Şimdi Ara

Cumhuriyet sucuk kg 29.90 (paypal %10 indirim) 50TL ve ustu kargo bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
7.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marketlerde kg`si 35 TL`den asagi satilmayan Afyon`un meshur cumhuriyet sucugu bu sitede kg`si 30 lira`ya satiliyor (En uygun burasi), ustelik paypal %10 indirim ve kargo 50 lira uzerine bedava olunca, kg`i 27 lira`ya geliyor, ben 2 kg aldim, kargo`da paketler arasina buz koyuyorlar, hicbir sorun olmadan elime ulasti, saniyorum direkt fabrikadan aliyorlar cunku muthis bir kokusu var.

http://www.hacimustafa.com/asp/product/186/Cumhuriyet-Sucuk-1-Kg-

2kg`ina 54 lira verdim. Yararlanmak isteyen olursa, ramazan boyunca devam ediyormus kampanya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 23 Temmuz 2013; 22:11:52 >

• benim damak tadıma uydugu için devamlı cumhuriyet yerim..ben beyeniyorum.tavsiye ederim..fiyatta iyi.
  • bende 2 kg. aldım teşekkürler
  • alanlar orjinalliğini teyit edebilir mi arkadaşlar
  • Sucuk kaç günde ulaştı acaba bu sitede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STND -- 23 Temmuz 2013; 17:32:52 >
  • Geçenlerde memleketten gelirken Afyon Cumhuriyet dinlenme tesislerinden 1 kangal almıştım. Bana sarımsağı fazla geldi. Normal sarımsak olsa severim ama ağır ve sanki bozuk gibi bir sarımsak kokusu var sucukta. Buzdolabında iki poşet üstüste bağlı olmasına rağmen kokusu yayıldı. Açıkçası ben beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STND

Sucuk kaç günde ulaştı acaba bu sitede?

Aksam ustu kargoya verilmis 22`sinde, bugun oglen geldi. (Dun aksam 19 gibi kargo cikis yapmis, bugun oglen 14`te teslim ettiler).

quote:

alanlar orjinalliğini teyit edebilir mi arkadaşlar

Cumhuriyet`in kendi ambalajinda, kg`lik paketlerde, buyuk cift kangal sucuk olarak geldiler, tarttim 2kg fazlasi var eksigi yok, yalniz oruclu oldugum icin henuz tadamadim :) Ancak baharatinin kokusundan zaten anlasiliyor. Cumhuriyet sucugu tazeligi ile meshurdur. Biraz yas olur ama baharatiyla birlikte sahane olur, tabi sucukta baharat seviyorsaniz bu dediklerim gecerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 23 Temmuz 2013; 17:37:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ankara'da olanlar için.. acity civarı (ostim) gross marketlerde (rizegross sanırım) cumhuriyet sucuğu 28.90 a uzun bir süredi satılıyor zaten. kapalı paket içinde parmak sucuk ya da ikili kangal şeklinde..

benim tavsiyem ise yine rizegross market te 29.90 'a satılan aluçdağı sucuk... damak tadınız değişsin... akm'deki fuarlardan birinden bir bal aldım.. damak tadım değişti gerçekten.. artık balparmak, binbir çiçek vs. hepsi şerbet gibi geliyor..
  • kargoda neymiş. 1 kg alacağız bide kargomu ödeyelim :(
  • kg 27 ye geliyorsa aksam 10 kg cektireyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabaha kadar başyazıcı şahin kayseriliyiz cumhuriyete karşıyız
  • gecen memlekettengelsin sitesinde 100tl'ye ttnet lilere yuzde 30 indirim vardı lilosuda 32tl idi kargoda yoktu 3kilo aldım 70tl ye kilosuda 22 yl ye geldi paketlemede 10numara idi koydum buzluga ara ara çıkarıp indiriyorum...o zaman yazdım bi ton laf ettiler cumhuriyete yok afyonun 2.sınıf sucuguymuşta falan filan.alanda pek olmamıştı şimdi aymı sitede 40 tl.malum pahalı olunca rağbet artar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

gecen memlekettengelsin sitesinde 100tl'ye ttnet lilere yuzde 30 indirim vardı lilosuda 32tl idi kargoda yoktu 3kilo aldım 70tl ye kilosuda 22 yl ye geldi paketlemede 10numara idi koydum buzluga ara ara çıkarıp indiriyorum...o zaman yazdım bi ton laf ettiler cumhuriyete yok afyonun 2.sınıf sucuguymuşta falan filan.alanda pek olmamıştı şimdi aymı sitede 40 tl.malum pahalı olunca rağbet artar.

Ben o kampanya`yi gec gordum ancak kisa surede fiyati 40 tl yapmalari hos degildi, bu memlekettengelsin sitesindeki hersey cok pahali... Hacimustafa ise Afyon ozelindeki urunleri iyi fiyatlara veriyor bence. Cumhuriyet sucugu bence Turkiye`nin en iyi sucugudur.
  • paypaldan 10 kg gectım 20 tl gittigdiyordan da paypala eklenmiş 249,10 tl ye iş bitti cuma gunu işyerımde kg sını 32 den verırım aten mıllet oruc uca uca alırlar.Haber edenden Allah razı olsun
  • İstanbul ucler markette kilosu 27 tl aylardir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hacimustafa.com/asp/product/179/Ahmet-Ipek-Sucuk-1-Kg

Aynı sitede Ahmet İpek de aynı fiyata geliyor. İkisini de bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Hangisi daha iyidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

http://www.hacimustafa.com/asp/product/179/Ahmet-Ipek-Sucuk-1-Kg

Aynı sitede Ahmet İpek de aynı fiyata geliyor. İkisini de bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Hangisi daha iyidir?

Çoşkun sucuk..
  • 15 gün önce falan memlekettengelsin den kilosunu 23e almıştım. Çok iyiye gelmişti fiyat. Bu fiyatta fena değil değerlendirilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

http://www.hacimustafa.com/asp/product/179/Ahmet-Ipek-Sucuk-1-Kg

Çoşkun sucuk..

Cumhuriyet ve Ahmet İpek arasındaki kıyaslamayı sormuştum, zira sitede Coşkun yok... Yine de cevap için teşekkürler...

• kargo ücreti kaç lira ? bide bilen arkadaşlar varsa bu sucuğu bursada nerde bulabilirim geçen bi kaç yere bakmıştım yoktu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.