Şimdi Ara

Cumhur İttifakı üyesi Hizbullah (Hüdapar): Atatürk darbeci, Kürt düşmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HÜDA PAR milletvekili, Cumhuriyet için 'darbe' dedi


    HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı "Bundan 100 yıl önce darbe yapanların, devlete düşman ettirdiği halklardan biri Kürtlerdi" diye konuştu.


    Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesi Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde dün HÜDA PAR, Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla “Ana Dilimi Seçiyorum" temalı bir panel düzenledi.

    Avukat Muhammed Ata Yüksel'in moderatörlüğünde düzenlenen panelde; HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Yahya Oğraş bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Ardından HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Prof. Dr. Halil Çiçek, Araştırmacı-Yazar Vahdettin İnce ve Eğitimci Hüdai Morsümbül birer sunum yaptı.


    HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı yaptığı konuşmada Cumhuriyet'in ilanını hedef alarak "Bundan 100 yıl önce darbe yapanların, insanları kendilerinden uzaklaştırıp devlete düşman ettirdiği halklardan biri Kürtler idi ve bu Kürtler de Müslümandı. Bu uygulama yıllarca devam etti. Gayeleri İslam'ı bölgeden silmekti ve ne yazık ki bazı yerlerde de bunu başardılar. Bizlere hem Müslüman olmamız hem de Kürt olmamız dolayısıyla her iki yönden düşmanlık ettiler. Elhamdülillah âlimlerimiz ve büyüklerimizin çabalarıyla tümden başarıya ulaşmadı. İslam'ı bizden alamadılar ama dilimiz, gün geçtikçe eriyip kayboluyor." dedi.


    Ramanlı son olarak, okullarda Yaşayan Diller ve Lehçeler seçmeli ders sürecinin başladığını hatırlatarak, "Okullarda dilimizi öğretme imkânı var ve bu süreç tercih dönemidir. Bu tercih süreci 2-3 hafta devam edecek, bunun değerlendirilmesini istiyoruz. Bu yönde yaptığımız panelimiz bir başlangıçtır. Bundan sonra televizyon kanallarında, radyolarda, sokaklarda ve okullarda bunun duyurusunu yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.


    HÜDA PAR milletvekili, Cumhuriyet için 'darbe' dedi (sozcu.com.tr)



    Cumhur İttifakı üyesi Hizbullah (Hüdapar): Atatürk darbeci, Kürt düşmanı


    Cumhur İttifakı üyesi Hizbullah (Hüdapar): Atatürk darbeci, Kürt düşmanı







  • DEM, HDP ne karın ağrısı ise hiçbir zaman resmi olarak millet ittifakının üyesi olmadı. Hizbullah (Hüda-par) ise tam tersi.


    Yani Hizbullah (Hüda-par) yöneticisinin Cumhuriyet, Atatürk, Kürt kimliği vs. hakkındaki hezeyanları doğrudan Cumhur ittifakını ilgilendirir. Yani şu yazılanları ha AKP, MHP söylemiş farkeden birşey olmaz.

  • Millet ittifakının gözbebeği DEM'den farklı mı düşünüyorlarmış?

    niye belirtme ihtiyacı hissettin cumhur ittifakı diye.

    Hayır sanki Hüdapar bu konularda cumhur ittifakından farklı düşünüyor

    Demek istediğim akpnin atatürk düşmanlarıyla işbirliği yapması bir haber değeri taşımıyor. ama chpnin atatürk düşmanlarıyla işbirliği yapması daha şaşırtıcı değil mi? ben mi birşeyler kaçırıyorum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 30 Ocak 2024; 13:21:31 >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt

    DEM, HDP ne karın ağrısı ise hiçbir zaman resmi olarak millet ittifakının üyesi olmadı. Hizbullah (Hüda-par) ise tam tersi.


    Yani Hizbullah (Hüda-par) yöneticisinin Cumhuriyet, Atatürk, Kürt kimliği vs. hakkındaki hezeyanları doğrudan Cumhur ittifakını ilgilendirir. Yani şu yazılanları ha AKP, MHP söylemiş farkeden birşey olmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 30 Ocak 2024; 13:23:48 >
  • Cumhur İttifakı üyesi Hizbullah (Hüdapar): Atatürk darbeci, Kürt düşmanı

    Bunların anlayacağı dil budur
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    halk bunları pek umursamıyor seçimlerde gördük. o yüzden boş işler.


    millet ittifakınında bu konuda temiz olduğunu savunamazsın. o tarafta umursamıyor o yüzden oyna devam




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 30 Ocak 2024; 13:31:31 >
  • Mhp'lilerde hala bunları savunuyor.

  • Üç Hizbullah tetikçisine daha sessiz sedasız tahliye


    Hizbullah'ın hükümlü tetikçilerinden üçünün daha sesiz sedasız tahliye edildikleri öğrenildi. Milletvekili Can Atalay'ın tahliyesinin önündeki engel olarak Yargıtay kararına işaret edilirken, salıverilen üç Hizbullah hükümlüsünün de cezalarının Yargıtay tarafından onanması dikkat çekti.


