Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'ın Maserati ve Ferrari'li Yeğenleri | Yiyenler Serisi #1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
4
Favori
19.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
321 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    1) Ben burada insan gibi konuşuyorum ve 2 ihtimali de düşünüyorum. He devletten çaldıysa haram olsun, ama böyle insanların sağlam gelirleri olur. İmamoğlu'nun bile var.
    2) Çalma ihtimali de yüksek bir ihtimal, eğer çalıyorsa haram olsun.
    3) Benimle konuşmadan bir yargıya varma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tncyrsln kullanıcısına yanıt
    Yav daha geçen Mehmet Çilingiroğlunu kovdular üniversiteden, şimdi de Bilişim Vadisi'nden iş teklifi aldı. Bu ülkede sağı solu değil, hepsi çalıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KievKarambolü kullanıcısına yanıt
    sırf adam hükümetin korona önlemlerini onayladığı için kovdular. yoksa o adamla chpli. chp doğru söyleyene yer yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tncyrsln kullanıcısına yanıt
    Deniz Baykal'ın da sonu çok farklı olmadı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tncyrsln kullanıcısına yanıt
    Bkz; beyni olmayan insan cümlesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden dedikleri gibi, biz bize yeteriz de size yetemeyiz işte. Bölün bölüştürün sonra ayni gemideyiz, birlikte güçlüyüz naralari atın ne güzel. Bu hukumet elbet degisecek sonsuza kadar surmez de bu destekleyenler troller de deli gibi eleştirecek biz oy vermedik desteklemedik diye. Kanlarinda var çünkü gecmisten bu gune boyleydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar 1870 li yıllardan beri of'u yönetiyor . Başdanışmanlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum bilen bilir Trabzonda bilinir bi ailedir sarallar. Ha buyrun sitesi de varmış :Dhttp://www.saralailesi.com/tarihce/
  • tncyrsln kullanıcısına yanıt
    Bunlara iki yem atinca komik oluyorlar ya sirk maymunu gibi eğlendim sağol. Hadi isine devam et blokluyorum zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diyorduk ?

    https://twitter.com/patronlar/status/1247034990971543557?s=21

    Durun daha bitmedi ! Vergi borçlarından düşüleceği yazılıyor ! Yani hiç para ödememiş olacaklar.Kaldı ki zaten bu yaptığı yardımın kat be katını geri alacak kurtacaklar zaten. Maksat seçmenlerin gazını almak !

    Halen Koç grubunu örnek verecek olan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şunların tiplerine bak florya plajında nargile çeken amele suriyeliler bunlardan daha yakışıklıdır..altın semer de vursan eşek gene eşek.
  • alpikom A kullanıcısına yanıt
    Görgü meselesi.
    Yani benim bu kadar param olsa bunları yapamam bu fotoğrafları falan..Yapmam yani. Belki araba bile almam.Gider başka şeyler yaparım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Fuego

    Cevap vererek ciddiye aldığını kişiyi ikna etmen namümkün. Eski niki Polyushka Polye bir kızıl ordu marşı. Kızıl Ordu marşını nik kullanıp, burada aktrollük yapması hasebiyle yaklaşık bir ay önce bloklamıştım.

    Kalitesiz kişiliklere değer vermeyin, cevap vermeyin, zaman değerli, önemsiz; basit ve ucuz kişiliklere harcamayın. Bizim gibiler bunlarla muhatap olunca çok mutlu oluyorlar. Gerçek hayatta ikibüklüm, zavallı ve dikiş tutturamamış aciz tipler.

    Ellerine fırsat geçince azgınlaşan, kibre ve gurura batanlar da bunlar. Hemen insanları ezmeye, hor görmeye, haklarını ellerinden almaya çalışan araformlar Tıpkı konudaki gibi.
    Çok büyük hata yaptı bu kitle. Öyle bir nefret tohumları ektiler ki bir sonra gelen hiçbirine nefes bile aldırmayacak. Önceki hükumetler demokrasiden yanaydı, yargıya çok bulaşmıyordu, hukuk sistemimiz nispeten şeffaftı. Taraflı tarafsız her insanın içinde az da olsa adalet umudu hep vardı.

    Ülkenin durumu yaklaşık %50 - %50. O taraftan az bir kesim isyan edip, bunalıp yeter diyerek bu tarafa geçtiği an bu film biter. Yeni sistem olmasaydı aslında ömür boyu başbakan çıkarmayı ülkeyi yönetmeyi garantileyebilecekken ateşe attılar. %50 + 1' geldi mi ilk uçaklarla kaçacak hepsi göreceksiniz. İnsanların içinde birikmiş öfke, hayalkırıklığı, hüzün bir anda dışarı vuracaktır.




  • yaşadığım şehir, muhattap olduğum tiplerin tamamı ve tanıdığım insanların neredeyse tamamı bu zihniyette olan insanlardan oluşuyor ve iddia ediyorum bunlar gibi olmayıp bunları benim kadar tanıyan çok az insan vardır.
    Ölesiye korkuyorlar sistemin değişmesinden. O yüzden yalanmış,iftiraymış ; o kadar basit ki bunlar için, yapamayacakları şey yok. Bu yüzden deli gibi silahlanıyorlar. Aslında onlarda biliyorlar gelecek olanı, o yüzden bu sisteme öyle bir bağlanıyorlar ki değil günahsız insanı ; analarını babalarını eclatlarını keserler bu sistem için. Ancak karakter olarak çoğunluğu zayıf ve boş olduğundan ateş olsalar nokta kadar yer yakabilirler.

    Ezici çoğunluğu tamamen görgüsüz, Allah korkusundan uzak, "gemisini yürüten kaptandır" "Allah sevdiği kuluna parayı verirmiş" mantığında olanlardır. Muhabbetlerinin çoğu hurafeden, manipüleden oluşur. Bu sebeple kendi gibi olanlarla çok iyi geçinir, yalamaktan, kaz gelcek yerden tavuk esirgenmezcilerdendirler. Ancak etrafında düşen, eskisi konumunda olmayan biri olduğunda yamyam gibi birbirlerinin üzerine çökerler.

    Aslında böyle yapmaları çok güzel oluyor, halk bunlar sayesinde gözlerini açıyor, birazda cesaret bulduğunda bunların en az 100 sene ülkede yeri olmayacak ve belki bu devrimsel hareket sayesinde ülkecek çok iyi noktalara gelebileceğiz.




  • Siz başdanışman olsaydınız sizin yeğenlerinde olurdu. Kıskanmayın.
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Afedersin ama nesini kıskanacağım bunların ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onların Ferrari'si varsa, onlara oyveren kuyruktaki vatandaşların da has Leopar kürkü var!

    Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'ın Maserati ve Ferrari'li Yeğenleri | Yiyenler Serisi #1

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.