![]() “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tamer Karadağlı’yı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atadı.” https://twitter.com/DijitalNabiz/status/1689751271559897088 |
“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tamer Karadağlı’yı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atadı

-
-
Oldum olası şu adamı benimseyemedim.
-
şimdi bir sürü boş insan sırf atamayı Cumhurbaşkanı yaptı diye oyuncuya bok atacak, bence gayet yerinde bir karar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 11 Ağustos 2023; 1:35:21 > -
Kendisi hem milliyetci hemde egitimli birisidir. Ozellikle ingilizcesi cok iyidir. Liyakatli bir atamadir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Secimden once muhalefetin parlattigi herkes bi anda kayboldu
gulsen ulkeyi terk edecekti etmedi konsetlere devam
Tarkandan ses seda yok disney konusunda tek kelime soylemedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 7 Mart 2024; 17:9:20 >
Çok sevindim.
Bakın görün şimdi Disney'e ses edemeyen sözde muhalif sanatçı tayfası nasıl saldırmaya başlayacaktır Tamer Karadağlıya...
Fii tarihteki fimlerini söylemlerini veya oynadığı karakterleri gösterip bu mu oldu diye kendilerince dalga geçmeye aşağılamaya çalışacaklardır. ( Aynı burada da yapılmaya çalışıldığı gibi. )
-
sübyancı oğlum bu adam yazık ya bunu mu örnek alacak millet vah milletime vah
-
Boş yapıyorsun.
Sen git KK'yi örnek almaya devam et boşver yerli milli insanları diyeyim madem ne denir ki senin gibsinine. ( Sırf eleştirmek için eleştirmeye çalışıyorsun. )
Bir insana sübyancı demen için ergenlik çağına girmemiş veya ergenlik çağında 13-15 yaşlarında bir erkek veya kızla birlikte olması gerekir. Tamer Karadağlı'nın eski sevgilisine baktım 26 yaşındaymış ! 26 yaşında birisi iserse 90 yaşında birisi ile sevgili olur isterse 18 yaşında birisi ile BANANE ! SİZENE bundan !!!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X