    Üç Hizbullah tetikçisine daha sessiz sedasız tahliye (sozcu.com.tr)



    Cumhur İttifakı üyesi Hizbullah (Hüdapar): Atatürk darbeci, Kürt düşmanı




  • bedo20 kullanıcısına yanıt

    Cumhur İttifakı üyesi Hizbullah (Hüdapar): Atatürk darbeci, Kürt düşmanı Cumhur İttifakı üyesi Hizbullah (Hüdapar): Atatürk darbeci, Kürt düşmanı Cumhur İttifakı üyesi Hizbullah (Hüdapar): Atatürk darbeci, Kürt düşmanı 

  • Cumhur İttifakı üyesi Hizbullah (Hüdapar): Atatürk darbeci, Kürt düşmanı
  • Olm Hüdapar dediğiniz parti DEM in İslam dinine inandığını duyurmuş verisyonu biri dinsiz diğeri şeriatçı o kadar tek farkları o :)


    Birde Hüdapar ne zamandır Cumhur ittifakının bir katılımcısı ?

  • Seçimlerden sonra yeni bir açılım sürecinin geleceğini düşünüyorum.Bunun fitili resmen Şeyh Sait adının kayyum belediyesi tarafından bir bulvara verilmesiyle atıldı bile...Ardından DEM'in isteği üzerine İzmir'de bir ilkokula verilen Esat Oktay Yıldıran isimli şehidimizin adı 'jet' hızıyla kaldırıldı.Aynı günlerde HÜDAPAR TBMM'de 'eyalet' tartışması başlattı.Şimdi ise HÜDAPAR'ın bir milletvekili doğrudan Atatürk'ü,Cumhuriyet'i ve Laikliği hedef alan bir açıklama yaparak süreci devam ettiriyor.DEM'de aynı şekilde sürekli olarak 'Öcalan'a özgürlük','Kürdistan' söylemlerini dilinden düşürmüyor.Üstelik tüm bunları TBMM'de alenen dile getirebiliyor.DEM'in İstanbul'da İBB adayı çıkartması da malumlar ile arka planda konuşulduğunu gösteriyor.Zaten şuanki TBMM yeni bir açılım süreci için en uygun TBMM oldu.Y-CHP'de büyük ihtimalle bu yeni açılım sürecine dahil olacaktır.Cumhur İttifağı üyesi MHP ise ya bu sürece dahil olacak ya da ittifaklıktan ayrılmak zorunda kalacaktır ancak bu çok düşük bir ihtilmal gibi görünüyor.Zira MHP uzun zaman önce kaderini malumlara bağlamış bir parti olduğu için yeni açılım sürecine doğru dürüst karşı çıkabileceğini düşünmüyorum.Şeyh Sait'in adının kaldırılması konusunda o kadar konuştukları halde Şeyh Sait'in adı bulvara verildiyse, MHP'nin durumu görüldüğü kadar ittifaklık içinde ağır gelmiyor demektir.


    Şimdi elbette 'açılım süreci yapamazlar' diyenler olacaktır.Onlara seçimden sonra yapılan 'R'leri hatırlatmak isterim;


    1-Faizler arttırıldı

    2-Nas politikasından vazgeçildi

    3-Asla NATO'ya alınmayacağı vaat edilen İsveç NATO'ya alındı

    4-Ayasofya'nın ikinci katı 'resmi' olmasa da uygulamada müze oldu (Türk,yabancı,müslüman veya değil farketmeksizin herkes 25 euro ödemek zorunda ve üst katta namaz kılmak mümkün değil)


    Yeni açılım süreci başladığında malumların bu yeni açılım sürecini nasıl savunacaklarını merakla bekliyor olacağım..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 30 Ocak 2024; 19:9:23 >




  • quote:

    Gayeleri İslam'ı bölgeden silmekti ve ne yazık ki bazı yerlerde de bunu başardılar.


    Yalancının... ?
  • bedo20 kullanıcısına yanıt

    Cumhur İttifakı üyesi Hizbullah (Hüdapar): Atatürk darbeci, Kürt düşmanı 

  • Anadolulu olmak beni Türk olmaktan çok daha doğru bir biçimde niteliyor. Coğrafi aidiyet barış ve huzur demektir. Etnik ırkçı millet konseptinin panzehiri Anadolu kimliğidir.

  • Rakanoth kullanıcısına yanıt

    Senin profil foton her şeyi özetliyor fazla yorma o narin parmaklarını biz anladık seni

  • Birgun bu Hizbullahcilari Meclise sokanlar cok pisman olacaklar. HDP nin dinci versiyonu. Ayrica Iran etkiside gozonune alinacak olursa Sii ideolojisiyle baska bir tehlike.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 31 Ocak 2024; 2:36:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.