbirleri kapsamında uygulamaya alınan Bireysel Temel İhtiyaç Destek kredisinden yaklaşık 7 milyon vatandaş istifade etmiş ve 40 milyar TL'ye yakın finansman imkanı kullandırıldı.

    Söz konusu kredi paketi ile son iki ayda rekor seviyede bireysel kredi kullandırımı yapılmış olup, Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi başvuruları sona erdi.

    https://www.ahaber.com.tr/video/ekonomi-videolari/son-dakika-tarihin-en-buyuk-kredi-paketi-aciklandi-kamu-bankalarindan-4-farkli-kredi-paketi-iste-kredi-faiz-oranlari-video



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 1 Haziran 2020; 10:22:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hollanda veya İspanya uçuşları başlatırsa bi tatil kredisi çekeyim.
  • Tv'de yarım saat önce geçti internette bilgi pek yok ama.. Hepsi 3 kamu bankasında olacak

    yerli otomobile 0.49 ve 0,69 faiz var 2.el otoya 7 yaşına kadar kredi var 0,82 faiz var sanırım

    0 ve 2.el konutta da var 12 ay geri ödemesiz 15 yıl vadeli 0,64 faiz oranlı

    Yaz tatili için ve sosyal harcamalar içinde kredi var (6 ay geri ödemesiz)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 1 Haziran 2020; 10:26:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatana millete hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık günah be
    fiyat indirmek yerine vatandaşı borç batağına iyice sokmak nasıl müjde oluyor?
    ayrıca faiz haram değil mi
  • Ödeyecek kişi sayısı kredi alanların yüzde kaçı olacak acaba.

    Üretim sallantıda hala millete borç verme peşindeler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye tarihinin en büyük karşılıksız parasını basarsan , en büyük kredisini de verirsin tabi... Ben battım , halkım olarak sende bat kredisi ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 1 Haziran 2020; 11:46:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Milyonlarca borç yatağına girmiş vatandaş geliyor.

    İzleyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Betonla büyümeye devam... Devlet bankaları yani millet müteahhitleri beslemeye devam edecek.

    36 aylık tatil kredisi de olmaz. 9 ay da ödemesizmiş. Tatil yap, 8 ay ödeme, sonra 2 yıl geçmişteki tatilin parasını öde. Maksat, oteller bu seneyi de bi şekilde atlatsın da seneye ne olursa olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhuriyet tarihinin en kötü ekonomi yönetimi.
    80 milyonluk ülkeyi borç batağına sokarak müteahhitleri, otomotiv zenginlerini, turizmcileri kurtarmaya çalışıyorlar. Yani diyor ki halkım biz patladık zengini sen kurtar.
    Hakikaten bu sene yapacağı tatili 2024 yılına kadar ödeyecek olan geri zekalı varsa buyursun önden.

    Zaten indirdiğiniz faiz kadar adamlar zam bindiriyor. Ne anlamı var.
  • Kamu bankalarini iyice batiracaklar... Sonra kurtarmak icin dunyanin vergisini dayayacaklar ve milletin alip kullanip odemeyecegi kredileri 80 milyonun sirtina yukleyecekler.
  • Piyasaya bir şekilde para enjekte etmeleri gerekiyordu kredi paket ile müjdelediler. Halbuki paşa paia biz bize yeteriz diyip ateşelecektik 10 lira. Şimdi fatura daha çıkacak
  • Allah akıl fikir versin bu paketleri kullanacaklara.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Para basıp dağıtıyorlar seneye doları 8 9 seviyelerinde goruruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödemesi için kredi çekenlerin, işsiz kalmayacağının garantisi paketi var mı acaba ?
  • Uzatmaları oynuyoruz.
  • Özel bankalar da böyle düşük faiz verse keşke
    Kamu bankaları bana kredi vermiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 1 Haziran 2020; 11:15:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • abboww kullanıcısına yanıt
    Özel banka alamayacağı parayı verir mi hiç? Kamu veriyor çünkü ilk faizi alacak ve ana para kalacak. Bu sayade vergi ile gelmeyen para gelmiş olacak. Ana parayı elbet alır, önemli olan ana para harici faizi almış olmak yani para kazanmak. Çoğu alan kendini düze çıkardım sanacak. Güya ekonomi canlanacak, dolar düşecek. Ödeme vakti gelip az bişey borç birikene kadar kimse zorda olduğunu anlamayacak ve herkes hafızasında bak nasılda düze çıktık, istediğimi alabiliyorum vb düşüncesiyle seçime girecek. Al sana kabak gibi belli bir amaç.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olan yine vatandaşa olacak. Bence krediyi çekin. Kredi çekerseniz en azından eviniz, arabanız, tatiliniz olur. Diğer türlü elinde birşey olmadan kaybedeceksin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberlerde goremedim, pakete arsa dahil mi acaba imarli, mustakil ev yapmalik? Bilgisi olan var mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.